Gilla.


Min mamma är bäst.


Kvällens tanke.

Undrar hur jag ska ta mig upp imorgon klockan nio..och undrar när allt började spåra i lilla staden Örebro, åker till Uppsala imorgon, lycka!

        
                  And yes, there are times when I hate you, but I don't complain
                           'Cause I've been afraid that you would walk away
                             Oh but now I don't hate you, I'm happy to say
                                That I will be there at the end of the day

Godnatt och Godmorgon.


Baby.

Godkväll alla läsare, haft en skön dag idag. Mådde bättre efter duschen så jag och Khalle tog oss ner på stan och shoppade lite. Fyndade massa underkläder, köpte två tröjor, en eye-liner och en ring för den som vill veta. Nu har vi haft lite Wyclef Jean tema i kostugan, sååå tänkte bara dela med mig:

It no pretty.


Segt.

Hade äcklig feber hela natten, vaknade helt svettig och äcklig. Åt precis frukost, ska snart ta en dusch och ta mig till press och köpa alvedon. Och föresten, fan vad dåligt våra bästa år har blivit, wtf?


Sjukstuga.

Jag mår inte bra. Har varit hängig hela dagen och det känns som om jag har feber. Blä. Mitt huvud känns jättetungt och jag orkar inte, jag orkar inte bli sjuk! Nu ligger jag i sängen och planerar att ligga här hela kvällen..jobbigt, men ändå lite, bara lite mysigt. Ska be till Gud så jag blir frisk imorgon.


STORSTÄDNING

Sorry för dålig uppdatering, men har gjort så mycket roligt i helgen så jag har inte hunnit blogga! Har ju ingen iphone heller :(

Tänkte snart lägga upp lite bilder från i helgen, men måste bara städa klart och äta något innan jag gör det. Det är STORSTÄDNING på g här hemma och då menar jag STOOOOOR, eftersom att min älskade mammsen, som jag saknat super duper mycket, kommer hem imorgon! Jag är super lycklig :)  Våra grannar skulle hämta mamma och mina systrar från arlanda, men nu kan de inte så jag och Jouni åker dit och hämtar dem. Så me like, annars hade inte jag fått följa med grannen. Hihhi

Ville lägga upp en video, men vet inte vad som händer! Det går ju inte :/ Har provat i flera dagar nu utan framgång.. Daniela blir ju ledsen :(


Och nu snöar det igen.


Mario kart.

Hittade ingen tvätttid. Gick ner och spelade lite Mario kart, jag var sämst som förväntat. Men kommer bli grym så småningom... Ska ta tag i mitt såkallade liv nu och läsa lite, tills jag somnar..igen..haha


Söndag.

Godmorgon! Har haft så tråkigt hela morgonen, är uttråkad och rastlös. H ville gå på spinning, men jag känner inte mig så taggad inför den utmaningen..åt godis och drack mjölk istället, känner mig heeeeeeelt svullen nu. Ska till M ikväll, men det är ikväll..vad jag ska göra NU, är frågan, kan kolla om det finns någon tvättid och catch up on my reading..hajjdi!

Can´t get you out of my system.

Mysig dag idag, har hunnit med att skriva tenta, baka pannakakor med grannen, jersey shore, storstädat och handlat en feeeet påse godis. Ikväll kommer A, vi ska käka lite mat här och chilla.


Tenta-morgon.

Godmorgon alla glada! Är halvseg just nu trots att jag har slängt vatten i ansiktet och ätit min gröt..det är så roligt hur man tänker när man precis har vaknat, jag brukar överväga att missa tentan, skita i allt bara för att kunna sova lite längre. För det är så sköööööööönt. Ska ta en nap när jag kommer hem sen, garanti! Men hur som helst, godmorgon på er, hoppas ni har en fantastisk helg, ska dra på mig uggsen och ta mig mot skolan snart, hörs sen!

Single Ladies

Jag är nu i stockholm ch det känns UNDERBART! Träffade mina vänner idag, hade inte träffat dem på länge så det var jätte mysigt! Man ska inte glömma bort vännerna, så jag ska försöka se till att träffa dem så ofta jag kan :) så Och de kanske kommer o besöker mig i örebro snart så jag är super exited! Måste bara fixa sovplats till dem hahah.. Det är nog dags för mig att gå o sova, ska kolla på lite Vänner,sm vanligt! Kan inte sova utan det, minst MINST ett avsnitt!

