Back in business.

Hej bloggen! Nu är jag tillbaks, back in business inom bloggandet! Mycket har hänt sen sist, allt, men ändå inget..you know? Jag är tillbaks i Örebro och har börjat skolan, känns okej men är rädd för att fastna i vardagen och leva lite som en robot som jag gjorde förra terminen. Men det ska nog gå bra, nu ska jag och tjejorna gå och köpa choklad sen vara hemma, lägga ansiktsmask och titta på The secret, kanske kan det ge lite inspiration?



http://hypothetiically.blogg.se/


Dude I suck!

Jag är så sämst! Alla vi tre är såååå sämst, så dåliga! Den här veckan var början på mitt nya liv, men har jag gjort det jag sa att jag skulle göra? NEJ! I suck :(     Jag skulle träna och äta nyttigt men nej nej min latet och mitt sug efter godis och annat gott vinner över allt. Vi sa att skulle träna igår men vi gjorde inte det och istället åt jag muffins. GREAT. Jag skulle träna idag men det gick åt skogen det med, istället ska vi nu dra till ica för köpa något gott. Det roliga är att jag sitter här och skriver det här inlägget men ändå stoppar jag inte mig själv eller gör något åt saken..



Tisdag 31Augusti2010

God eftermiddag!

Nu drar jag och Khalle iväg till skolan för lite plugg! Känner mig super duktig för vet ni vad? Nu börjar mitt nya liv. Jag ska ta mer ansvar, plugga ordentligt, äta rätt oh träna. I need it so bad. Ajaaaa nu drar jag :)



TISDAG 30Augusti2010 01:26

Cha Cha bloggen! Hatar när bloggare skriver sådär. Såå töntigt  eller vad säger ni? :/

Ajaaa ska strax gåoch lägga mig, är super trött, även fast jag inte gjort något speciellt idag, tror att jag är mentalt trött! Så min lilla hjärna behöver sömn och det ska den få hö hö.. Imon ska jag upp tidigt för att plugga, sen ska det tränas och på kvällen ska jag tvätta kläder.. Blööööö onödig fakta för er kanske! Hahaha aja nu ska jag sova känner mig flummig!

God natt på er! Puss*

Jag känner mig lite ensam, funderar på att skaffa mig en liten vovve! Här är jag med nikki bäbish, syrrans hund♥ (Hon är inte så snäll och gullig som hon ser ut) Tror jag vill ha en likadan..




 

 


one of those sad days

Blev inget bloggande igår, kände inte precis för det. Igår tog vi farväl av min älskade vän. Kommer att sakna dig, du kommer alltid att finnas i mina tankar.

Ambassadeur

Ska strax gå och lägga mig men kom på att jag aldrig la upp bilder från i lördags när jag va ute med fia och hennes kompisar. Jätte trevliga tjejer :) Vi var först hos fia i sundbyberg och sedan drog vi till Ambassadeur.
God Natt! Puss*





Torsdag 26Augusti2010

God kväll kära läsare!

Sitter här i mitt ostädade rum och mamma får panik varje gång hon kommer in, hon hatar när det är ostädat. Men kom inte in dååååå! Hö hö hö..

Jag trodde inte att jag skulle jobba mer, hade bara tänkt jobba i helgen bara för att det är då man tjänar mest pengar (hehe) men ack så fel jag hade. Marie ringer och väcker mig imorse klockan 7 och nästan tvingar mig upp, så jag fixade mitg på en halv timme och drog till jobbet. Jag som hade lagt mig super sent igår men men money is money. Hahha gud jag låter som värsta freaket! I'm not!

Nu sitter jag och kollar på drama drama drama : The Jersey Shore. Hade inte sett dem första avsnitten, så jäkla bra!


Jag med gullebulle!


We could keep trying but things will never change. And I´m dying with every step I take.


COSMONOVA

Halloooj!

Bajs väder idag, me hate! Jag ville egentligen dra till Gröna lund idag men nej nej, folk är visst för fega så det fick jag glömma. Vi bestämde oss då istället för att dra till skansen, men det stoppade vädret. No way jose att jag går runt o kollar på djur när det spö regnar, måste ju tänka på håret hahah.. Så vi bestämde oss till slut för att dra till Cosmonova! Det var så längesen jag va där, måste ha varit någon gång i högstadiet.

Vi drog först o åt i kungshallen, åt så mycke så jag hamnade i matkoma, som vanligt hahah sen fortsatte vi till Cosmonova. Vi kollade på en film Wild sea 3D. Super coolt! I början fick jag lite ont i huvudet, blev lite snurrig men sen blev man van. Efter filmen drog vi på en promenad genom stan, från slussen till gamla stan och sen till city. Mysigt!


