How is this possible?

Shit. Shit. Shit. Crap! Vaknade för mindre än en timme sen! Förstår inte huuuuur jag kunde sova så här länge, it's BANANAZ! Jag vaknade först runt 7 bara sådär av mig själv och som den geek jag är så satte jag på tv:n för att kolla på Kenza och Tyra som meverkade på Vakna! med the voice. Efter det så somnade jag om och jag sov fram till klockan 13.00. Hur är detta möjligt?   Aaja nu är jag riktigt utvilad så jag ska dra till skolan för en massa plugg. Kul va?     God morgon förresten! Eller eftermiddag..

               

ÄCKLIGA, SORGLIGA, SKARRIGA, FULA PSYKFALL.


Världens sorgligaste program någonsin. Fyfan alltså.


Hälsan i behåll?

Tjatja bloggen! Läget med er? Här är läget PINSAMT. Jag och min ko sitter och tittar på Idol, och fan vad sämst. Pinsamt. Ehm, jaa vad kan jag säga. Statusen på min hälsa är lite bättre än igår kan jag säga er. Vill bara ha helg just nu. Jag vill ha hälsan på topp och FREDAG! Men hur som helst, det är onsdag och jag hostar som ett äckel. Vi ska snart ha filmkväll med massa chips och salt, alltså filmen SALT. Haha. Så rolig jag är. Puss på er och för Guds skull bli inte förkylda!!

PS. Saknar min mamma!


BibbanTajm

Nu drar jag och Sami till bibban för massor MASSOR  av plugg! Yippiieeee yeei yeei.. Finns ju inget bättre! Pray for us! Ge oss styrkan att orka :(  hahahha  Hörs senare ikväll!

          
          Snygga or whaaat?
     

FUCK THIS.

Tja bloggen är sjuk som ett jävla äckel. Har praktik men kan inte gå för jag har inte sovit. Jag har hostat hela natten. Känns som om mitt huvud ska spräckas av allt snor och min hals ska börja blöda när som helst. Mina ögon ser ut som knarkarögon. Dom rinner och är äckliga med bajs i. Jag vill inte göra massa extra dagar PÅ PRAKTIKEN sen. Jag vill inte. Jag hatar det här. Det är synd om mig. Ville bara dela med mig. Nu ska jag däcka, om jag fucking kan. Måste hitta nr till min praktik bara.
Gud förlåt för WHATEVER I HAVE DONE  to deserve this. Snälla bota mig för fan.

Pursuit of happiness

Sitter här med hårfärg på huvudet och kollar på en av mina favorit filmer Pursuit of happiness, med Will Smith och hans son  Jaden Smith i huvudrollena. Så grymt bra film, you just fot to love it! Har redan sett den en miljon gånger men den är så bra att jag kan se den en miljon gånger till. Så den som inte sett den måste göra det! 

Nu måste jag dra och tvätta av mig hårfärgen, det var dags att färga utväxten! Hahahah

                                


Söndagsmys.

Godmorgon, nu har jag och min roomie ätit frukost och fått i oss våra hostmediciner. Känns lite bättre nu, det har varit en sjukstuga här hela veckan, men vi går igenom det tillsammans! We can do this. Idag blir det plugg och söndagsmys, pusshej.


Dags för frukost.



Love Killer.


FRIENDS

Jag vet, jag vet! Det är super sent och jag borde ligga o sova nu men jag kan inte! Är verkligen inte trött, även fast jag vaknade tidigt idag. Tror att allt är Vänners fel. Min gulleplutt fixade serien åt mig, har alla säsonger on my computer och jag kan inte sluta titta! Tror att det är världens bästa serie, enligt mig iaf! Det är väl så vänskap borde vara, att man alltid ställer upp för varandra. 

Jag kollar typ 10 avsnitt varje dag haha är helt besatt. Ska försöka sova nu men först ska jag bara kolla på ett avsnitt till! If only Samira knew, hon skulle mörda mig om hon visste att jag fortfarande var vaken hahha.. Scchhh don't tell here!

Här är några av mina favoriter:

Kunde inte lägga in videosarna :( men här är länken..
http://www.youtube.com/watch?v=vSAw6XLeAoQ
http://www.youtube.com/watch?v=md-zDIxNht4
http://www.youtube.com/watch?v=UbYpbdHCqUI

Den sista är nog bäst! I love Phoebe hahha


Onsdag 22September2010

God dagens ewrybööödy!

