Söndag.

Tjatja bloggen, söndag idag. Ångest-dagen. Har haft en riktigt kul helg med tjejorna, vi har firat halloween och sett Gyptian! Idag har det varit en seg dag, vi har bara varit hemma och haft ont i magen allihoppa, haha. Fick lite plugg gjort, och nu blir det guitarr hero-kväll med kladdkaka om Ruth och Baby vill dyka upp any time soon?


kosingarna!


Söndag 3Oktober2010


God eftermiddag! ♥

Jag och cowsen vaknade för ett tag sen, men vi är så trötta så vi har inte orkat göra något! Vi har suttit och kollat på helgens bilder och ätit frullis. Nu funderar vi på om vi ska dra till M och begära lunchen som han har lovat oss i 4 dagar. What to dooo? Man vill ju inte inte missa free food hahah..

Vi måste måste MÅSTE plugga. Så vi ska klä på oss och röra oss mot skolan. Kul va? Alltid lika kul att plugga på helger WÖÖÖHUUUU!  Men ikväll ska det mysas, tjejerna ska komma över och vi ska ha Guitar Hero kväll!


Girls just wanna have fun

Bloooggeeen! Soorry för dålig update men vi har bara inte haft orken att uppdatera. Det har varit en grymt bra helg, hängt med skönt folk och bara gjort en massa kul. Har alltid kul med mina cows! Hihiho ^^  Måste dra för nu det är dags för bus!  

Förresten, Happy Halloween! Och glöm inte att ändra tiden ;)


Gyptian and me



Halloween.

Tjena! Ikväll är det Halloween, woop woop!


Gyptian.


Love against the wall


Hold yuh



Beautiful Lady


Im baaaaack!

Nu åker jag tillbaka till Pennybridge! Det har varit 4 sköna dagar här i sthlm men det är nu dags att åka hem igen. Har saknat min cowiesar, vi behöver lite mys tajm! Mitt tåg åker klockan 13.00, men ska först möta upp min syster inne i stan. Kommer vara framme 15.00.. Hörs då!


Gyptian ikväll!

Godmorgon bloggen, tog en riktig fet sovmorgon idag. Vet inte om jag förtjänar det, men jag tog den ändå. Somnade vid tolv, vaknade runt elva, fantastico! Khalle håller på att koka gröt och vi har hårinpackning i håret, seg morgon med andra ord. Men vi ska vara i skolan innan två! Plugg till sex, sen kommer Karen och Anita. Woop woop!



mina fina cows


Lil' P-Nut

En kompis la upp den här videon och jag var bara tvungen att lägga upp den här innan jag går o lägger mig! Hahha he is so cute*


I know, I know, I suck!

Okeej här får man en massa pikar från min roomie! Men visst jag erkänner, jag har inte hållt mig till regeln. Men har liksom inget att skriva om, har suttit hemma dessa dagar och bara tagit det lugnt + att jag har pluggat. Om det inte ens är kul att göra dessa saker hur kul kan det vara att skriva om dem? Nee men that's the way it is!

Dessa dagars höjdpunkt var väl min lilla tripp till Kista där jag träffade alla grabbar, hade inte träffat dem på såååå länge så det var kul att catch up lite. Hann nte träffa allihopa men men får träffa dem nästa gång jag kommer på besök. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande som suger bajskorv! Hej då!


Gammal bild på oss. Love you guys 

Jag är grym.

Det verkar som att det bara är jag som håller mig till den här regeln om att man ska blogga minst två gånger per dag! För att jag är grym. Jag måste börja tänka i The secret tankar trots motgångar enligt Khalle, så universum gets ready att ge mig det jag vill ha, och snart är jag redo att få det. Låter lite flummigt, men det ska ju fungera??


Lately.

Tjena bloggen! Vart en heldag med plugg som avslutades med ett donken-besök. Satt bra kan jag ju säga er. Ikväll blir det hårinpackning och manikyr framför Greys.
   Imorgon är det reunion, dani kommer tillbaks från sthlm och Karen kommer! Vi ska gå på Gyptian och ha så så så så kul tillsammans!


Kladdis på g.

ÄNTLIGEN ÖVER! FY HELVETE VAD SKÖNT. Nu ska det firas med kladdkaka! Wöööhuuuuuuuuu!!!