Såg dem här små flickorna dansa, de är 7 år gamla, och jag vet inte. De är jätte duktiga, men deras outfit det känns lite fel på något sätt. Opassande!
(Kunde inte lägga upp klippet (??) Men här är länken..
http://www.youtube.com/watch?v=ir8BO4-7DkM&feature=related

Zumba!

Jag, Selleri och Hanna körde Zumba ikväll och det var skitkul! I recommend! Nu ska jag käka middag, kolla på Jersey och plugga till en tenta som jag har imorgon bitti. Funderar på att ta en varmt bad ikväll. Skulle va så skönt.

Läggdags för Sami.

Godkväll, har haft en depp-dag idag, har varit nere helt utan anledning hela dagen ända sen jag vaknade imorse. Mycket konstigt och tråkigt, men man får väl har sånna dagar också.. Men det var mysigt med lite bio med mina fina kor, och Narnia var ju faktiskt helt okej. Ska lägga mig nu, har föreläsning klockan tio imorgon, hoppas man vaknar på rätt sida då, Godnatt!


Movietime

Jag och tjejerna orkade inte va hemma ikväll, så vi bestämde oss för att dra på bio! Vi visste inte vilken film vi skulle kolla på, finns inte så jätte många o välja mellan, men till slut bestämde vi oss för Narnia. Jag har velat se den super länge, men ingen har velat gå med mig :(  Så det ska bli super kuuuuul! Wihoooo

Hörs efter bion ♥

     

Torsdag 20Januari2011

God dag bloggen!

Vaknade upp på ett super bra humör idag. Jag låg och snoozade vid elva tiden och då rigde M, hon ville sitta ute i solen med en kopp te. Så jag tog mig upp och kokade lite vatten och så gick vi ut o satte oss i solen. Det var så skönt att bara sitta ute o snacka, super härlig morgon! Hoppas bara vädret håller sig :) No more snöstorm!

Jag hade tydligen kollat fel på schemat, så vi hade ingen lektion idag. Daniela likes! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske träna? Kanske sitta hemma hela dagen och inte göra något alls? Jag gillar att inte göra något alls, till skillnad från Sami såå det kanske blir det.. Hihihi..

              
När vi pluggade i söndags så blev Khalle så rastlös så hon gjorde en tattoo på sig själv! Riktigt snygg om ni frågar mig. Kommer inte ihåg om det var en spindel eller en bläckfisk hahaha..
              
Så här såg det ut när vi satt o plugga, mysigt va? Kaos kaos kaos


Torsdag!

Nu sticker jag iväg på heldagsföreläsning på sjukhuset, ha en bra dag!

I Love You


Kladdis and a bad movie

Blev ju ingen Zumba, as you know! Jag fick världens huvudvärk, kändes som om jag fick feber och min kropp gör så ont att jag knappt kan röra på mig. Så det var väl lika bra, men jag var så jätte sugen på att prova på Zumban.. Får väl bli nästa vecka när jag köper mitt gymmkort!

Jag och cowiesarna bakade en kladdis, som för en gångs skull blev kladdig. Vi köpte även glass och det blev så himla gott! Yuuuumm- miiieeeee säger jag bara. Filmen vi kollade på sög banan huvud, verkligen den sämsta filmen ever. Helt meningslös och jag slösade 2 timmar! Ajaaa nu vet jag det och jag kan varna er, KOLLA INTE PÅ DEN!

Måste bara få säga en sak innan jag lägger mig, jag älskar min lärare, han klämmde ihop två föreläsningar idag så att vi slapp gå imorgon, så nu slipper jag och ko gå upp tidigt imorgon. Istället börjar vi klockan 1 and we love that! 

Love and other drugs.

Blev bara Karen som orkade ta sig till Zumban idag, vi stannade hemma istället. Jag ska prova zumban på fredag, får se om det är sååå kuul som alla säger. Har sjuk träningsvärk idag, kan knappt få upp armarna och känner mig halvsjuk. blä. Ikväll blir det filmen Love and other drugs i kostugan, hope its good!


Zumba 19Januari2011

Jag sitter inne i Samis rum, eftersom att Khalle låg i det andra rummet och tog en powernap, vill ju inte störa! Jag var i skolan imorse, men jag var så trött när jag kom hem från föreläsnigen så jag la mig i sängen och sov i 3 timmar. SÅ SKÖNT!

