Beyoncé

Hej! Äter lunch och tittar på Beyonce klipp..

This is for the time you gave me flowers, for the world, that is ours. For the moonlight, for the power of love.


I was wondering maybe, could I make you my baby


What are words?

Hej, gör samma sak som roomie just nu, fast i Uppsala. Är helt rörd som en tönt, så fint med alla kärleksförklaringar.. OCH CHRIS MEDINA HAR JU SÅ RÄTT. What are words if you really dont mean theeem? Och jag JAG HOPPAS ATT MOA ÅKER IKVÄLL. :) Ha en trevlig kväll, en trevlig helg, en trefflig allt!


Idol kväll

Hallåå fina bloggen! Jag är nu äntligen framme i Stockholm och det känns helt underbart. There is no place like home, har bott i örebro ganska länge nu men jag anser inte det vara mitt hem! Det här mitt hem :)  Ligger nu på soffan och kollar på idol och jag kommer nog att sitta här resten av kvällen. GARANTI! Nu ska jag lyssna på Moas låt, samiras favorit hahahaha...

Hon är grymm!!

Do you not think so far ahead? Cause I´ve been thinking about forever.


And they say that love is all you need.

Snart drar jag till bussen, ska träffa min underbara ko på lite mat i stan innan vi åker iväg till våra hemstäder. There´s no place like home!

@ school..

Är färdig med tentan, är sååå trött och känner att jag kommer bli helt rynkig av allt datorsittande. Och gråå av allt mörker. Mamma och pappa kommer inte att känna igen mig haha

You make me feel.

Godmorgon! Är i skolan och ska göra klart hemtentan idag, har laddat med redbull och mörk choklad, så det ska nog gå bra! Imorgon är det fredag, FINALLY! Får äntligen åka hem till mor och far och få riktig mat. Har ätit nudlar två gånger denna vecka, hej student. Måste börja nu, vi hörs!


It ain't easy!

Ahapp då vare dags att lägga sig. Usch hatar det här, saknar mina nattuggle tider det var grejor! Snart är det väl över.. typ! Har praktiserat, legat i min säng hela dagen och kollat tv när jag borde ha pluggat men jag är så trött hela tiden, helt utmattad. Får väl ta tag i plugget när jag kommer till Stockholm, yees ladies and gentlemen jag ska till min älskade stad och träffa min fina familj och vänner :D Nu ska jag kolla klart på criminal minds och äta klart min jordgubbskräm (såå längesen jag åt det) som roomie bjöd på. God natt*

                       

Push and lift!

Nu blir den push and lift efter en heldag i skolan! Fortsätter med hemtentan ikväll. VI hööörs

Talk that talk.

Godmorgon, redan onsdag, kan ni förstå det? Tiden går för snabbt, jag hinner inte med.. Min hemtenta kommer ut om en minut! Ska ta mig till skolan vid halv nio och börja skriva. Biblan öppnar då. Hoppas ni har en jättebra onsdag, hejdå!
på fredag åker jag hem!!

Det är för oss solen går upp, lyser som guld, för kärlekens skull.

Hej! Ska avsluta min kväll med lite läsning i en bok istället för datorn för omväxlingsskull.. Tänkte bara säga godnatt.

@ school!

Sitter i skolan nu, åt just lunch och fixar lite grejor..försöker få tag i praktikplatsen och sånt..men lättare sagt än gjort. Ska Thailand researcha om en stund, har knappt hunnit göra det. Ska läsa lite forum och sånt så jag är REAADYYY. Vill tillexempel inte få diarré. Så måste hitta bra restauranger. Vill hitta bästa shoppingen och de finaste stränderna.. vääärme... Men först ska jag blädda igenom böckerna till hemtentan som kommer ut imorgon. Hejdå!


Godmorgon!

Godmorgon! Har sminkat mig, ätit frukost och är redo att ta mig till skolan men Karen verkar inte lika redo..tror hon sover. Så jag ska läsa lite hemma..tills hon vaknar. Höhö. Nu kryper jag tillbaks i sängen och läser lite, så skönt! Vi hörs :)

If you let me, here´s what I´ll do, I´ll take care of you.