Power.

Godmorgon! Vaknade helt utvilad imorse, tog en promenad till skolan och pressbryån och köpte frukost och nu sitter jag här och äter min choklad-crossiant och tittar på Top Model. Jag har mitt sista pass på praktiken idag, ska åka om en timme. Jag har slutbedömningen idag också, hoppas jag inte får UNDERKÄNT. Nej..men jag kommer att strypa hela avdelningen då. Vi hörs later.


Kommer verkligen inte på vad jag ska skriva här..

Gooosh! Har pluggat hela kvällen, typ, och jag orkar inte mer! Sååå nu tänkte jag faktiskt gå o lägga mig och vila upp inför imon.. Inte för att det händer något speciellt utan bara för att inte va trött som en fis som jag har varit idag. Såå god natt på er mina kära!

Och sorry för min dåliga rubrik men min hjärna har för tillfället EN hjärncell, den orkar inte tänka mer!


Jag och älskade Tara, I miss you 


Två timmars sömn.

Jag är sååååååååååååååååååååååååååå trött! Har sovit två timmar inatt (TVÅ!!) och varit på praktiken hela dagen. Nu är jag DÖDSTRÖTT! Men måste duscha, tvätta håret och kolla på tv, sen blir det läggdags. Nu ska jag och Khallis titta färdigt på Top Model. Ska visa er ett par skor som jag har fallen inlove with, FALLEN INLOVE. Känner en äkta kärlek. Synd att plånkan inte känner likadant...


Stockholm

Nu drar jag till Stockholm! Soo long suckers...


Myror i brallan.

Tjaaabaaa. Har så jävla tråkigt just nu. Det kryper i min kropp. Hela tiden, varje dag. Det bara kryper och kryper. Det är svårt att plugga när det bara kryper myror i mig. Fattar inte. Sitter och skrattar åt allt. Kan inte plugga för då somnar jag eller nåt. Vädret är piss. Jag har tappat allt. Vet inte riktigt vad det är jag behöver, men kanske är det något som börjar med S och slutar på emester. Och en haircut.
Ikväll kommer Khalle i allafall, då kan hon joina vår sorgliga tillvaro, haha.

Videoblogg! Sundaay morning

Såå här har ni vår första videoinlägg. Lite flummigt, men meen..


Ana behibak, Eshtagtelak


                                                           Te amo


The first love is the sweetest, but that first cut is the deepest.

Tillbaks från en jäääääääkligt lång promenad. Har varit ute i 3 timmar! Det är verkligen inte likt oss, men någon gång måste man bryta mönstret. Vi har köpt lite chips, godis och lunch. Det blir tortellini med tomat/vitlöksås på menyn. Det kanske blir en premiär-videoblogg senare ikväll..we´ll see, stay tuned! Nu blir det lite plugg, lite städ, lite mat och lite fotbad..Later!

 


If you ever get there.


Lördag 23Oktober2010

God morgon på er alla!

Vaknade någon gång efter 9 (Helt otroligt för att vara jag?!?!!?) så jag satte på datorn och kollade lite Vänner, alltid kul med Vänner på morgonen! Det är iof alltd kul! hihhih ^^      Jag gick in i Samis rum o väckte henne, nu ska vi ut på en powerwalk, och sen ska vi handla. Måste även plugga idag blöööööö...

See you later alligator..

          
           Jag vill utomlands! Soliga dagar, i miss..

Lördag!

Godmorgon bloggen! Det blev inget vältande av en lyktstolpe igår, men det blev guitar hero. Idag ska jag och min roomie en lång promenad, synd att solen inte skiner bara.. ikväll fyller vår granne Baby år så vi ska fira henne sen. Nu blir det promenix! Måste sätta på mig varma kläder och mina nya vantar, wööhuuu.

Friday night, ain´t nothing right.

Tjena bloggen. Vad ska man göra denna fredagskväll? Jag och min roomie funderar på att gå ut och välta ner en av lyktstolparna här ute på kärlekslandet. Vad säger ni?

Seriously?!?!?

