And here we go again

God kväll bloggis! Har precis ätit frukost på kvällen, yeah we do that in our family, och ska snart lägga mig :) Har haft en super tråkig dag, jobbade till 4 som vanligt, och sen vart jag deppig för jag trodde att min nya telebobo skulle komma idag men icke sa nicke, har väntat i nästan 2 veckor men inget händer liksom... Aja vi håller tummarna för att den kommer imon!

Förutom min super tråkiga dag idag och igår (hatar vardagar) så hade jag en super skön helg! Det blev allt från shopping till sightseeing! I fredags var jag på fiskpedikyr med syrran. Det var faktiskt riktigt spännande hahha i början så kittlas det så himla mycket, kunde inte hålla mig för skratt men efter  en liten stund blev man van pch fötterna blev såååå lena. Sedan blev det pizza hut och mys på stan. I lördags var jag för första gången på slottet, har aldrig sett det från insidan, och det va hur fint som helst! Rekommenderas!! Sen blev jag kvar i stan, var på bio och sen satte vi oss på ett cafe och bara njöt av kvällen. Lovely! Sen återgår man till den tråkiga vardagen där inget spännande händer! Bläääää längtar redan till helgen! Hörs imon, puss*

                                   
                                   


Hej igen!

Hej bloggen! Long time no see, ligger hemma och tittar på tv. Ikväll har jag laddat med brownies från seveneleven (DOM GODASTE BROWNIESARNA EVER TASTED) och några avsnitt från min nya favoritserie GIRLS! Den är lite udda, men jag gillar den verkligen. Har haft semester i två veckor nu och dagarna har bara försvunnit, börjar jobba på fredag igen. Det känns otrooooligt bra med betald semester I got to say! Under semestern har jag bara tagit det lugnt med mina fina vänner och faktiskt hunnit med en resa till underbara Barcelona precis som kosan. Nu sista dagarna ska jag boka in fish-spa med mammsen och ladda inför jobb.

random bild från barcelona, fler bilder finns på www.samirassnapshots.blogg.se

Kvällsbloggning

Hej bloggis! Nu har det gått 3 veckor sen jag bloggade sist, men det har varit så mycket att att göra att jag knappt hade tid. Jag har bland annat hunnit med en liten weekend till Bárcelona. Jag och fia hade inte tänkt åka någonstans men i sista minuten så bestämde vi oss så vi bokade en 4 dagars resa till Spanien. Det var helt underbart, vi solade, badade, festa och så hann vi med lite shopping, hade mer än gärna stannat kvar ett par dagar till. Men men man får väl ta det man får, fick ju inte mer semester :( 

Har vart lite små deppig sen jag kom tillbaka, har bara jobbat och så har det varit skitväder hela tiden, känns så tråååkigt!!!! Vill bara åka iväg igen och aldrig mer komma tillbaka blääääääääää.. Aja der ser ut som att det håller på att bli lite böttre så vi håller tummarna gått folk! Nu är det läggdags för min del, annars är det zombie som gäller imon. Puss!

                              
                                  Bild från Barcelona, här i barceloneta (stranden) där alla klubbarna låg!

RSS 2.0