I´ll be there for you, I will care for you, I´ll keep thanking you

Måndag.

Då var det måndag igen. Hemtenta inskickad CHECK. C-uppsats inskickad CHECK. Sovit bort mer än halva dagen CHECK. Ska ta tag i mitt liv och gå på push and lift snart.


Söndagsångest.

Godmorgon! Försöker avsluta min hemtenta nu..så att jag bara kan skicka in den, orkar inte ha kvar den på mitt samvete. Skulle bara gjort färdigt den i fredags.. Hur som helst. Hade en så skön dag igår, promenerade till Max och åt tripple cheese, sen kom vi hem och bara chillade hela kvällen, bl.a. vingar av glas, den är ju så bra!

Mitt, Danis och Sofias mästerverk!



Jag vet inte

Härlig kväll!

Äntligen helg.

Så var det fredag igen, skönt! Sitter med hemtentan nu och börjar nästan faktiskt få avslut på den. Den är fortfarande lite rörig, men har till på söndag att fixa. Känner ingen press riktigt.. Har tappat all skolpress på något sätt. Börjar få separationsångest och vill fan inte flytta härifrån längre..jag är en förvirrad människa to say the least! Hur som helst, ikväll ska vi gå och se J.Boog på kåren, hoppas det blir en supertrevlig kväll! Jag och roomie ska göra cupcakes, hörs sen!
Dubai Mall

Mitt godis smälte


Hemtenta på g.

Sitter här med hemtentan. Tråkigt. Men ganska mysigt. Värmen är på och sitter i mjukis och en kopp te. Mitt rum är ganska treffligt trots allt.

FILMEN VAAAAR HELT AMAZING!!!

Vet inte vad jag mer kan säga! Money well spent! Måste lägga mig nu, men vet inte om jag kan, jag är för excited. Hemtentan kommer ut imorgon bitti och måste vara ON POINT. Aja hur som helst TWILIGHT ÄR BÄÄÄÄÄST I TELL YOU, BÄÄST.
GODNATT!

ÄNTLIGEN

OMG, ska dra om mindre än en timme in till stan för det är dags för BREAKING DAWN! Det var längesen jag var så exited över något, det säger ju hur intressant mitt liv är just nu :/ haha Hur som, jag är super mega lycklig, har försökt att inte ha för höga förhoppningar men ah, det är ju helt omöjligt, hoppas bara att jag inte blir besviken. Nu måste jag fixa mig, kan inte se ut som ett freak när man går på stan, vill inte inte skrämma bort the people. Puss

                                  

I may be young, but I´m ready to give you all my love.

En promenad och willys mörkchoklad gjorde susen. Snart blir det Zumba!


Matte är så jävla tråkigt.

FAAAAN. Jag orkar inte räkna mer. Bra går det ju inte direkt heller.. NOOOLL KONCENTRATION.. Det är så jävla tråkigt. Funderar på att ta en promenad till Willys och köpa godis, solen skiner, måste få lite D-vitamin. Kanske hinner med solnedgången..så tragiskt att klockan bara är tre. Jag skiter i det här, går det så går det..  Ska leta efter mina Gerimax så kanske jag fixar det imorgon bitti. Hejdå!


One more to go

God morgon!

Vaknade för en liten stund sen men hade sååååå gärna sovit ett bra tag till. Har fixat mig och nu lagar jag mat som jag ska ha med till praktiken, jobbar kväll ikväll. Är lite små nervös, för idag ska jag ha min mittbedömning! Hur ska detta gå liksom? Så håll tummarna för mig everybody.. Hörs ikväll, jag slutar sjukt sent så jag får se om jag ens orkar blogga då:)

Ps. TWILIIIIIGHT IMORGON!!!!!!! Grejoor! DS.

                   

Sweet escape.

Godkväll! Haft en uuuuuunderbar helg med en stor dos av nutella. Måndagen startade med ännu mer nutella, plugg och träning. Tittade precis på syrianska med tjejorna...Selle ska ha house-music på sitt bröllop. Morgondagen ska spenderas hemma med massa tentaplugg, har tenta på onsdag, måste kill it!!