Jag kan knappt röra på, jag har verkligen ont i hela kroppen. Träningen igår dödade verkligen min kropp, värst är det på min vänstra arm och mina lår. Vet inte hur jag ska göra ikväll, klockan 8 ska vi på Zumba, jag har verkigen sett fram emot det här länge, men vet inte om jag kommer orka :(

               

Sunshine!

Godmorgon bloggen! Sitter här och äter min gröt i köket just nu, det är onsdag och solen skiner och jag är sååå glaaaaaad! Älskar solen, får lite vårkänslor fast jag vet att det fortfarande är januari. Ska äta färdigt, ta mig till skolan, köpa en bok och sen promenera med klassisarna till sjukhuset där vi har föreläsning. Hoppas ni njuter av solen idag, vettefan när den kommer tillbaks, vi hörs!

Saknar skinnjackan och cykeln

Tisdag 18Januari2011

Tog en  endags paus från bloggen, orkade verkligen inte blogga. Tentan i måndags gick väl ganska bra, jag hoppas på att både jag och khalle klarar den. I'm holding them thumbs! Vi sov inte på hela natten så vid 7 tiden så hade jag och ko i stort sätt tappat allt. Vi gick runt och skrattade åt allting, vi hade inte längre någon balans kvar i kroppen och vi höll nästan på att ramla ett par antal gånger på väg till skolan.  Efter tentan var jag så känslig, ville bara lägga mig ner o sova! Gick runt som en zombie hela vägen hem. Så vad har jag lärt mig? To never ever, EVER, do this again. Och jag rekommenderar inte det heller!

Imon börjar vi kvart över 8, så det känns ju inte så jätte roligt. Men det är en kort föreläsning så vi slutar 10 :) Efter det ska jag se om jag kan fixa en tvätt tid, behöver verkligen tvätta! Ska lägga mig nu, cowie ligger redan o sover, vill inte störa henne under hennes beauty sleep!

God nattens! Puss*

           
                  Bild på mig o Selle från i lördags

Afro Power Dance

Jag och tjejorna har precis varit på afro power dance och det var skitkul! Jag har alltid varit emot pass (förutom yoga) men Selle tvingade mig idag and I`m glad she did, det var krävande men riktigt kul!  Det är gratisvecka nu på skolans gym så vi har suttit igång med träningen and it feels good. Imorgon blir det Zumba!


Godkväll.

Godkväll kära läsare, vi har strul med internet i kostugan och har haft det ett tag, och just nu kommer jag inte in.. sitter vid kosans dator och tänkte bara säga godnatt. Har varit duktig idag vet ni, har handlat, tränat, tvättat, städat och lagat mat, housewife-fasoner! Vi har även tittat på New Moon, såg Twilight igår och imorgon blir det Eclipse! Jag är ledig imorgon. Fattar inte vad jag ska göra då. Får väl se helt enkelt, hejsvejs.


Måndag, ny vecka!

Jag är tuuuuuuuuuuuuung, lyckades sno en tvätttid nu klockan tio, så skönt, har velat tvätta i en vecka nu men inte haft tid. Var på introduktion vid åtta imorse, köpte lite kurslitteratur efter det och kom hem för en timme sen..vet inte vad jag ska göra nu, tänkte kolla på Love and other drugs, men ska vänta på tjejorna så vi kan se den tillsammans sen istället, jag är så snäll. Ska lyssna lite på Ryan, bläddra igenom lite böcker och äta choklad nu, hörs sen!


Monster

Jag och cowie sitter här o krigar oss igenom denna natt. Vi tog en paus, som egenligen bara skulla vara en halvtimme lång, men den blev längre än vad som var planerat. Nu sitter vi o dricker lite Monster och hoppas på att det ska hålla oss awake.. Nee måste tillbaka till böckerna. Hörs imorgon, om jag inte sover hela dagen ut!

                              

Ps. har ni sett Kanye west nya video? Låten heter monster.. Tänker inte lägga upp den här för jag gillade verkligen inte den. Herregud, vem har tjejer som har hängt sig på en musik video? Jag förstår att han vill vara annorlunda, men kom igen?!?!? Kunde inte ens kolla hela videon, kommer få mardrömmar!

Söndag 16Januari2011

Jag och Chadijo sitter i mitt rum, halvt deprimerade inför imorgon. Vi orkar inte plugga, jag vill inte se en endaste bok till! I will burn them all dooown! Vi har tagit en liten för lång paus nu, så vi borde köra igång. Tentan är imorgon klockan 8, så vi kommer sitta uppe hela natten, och sen dra till skolan och skriva tentan.

