GOTT NYTT ÅR!


GOTT NYTT ÅR.

Sitter och målar naglarna hos Appe just nu, rött. Röda naglar och röda läppa blir det ikväll! Vi ska röra oss mot Dani runt fyra och fira nyår! Ser fram emot det nya året, ska bli så skönt att lämna 2010 bakom mig. Välkommen 2011!!! Önskar alla läsare ett gott gott gott gott gott gott nytt år, det kommer bli en grym kväll som kickar igång det nya året!


Bounty road

Detta har vi tjockisar ägnat dagen åt. Har en djup ångest över att jag inte har pluggat, fan alltså. Ska plugga lite nu innan tjejorna kommer på filmkväll..aahhhhhhhh, hur som helst: BOUNTY ROAD, grymt! Ska plugga nu en stund, det ska jag. Hejdåååååååååå!








Färgat håret..

Har nu gjort ett sista försök till att färga håret, om det inte har blivit brunt nu så skiter jag i det framöver. Men jag trooooor det blev bra, håret är fortfarande blött, ska bara fönas! Snart kommer S hit, vi ska väl ut och fota lite, kanske baka..har lust att baka något. Något mumsens. Men får se hur det blir, ska plugga lite nu innan hon kommer, hörssseeen!


Myskväll.

Har myskväll med min bubbs just nu! Vi dricker te, äter choklad och pepparkakor och snackar skit. Försöker plugga lite emellanåt, kanske inte får sååå mycket gjort men böckerna är framme och det känns bra, haha. Tänkte bara säga hej, hoppas ni därute har en mysig tisdagskväll.




Tisdag.

Sitter här och HUTTRAR. Jaa, det är så kallt! Gjort iordning en kopp grönt te och äter pepparkakor. Hade rolig kväll igår, såg Snabba Cash för en gångs skull (BRA FILM!). Kom hem imorse helt seg, mamma har proppat i mig med massa mat så jag känner mig helt svullen nu. Ikväll ska jag och päronen ut och spana på rean, igen haha. Fattar inte hur, när, vart jag ska hinna plugga någonstans, måste verkligen sätta igång..ta tag i det sami!! TA TAG I DEEET. Puss, hörs sen! Nu blir det godis.


Tisdag 28December2010 GOOOOOD MORGOOOON

Ska strax börja röra mig ner mot stationen. Försöv mig idag, typiskt! Men som tur är inte lika mycket som igår, jag ska egentligen vakna 6 och igår vaknade jag 8. I was very veeeery late.

Idag drar jag till stan efter jobbet med älskling. Vi ska dra o kolla in rean. Nu har det gått ett par dagar så vi får hålla tummarna för att det inte finns för mycket folk ute. Eller så har jag oturen och det finns folk som tänker precis som jag och då är det lika fullt. HÅLL TUMMARNA!

Nu måste jag springa till bussen, fattar inte att jag sitter o bloggar just nu, har egentligen inte ens tid!! Hahhaha

I wonder if we´ll ever find how it was supposed to be..



FÖÖÖÖÖÖR BRAAAAAA
från mig till er


Mellandagsrea.

För mycket folk på stan. Jag klarar inte av det! Jag tror inte att mellandagsrean riktigt är min grej.. jag och mamma fick tränga oss bland massa människor för att fynda kläder. Och när jag säger fynda, så menar jag fynda, för att vet ni, att 90 % av alla kläder affärerna rear ut är fula. Köpte ett par jeans som inte var på rea, typiskt. Men blev en vit klocka på rea, kaaaaaaaaaaap! Ska dricka upp mitt te nu, ta en powernap och sen göra mig iordning inför ikväll. Vi hörs!





Annandag jul.

Godkväll! Kom precis hem från stan, fikade med gamla klasskompisar vilket var supermysigt! Beställde dock den äckligaste chai lattén någonsin, smakade gammal mjölk.. På tal om det så har jag FINALLY köpt en liten termos, ska fylla den med gott te och ta med till skolan nästa termin, den är jättesöt, ser ut som en liten mugg.
   Imorgon ska jag och mamma ut på stan och rea-shoppa, ska försöka hitta jeans, träningskläder, söta toppar och något pälsigt. Och hårinpackning! Glömde min i Öret. Ska försöka att inte köpa något annat, brukar sluta med att man bara köper skit på rean..men inte i år! Ska lägga mig snaaaaaaart, ska upp tidigt imorgon, måste sätta igång med tenta-pluggandet. Godnatt.