Super fula glasögon! Snyggare får man på bio.



Måndag 24Augusti2010 Pippifågel

Det har gått ett par dagar sen jag blogga, men har inte haft tid typ! Är nu i örebro, kom hit igår söndag. Har äntligen fått träffa mina små kor och Musse. Vi har ju inte träffats på hela sommaren, även fast vi lovade att vi skulle ses. We are soo keffa!

Idag har vi inte gjort så mycke, vi har vart i skolan o pluggat, sen åkte vi till willys för att handla mat. Sen kom vi hem för att laga mat och städa, allt är kaos! Det finns bananflugor överallt, blääääää.

Vi hittade även en liten pippifågel utanför biblioteket, den bara satt där och rörde inte en fena. Vi gick fram till den och trodde att den var skadad men icke. Helt plötsligt flög den iväg mot min lilla väns håll, hon trodde att fågeln skulle attackera henne så hon ville springa för sitt liv. Hon hade så bråttom så hann inte tänka och trampade på sin egen fot och nu har Musse mobbat henne hela dagen.. Stackars liten! hhhahaha








London.



Drastiskt!

Hittade inte på något skoj idag, hade faktiskt ingen lust. Ska ju jobba imon så jag ska försöka gå upp tidigt men får se om jag lyckas med det hahaha.. Jag är inte precis en morgon människa utan mer av en nattuggla. Not so god!
Så jag har bara vart hemma hela dagen idag, pluggat inför min tenta som jag har på tisdag och ätit hem lagade hamburgare som mamii gjorde. Mumsigt! Kommer sakna henne så mycket när jag åker tillbaka till Örebro :(

Jag var ju i centrum idag efter jobbet för att lämna tillbaka klänningen och jag kände för att göra något drastiskt så jag gick in på en frisör salong och klippte mig. Är inte riktigt säker på om jag gillar det men ähh det växer ut igen!

Nu är det läggdags för min del. Måste ju orka heeeela dagen imon!
Puss*


Dålig kvalle på bilden, men vad tycks? :)

Fredag 20 Augusti2010

Jaha, då var sista jobbdagen slut för denna sommar! NOT. Det fanns helg jobb, och girig som jag är så var jag bara tvungen att tacka ja. Men det är lika bra för jag kommer ju inte jobba hela månaden ut, och jag har inte heller jobbat en enda helg så I need it!

Men kul ska man väl endå ha sista helgen i sthlm. Får se vad jag hittar på nu dessa dagar jag har kvar :)  Nu ska jag hem, men först förbi Hm för att lämna tillbaka lång klänningen, den var inte riktigt jag, passade inte mig, så den får inte vara kvar tyvärr. Dessutom sa mamma att jag såg ut som en nunna i den så.. hahhaha mamma bestämmer :/

Hörs sen! Puss* 


God Natt

Jahapp! Nu ligger jag i min underbara säng och snart sova. Är aptrött :( Somnade flera gånger om på tåget, vaknade av att jag satt där med öppen mun hahah trevligt. Förlåt alla passagerarna på tåget för en otrevlig syn! 

Var på stan med min old friend Emina, hade nog inte sett henne på över ett år. Inte bra! Hatar när det blir så, man bara slutar träffas. Vi hade så roligt, satt o prata gamla minnen, vi gick i skolan tillsammans. Sen gick vi på stan för lite shopping, hittade en lång klänning men är lite osäker på om jag passar i det eller inte.. Aja får prova o se..

Natti natt! Puss*





City time

Nu drar jag in till stan för att träffa en gammal vän! Emina vi ses om en timme ;)


Godigaste Morgonen! 19Augusti2010

Goood morgon solstrålar!

Fint väder det var idag, super trevligt! Man vill ju bara springa runt i bikini för lite schtek. NOT! Hatar regn, det kan suga äppelhuve :(    Men men what to do, inget man kan göra åt liksom.. Jag snoozade inte i en timme idag, syrran kom in o väckte mig,tack o lov! Tog en låååång o skön dusch, finns ju inget bättre på morgonen. jag blev lite sen, så jag fick springa ner till tåget, men helt i onödan för tåget var försenat. Ajaa... Onödig information för er kanske hahahha

Stackars lilla Bullen är super sjuk, hon sitter här och hostar ut sina lungor. Men hon får inte stanna hemma för hon har vart borta för mycket. Så blir det när man åker utomlands utan Daniela! Ha!

Nee nu måste jag jobba.
Puss*


Ehhmm..