Ser fram emot imorgon, förutom tentan, för vi har en massa planer. Vi ska börja träna igen, så imorgon är det första dagen på våra nya liv! Hahaha.. Vi ska även storhandla och storstäda. Lägenheten börjar likna mer en svinstia än en studentlägenhet så vi måste göra något åt saken. Och på kvällen blir det en massa film! It's going to be a good day..
                            

Vi sitter ihop.

Hej på er! Grå söndag idag, jag och kosingarna har beställd hamburgartallrik och ska kolla på lite film, myysigt! Haft en supertrevlig helg med besök från Sthlm och Uppsala och firat fina M på sin examen. Igår kväll spontan svängde jag och mina kor förbi kåren, bra kväll!  Imorgon börjar verkligheten igen, ska börja en ny valbar kurs, ska faktiskt bli kul! Vi hörs sen, ciao ciao!


Move bitch.


Examen

                                                                   
                     
                
          



       
 
           
             


Sitter i långhuset.

Hej bloggen. Förlåt för torkan, sitter just nu i skolan med cowiesarna så tänkte passa på att blogga lite. Var på Ms examen igår, tänk att man själv är där om ett år. Blev lite rörd när jag såg alla som tog emot rosor under ceremonin. Ska verkligen försöka njuta av universitetslivet nu, för när man minst anar det står man där och tar examen, det ni. Puss, hörs sen!

Lördag 15Januari2010

God dag på er!

Hoppas ni haft en super great fredag, själv så satt jag i skolan hela dagen igår med cowie, fram till klockan 1. Idag gör vi nog samma sak.. Känns riktigt tråkigt att behöva spendera helgen i skolan, men jag försöker tänka på att det kommer fler helger. Nästa helg ska jag banne mig ha kul!




After pain comes success

Guuuud vilken jobbig dag det har varit! Är så trött på att alltid få en massa dåliga nyheter, kan jag aldrig få höra något bra?? Och så fort det händer, ska den följas av något dåligt. Är så trött på allt alltid ska gå åt helvete. Får väl hoppas att det snart vänder, det måste det väl? Som Khalle har sagt hela dagen, efter regn kommer solsken.

Jag och cowie satt i biblioteket hela dagen idag, det gick väl inte så jätte bra! Men imorgon kör vi med nya tag :) Vi var så sugna på en kebab pizza hela kvällen, men fattiglappar som vi är fick vi nöja oss med nudlar haha det var så sorgligt. Men nästa vecka kommer lönen, vilket leder till the good life! Vi ska fira med att gå på grekisk restaurang. Mummsigt!

                  

Torsdag 13Januari2011

God morgon bloggen!

Sitter här, färdig fixad, and ready to go! Väntar bara på cowie, hon är sååååå seg. Tiden går och går jag vet inte riktigt vad det är hon gör?? Kommer nog alltid att vara ett mysterium.. Vi ska dra till skolan och sitta där hela dagen, idag ska jag nog sitta kvar till 12! Så önska mig lycka till :)

Jag har fått en grej för twilight igen.  Jag längtar till den 18 november då den 4:e filmen kommer men det är så långt kvar! Kollade på första filmen i förrigår och igår kollade jag på New Moon. Tänkte kolla på Eclipse ikväll, men sen är ju filmerna slut, vad gör jag då??  Får väl gå tillbaka till Vänner..

                         

Onsdag 12Januari2011

Vet inte riktigt varför men min raouter (tror det stavas så?) verkar inte gilla mig :(  Sen jag kom till Örebro har den inte velat funka på min dator, den funkar på allas andra datorer men inte min, neeeeej inte på min! Stupid raouter! Men nu funkar den, från ingenstans. Så nu är jag lycklig igen och jag ska sluta hata den hihihi..

Ligger här och kollar på tv, vaknade för någon timme sen. Tänkte koka ägg, det är så gott och har inte ätit kokt ägg på super länge, så det blir min frukost. Sen ska jag dra till skolan för plugg med khalle. Vi har inte varit så duktiga dessa dagar, så idag ska jag plugga ordenligt!

Vi hörs ikväll, puss*

Aaa juste, det har snöat igen! Fyyyy helvete, tar det aldrig slut??? Saknar sommaren, solen o bad och dem sena sommar kvällarna!
            