Söndag 26December2010

Chaa chaa bloggen!

Ett tag sen jag blogga, vet inte varför, men alltid när jag kommer till stockholm så känner jag inte för att blogga. Jag gör en massa andra saker, så jag liksom hinner inte och jag gör inte tiden för det heller. Men men ska försöka förbättra mig!

Har varit hos mormor idag, åkte dit igår och sov över efter att jag va på bio. Drog o kollade på The Town med älskling och hans kusiner. Jag tyckte den var riktigt bra, hade allt möjligt. Handlar om ett gäng som rånar banker, mycket action, men även rolig och så har den även lite looooove. Mycket goood!

Måste få säga att jag är så trött på snön, den gör mig galen!! Man kan inte gå normalt, man fryser hela tiden, måste ha på mig 50 kg kläder på mig. Är så trött på vinterjackan, fy helvete!
Nu ska jag fixa matlåda till jobbet imon. Hörs tomorrow! Puss*


God jul!

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering, men har bara varit hemma i Uppsala och njutit av allt här. Det känns verkligen som semester att vara här. God mat hela tiden, stora frukostar, sovmorgon varje dag och det finns choklad i varje skåp. Pappa har klippt mig, och det blev faktiskt bra, inget slitet kvar! Visst det är kortare, men sånt man får ta..ska iväg till M senare mot kvällen och träffa min favorit-bengaler, ska bli kul som alltid! Nu ska jag dricka grönt te och läsa cosmo, pusshej!


Kalle anka och hans vänner

Vet inte varför men jag älskar Kalle anka på julafton. Även fast jag inte firar julen och även att de visar samma sak varje år så älskar jag att kolla på det. Det är så mysigt :)  

Familjen har nu åkt och nu sitter jag här tillsammans med lilla syster, vi kommer att vara ensamma i en hel månad. Yippiie yeeei! Nu måste jag dra, drog ju hem tidigare från jobbet så att jag skulle hinna med Kalle. Hörs sen!

             

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG...

...Nej! För det är min födelsedaaag.. HURRA HURRA HURRA! Hahaha I'm getting old :'(


Javisst, absolut.

Godkväll kära läsare, alltså jag kan inte beskriva lyckan i mig just nu. Seminariet och projektplanen is done (!) och imorgon ska jag äntligen få åka hem till min mamma och min pappa. Och jag ska få vara hemma i 10 dagar, 10 hela dagar! Jag ska få äta mammsens mat!
Fan jag spyr bara jag tänker på nudlar just nu.. Försökte förresten beställa mat på campuspizzerian för en stund sen, gick inte så bra. Det var stängt. Sen tänkte jag att jag går till pressbyrån och köper något, gick inte. Det var stängt. Så nu sitter jag här med en skål gröt.
Ska koka lite te nu och läsa ur blondinbellas egoboost, ganska bra bok hittills faktiskt. Vi hörs.



Bakade kladdkaka åt frugan i helgen, som fyller år på riktigt imorgon!

Grattis kosan!


Tisdag 21December 2010

Halloooj!

Mår alla bra? Njuter alla av det härliga vädret? I know you do, erkänn! Ni vill bara slita av er kläderna, sätta på er bikini, lägga er på balkongen med en piña colada och bara njuta av solen. I WIIISH!   Fyfaraao vad kallt det är ute, jag har knappt varit ute idag, fick skjuts av pappa till jobbet, men fick åka kommunalt hem och det var smärta. Jag dog lite granna, kändes som att hela min kropp bara stelna för varje sekund som gick.. Härligt!

Har bara vart hemma nu efter jobbigt, går inte ut i onödan liksom! Har precis målat mina naglar, och nu tänkte jag att det är dags för mig att gå och lägga mig. Känner mig som en gammal kärring men jag orkar inte bry mig, behöver verkligen sova om jag ska orka morgondagen.

Nu är det bara 2 dagar kvar till min bday. Im getting old! Och sen är det 3 dagar kvar tills familjen drar jag och jag blir ensam hemma! Längtar :)


            


Takers.