Asså SERIÖST!! SERIÖÖÖÖÖÖST! SERIOUSLY????? Det är fredag och vi sitter här inlåsta! Ska vi verkligen va hemma :/ I can't handle it! Har lust att gå ut o skrika eller välta en lyktstolpe som vissa människor brukar göra här i Örebro, studentgatan när de är fulla hahha.. I DIIEEEEEE!

Biblioteket.

Tja bloggen! Har varit i biblan hela förmiddagen, och fyfan vad jag hatar att plugga nuförtiden. Det går inte. Det gåååår inteee. Jag pratade med mamma och hon sa att jag skulle gå och göra något kul istället. Så jag och Dani stängde våra böcker och gick hem. Nu ska vi åka in till stan, shoppa lite och käka på donken. FAB! Mama said we could. Men nu ska jag kolla när bussen går, hadeet.


Freeeeeedag 22Oktober2010

Hej hopp!

Det har snöat, japp och det är oktober! It's just craaaazy.. Nu drar jag och sami till skolan o pluggar :) Efter det drar vi in till stan, hörs efter det.. Puss*


Underbara


Godnatt.

Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.


Köttfärs och potatis på menyn..

Godkväll bloggen! Fick sluta tidigare från praktiken idag och det känns ju helt jävla underbart. Har bara två dagar kvar nästa vecka, TVÅ DAGAR. Then it´s ova.
Just nu sitter min roomie och tittar på Criminal Minds och vi väntar på att köttfärsen ska tina färdigt. Det blir köttfärs och potatis till middag, konstig kombination men that´s what we have..överskott på potatis och mammas köttfärs. Jag tror det kommer bli gott. Sen blir det hårinpackning och manikyr innan läggdags..nu ska jag smsa min mamma och säga att hon är bäst. Because she is! Pusshej.


Criminal Minds

Måste bara säga att mitt favorit program har börjat igen. Ny säsong! wohooo.. Criminal Minds torsdagar 21.00.




Torsdag 21Oktober2010

God kvällens! ♥

Jag och Sami bestämde oss för att vi måte blogga minst 2 gånger om dagen var, njaaa det funkar ju sisådära. Men vi ska försöka hålla det så gott det går. Ibland har man ju inte så mycke o säga och jag tror inte ni tycker att det är kul att få höra vad jag gör under dagarna.. Meeen ni får läsa det ändå! Ha Haaa

Jag kom precis hem från träningen, jag borde hoppa in i duschen, jag borde städa mitt rum, jag borde vika kläderna som jag tvättade igår som ligger i ikea påsen. Många borde men så lite ork! Ska föröska ta tag i allt så fort jag skrivit klart här!



Jag får inte äta "skit" mat på vardagar, får bara äta fredag o lördag. Imon är det freda och jag är sugen på en sån där bakelse! Jag lääääängtar!

Ryan Leslie.

Hejsan, detta inlägg är dedikerat till min blivande man. Ryan Leslie.
Din röst. Din musik. Dina texter. Du är helt fantastisk!




Update

Jag sa till Sami att jag skulle blogga igår, yeaaaah but I didn't! Jag bara orkade inte, men nu tar jag mig i kragen och skriver ett inlägg.  

Jag hade en mycket bra helg, så det kan bloggtorkan bero på. I fredags var jag på Gustavsvik badet här i Örebro, det var super roligt! Åkte en massa olika rutschkanor, liten adrenalin kick hhihih ^^    I onsdags drog vi ut o käkade på grekisk restaurang (MUUUUUMS!!!!) och efter det drog vi på bio och kollade på The Last Airbender. Inte riktigt min typ av film men den var helt okej, och på söndag hade vi film och taco kväll. Så det var en snabb update av min helg, super intressant va? hahahah

Nu ska jag dra, hörs ikväll! :)
Puss*


Bild från i helgen, jag och Malin. Är vi inte hottiga? hahha

Bloggtorka.

Jag vet inte varför det har varit bloggtorka faktiskt. Har ingen ursäkt. Har inte gjort något speciellt. Levt som vanligt. Förutom att jag inte kan sova om nätterna längre, förut somnade jag direkt när jag la mig, jag kunde fan somna ståendes. Skitskumt och inte bra med tanke på praktik som börjar klockan 07.00..Thank God för Jersey shore som har hållt mig sällskap om kvällarna. Men hur som helst! Ska försöka komma in i dagliga bloggandet igen och skaka av min otur som har förföljt mig den senaste tiden. Wish me luck! Puss, godnatt.

