No excuses!

Heeej bloggen! I know, I know, jag suger! Har inga ursäkter men jag ska försöka blogga 2 gånger om dagen, It's a pinkii promise! Sånna löften håller jag :)

Idag "skolkade" jag från jobbet, var så trött efter att ha jobbat sex dagar i rad i två veckor med alldeles för lite sömn så jag kände att jag behövde vila ut idag. Städade på morgonen, vid tre drog jag till stan med lillsyrran för att leta efter skor inför hennes student. Hon skulle på någon middag med sin klass vid fem så jag drog till Bdor som jag inte sett på länge. Länge sen jag åt så mycket skit på en och samma gång, godis, popcorn, kakor, choklad, glass och cola! Känner mig som en stor stor boll! *TRÄNA TRÄNA TRÄNA TRÄNA TRÄNA*
 
Ska lägga mig nu, måste upp klockan 6 imon! Så god natt alla glada, puss!

       
Bild från förra tisdagen, på syrrans skiva. Lady Gaga (Paulina), Vatos Locos medlem (syrran) och vanliga jag!

I skolan.

Hej bloggen! Sitter i skolan just nu och gör lite saker inför redovisningen..ska träffa gruppen om en halvtimme och ha seminarium kvart över ett. Känner mig inte så taggad..vill bara att det ska vara över så jag kan gå hem och börja packa ner min garderob. Gud vet nääär det blir, kanske blir lite kompletteringar sen..
   Anledningen till att jag inte har bloggat är att min dator har dött. Typ. Den mår inte bra, den går knaaapppt att använda. Tar tio minuter att komma in på facebook bara. Men hur som helst, ska fortsätta träna på det jag ska säga nu så jag inte skämmer ut mig senare idag..föresten 10 DAGAR KVAR TILL NY BABYYYYYYYY!!




And the say..

Godkväll kära blogg. Sitter här och dricker oboy och tittar på plastic surgery grejset på tv11. Idag har jag och Khalle försökt studera hela dagen lång, gått HALVbra faktiskt. Känns som om det är dags att skärpa till sig va, tenta på lördag! Seminarium på måndag. Hur som helst, har sovmorgon imorgon så ska gå upp när jag vaknar ta en lång powerwalk med Khalle och sen plugga resten av dagen. Kanske ska Million Stylez också, wöööuu miss fattyyy fattyyyyyyyy!!

The hangover 2.

Godkväll bloggen, kom just hem från bion. Var på The hangover två, rolig film och en supertrevlig kväll! Har annars bara gjort några försök till att plugga idag, har gått sådär. Imorgon blir det stenhårt. Ska träffa gruppen klockan nio, sen blir jag kvar hela dagen och pluggar till tentan på lördag. HAVE TO. 6 dagar kvar till sommarlov OMG OMG OMG OMGOMGOMOMOMMGMOGOMGOGOGOMG!!!!!


En vecka kvar till sommarlov..

Då ska jag bara sola och grilla

Softar på stationen.

Tjeeeeeeena. Sitter här och softa framför datorn. Var på en låång och skön morgonpromenad idag, gjorde massa rumpövningar wwwöööuuuu! Utfallssteg eller var det heter. Nu har jag kollat igenom alla hundra bloggar jag läser och ska strax hoppa in i duschen och sen göra ordning en dunderfrukost framför Oprah. Frukost halv ett, det är greeeeeeeeeeeeeejooooor!! Ha en bra dag!

Gammal bild, fråga mig inte vad jag gör. Vi tre ska åka till USA om 16 dagar, om askmolnen är försvunna till dess dvs.

So many roads. So many detours. So many choices. So many mistakes

Hallååå bloggen!
Sitter här hemma och kollar på reprisen av Project Runway. Har missat hela säsogen, får nog ta igen den någon dag! Tanken var att jag och syster skulle till kista centrum för att köpa lite saker inför hennes skiva på tisdag men hon fick migrän och jag var så seg efter att ha jobbat sex dagar i rad och sovit alldeles för lite så vi bestämde oss för att stanna hemma idag. Väntar även på mammsen och pappsen som kommer hem idag efter sin lilla resa i Spanien! Jag är verkligen så ååå avis, men det är okej för jag ska också utomlands snart hihihi..