Vilken bra dag det har varit! Vaknade vid åtta och snoozade till tio, elva, det var aaaaaawesoome! Gick på ett seminarium kl ett, gick skitbra, kom hem kollade på top model, tog en skön powernap, lagade mat (läs:kokade nudlar), läste lite, satt vid datorn lite, tittade på top model igen, tog en lång dusch, fixade naglar, lade hårinpackning, och nu har jag precis tittat på Takers. Och den var faktiskt bra! Nu ska jag lägga mig och titta på two and a halv men tills jag somnar. Trevlig kväll kära läsare!


Måndag 20December2010

Hej bloggen!

Blev inte mycket uppdateringar i helgen, hade så mycket för mig så jag hann inte. Är nog ingen bra ursäkt men jag kör på den ändå! 

Är riktigt trött idag, längesen jag vaknade så här tidigt. Jag är tillbaka i Stockholm nu och jag har börjat jobba så jag fick gå upp 05.45 idag. De ni! Efter jobbet drog jag o träffade Shpat som jag inte sett på länge. Vi drog till Kista galleria där han kollade på lite julklappar till the family och jag gjorde honom sällskap. Nu är jag hemma och klockan är redan 23! VART TOG DAGEN VÄGEN?!?!?! Nu måste jag tyvärr gå o lägga mig, imorgon är det en ny dag, Yippiiiieee! Tydligen ska det vara minus 15 imon, klä på er ordentligt!

Men innan jag går o lägger mig vill jag tacka min älskade ko som som var världens underbaraste i lördags. Ilooobiuu ♥   Och tack till Mahi, Appe och Sami för er super duper gulliga present. I loved it och ni är bäst! (den innehöll allt jag älskar)






Runaway from it baby.

I don't know what it is with females
But I'm not too good with that, shit
See, I could have me a good girl
And still be addicted to them hoodrats
And I just blame everything on you
At least you know that's what I'm good at

And I always find
Yeah, I always find
Yeah, I always find somethin' wrong




Looooooove this sooooong


Blogg från Mahi.

Nu ska vi ta en promenix in till stan efter en fabulouse frukost! Vi hörs!

You look into my eyes, I go out of my mind

Borde egentlligen, egeeentligen ligga o sova just nu. Har tenta imon klockan 8.15 men jag kan inte sova. Borde då sitta o plugga, men det känns helt värdelöst för det känns som att inte ett ord till kommer fastna, läser jag en sida till så spyr jag. Kommer spy upp vetenskapsteori. HATAAA!

Sitter istället o lyssnar på musik och kollar på webcam bilder som jag tagit under 2 års tid (sen jag köpte min dator) och jag måste ju säga att jag är ju fan inte frisk. Har tagit dem konstigaste bilderna med dem fulaste minerna, det borde ju vara förbjudet!  Herreguuuud.. Jag skulle skämmas ihäl om någon såg dem, radering projekt på G.

Ska försöka sova lite nu, fick råd att jag sitta o plugga innan jag drar till tentan imon bitti, får se om jag kommer upp! Puss på er och sov gott* 

                
                   Gammal bild på mig o syster, vi är coola.
                
                  Och sen bild på mig och min älskade Nikki!

Baby you´re fly, take it from me.

Känns som världens längsta fredag, fick springa hem och äta äggmackor på lunchen och springa tillbaks för att göra lite grupparbete. Kom hem för en stund sen, har städat mitt rum och vårt kök och jaa..det var ju ett tag sen man tog tag i det, och det märks kan jag ju säga er. Men nu är det fräscht. Imorgon kommer lite vänner och vi ska fira min kära roomie, ska bli kul. Nu ska jag röra mig mot grankotten och ha liten reunion med M och A, ska bli myspys, vi ska ha slumberparty! Vi hörs nog imorgon, trevlig helg kära läsare.



här får ni some sweet ryan leslie musik av mig


Super nap

Jag skulle bara ta en lite power nap, men det gick inte så bra. Jag sov alldeles för länge. Nu ska jag till skolan o plugga. OHHH ångest, jag borde vid den här tiden redan hunnit plugga massor..

Den här låten is dedicated till Amal. Hahaha micket micket bra och gammal låt..


