Som jag har längtat!

Ska snaaaart gå och lägga mig men tänkte att jag skulle slänga upp ett inlägg innan jag deckar! Jag gör ju verkligen ingenting om dagarna så det känns så ovärt att blogga då, plus att jag inte har en bra kamera, mne jag sparar till en! 

Ska jobba tidigt imon men det är inte det viktiga gott folk, nej, det viktga är att jag får betalt och jag ska shoppaaaa! Det var ett tag sen jag var så här exited faktiskt höhö. Jag är i stort behov av ett par svarta jeans så det är prio number 1. Sen vill jag fylla garderoben med en massa fina våriga/somriga linnen! yeeeeiiii... Men ska försöka att inte gå helt crazy, måste spara mina pengisar inför min kommande Paris resa hihiihi.. Nää nu ska jag sova, vill att det ska vara imorgon nu nu nu!

              
               Årets första glass! Så god, dock gick struten sönder på mitten och jag bet upp en strössel i
                 mitt tandkött, haha, men annars god!

Catch up

Hallåa där! Ligger här i mitt rum och försöker ta igen alla program som jag missat hela veckan, har inte vart hemma alla kvällar så det blir en hel del tv idag, love it! Tyvärr så krockar några av programmen så vet inte vilken jag ska kolla på, vilket dilemma! Hahah i-lands problem, pinsamt!

Det har varit en lugn helg, hänt med en vän och sen bara vart hemma med familljen, min syster och hennes man + min morbror var på besök igår så det blev en massa mat och snack hela kvällen. Mysigt :) Hade gärna gått ut på stan men sådan lyx finns inte för oss fattiglappar, längtar tills mina pengisar kommer nästa vecka, då jääääklar! Har en hel del to-do stuff: 1. Klippa mig
                      2. Färga håret
                      3. SHOPPA SHOPPA SHOPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                      4. Åka till min Sami för en liten reunion med tjejerna!

Yeaaah buddy! nu ska jag iaf fortsätta med mitt tv-tittande. Puss*

                  

Till min Dani.


Quality time

Har haft en riktig seg dag idag, men det var så himla välbehövligt! Har sovit dåligt hela veckan så idag fick jag äntligen sova ut! har bara degat hela dagen, kollat på serier och hängt med the family. Nu har alla dragit ut så det är bara jag och min mammsen kvar så vi bestämde oss för att dra til kista och att gå på bio, vi ska se Ironlady (järnlady, som det heter på svenska, låter så himla töntigt), det ser ut att vara en bra film och mamma ville  verkligen se den så vi håller tummarna :) Ska bli kul, längesen jag gjorde sånt här med min mami! Hörs sen, puss!



                         

RSS 2.0