Ahapp då var klockan snart 9. Fy farao vad snabbt tiden går, hinner knappt göra något efter jobbet, för helt plötsligt är klockan för mycke och man måste istället gå o lägga sig. Buhuu :(  Ajaa ska kolla på Tokio Drift som ska gå klockan 9, me like! Och en bit kladdkaka som syrran bakat ska få joina filmen, det sitter aldrig fel! MUMMA :)          

Har inget mer o säga så... hej då! Onödigt inlägg hahhaa


+ onödig bild

Pinsamt i hissen

Det började spöregna idag när jag var på väg hem från jobbet.Typiskt! Hade bara backen upp hem till mig, inte så långt men endå! Och det kom verkligen från ingenstans. Så där stod jag utan paraply och i mina ballerinas, helt dyngsur på bara några sekunder, GREAT! Sprang hela vägen hem och gömde mig under en balkong i väntan på att det skulle sluta regna, men icke. Så jag springer vidare och möter min granne, han öppnar dörren, jag piper fram ett tack och småler. Jag går fram till hissen och trycker på knappen. Vi väntar på hissen som tar evigheter på att komma ner. Total tystnad. Hissen kommer ner. Fortfarande total tystnad. Jag öppnar hissdörren han småler. Absolut tystnad i hissen. TUUUUR att han bodde på tredje våningen! Visste verkligen inte om jag skulle säga något eller inte, vad ska man säga? " Ehh trevligt väder vi har hehehe  ".. Gooosh hatar sånna situationer!




@ Work 17Augusti2010

God dagens kära läsare!

Jag gick upp till slut imorse för att ta mig till jobbet. Det tog sin tid dock, snoozade i en hel timme hahha.. Snacka om att jag hade bråttom, fick springa  till tåget! Men men jag hann som tur var :)    har fått göra super tråkiga uppgifter hela dagen, so saad. Tur att det bara är 3 dagar kvar. YUPPIIIII!

Ska ta min rast nu, förtjänar den!

Puss*


Im a sicko!

Ahapp då blev man sjuk :(   Hatar att vara sjuk när jag verkligen inte borde. Det är min sista vecka på jobbet och jag vill verkligen jobba hela veckan (måste ju tjäna in så mycket pengar som möjligt!! :D )  Fick gå tidigare från jobbigt för jag mådde så illa, som en gorillaaaa! Lillsyrran mötte upp mig på station, så att jag inte skulle svimma på vägen hem, hon är så gullig!  Aja har typ legat i sängen hela dagen försökt sova o vila ut. Hoppas på att jag mår bättre imon så att jag kan jobba!  I need my momi!

   

Sunday 15augusti2010

Gooooosh! Är så himla trött. Endå vaknade jag klockan 1 idag och har typ inte gjort nånting hahah, man blir väl extra seg då. Hade en super mysig kväll igår med min älskade Shushan. Vi drog förbi Kungsan för att kolla läget där, det var fullproppat med folk, men det är väl inte så ovanligt dessa dagar på året. Vi såg bara några artister eftersom att det var super duper varmt, man svettades av att bara stå! Vi kom fram precis när Sean Banan skulle uppträda, hahah herregud vilken clown han är, fattar inte att hans låtar spelas på radio? Det är ju meningslös musik.

Aja hur som helst, efter det så drog vi till Friday's för en god middag. Vi åt så mycke att vi hamnade i världens matkoma. Vi kunde knappt prata eller röra på oss efter att vi ätit klart! Men det var så bra musik på fridays så vi vart på party humör så vi drog vidare till Eken i slussen. Vi dansade och drack Strawberry Mojitos (världens godaste drink) och hade super kul!

Hade inte kameran med mig så tyvärr inga bilder från gårdagen :(

Nu ska det sovas, måste få lite energi inför sista veckan på jobbet (Yippiieee!!).
Puss o hej leverpastej*

     
   

Lördag 14Augusti2010

God Dagens kära läsare!
Jag är på toppen humör, vill bara ut och göra en massa roliga saker!Hihihi^^  Har inte bloggat på två dagar, I KNOOOW, men jag har knappt varit hemma sen i torsdags. I torsdags var jag på bio med Hannah och Erik, vi kollade på Inception. Sjukt grym film, rekommenderar alla, och ni som lyssnat på Samis råd om att den suger, lyssna inte på henne! Hon kan inget om filmer höhö :D  (sorry sam)
Igår firade vi min systers och hennes man bröllopsdag! De har nu vart gifta i ett år så vi hade en liten surprise party för dem. Nu är jag hos syrran men ska snart börja röra mig mot stan, ska möta lilla Shushan. Det är ju The Voice konsert idag hehe så kanske går förbi kungsan idag.  Eller så drar vi o fikar någonstans, vi får se..
Nu måste jag göra mig i ordning! Bloggar mer imon:)
Puss*