Fredag 17December2010

Igår försökte jag blogga men det gick ju åt pipan! Blogg.se ville inte funka för mig så jag gav upp, när jag var som mest inspirerad.. Men men nu funkar det men ska jag till skolan, så jag hinner inte skriva mer. Hörs sen!

Fasta.

Vaknade på ett strålande humör imorse trots snöstormen utanför. Vet inte varför, men allt kändes bara så bra. Jag har fastat idag och det gick bra, bröt fastan med en kall redbull, ostbaguette och choklad i skolan. Det var mums. Ostbaguetten är min favorit. Imorgon kommer Appe och då blir det myspys och på lördag ska vi fira lilla dani, woop woop! Hörs sen.

Torsdag 16December2010

God dag alla fina där ute!

Är hemma nu, kom hem för att äta lunch. Eftersom att jag är en broke ass korv så har jag inte råd med lyx. Kunna köpa lunch i skolan är lyx, thats how poor I am! hahhaa.. Men men det här är min sista vecka kvar här på öret, på söndag åker jag hem för att vara i sthlm under lovet. Tyvärr blir det inte mycket av ett lov eftersom att jag ska jobba hela lovet. MONEY MONEY MOOOONEY, det ger mig drivkraften!

Samira är redan i skolan, hon orkade inte ta sig hem, and I understand her! Det är snöstorm, man kan knappt se vart man går, höll på att ramla ett par antal gånger, hoppas ingen såg mig, för det måste ha sett så roligt ut! Nu måste jag tillbaka, jag vill inte, men jag är bäst så jag går ändå! Hö hö sami tycker så iaf :) and thats all that matters..


Snow everywhere! "Bara" några månader kvar till sommaren..


Kvällshälsning.

Godkväll kära läsare. Har spenderat mesta delen av dagen i skolan idag, vet inte vad jag ska skriva riktigt förutom att jag längtar till helgen, för då kommer världens bästa appe. Imorgon ska det bli en pluggdag för mig, måste verkligen komma in i en nya kursen, fattar typ ingenting. Så ska upp och ta mig till skolan vid nio med kosan och läsa lite. Det ska jag väl nog kunna fixa..nu blir det lite facebooking, var ju ett tag sen Hörs, godnatt på er!

Onsdag 15December2010

Har varit på terminens onödigaste föreläsning idag, och guuuuud föreläsaren va pain! Hans röst är så tråkig, kan inte koncentrera mig och då somnar jag istället! Allt jag hörde va hmm hmmm hmm bla bla blaaaa.. Ajaa, får gå in o kolla på föreläsningen sen istället.

Ska snart till skolan, behöver bara vila lite, är riktigt, riktigt trött! Sami lämnade mig och drog till skolan utan mig, hon orkade nog inte vänta mer. Jag sitter o kollar på Ellen DeGeners show. Så himla bra, har skrattat under hela programmet. David Beckham (my old love) är gäst. Han och Ellen kör en lite prank på en massör. Han och massören är i ett rum, det finns en dold kamera och Ellen säger åt honom vad det är han ska säga. Very funny!
          


Wish.

Godkväll kära läsare. Vet ni vad som hände idag, jo, det ska jag berätta för er. Jag och kosan var ute idag vid åtta-tiden, vi promenerade mot studentgatan från stan. Vi pratade, vi skrattade och rätt var det var så föll det något glittrande i danis ögonvrå. Och vet ni vad, det var inte något mindre än en fallande stjärna. Hur ofta får man se en fallande stjärna? Inte ofta vad jag har hört, so we made a wish.


Me and Romeo have never been friends.


Tisdag 14December2010

Nu drar jag o Sami till skolan för plugg! Ska försöka få henne på bättre humör, hon verkar inte vara on top.. Sen blir den en promenad till stan.. Hörs ikväll! XOXO

  
   Jag och Tara på klubb Cetralen i lördags.

SHITMOTHERFUCKERSHIT.

lite så känns det. den här tentan is a motherfucker. MEN. its ok.

Week-end update

Dålig update från min sida denna helg. I knoooow. Hade en jätte trevlig helg i sthlm faktiskt! I fredags åkte jag till mormor, mamma va där, så jag fick träffa båda två. På lördagen åkte jag in till stan för att möta upp älskling, vi var på en liten julmarknad där jag köpte godisrem, MUMMA! Vi drog sedan och åt på kungshallen, kollade lite i affärer och sen drog vi hem. Hade saknat honom så mycket!