Snart är det vintertider..

Viva Chile!

Tänkte bara säga god natt! Det är ganska sent nu så det är det dags att gå i säng! Det har varit en bra dag idag även fast jag va lite grinig imorse. Städade hela lägenheten och fick en "feel good" känsla när jag vart klar eftersom allt var rent, fint och städat! Jag brukar behöva göra sånt när jag mår dåligt, göra något som fårmig på bättre humör. 

Vi mötte Hanna och Malin inne i stan runt 8 tiden, har inte träffat dem på ett tag så det var kul! Ibland behöver man göra saker mitt i veckan för att muntra upp sig själv, annars blir allt så tråkigt om man ska vänta tills helgen. Alla var så flummiga och jag skrattade nästa hela tiden, så detta ska göras om! Hihi ^^

Jag har suttit o kollat på räddningen av dem chilenska gruvarbetarna hela dagen idag på CNN. Jag tror jag har gråtit varenda gång de kommit upp och jag blir så rörd när de äntligen får träffa sin familj efter att de har varit instängda i 69 dagar. Jag tror inte någon kan förstå vad dessa män har gått igenom. Nu har den 30:e gruvarbetaren kommit ut och nu är det bara 3 kvar, jag kan tänka mig vilken fest det kommer att vara i Chile när den sista mannen kommer ut ur gruvan. Jag säger bara, vi chilenare älskar att fira. Grande Chile!

"Vi mår bra, alla 33" Det första tecken på att de var vid liv




Bröstcancer-månaden.

Hej! Idag har jag varit så duktig att jag har stödit bröstcancerfonden, jag har köpt en försvarets hudsalva och köpt en bröstcancerlott för 10 kr. Min dagens goda gärning is done. Tänkte annars bara säga hej, ska hoppa in i duschen snart, blir middag med lite tjejor ikväll, supermys. Ciao.

Pastagratäng!

Jag orkar verkligen inte gå till skolan idag, jag har ingen lust att hålla på o fixa mig så... No noo! Idag ska jag vara hemma, får plugga här istället (om det nu går). Kommer bara att gå ut när jag ska dra o träna :)  

Funderar på vad jag ska laga för mat idag, är sugen på något riktigt gott! Eftersom att jag inte får äta godis, chips och skräpmat (allt man njuter av så att säga) så ska jag laga något gottis.. Kollar runt lite på internet och pasta gratäng ser ut som ett alternativ! Sami kommer att bli så glad när hon kommer hem ikväll höhö!


Här är hemsidan : http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15300

God Morning solshineees!

Jaha då vart jag ensam kvar! Som vanligt :(   Sami åkte in till stan och karen är i skolan såå jag får sitta här helt ensam! Är super hungrig, sitter och väntar på att mina ägg ska bli kokta så jag kan äta en äggmacka hihih..

Klockan ett ska jag tvätta, sen ska jag till skolan för att plugga och efter det ska jag träna! Yes jag har börjat träna igen, köpte gymkort igår.. Och klockan 9 är Desperate Houswives,får inte missa. Får nog kolla själv, eftersom sam kommer att vara på sin praktik och Karen kommer att åka hem. Buhuuu :'(  Det var en dagens to-do lista! Nu ska det ätas, have a nice day!


Saknar att vara brun! Nu är jag blek som en fis :( Kanske dags o besöka solarieöarna?

Tisdag..

Godmorgon alla glada. Det är tisdag och som vanligt är det nedräkning till helgen..jag börjar redan räkna ner på måndag-morgon. Det är lite sorgligt, men jag hatar att praktisera, jag hatar att vaknar klockan sex, jag hatar att försöka lägga mig tidigt och jag hatar att vara trött och sliten. Jag verkligen saknar föreläsningarna...men 3 veckor kvar! Ska hålla ut. Idag ska jag ta mig ner på stan och hämta mitt Samira-halsband på guldfynd, en present till mig själv..sen blir det seminarium och kvällspass. Kommer missa desperate..:( Men jag har planerat in en full-tv dag på söndag. Längtar.
Min och Khalles B-day tårta från förra helgen.