Igår var jag och älsklingen på bio, men först gick vi på stan eftersom att det var så himla fint väder! Vi kollade på Pirates of the caribbean (stavas det så?) Jätte mysigt! Nu måste jag städa lite, så att jag inte får spö när päronen kommer hem hö hö.. Puss*

              
                  

Jordens undergång?

Nej hörni, jorden gick visst inte under, och tur är väl det. Har saker att göra imorgon. Vi får vänta till nästa år istället, 21 december för att vara exakt. Jag hoppas att det iiintee är sant, men det skulle inte förvåna mig om det är så..tror inte mayaindianerna bara hittar på sånt. 
  Hur som helst så känns det onödigt att oroa ihjäl sig över saker och ting, det känns dumt att ha super-ångest och det känns dumt att inte ta chanser. Så nu, just nuuuu så slutar jag. Nu räcker det för fan. Tänk om jorden verkligen skulle ha gått under idag vaa




Snart är jag lycklig, från hjärtat, För evigt.




När jag inte hade nåt.


Tisdag 17Maj2011

God kvällens bloggen! Har precis kollat på despan, ska snart torka håret och sen platta det! Vilket kommer att ta en evighet, om jag bara hade rakt hår! Hahaha 

Idag har jag bara jobbat, jätte kul (NOT), skulle egentligen träffa Musse efter jobbet men eftersom att det regnade och vi båda är panka så bestämde vi oss för att ses någon annan dag istället!

Nu ska jag ner och träffa älskling en snabbis! Hörs imon Puss*


                
               Bild från i lördags, vi var hos Saman. Vi grillade, hoppade studsmatta och kollade eurovision..


Sunday.


Sovmorgon.

Det var länge sen jag snoozade till klockan tolv. Men jag gjorde det idag. Slog på tv:n, Oprah var på, kunde inte bli bättre.


It´s a Friday-night.


Härliga onsdag

Ohhhh vad jag älskar livet just nu! Det är så himla fint väder, wonderful! Man vill bara göra en massa roligt,finns inte tid för sura miner. Tyvärr har jag tvätt tid just nu, så jag tvättar för fullt, men så fort jag blir klar drar jag ut i solen..

Igår drog jag till stan och mötte upp Sara, vi köpte med oss mat och satte oss sedan i slussen för att sola och äta, älskling åkte in efter jobbet och mötte oss där.. Jag älskar sommaren, kan man säga så? Eller är det fortfarande vår? Hur som helst I looove it♥

                
                
                
                 
                

And I want to tell the world now.

Helgen får 10/10. Imorgon blir det morgonpromenad, stor frukost och sen tar jag och M pärlan mot Örebro. Sista kursen, dvs. bara en månad kvar till sommarlov. SOMMARLOV. Kan ni fatta eller.


Stress stress stress

Förlåt för dålig update mina vänner! Har min "do or die" tenta imon, så har i stort sett pluggat hela dagen förutom när jag packat ner allt jag äger (Sthlm imorgon, stannar for ever hihih), och ätit.Man måste prioritera! Nu är det iaf läggdags för min del, hoppas alla andra har en underbar fredagskväll! Önska mig lycka till, är super mega nervös, men jag tror jag fixar det!

God natt*

                

Här och nu.

Hej bloggen. Jag har nog aldrig varit så glad som jag är just idag, just nu!

Torsdag 5Maj2011

God dagens alla trogna läsare! Måste bara säga att jag hade så rätt angående min träningsvärk, jag trodde inte det kunde bli värre än igår, men ack så fel jag hade mina vänner. Vaknade upp idag med med att det var ännu värre, tror helt ärligt att det aldrig varit så här! Känner mig som en 90 årig gammal tant, stel och kan ju knappt röra på mig :(

Har därför bestämt mig för att denna dag ska spenderas hemma! Lika bra, ska städa klart köket och sen sätta mig och plugga tills kosan kommer hem. Nu är det bara 2 dagar kvar till min tenta, men det känns bra denna gång! Men jag får inte öga "peppa peppa"..

                
                

Mindfulness.