På kvällen drog jag ut med gulle Tara. Vi var på nått nytt ställe inne i stan som hette Centralen. Det bästa med stället var att det var så grym musik hela kvällen! Har nog aldrig hänt förut, så tummen upp för musiken.. Söndag satt jag hemma hela dagen ocha bara myste! Stora syster var också på besök med Nikki bäbish!

Nu är det bed time, hörs imon! Puss*


Älskar julbelysningen i stan, sååå fint o mysigt!


Every little thing, is gonna be alright.

Dagens jag äcklar mig själv: Jag missade min (väldigt viktiga) föreläsning imorse för att jag trodde att jag var ledig for some reason. Lite komiskt. Pluggade lite i skolan idag  i alla fall, har praktisk examination imorgon, och ja..det är det värsta jag vet, men det känns faktiskt helt okej. Ska plugga lite innan jag somnar idag. Kom hem vid åtta till myspysstämning i kostugan, cowiesarna hade köpt chips, dip godis och stod och bakade kladdkaka. Kan ju inte bli bääääättrreeee god damnit.


Did you read my love letters,


Mtv breakfast club.

Godmorgon, det äntligen lördag. Sovmorgon, ligger i sängen lyssnar på Mr. West och tittar på mtv breakfast club. Kom på en sak, nästa helg är det sista helgen i örebro för i år. Och vi måste avsluta det på ett bra sätt. Jag och min cows har gått igenom mycket ups and downs denna termin, mest downs, men vi har ändå haft varandra. And thank God for that!
Hoppas ni har en bra helg därute, det ska jag.


Sex and the city och kladdkaka.

Det är precis vad som händer i kostugan denna fredag kväll. Både jag och Khalle är very tired, for typ no reason. Fuuuuuuuuuuuucked up. Khalle är och köper  glass nu, vi ska dela på kakan i två sen äta, äta och äta. Pizza på det, och du har en fulländad fredagkväll! Hajjdi.

Mamii ♥

Kosan Sam drog till stan för plugg, kosan Challe skulle hem men nu ångrade hon sig så hon stanna kvar. Och jag ska till ESTOCOLMOOO.. Ska ta bussen som går om ugefär en halvtimme, och sen tar jag tåget från resecentrum till sthlm-central. Har åkt hem ganska ofta den senaste tiden men mammsen har varit bortrest, nu har äntligen kommit hem så I need to see here. Har saknat henne så mycket, så idag ska jag bara sitta hemma med familjen och mysa! ♥

Tentan igår gick förresten bra, tror jag! Det har nog aldrig kännts så här, så jag håller tummarna och ber. För både miig, Khalle och Amal. Praaay for us!



Gröt.

Nu blir det kvällsgröt för min del. Har tvättat massor av kläder och lakan i fem maskiner, den sista är på gång nu. Tog en lång nap efter skolan idag, insåg inte riktigt hur trött jag var förrän jag vaknade efter två timmar. Imorgon blir det en heldag igen, så ska försöka lägga mig innan tolv, får se hur det går..men hur som helst, tänkte bara önska er läsare en mysig torsdagskväll, tänd ett ljus och gör lite varm choklad som Amal brukar göra.. 

Muffins som jag och mamma åt medan vi väntade på planet till London i somras, miss that!


Wish me luck

Kom precis hem från skolan, japp ni ser rätt! Klockan är 05.00 och vi kom precis hem. Vi har kämpat hela natten and I'm damn proud of us! Egentligen borde jag har lagt mig i sängen så fort jag kom in genom dörren men eftersom att datorn var på så tänkte jag att jag lika gärna kunde blogga. Ska försöka sova lite nu, gå upp vid 12, gå igenom allt, äta en ordentlig frukost och sen dra o göra den här jädra tentan vid 14.00. Wish me luck people!

Hoppas ni sover gott just nu, för det ska jag! :) 

            


Tentaplugg.