BUZZ!

Godkväll, ska snart gå och lägga mig, tänkte bara säga godnatt! Karen har varit här hela kvällen och ska sova här inatt, vi har lagat hemmalagade hamburgare och snackat skit, very nice. Spelade lite buzz också, jag förlorade stort, men det var kul ändå..höhö. Aja got to go, har seminarium och kvällspraktik, en heldag med andra ord. Måste lägga mig och ladda, godnatt.


I get lonely too.

Woop woop! Färdig med uppgiften, ska bara skicka in den senare i eftermiddag. Sitter nu i tysta rummet och lyssnar på musik och deppar. Helt onödigt depp. Ska deppa tills Daniela går upp sin säng och hör av sig, sen är jag färdig. För vi ska plugga plugga plugga plugga plugga hela dagen lång sen ska vi BUZZA ikväll! Min kära roomie hade med sig PS2 igår, vi körde guitar hero hela kvällen igår, det är så kul! Ikväll ska vi köra buzz, har aldrig kört det så det ska bli röööligt. Hoppas jag bara inte är sämst. Hatar att förlora.


Måndag.

Tjo, är klar och redo att ta mig till skolan. Hoppas det inte är fullt i biblan bara. Fyfan vad dåligt humör jag är på idag. Sorry dudes. Men lite musik kanske kan fixa´t. Hoppas ni andra har en FAB start på veckan!


So live your life, ain´t got no time for no haters..

Skrev ett rätt långt inlägg här nyss, men det blev fan bara fel! Så kort sagt: Ska åka tillbaks till Öret ikväll efter en avkopplande helg i Uppsala. Jag tror att jag nästan har blivit frisk nu också, så imorgon blir det nya tag. Har knappt öppnat en bok på 3 veckor, så nu är det dags :/. Ska börja plugga ordentligt, äta ordentligt, kanske klämma in lite träning om jag får tid och framförallt inte låta massa skit komma i vägen.. Har laddat ny energi! Hoppas bara det går bra nu.  



Bild från i lördags.


Mommo o Moffa!

Helloowiee!

Sitter just nu hos mina morföräldrar. De bor också här i handen väldigt nära min syster och jag har ju inte hunnit träffa dem på så länge så tänkte att jag går förbi dem innan jag åker hem igen. Två flugor i en smäll, de ni! Så jag kom hit o lunchade med dem, fick så mycke mat att jag ligger i matkoma just nu hahhaha.. Gud vad jag har saknat dem, de är så gulliga! Och snart åker moffa till Chile och är borta i flera månader så nu hann jag träffa honom innan han åker.  

Ska snart börja röra mig mot stationen för att ta tåget mot kallhäll. Ikväll åker jag tillbaka till Örebro så måste hem o packa :(





Höst.

Godkväll kära läsare. Sitter här i bäddsoffan där jag bosatte mig hela sommarlovet, känns så konstigt hur tiden går så snabbt och saker bara förändras..
    Nu kommer ni bli chockade, men jag började faktiskt dagen med en promenad med min bror vid åtta-halv nio-tiden, vi tog massa höstbilder och bara pratade. Sen blev det vår traditionella familje-tripp till stan och Uppsalas enda galleria: Gränby centrum (hittade skinnimitation-klänningen på H&M!!).
   På kvällen blev det födelsedagsfirande i Sthlm, och nu är vi hemma..mätta och glada. Ganska så perfekt dag egentligen.. Ska gå och lägga mig i sängen och filosofera nu, haha. Godnatt på er.  



En bild från idag


@ Handen

Go kväll kära läsare!

Vad har ni för er en dag som idag? Ute o festar? Gör stan osäker? ;)   Själv sitter jag hos min syster i Handen. Har inte träffat henne på ett tag så jag bestämde mig för att komma hit o träffa henne, hennes man och Nikki Bäbish! Hennes kompis är här med hennes man så vi får se vad vi hittar på. Willy vill bara spela Fifa 11, helt besatt, så syrran gömde spelet Mohahhaha.. 

       
         Jag och syster.. Liknar vi?

Uppsala.