HERO

Lägger mig "tidigt" idag, blev ignget snack med gullis idag :( men men.. Vi tar igen det imon! hihi ^^    Målade och fixade mina naglar idag, var ju tvungen, det såg inte okej ut med det gamla nagellacket sm jag hade. Kollade även på filmen Cellular som gick på 6:an medan jag fixade naglarna och åt äppelpaj, multitasking! Det var en bra film det där, Daniela likes så tummen upp för den. Handlade om en kvinna som blir kidnappad, hon hittar en sönderslagen telefon i rummet där hon var inlåst och lyckas ringa upp ett random nummer. Killen som svarar blir till slut hennes Hero.

Och apropå hero så vart Ramzi min hero i helgen, som de flesta vet så hatar jag myggor. Fattar inte varför de finns! Jag är allergisk mot dem också så det är nog mest därför. Och i helgen så tog sig en super duper stor mygga in i huset och Ramzi dödade den åt mig. Tack! Du räddade mig :)

God night, sleept tight and don't let the bed bugs bite! Puss*



Ser ni hur stor och ful den är? Discusting!


Say bye bye to her


Hittade precis den här låten på en kompis facebook. Nya sättet o hitta musik kanske?  Me like låten iaf, vad tycker ni?

Onsdag 11Augusti2010

Kom hem från jobbet för ett tag sen, var så trött så jag somnade på soffan på direkten! Och det va super skönt :)   Så nu är jag här,håller på att städa köket, men jag behöver musik! Eller rättare sagt så behöver jag en helt ny spotify lista med helt ny musik, är så trött på alla låtar som jag har. Gooosh! Jag är så lat, orkar aldrig sitta vid datorn för att söka efter ny musik. Fattar inte heller hur jag ska göra, går man in på någon hemsida? Whaat to do? Ge mig lite förslag höhö ^^

Jag, mammsen och pappsen skulle dra till klipporna för lite kvällsfika, lillsyrrona hade till och med bakat en äppelpaj men det blev så mulet och grått så vi fick stanna hemma :(   Men ääh pajen kan vi äta endå mohahhah för det är så gott!

    
     



My Day

Helloo :)

Ska strax gå o lägga mig, behöver sömn! Det har varit en lång dag idag. Det började med att jag försov mig, men till mitt försvar så var min mobil avstängd så jag hade inget alarm! Tåget var on top of that försenad så det var ju super kul. NOT! Det är väl så typiskt allt ska hända på en och samma gång.  Efter jobbet drog jag och syrran till IKEA. Gooosh vad jag älskar IKEA!!! Jag håller på att göra om mitt rum i Örebro så I LOVE IT.

Jag kom hem vid 8, då drog nästan hela familjen (förutom tvillingarna) ut o jogga. Såå skönt :) Ska försöka göra det varje dag nu.
Och nu behöver jag sova för att jag är trött som en bajskorv! Wihoooo

Puss*

                 
                  Bild frn i helgen! Ekare i bakgunden hahahah SÖT!

See ya.



Hej bloggen, har varit sämst med bloggandet under sommaren I KNOW, men jag tänkte bara säga att jag ska försöka vara tillbaks ordentligt och som vanligt igen i september! Om ni undrar vart jag är så ligger jag faktiskt bara i soffan och tittar på boxen på bilden. Typ. Thank God for Satc.


STARTFRESH

Helloo!

Var ett tag sen man blogga, men har liksom inte riktigt haft orken, viljan eller fantasin för att skriva ett inlägg. Men nu känner jag att bloggtorkan är över and Im Back! 

Har egentligen inte så mycket o berätta, har tagit det lugnt, jobbat och vart med älskade vänner och min gullis. Det är väl så livet ska vara, man ska umgås med sina nära o kära ♥   

Nu har jag bara 2 veckor kvar på jobbet och det känns så UNDERBART! Orkar verkligen inte vara kvar där, vill bara sluta. Men jag tänker på pengarna, det är min drivkraft hahahha...
Nu ska jag snacka klart och sen lägga mig o sova :)
Puss*

                   



Feel the lows before the highs.




LovinLovinLovinLovinLovinLovin.


I love black.




Dag 5


Dag 4



Saknat varma sommardagar. = Min måndag.


Dag 3

Augusti, frukost med S + En nybliven 7-åring + Hitchcock med ballerina kladdkaka och K + En lång bilresa till Skavsta = Min söndag.


RSS 2.0