Har haft en ganska seg morgon, va tvungen att platta mitt, vilket tar hundra miljoner timmar. Så nu när jag äääääntligen är klar kan jag börja med min to-do lista. 
1.Ska först till skolan för att kopiera papper som måste skickas iväg.
2.Måste tyvääääärr TYVÄRR (va tvungen att upprepa det en gång till) gå hela vägen enda till Brickebacken. Det är inte jobbigt att behöva gå utan det är själva känslan att behöva sätta min fot där. I hate Brickebacken! Plus att jag inte kan hitta nyckeln till låset till min cykel :(
3.Jag ska laga mat till mig och roomie.
4.Dra till skolan för en massa plugg!
5.Hitta på något kul ikväll, får se vad vi hittar på hihoooo.

Puss*




Jag idag :)   Hörs sen!


I min ensamhet..

Jaaahaa! Då sitter jag ensam i mitt rum, har bara mina två små älsklingar som sällskap (Tv:n och datorn). Hatar att vara ensam! Det är verkligen det värsta som finns. Specially om kvällarna, för jag är en nattuggla, älskar att vara uppe om nätterna och sova om dagarna. Jag vet att det inte är bra, jag önskar att jag var en morgonmänniska! Jag är van att alltid sova med någon i rummet, har aldrig haft ett eget rum förut. Jag kommer från en stor familj så jag har alltid vart tvungen att dela rum med någon av mina syskon. Då ligger vi alltid om nätterna och snackar om allt som hänt under dagen om våra problem eller snacka skit om våra föräldrar när vi varit arga på dem hahha.. Now I'm all alone! Nu ska jag fortsätta kolla på Cold Case i min ensamhet, sen ska jag läsa lite innan jag somnar och tll slut ska det sovas.

God natt på er! Puss*


Bild tagen och redigerad av min syster!


Tisdag 21September2010

God eftermiddag gullepluttar!

Jag har haft en liten bloggtorka men nu är jag tillbaka. Har inte haft mycke o  skriva heller, har vart sjuk i över 2 veckor så har inte gjort något intressant. My life is booooring!  Nu är jag iaf tillbaka i örebro med min lilla ko som jag har saknat very very möch.

Idag ska det pluggas, så när hon kommer hem vid 4 så ska vi dra till bibban för massor av plugg! Wihoooo
Ha en underbar dag ♥

          
          
             Uttråkad Daniela :)
                                                           


SD är nu inne i Sveriges riksdag.

Det här är så skrämmande och så sjukt det bara kan bli.

Sunday.

Söndag. Städ. Tvätt. Disk. Plugg.  Förutom det kommer min gulliga roomie hem igen. Vad jag har saknat henne!




Makeup-store har bäst concealer.


Saturday.

Lite halvseg lördag. Vaknade vid nio och kunde inte somna om, knaaaaaaaaaaas. Har ätit pizza och tittat på Teen Mom hela morgonen. Ska ladda hem lite filmer nu och ladda upp inför kvällen, kanske blir en tripp till Willys för mörk choklad om jag orkar lyfta mitt ass från sängen.



Friday.

Tjaba. Jag kom hem idag, slängde av mig ytterkläderna, kokade pasta, åt pasta och däckade. Jag ser inte fräsch ut och lägenheten ser inte fräsch ut. Tjejorna kommer om 40 min, dags put som music on och städa, woop woop!


Rösta till valet.

Godmorgon! Vaknade nyss, sov jäkligt dåligt inatt, så jag undrar hur praktiken kommer gå ikväll alltså. Hur som helst, ska äta upp min torra gröt och sen träffa Malin och gå och rösta! Min första gång faktiskt. Spännande.


Farsan.


Det blir Farsan nu innan jag går och lägger mig.


Efter en uppfriskande promenad och idol-tittande..

Haft en supermysig kväll med M, S och M, jag lyckades rycka upp mig tillslut, dra på mig kläder och bli piggare och nu är jag jättepigg! Sitter med inpackning i håret och ska snart ta mig en lång skön dusch. Ska titta på någon bra film sen, min roomie kommer bli jättestolt pga. mitt filmtittande. Vilken film det blir får ni veta sen..höhö.



Såhär såg jag ut today


Onsdag 15September2010

Ahaapp då sitter man här ensam och är halv döv! Fyfarao för det här kan jag säga, jag kan leva med hostan men att vara nästan halv döv är det jobbigaste jag har varit med om! Hatar att inte kunna höra ordentligt och låtsas som att jag hör vad folk säger när jag egentligen bara vill skrika VAAAAAA?

Jag fick inte sova igår heller, nope! Fick världens hostattack :(    Hatar att va sjuk, vill bara att det ska vara över!
Detta var ett klaginlägg, sorry everybody :D

Nu ska jag fortsätta kolla på mitt inspirationsprogram, Biggest Loser.