Måndag

Hallåå gott folk! Det är måndag idag och början på en ny vecka så jag kände att det är väl dags att ta tag i det här med bloggandet, jag suger ju :/ Men har verkligen haft otroligt mycket i skolan, känns knappt som att jag hinner leva. Har inte ens hunnit träna, och det gör mig lite ledsen plus att det känns som bortkastade pengar.. Men men, jag ska försöka hålla igång med boggen, det är ju kul att kunna gå tillbaka och läsa allt man har gjort så jag ska försöka.

Jag har i stort sätt bara praktiserat och pluggat. Trivs så himla bra i min praktikplats hoppas bara att det är lika bra när jag sen börjar på vårdcentralen. Och jaa jag måste ju berätta hur underbar min helg var, jag pluggade hela dagen på fredag förutom när jag kollade på idol, på lördagen skrev jag tenta från 2- 6!! Och söndagen hade jag praktik, kul va? Äh skitsamma, för helgen som kommer ska bli bäst, längtar redan! Så skönt att ha något att se fram emot..

Nu ska jag plugga och vid sex blir det push and lift med tjejerna! puss

                       
                         Lyxfrukost med cowie!

Idag invigs vinterjackan.


A lot of shit went down


It´s an end of an era.

Godmorgon! Kom precis hem från min föreläsning, skulle haft heldag idag, men insåg att föreläsningen på eftermiddagen inte kommer att ge mig något.. Så ska skippa den. Ska ner till stan med ko och säga upp mitt namn på lägenheten idag..så sorgligt.. Its an end of an era..
Resten av dagen ska jag ägna mig åt tenta-plugg.. vi hörs sen.

Vilken kvinna.

Jag och ko har suttit och avundat Beyonce denna onsdag kväll, hon är ju amaaaziinnggg!!

Hej nyttig.

Kom precis från Zumban! Yogurth, äpple, bananer, mandarin och nötter. Hur duktig är inte jag.

Where is the love?

              
                 Samira vad hände? Kärleken varade i ett par veckor och nu ligger den där ensam och övergiven. 
                    Du borde ge den till någon som skulle uppskatta den mer! :D  (me, me, me!)

We dont waste no precious time.

Hej! Fick reda på att jag fick mitt första handsval på praktiken idag som jag kommer att ha i december, och jag är sååå glad! Fick kvinnokliniken så kommer att få jobba på BB och förlossningen.. kommer att bli riktigt roligt tror jag. Har inte gjort så mycket idag annars, varit i skolan hela dagen, haft föreläsningar..sen tränat, tvåå pass igen! Börjar känna skillnad på kroppen nu och det feels good. Måste börja bli redo för Thai. Inte långt kvar nu!!!!

L.A

haha


Kursintroduktion.

Hej! Kom hem idag från Uppsala halvsovandes hela vägen på tåget. Haft en kick-asssss helg med mina bengalis, helt underbart att ha dom här! Men nu är det slut på det roliga, hade kursintro idag och sista kursen verkar bli full med hemtentor. Men det är skönt med föreläsningar nu faktiskt.. Hade saknat det lite.

örebro by night

Freeedaag!!

Hej, sitter i skolan idag igen. Ikväll kommer mina tjejor och det ska bli sååå roligt! Längtar! :D Ska ta en kaffe nu, Hejsvejs.

Time flies.

Godkväll, ville bara skryta om att jag gick på två träningspass idag. Imorgon blir det heldag i skolan med uppsatsen, så skönt att helgen börjar närma sig. Godnatt :)


All dressed up, in love.

Godkväll! Har avklarat mitt första pass idag, trodde jag skulle decka redan på uppvärmningen men det gick faktiskt jätte bra. Så imorgon förväntar jag mig riktig träningsvärk, har inte känt träningsvärk på ett år tror jag. Efter det tittade vi på Sex and the city 2, fick så mycket minnen från Dubai. En av mina bästa resor!


RSS 2.0