Mina tjejor är kvar i skolan och tentapluggar, dom är så duktiga. Jag kom precis hem, har föreläsning imorgon klockan 08.15, kommer bli pain att vakna men you do what you got to do..Ska bara ligga och SLÖSURFA (som min bror brukar säga) ett tag, be en bön till tjejorna och sen sova. Studentlivet känns såå ångest, såå jobbigt och knas men jag vet att en del av mig kommer sakna det när jag är gammal, överviktig och sitter i min permobil och tänker tillbaks. Så konstigt. Att man inte vet vad man har förränn man förlorar det.

Tuffa times

Är hemma en snabbis för att äta lite foood. Har typ no money, im sooo broke! Väldigt sorglig indeed. Så när det är tuffa tider, får man gå hem och äta mat. Tog en av Samis mamma matlådor som hon skickat. Det var super gottis! Så tack så mycke Samis mommy.

Kollar på biggest loser medan jag äter, jag blr alltid gråtfärdig när jag kollar på det här jäkla programmet! Amerikaner är så himla känsliga och drama, jag gråter på varje avsnitt. Hahhaah..

Nee nu måste jag dra, måste tillbaka till mina jä#%/# böcker! Vill bara lägga mig i min säng och kolla på Vänner hela dagen. Men hur ofta får man sin vilja igenom? NEVÖÖÖÖR!


Drop the world

Nu drar jag och Chadijo till skolan. Är väl hemma imon för jag tror vi sover i skolan inatt! MÅSTE klara den här tentan annars är jag sämst. Hörs*


                                                 I got ice in my veins    
                                                 Blood in my eyes
                                                 Hate in my heart      
                                                 Love in my mind


Onsdag 8December2010

God eftermiddag bloggen!

Jag måste vara ärlig och erkänna att jag fortfarande ligger kvar i sängen. Att gå upp klockan 9 gick inte så bra, istället sov jag till 12. Har lite ångest för att jag känner att jag borde vara i skolan nu. Ska försöka slita mig upp ur sängen, äta lite frullis och sen dra till skolan. Tror att jag ska sätta mig i tysta rummet, även fast jag hatar att gå in dit.. Måste få tillägga att min förkylning blir värre för varje dag som går. My life is a living hell!

Hörs ikväll. puss*


Jag och min gulleplutt, bild från i fredags! What would I do without you?

 


Just close your eyes, let me hypnotize you

Precis som Sam var jag också vart i skolan hela dagen, inte från 8 som hon utan från 2. Hon är bättre än mig :(   Tentan är om 2 dagar och det känns inte bra. Känner mig inte helt säker och beredd, men I guess att man aldrig kommer att känna sig så. Imon ska jag försöka gå upp 9 för att promenera in till stan, har knappt tränat och jag behöver lämna in en tröja så där slår jag två flugor i en smäll! Nu får vi bara hoppas på att jag kommer upp! Håll tummarna för mig..

Jag längtar till helgen så mycket! Ska äntligen få träffa min mammsen som jag saknat så mycket, träffa familjen och älsklingen. Good week-end! Det är nog det enda som gör mig glad just nu.
 
Nu ska jag sova så jag kommer upp imon. Sweet dreams*





Love is a choice you make.

Har varit en sån lång dag idag, har varit i skolan från 08.00 till 23.30, var bara hemma under lunchen. Är helt slut. Fast jag bara har suttit ner. Och de senaste 6 timmarna har jag bara lyssnat på musik och stirrat i böckerna, inget går in. Tänker på annat. Skit. Aja, fan så kan det vara. :)

School all day!

Lilla ko hade bråttom till sin föreläsning, så hon drog precis till skolan. Jag ska också dra nu, det är dags för en HEL dag av plugg. Som igår, jag var kvar i skolan fram till halv 1 på natten. Tenta tider, what to do? Jag tror även att jag håller på att blir sjuk, jag vill inte, jag kan inte, har verkligen inte tid för det just nu! Buhuuuu :'( Hoppas jag inte tråkar ut er med mitt skolsnack, men jag behöver skriva av mig.. Måste även få tillägga att Örebro Universitet är en motherfudger. (Tjuvar samis ord!)

Näääe måste jag sluta slappa, I'm out!

                    



Nudlar.

Tjaba. Är hemma för lite lunch från skolan, det blir stekta nudlar med ägg, mumsens! Börjar klockan 13.15 igen så jag måste typ slänga i mig maten framför Oprah. Jag höll på att decka ett par gånger imorse, sov väldigt dåligt..men det blir en redbull senare på dagen I guess. Vi hörs. Puss!