                                                                                        


Orkar inte.

Jag har en sånhär dag då man känner sig ful, fet och äcklig. Jag är så jävla trött också. Sov typ fem timmar inatt. Stuuupid. Måste ta tag i mitt liv nu, ska se på Idol med M ikväll, hämta upp några böcker från biblan innan dess och aa fiifan, mycket att göra. Tjingeling.

Buenas Noches

Då vare väl läggdags för min del. Jag hoppas hoppas verkligen att jag får sova hela natten och att jag inte väcker mig själv under natten för att hosta. I hate it! Händer det vet jag inte vad jag gör, kommer nog att slänga mig i väggen lr något! Håll tummarna :)  

Jag har för övrigt inte gjort så mycket idag, jag har pluggat lite, kollat på tv, sett ett grymt bra Jersey Shore avsnitt och sen ätit världens godaste oxfile pasta! MUMMA.

Nu ska jag sova så att jag kommer upp imon! Puss*

Jag och underbara Sundbyberg, ack Sundbyberg!


Den här låten går till Sadia eftersom jag hört du gillar denna pöjk!
                                                                                 


Dags att däcka.

Tja. Första praktikdagen gick bra, fick sticka lite och träffa massa gulliga patienter. Äldre människor är så gulliga, mitt hjärta smälter. De är alltid så snälla och trevliga. Imorgon börjar jag klockan sju, så det är dags för mig att däcka..måste skriva i loggboken..men vafan..fuck it.


I hate this!

Jaaa, jag har vart borta ett tag, I know. Men jag har/är super sjuk. Har varit det i över en vecka, känns som att jag kommer att hosta upp hela min kropp. Måste även säga att jag är typ döv just nu, jag hör bara min egen puls och luft. So weird! Jag har inte varit såhär sjuk på år, det är nog därför det tog så lång tid för mig att ta mig till doktorn. Nu har jag iaf vart hos doktorn :) Fick antibiotika och hostmedicin så jag hppas att jag blir bättre snart för jag orkar inte mer! Sängen har varit min bästa vän hela den här tiden för jag får inte gå ut, jag börjar hata min bästa vän :(

       
                                                                                         

Argument mot SD


Karate Kid.

Ska snart ta mig ut i regnet för min första praktik-dag. Måste till biblan först och lämna lite böcker. Måste också plugga lite innan (om jag hinner), det blev Karate Kid istället för plugg igår kväll..Will Smiths unge är så gullig! Fan, jag måste bli mer diciplinerad. Aja, wish me luck, är inte hemma förrän halv elva ikväll..Hejsvejs.




I´m coming foor youu!

Denna fantastiska man kommer till Stockholm i helgen, och självklart kommer jag att vara där. Woop woop!


Lugn måndag.

Hej bloggen, skulle plugga hela dagen hade jag tänkt. Men hur kommer det sig att man alltid lyckas och då menar jag ALLTID lyckas hitta något annat att göra? Tiden bara går och nu är klockan redan halv sju.
   Jag kom hem från praktik-introduktionen vid ett och lagade mat och ända sen dess har jag bara suttit vid datorn, pratat i telefon, laddat hem ett skitroligt program där man kan göra om bilder, gjort om bilder, tittat på lite tv, spotyfiat och aa tiden går snabbt när man är loser. Så. Nu blir det lite plugg så jag inte döööööör av ångest.


Gibberish.


Jersey shore räddar kvällen!

Tja, höll nästan på att somna nu medan jag låg i sängen med godispåsen framför tv:n. Sorgligt, men sant. Jag är väldigt ensam här i denna stad förstår ni. Och att staden heter Örebro gör ju inte saken bättre. Meeeeeeeeeeen, jag har min tv, och nu börjar Jersey shore, helt jävla bäst. Allt blev plötsligt så mycket bättre.
Pusshej!


Prep.

Från och med imorgon börjar min praktik som ska hålla på i 7 veckor vilket betyder att det kommer att bli CRAZY-tidiga mornar, CRAZY-mycket plugg och tyvärr för lite sömn. Därför har jag förberett mig, ska tydligen funka:


Eid Mubarak

Hej alla, tänkte bara säga Eid Mubarak! Hoppas ni har en fantastisk dag!




Hometown glory.



Sticker till min kära hometown nu för att fira Eid. So long bitches.


Ingen plugg-motivation..

Hej bloggen. Haft en kort skoldag, ska ta fram min lilla rostiga cykel och ta mig till M lite senare ikväll, ska bli myspys. Innan dess ska jag försöka slita mig ifrån mina älsklingar (tvn &datorn) och läsa lite, blir svårt.