Mord i Öret.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8393494.ab

Godmorgon!

Godmorgon på er, nu springer jag iväg till långhuset för en hel dag i skolan! Ha en superdupertisdag ni därute, puss.

"Vart är du?"

Hej bloggen! Stressdag jag har haft! Hanna smsade "vart är du" vid åtta-tiden imorse och då förstod jag att något var fel eftersom jag låg i sängen och halvsov. Har haft en heldagsföreläsning idag, så sjukt segt, kommer ha obligatoriska föreläsningar hela veckan nu som börjar klockan åtta, woop woop! Hur som helst, ska återgå till the break up och kosingarna, puss!


En dag på stan.

Kom hem för en timme sen, var riktigt skönt att gå på stan själv, trodde det skulle bli tråkigt.. Men det gick bra, gick omkring i nästan 3 timmar, hittade lite grejer till mig, men inget till M, hahaha, jag är sämst. Hittade bl.a. denna tröja ifrån Monki, myyyyysig. Ikväll kommer mina kosingar, woop woop!

Söndag 9Janjuari2010

Jahaa, nu var söndagen här vilket betyder att jag åker hem till örebro. Lite blandade känslor, vill åka men ändå inte. Har inte hunnit träffa alla mina vänner här samtidigt som jag saknar alla i örebro. Men jag kommer ju tillbaka så det är ju inte direkt jordens undergång. Ska slänga i mig lite mat, sen åker jag till sundbyberg där jag möter khalle. Skönr med sällskap på tåget :)

Hörs ikväll!
Booooss*
            

It´s Sunday.

Godmorgon! Har suttit med hårinpackning i snart en timme, ätit frukost och bara chillat. Ska hoppa in i duschen snart och sen röra mig mot stan, min MOHII TAR EXAMEN PÅ FREDAG! Måste köpa något fint till henne. Och så måste jag köpa headset till min mobil, och kanske fyndar jag något om det är något rea kvar, who knows. Only God. Hörs sen, puss!

The town.

Jag kunde inte hålla mig till att äta ute en gång i veckan, blev en kycklingsallad påväg hem från skolan. Finns ju inte så mycket i kylen här, haha. Får handla när mina kor kommer tillbaks imorgon!
Tittade precis på första avsnittet på jersey shore, säsong 3, så så så så mycket drama, folk har redan börjat slåss, för roligt. Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på Ryan, M kommer om ett par timmar, vi ska se The town, ska tydligen vara grym!


Out of the blue.


Lördag 8Januari2010

Sitter på jobbet, jag kom upp till slut. Hörde inte klockan imorse, kan tyvärr inte skylla på min iphone, för jag har ingen :(  Kom till jobbet nästan klockan 11.. ILLA!  Jag var nog bara för trött! Så nu sitter jag här o packar, har lånat Samiras älskling, Ryan Leslie, som håller mig sällskap. Jag hoppas det är okej sam? hihihi

Ska försöka jobba 10 timmar, behöver jobba så mycket det bara går eftersom att jag inte kommer att jobba mer. S kanske kommer förbi ikväll, vi ska laga mat och mysa! Behöver tvätta kläder också, åker ju tillbaka till Öret imon, and I need clean clothes. Kommer inte hinna med allt!

Nää nu måste jag back to work! Fred ut ♥

               

Dagens lunch.

Ska strax ta mig till biblan en stund, grannisarna sitter där, så ska gå störa lite. Kanske plugga lite också. Här är min lunch: (+ kladdkaka blev det.) Mumsens!


Dr Phil.

Blev film-kväll igår, såg Salt och Mirrors, båda var sämst. Nu kollar jag på Dr Phil, han är inte så dum trots allt. Mycket intressant avsnitt. Vet inte vad jag ska göra nu, åt frukost precis, ska nog fortsätta kolla på good bad tv..niiiiiiiiceeeee, hörs sen.


To bad, so sad.

här får ni en TÖNG låt

Fredag 7Januari2010

Har känt mig super stressad typ hela dagen, man ska hinna med så  mycket på så lite tid! Och jag måste få säga en grej, energi drickor är rena rama lögnen! Jag tog en efter jobbet när jag satte mig på bussen, så att jag skulle orka mer, men vad händer en minut efter att jag druckit klart? JAG SOMNAR! Fy helvete vad de ljuger :( Men aja kan ju inte ljuga att jag dricker dem mer för smaken..