Hej alla äppelskruttar! Idag har jag haft föreläsningar hela dagen, skolkade lite och åkte och hämta mitt nya koreanska pass, köpte crossainter och vintageshoppade aka spana in myrornas som är brevid polishuset, hitta inte ett skit måste jag säga. Vad har jag mer gjort..jag har pluggat, jag har vårstädat ute i korridoren, jag har varit ute på en kvällspromis med ko och jag har tittat på tv. Känner mig rastlös. Som att något ska hända, något galet. Aja. Ska väl lägga mig snart, har mindfulness-föreläsning imorgon klockan åtta, sen massa andra roliga föreläsningar till fem, ska bli jättekul! Skojar faktiskt inte. Hejdåååå!


hahahhahahhahaha

"Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.
Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring.
Onsdag går jag ut och vankar.
Torsdag sitter jag i tankar.
Fredag gör jag vad jag vill.
Lördag stundar helgen till."
Jag dör av Keno reklamen

Onsdag.

Vaknat helt rätt idag! Solen skiner och allt är underbart.


Pw in the woods

Idag har det varit en riktig härlig dag faktiskt, även fast det har varit riktigt dåligt väder så har jag och min ko gjort det bästa av situationen. Vi har pluggat, handlat, vart ute i skogen och powerwalkat, gjorde en massa grymma övningar som gör att jag just nu har ont i nästan hela kroppen, hej träningsvärk imorgon! Men det känns bra, känner mig duktig så jag kan sova som en bebis inatt! Hö höö..

Nu blir det ett avsnitt SATC innan jag sover, sen är det läggdags! Ska försöka vakna tidigt imorgon, får se hur det går :)  Puss*

     

Fit.

Hej! Har varit en lång dag idag men ändå känner jag mig inte trött. Vaknade klockan sju imorse och såg att det snöade. Snö i maj. Vi hoppas att det bara är en engångsföreteelse.. Jag och ko var ute på en powerwalk/träningspass/photoshoot idag, det gjorde vi fan bra.

Tisdag 3Maj2011


Nu drar jag och kosan till willys, måste köpa bröd och lite annat för att övereva denna vecka! Hörs när jag kommer tillbaka :)  Puss!


Its monday... Again

Good morgon alla fina!

Vaknade för en timme sen och jag har hunnit duscha, fixa mig och ätit frukost! I feel like superwoman.. Ska dra till skolan nu för att starta min intensiva pluggvecka. På lördag har jag min do or die tenta, så det gäller bara att sitta där dag in och ut och plugga!

Blev tyvärr lite ledsen när kosan sa att det snöar??? Man undrar ju vad det är som händer egentligen!! Tråkgt att veckan börjar så dåligt, vi får hoppas att det blir bättre väder snaaaaart.. Hörs sen lovers! :D

      

May Day.

Hej bloggen. Sitter här i min säng och har lite tråkigt, så jag tänkte passa på att blogga. Jag kommer tillbaks ordentligt om ungefär en vecka, då kommer plugget lugna ner sig lite hoppas jag.
Har haft en skön valborgshelg med kosan. Vi har varit såååå duktiga och promenerat sjukt mycket, ätit mycket sallad och njutit av vädret. Imorgon börjar en ny kurs, sista kursen för den här terminen! Det betyder att jag åker hem om en månad, känns helt underbart. Aaajuste, praktiken är över nu, helt fantastiskt!


Söndag 1Maj2011

Hej bloggen! Sitter på min säng, som jag gjort i princip hela dagen. Försöker plugga lite, vara lika duktig som Sami, men det går sådär.. Jag läser men kan inte koncentrera mig, börjar tänka på annat och då försvinner jag i ett par minuter och så har jag gjort hela tiden. Tänkte att jag skulle slänga iväg ett inlägg när jag ändå sitter och dagdrömmer och slösar bort min tid.

Vad ska jag skriva? En lite sammanfattning om igår.. Valborg va ganska kul, lite för kallt, jag och sami gick vilse, för mycket folk, mina stackars fossingar blev nertrampade ett par antal gånger, bra musik, jobbig hemgång. Kan inte förstå att det finns så många hjärndöda människor.. Aja förutom det så hade jag bra sällskap vilket är det viktigaste! Nu ska jag fortsätta plugga :) 

                     
                
               

RSS 2.0