Vad gör vi? Nu kör vi!

Jag är trött, riktigt trött! Vill bara lägga mig under täcket och sova. Bara sova lite, pytte lite. Sov inte så bra inatt, min hals kliar, tror att en förkylning är på väg. Jag tog mig upp ur sängen imorse och drog till resurstillfället. På torsdag har jag en tenta som jag verkligen måste klara. It's do or die!  Karen är här nu, vi ska bara vila lite till sen drar vi till skolan för lots and lots of plugg.


Måndag.

Hej alla glada! Blev en ganska seg morgon idag, det var tufft att ta sig upp när mobilen ringde klockan sju..men I made it och nu är jag hemma och äter lite lunch efter en låååång föreläsning. Den här nya kursen är en motherfudge, hela klassen har klagat på upplägget, hoppas de tar åt sig, annars blir det plugg på nyårsafton. I´m not kidding.
Hur som helst..hoppas ni har en bra start på veckan nu, Karen kommer och besöker kostugan idag, ska bli superfun, ska snart röra mig mot skolan, hörs sen!


Andra advent.

Jag hade helt glömt bort att det är andra advent idag, inte för att jag firar jul men det betyder att det bara är 2 och en halv vecka kvar av skolan tills man får lite lov. Det ska bli så skönt att få komma hem och få stanna kvar där längre än 2 dagar. Ska faktiskt bli dundeeeer.

Mitt fönster


Storhandla högst upp på listan

Nu drar jag och Cowsen till willys. Ni såg ju hur vårt kylskåp såg ut och jaa jag skäms! Men nu ska vi äntligen storhandla. Hörs sen!  Besos*

                    
                      Sliten Daniela. Nu går vi ut i snön. Whooop!


They´ve got nothing on you baby

Godmorgon. Har en ångestdag idag. Har bara legat i sängen med mobilen och datorn sen elva..borde plugga men bara tanken ger mig ångest. Så egentligen borde jag bara get up och move my fat ass och ta tag i det, men gör väl det så småningom.. Khalle har spelat den här låten minst 27 gånger nu hela morgonen, och man tröttnar ju faktiskt inte..

Jagged edge - My baby


Jag och Sami lyckades ta oss upp från soffan, vi tog en liten promenix till Ica, Willys var för lång bort. Så lite frisk luft gjorde susen! Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, men nåntig kul ska vi iaf hitta på.

Igår drog vi in till stan, vi firade Amal som fyllde år. Det var winterjam på Satin, bra musik och bra sällskap! Tack för en very good kväll cowies♥  Och Grattis till Amal!


Lördag.

Vaknade runt elva imorse och har sedan dess haft Sex and the city-maraton här. Riktig seg lördag. Jag och cowies ska försöka ta en promenix mot Willys snart, får se hur det går...det är inte så lockande med dagens weather:


PANIK PANIK PANIK

Kom precis hem från en hel dag på stan. Och jaa vad kan man säga? Är inte riktigt nöjd. Har köpt en klännig och ett linne men nu har jag ångrat mig. Linnet vill jag inte ha kvar och så vill jag byta färg på klännigen. Ohh så jobbigt, att man aldrig kan vara nöjd! Och det finns ju inga affärer här, whats up with that liksom? Såå sämst!

Aja nu har jag inget o ha på mig! PANIK! Får väl försöka fixa något..


Och så var fredagen äntligen kommen!

Ska om en timma ta mig till skolan i mina uggs och skriva tenta, och fan nu ska jag fan fixa den, jag ska fan få VG, GOT IT???!! Så nu ska jag stressplugg i en halvtimma, vi hörs ikväll. Då ska jag och mina finaste tjejor fira. Fira allt bra och skita i allt dålig. Puss!



Fredag 3December2010

Cha cha bloggen!

Vaknade precis upp, skulle egentligen gå upp 10 men vet inte riktigt vad som hände där, det gick iaf snett med planeringen. Dumma, dumma sömn! Aja nu är jag iaf uppe, ska börja fixa mig för att sen börja röra oss mot stan. Jag och ko ska in för lite shopping, super lite! Vi ska se om det finns nått där ute. Hoppas vi hittar något, för det är så typiskt att man inte hittar något när man som mest behöver det..