Nu ska jag iväg med N till hans kompisar, vi ska spela spel och mysa :)  Kommer inte kunna vara uppe till sent ikväll eftersom att jag ska jobba tomorrow. Kommer jobba hela helgen.. Nu måste jag dra! Puss*

                    

Kan bli vad som helst.

Tjaba. Är tillbaks från tentan, vet inte hur det gick om jag ska vara helt ärlig, kan bli vad som helst. Men hur som helst, har skrivit den och det är över nu, det är skönt! Ska laga mat nu. För en gångs skull. Här har ni lite skön musik från MIN HUSBAND.

Nu startar tentan.

K sa till mig att man ska har på sig fina ringar och måla naglarna innan man ska skriva tenta, då har man något fint att titta på medan man skriver, mycket smart tycker jag. Bytte naglack till midnight red idag, en faaabooriiit. Hörs sen!




Lite plugg-ångest.

Hejsan bloggen, har haft lite spa-kväll idag, fixat naglarna, haft hårinpackning, noppat ögonbrynen och sånt skit. Städat hela lägenheten, dammsugat, dammat, moppat, handlat, allt för att skjuta upp plugget så klart..men nu..nuu ska jag lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar. Tentan är på eftermiddagen, så jag kan sova ut imorgon. Godnatt på er.

Såhär rolig ser jag ut idag.




Snott toppen av Khalle, tack Khalle höhö.


Temple of heaven.

Är på lunch-rast igen, killarna åkte in till stan och käkade, jag åkte hem och käkade istället, duktig som jag är. Har bestämt att jag bara får äta ute en gång i veckan och jag har redan brukat min..
  Tog med mig grönt te i min lilla termos imorse, den är från en kinesisk affär i Sthlm, är supernyttig och ökar fettförbränningen i kroppen, I love it!


Godmorgon!



Tänkte bara hälsa er en God morgon från mig och Ryan, ha en FAB dag, pusshej!


Kvällshälsning.

Godkväll kära läsare! Är såå trött idag, har varit i skolan till åtta, duktigt tycker jag. Thank God att jag inte behöver laga mat, mammsen gav mig massor av mat till hela veckan, hon är dunderdunderbäst. Perfekt för tenta-veckan.. Aa imorn är det sista dagen, sista SPURTEN. Ska hälsa på Selleri en stund nu, sen blir det mys med böckerna innan jag somnar, godnatt på er så länge!


Onsdag 5Januari2011

God kväll kära blogg!

Är nu hos mommo och hälsar på, drog hit direkt efter jobbet. Tänkte vara här ett litet tag till sen dra hem o kolla på film. Imorgon är det ju röd dag, men jag ska ändå jobba, tjänar ju dubbelt dessa dagar and I need the money. Så får inte lägga mig för sent, så att jag kommer upp imorgon bitti. Har kollat igenom hm katalogen igen på jobbet, tror jag måste vinna på lotto för att ha råd att köpa allt jag vill ha, så allt mitt slit nu hjälper mig på traven!

Börjar bli riktigt trött, känner att jag inte vilar ut ordentligt this days. Lägger mig sent och vaknar upp tidigt är inte en bra kompination, jag somnar överallt! Helt sjukt, så fort jag sätter mig ner för att vila lite, så känns mina ögon så tunga och jag somnar till slut.

Ska kolla när tågen går, hoppas det inte blir några förseningar! Puss*

     

Tidsinställt.

Täntke prova tidsinställa ett inlägg, en tråkig outfit, höhö. Sitter förmodligen i skolan just nu och pluggar. Hejsvejs.


Lunch-break.

Det blev lite för mycket flummande sista timmen i biblan så vi tog lunch-break, fattar ingenting om statistik..är helt clueless, så ska skärpa mig nu. Har fått mat i mig, ska  nu tillbaks och pluggar några timmar till med grabbarna i klassen, wish us luck! Har med mig min söta termos, jordgubbs te idag..hörs sen!


Godmorgon.

Winterwonderland här ute efter en natt med snöstorm. Blir nog uggs till skolan idag, plugg och inte lika mycket snack också. Ska packa ner redbullen och stänga av Ryan och börja röra mig, önskar er en bra trettondagsafton, puss!