Äntligen hemma! Mamma har lagat massor av fantastisk mat och köpt tårta och godis! Sadde är här och brorsan är här, så det blir fredagsmys med idol och film nu. Hoppas ni andra har det bra, för det har jag!


Fredag 8Oktober2010

God morgon!

Vaknade för en liten stund sen, har legat här framför Tv:n och degat. Sååå skönt! Ska snart upp för lite frukost, magen ropar på mat hahha.. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, syrran vill att jag ska möta henne i kista, men vet inte riktigt om jag hinner. Sen ska jag träffa lilla söta Sofia (guapo), får se vad vi hittar på för kul. Har saknat henne, det var ett bra tag sen vi sågs, så det ska bli roligt! Jag kanske hinner träffa grabbarna kväll också, we will see.. Nu måste jag upp :)  Ha en trevlig fredag allihopa!




Im in Stockholm baby!

Då var jag framme i Sthlm :) Sitter i vardagsrummet och kollar tv med pappsen, men han ska gå o lägga sig för han ska upp o jobba imon så då blir jag ensam kvar. Alla andra har gått o lagt sig för de ska upptidigt imon såå jaaa... vad ska jag hitta på? Funderar på att fixa mina naglar, det är dags! Måste bara få tillägga att Carro gjorde pannkakor idag, jag har varit så sugen på det sååå länge  och så kommer man hit och jag får äntligen äta det. I love my family!♥           Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs!

Puss*

 


Me love this song! God natt..

Here I come

Ska snart börja röra mig mot bussen. Ska till stationen för att ta tåget mot sthlm! Hatar verkligen att åka tåg, känns som att jag sitter på tåg hela tiden.. Men men man vill ju ta sig hem. Har på mig min mysiga kofta från HM som jag äääälskar! Håller mig varm dessa kalla o gråa höstdagar..

Hörs när jag kommer fram!



Det här är typ världens godaste choklad! Proova..

En ledig dag.

Hej alla människor. En ledig dag. Det är vad jag har idag, känns så jäkla skönt. Tvätten är igång, rummet har vädrats och biljetten till Uppsala är köpt! Längtar verkligen tills jag sitter på tåget dit imorgon, ska hem och krama mammsen. Saknar min gulliga familj.
   Idag åker min lilla roomie mot Sthlm, jag stannar kvar. Måste plugga lite grann och ska avsluta dagen med skräckfilm. Ska springa iväg till Tybble och köpa lite godis sen, eller ganska mycket godis. Puss.




Torsdag 7Oktober2010

God dag små gullepluttar! ♥

Vaknade för ett bra tag sen, har städat mitt rum, ätit frukost och kollat på tv hela morgonen! Ska börja fixa mig och packa ner kläder för idag åker jag till Stockholm! En månad sen jag va där ungefär, så det ska bli kul att få träffa familjen och mina fina vänner som jag saknat. Kommer att vara där fram tills på söndag, sen är det back to reality :)

Aaa juste, Sami köpte inte choklad till mig! :@ Hon bara lämnade mig och var borta super länge.. Buhuuu!
Puss på er *



Come out, come out where ever you are..

Sitter i bibban o pluggar med sam, eller pluggade med sam rättare sagt. Jag gick iväg för att fylla på flarren med vatten och när jag kom tillbaka var hon borta! Where are yooou? :(   Hon kanske gick ner för att köpa lite chocolato? I hope so då förlåter jag henne för att ha lämnat mig ensam!
 

Onsdag 6Oktober2010

Ahapp sitter och väntar på lilla lilla ko! Vi ska äta något, vet inte riktigt vad än.. Gooosh vi måste handla mat men vi båda åker hem till helgen så det känns lite onödigt att göra det nu. Vi får ta det när vi kommer tillbaka på måndag :)    Hörs sen,puss!

                        

Desperate Houswives

Jag hoppas att ingen har missat att det är säsong premiär på Desperate houswives! Det börjar om några minuter och jag är så exited! Älskar när tv-tider börjar, alla bra program börjar igen och då har man något att göra alla tråkiga/gråa höstkvällarna! Nu måste jag dra, måste förbereda mig mentalt hahah..
              