Nu blir det frukost, ni såg ju vårt kylskåp, det är luft som står på menyn. Mumsfilibabba!

Och nu till dagens väder:

Trevligt! Snö, massor av snö!

Searching through the channels, skipping pass the news, she is more entertained by lies and gosspis, cause in hurts to see the truth.

Ibland glömmer vi bort att vi har det för bra. Just a reminder.


Courage is like love, it must have hope for nourishment.

Jag och lilla ko kom hem för ett litet tag, vi var i bibban och pluggade! Vår hemmafru, ko Sami, hade lagat världens godaste mat och det satt riktigt bra för jag var riktigt hungrig. Thank you Sami ♥

Nu kollar vi på en av mina favorit serier, Criminal Minds. Så jäääkla bra! Det är så intressant, jag och khalle är helt inne, cuz we both love it. Finns det någon bättre serie eller? Hell to the noo.. Och jag älskar citaten som de alltd har med.

Nu är reklamen slut, såå nu drar jag. Jag tycker alla ni måste börja kolla om ni inte redan gör det!

       


Inte cribs direkt.

Nu tänker jag öppna upp för er läsare, jag ska visa er vårat kylskåp. Vårt kylskåp är c r a z y. Om mamma skulle se detta skulle hon nog svimma och sen svimma en gång till, varsågoda:



Plugg.

Hej bloggen, vet inte vad jag ska skriva idag för att det har inte hänt något speciellt idag..lägger upp en deprimerande bild som jag tog förut istället, höhö. Min dag kommer i alla fall bestå av massor av plugg och träning. Vi hörs sen!




Torsdag 2December2010

God dag alla små grodor!

Ska jag vara helt ärlig så vaknade jag för inte så längesen, tio i ett ungefär. Skäms jag? Nej. Har jag ångest? Nej. Varför? För jag var så trött och jag behövde vila ut! Plus att jag ändå har hela dagen på mig att plugga. So it's cool, it's cool, I'm cool..

Är riktigt hungrig, har fortfarande inte ätit något, och vi har inget o äta. Vi har inte hunnit dra o handla än eftersom att vi har så mycket i skolan, så vi ska storhandla på lördag istället. Hoppas vi bara klarar oss tills dess och inte svälter ihjäl! hahaha..

Nu ska jag äta något och sen dra ut i kylan. Måste plugga till skit tentan. &%%#?/%¤#%&" blääääää! Håll ut Daniela, HÅLL UT! Imorgon är det helg..


Buenas Noches

Samira blev arg på mig för att jag inte bloggat idag :( Men jag var i skolan hela dagen och sen när jag kom hem var jag så trött och hungrig så jag orkade verkligen inte.. Men jag bloggar nu! Bättre sent än aldrig if you ask me..

Måste säga att jag blir lite deppig av att se så mycket vitt så fort man kommer ut. Man ser ju inte ens marken längre, helt sjukt! Blir det kallare än vad det var idag så vet jag inte vad jag gör. Kommer stanna inne i mitt rum och gå ide. Jag kan ju inte ens andas genom näsan längre.. Buhuu!

Imon har jag inga föreläsningar och det är riktigt skönt! Jag behöver inte stressa på morgonen, utan man gör allt i lugn och ro, hinner t.o.m. äta frukost hihihi^^  Måste dock endå till skolan för det går ju inte att plugga hemma, mission impossible, så det är väl lite tråkigt. Jag tycker faktiskt att det borde förbjudas att gå ut när det är så här kallt. Då skulle man inte få ångest för att man stannar hemma.

Buenas noches*


Memories made in the coldest winter.

FASIKEN vad kallt det är ute! Min näsa tappade känseln när jag promenerade från Ica idag, och min fingrar...dom gjorde ont. Jag klarar inte av kylan, det var sista gången jag vistas utomhus längre än en kvart. Kommer bara ta mig till skolan och tillbaks framöver, thats it. Hur som helst, har varit grym idag, jag var i skolan från halv tio till åtta idag. Och jag pluggade faktiskt bra. Imorgon måste jag upp sju, jag har inte varit uppe så tidigt på jävligt länge, får se hur det går..kanske blir en redbull på vägen..men godnatt på er, Vi hörs!


RSS 2.0