Tisdag 4Januari2011

Kom precis hem från jobbet, är så himla trött. Kunde inte sova igår så jag somna runt 2 tiden, borde ha vaknat någon gång efter 6 men istället vaknade jag 9 och vart 3 timmar sen till jobbet. Good job Daniela, good job! För att få mina 8 timmar fick jag jobba över, sååååå tråkigt! Skönt att chefen är så snäll och inte säger något :)

Nu tänkte jag faktiskt ta ett långt varmt bad, det blir nog första gången i den här lägenheten. Ska bli riktigt skönt, så får man koppla av lite!

Förresten, Sami, jag har hittat det perfekta duschdraperiet till vårt badrum. Du kommer att älska den! Hittade den på hm katalogen, som för övrigt har så mycket snygga kläder till våren. I WAAANT!

               


Människorov på Örebro Universitet.

Alltså, har jag inte sagt att det här universitetet är knas?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8365125.ab

I´m elektro, I might light your life.


Ni som pluggar på hemmaplan, fattar inte hur ni gör det.

Nä fan. Ångest. Imorgon blir det biblan, kommer stå där när det öppnar! Nu ska jag fortsätta chilla, för jag kan fan inte fokusera, ville bara dela med mig.

HAHA, hur gammalt khalle

Hittade detta i mikron


I'm so happy! ♥

Jag är så lycklig, SÅ LYCKLIG! Jag har hittat min kamera!! Eller okej det var inte jag, utan min lilla syster, men det bryr oss vi inte om, bara jag har min fina kamera!

Jag ska till stan efter jobbet, ska äntligen få träffa min fina Sofia. Vi ska gå runt i stan och fönster shoppa :) Men när jag kommer hem så ska jag lägga upp bilder, tog nog inte så många men jag lägger upp dem som jag har!
Puss*

                  
                 
Jag och min kamera for ever!

Victorias secret fashion show.

Okej, den här gången ska jag inte missa det. Ikväll, 20.00 på tv3, repris! Är så seg idag, så ska plugga hemma hade jag tänkt. Har seminarium just nu över nätet, haha, så roligt. Skulle kunna ha det varje gång, så kan man äta frukost och titta på tv samtidigt. Men men, nu ska jag fortsätta..det håller på till tolv. Hörs sen!


Let me in, in all this mystery

Nu är lång helgen över, imorgon är det back to reality and back to work. Har haft en riktigt skön helg, slappat och myst en massa. Jag känner nu att jag borde inte sagt till chefen att jag skulle jobba så mycke som jag gjort nu. Borde ha tagit åtminstone en veckas ledighet, I really need it. Men men min jag kommer nog inte att tänka likadant sen när jag får min lön och jag kan leva som en normal människa igen.

Idag har jag slappat hela dagen, var och handla lite mat med syrran, vi gjorde en god tortellini rätt med köttfärs sås och åt framför tv:n, där vi nu suttit resten av kvällen. Ska strax gå o lägga mig, måste upp sex imorgon! Buhuuuu :'(

Men innan jag lägger mig måste jag säga att jag är SUPER SUUUPER ledsen! Jag har letat överallt efter min kamera och jag kan inte hitta den! Min fina älskling är borta!


Ny tid.

Haft en sån skön nyårsdag, bortsett från minimal sömn. Kom hem från Stockholm vid tretiden och har varit hemma sen dess, legat i soffan, druckit te, ätit mammas mat och tittat på film. Kommer saknar lilla storvreta. Åker till Örebro igen imorgon efter ett besök hos brorsan, då börjar råplugget, tidiga mornar, nudlar och pluggångest. The vacation is over.
Hur som helst, hade en väldigt memorable nyårsafton, är glad att jag fick fira med mina tjejor i alla fall. Nu blir det lite Ryan och sen läggdags, vi hörs i Örebro. Gott nytt år!



varsåågoda


Lördag 1Januari2011

Höll på att skriva fel på rubriken, tänkte skriva 2010. Då börjar ett nytt år, jag hoppas verkligen att det här året som kommer blir bättre än det förra. Jag fick väl inte den bästa starten på mitt nyår men jag måste vara ärlig, det här va tusen gånger bättre än det förra. Är lite seg nu, men jag måste börja göra mig iordning eftersom att jag ska iväg på kalas! Vet inte än vad jag ska ha på mig, men jag tvättar lite kläder nu, så får jag välja se :)

Hörs sen mina kära! Gott nytt på er*     PS. Lägger upp lite bilder senare, måste bara hitta min kamera först!


RSS 2.0