Tisdag 5Oktober2010

Vet inte riktigt vad som händer med mig, får mina perioder och jag orkar verkligen inte blogga! Men men.. Jag har haft en grym helg + måndag. Vi har hittat på en massa roligt typ varje dag så det har varit super kul! Nu har lilla khalle åkt och lämnat mig och Sami, men vi hoppas på att hon snart kommer tillbaka. Cuz we will miss her!

Igår överraskade vi Sami inne i stan med massa ballonger när hon kom från sin praktik. Hon hade ingen aning, så där lyckades vi med vå surprise! Efter det drog vi och åt på en grekisk restaurang med gudomlig mat, det var så gott! Jag måste bara tillbaka dit, ska tvinga älsklingen hihiih.. Vi kom hem för att vila lite, vi kollade på Biggest Loser finalen och sen säsongpremieren av Wanna be on tooooop?? Top model. Det kom lite folk över för att gratta sami och det var det! Nu ska jag ta tag i mitt liv o plugga, hej då!

   
    
   
   
   

I´ll see you at the crossroads.

Godkväll bloggen! Förlåt för torkan, men har haft lite att göra. Har haft en superhelg med min underbara cowies och Musse. Jag och Dani lyckades tvinga vår tredje ko stanna kvar ett par dagar till, så hon åker inte förräns på tisdag! Ehm aa, what else. Jag måste däcka alldeles snart, ska upp tidigt och praktisera, ser faktiskt ifram emot det, jag ska vara på barnvårdcentralen hela dagen! Kommer få träffa massor av söta bebisar. Sen är det min födelsedag imorgon också, 21 år blir jag. Känns som om jag inte vill bli äldre än just 21. Stannar gärna kvar..Aja, ska sluta babbla. Godnatt!


Saturday night fever

Nu drar jag och mina roomiesar ner till våra grannar för en trevlig lördagskväll. Vi ska spela spel och så får vi se vart kvällen leder oss. Jag är super hungrig så I need food! Är sugen på thaimat eller något i den stilen, så vi får se vad det blir. Nu drar vi! :)  Ha en trevlig lördagskväll mina kära!


Hittade ingen bild på mig,sami och khalle så det får bli en gammal bild :)


Kebabrepubliken 1october2010

Heelllooooow kära blogg!

Idag vaknade jag upp på mycket bättre humör, bättre än när jag gick o la mig iaf. Solen skiner tyvärr inte idag men det gör inget. Vet ni varför? Jo för det är FREDAG idag! Min lilla gulleplutt blir bara äldre och äldre och ikväll ska det firas. Hela cowie crew är även återförenad + Musse, så det ska bli super kul, har saknat min andra lilla ko.
Jag har varit en super grym roomie och städat hela lägenheten medan Sami vart på pralle och nu ska jag möta henne för det är kebab tajm! Är så hungrig..



Kommer ni ihåg kebabrepubliken? Världsklass hahaha


Läggdags...

... för lilla mig! Chockade? Jag är det iaf.. Inte så ofta jag lägger mig så här "tidigt" höhö. Jag har haft  en ganska skitig dag. Nästan hela dagen fram till kl. 5 då jag träffade min älskade lilla ko för lite shopping. Hon är Min lilla solstråle i den här gråa staden.

Är så sjukt irriterad på Örebro Universitet. Hela systemet i den här skitskolan suger, suger så himla hårt! Jag rekommenderar inte den här skolan till någon. Vill ni att era liv ska gå åt helvete? Joo sök hit, för här lär ni lyckas med det. Behöver man hjälp med något så finns det INGEN som kan hjälpa en, får man problem får man helt enkelt skylla sig själv, kurserna i utbildningen är dåligt upplagda, det sker förändringar utan att vi elever får någon som helst information och vem är det som förlorar på det? Joo vi, alla elever! HUR FASIKEN SKA MAN VETA OM ALLA FÖRÄNDRINGAR UTAN ATT NÅGON SÄGER DET TILL OSS?? SKA MAN GISSA SIG FRAM OCH HOPPAS PÅ DET BÄSTA?? Jag har insett att de regler vi har på vår skola är väldigt olika till dem som finns i andra skolor i resten av Sverige och det är till vår nackdel. Jag hatar verkligen skolan av hela mitt hjärta! Såå nu har jag fått ut det och det känns skönt..

tack o hej leverpastej! Puss*


RSS 2.0