Bad day.

Förlåt för gårdagen, men jag mådde inte så bra. Och när jag inte mår bra brukar jag antingen shoppa, oftast nät-shoppa, ligga i sängen med massor av marabou och titta på good bad-tv eller sova. Brukar funka. Vad brukar ni göra?


I love rings.

Har lite av en ångest-dag idag, hittade min favorit-ring i min väska och såg att den hade gått sönder..undra om det finns något superlim som jag kan använda för att limma ihop den. Måste fixas. Sen fick jag även reda på att jag har en gammal äcklig rest från termin 2 som jag inte har lämnat in, så nu måste den fixas så att jag kan registreras i termin 4. Får sitta uppe inatt och göra färdigt. Glömde fota min favorit-ring, men här är resten som fortfarande är i behåll:



Lunchrast.

Hej, är hemma från lunchen just nu, haft en seg morgon i skolan med en seg föreläsare. Sega föreläsare är sömnpiller. Men hur som helst, jag lyckade hålla mig vaken, ska iväg till skolan om tjugo minuter, ska försöka klämma in en 15 minuterspowernap. So, I gotta go. Ikväll kommer min kära M på middag, ska bli myspys.



Här är min och M´s trappa i London där vi brukade sitta om kvällarna.


Straight from London

Tänkte visa er lite från min London-shopping ifrån sommaren, här är en par klackar jag köpte från Dorothy Perkins. Blir superlång!


Straight from Greece.

Min familj åkte precis härifrån och det känns lite ensamt i lägenheten. Vi har haft en jättemysig dag tillsammans. Nu är jag lite trött, ska nog ta en powernap, läsa lite och aa jag vet inte, får se var kvällen tar mig. Natalie kom förbi igår, hon hade en jättefin ring på sig, måste visa er:


Hemma från föreläsning.

Äntligen hemma, har haft en rätt kämpig morgon. Satt hela morgonen och försökte att inte somna på föreläsningen. Det var skitjobbigt, kunde inte ens blunda lite för att jag satt ganska långt fram. Sex timmars-sömn verkar inte räcka för mig.. Så nu ska jag ta mig en powernap, ska bli så så så skönt!



Starbucks chai-latte, jättegod.


MY PRECIOUS

                         
                         
Schhh! Säg inte till Sami att jag har tjuvat hennes älskade SATC box! Mohahha
                                                                               


My new shoes.

Godkväll läsare. Jag och min kära roomie har varit duktiga och rensat och fräschat upp våra rum idag. Tvätten är i stugan just nu och vi ska bara städa toaletten och köket, sen blir det ris och kyckling. Min fina familj kommer på lördag och då måste det se fint ut, ska bli underbart att ha dom här. Saknar dom varje dag! Hur som helst, här har ni mina nya skor, älskar dom:




Från Eurosko


Yesterday, all my troubles seemed so far away.


Feel good

Nu drar jag iväg till skolan för att plugga lite. Behöver få lite gjort nu så att jag kan känna mig smart och duktig! Höhö.. Idag drar lilla khalle ko tillbaka till norrköping :(  Ville att hon skulle stanna här längre för who knows när hon kommer tillbaka? Hope soon!

Puss*

                          
                          
Jag idag :) Lite kaos i bakgrunden, håller på att göra om rummet, kan visa er sen! Skjortan är från gina tricot, Love it! Kan visa bättre bild sen.
                                                                         


Torsdag.

Godmorgon! Tog en lång sovmorgon idag, för det har jag förtjänat! Har föreläsningar på sjukhuset från kl ett till fem i eftermiddag, måste ta mig ur sängen typ...nu. Tänkte bara önska er en fin torsdag!


Det perfekta dusch-draperiet.

Vi hittade inget dusch-draperi. Vi var på lagerhaus för några månader sen och såg ett jättefint dusch-draperi, ett rosa med massor av hjärtan. Men när vi var där idag var det borta och slut på lagret. Sorgligt men sant. Men vi har hittade massor av andra söta saker till badrummet, so that´s good i alla fall. 
   Förutom det så har jag hittat ett par fantastiska skor! Vinter-skor! Är väldigt nöjd faktiskt. Kan lägga upp på bloggen sen. Vi hörs så länge! 



Vi åt pasta med pesto och kyckling igår, det var så gott! Pesto is lovely.


In till stan.

Godförmiddag! Har varit i skolan hela förmiddagen och lärt mig att sticka och överföra blod och grejor. Är hemma nu, ska snart åka ner till stan med tjejorna och handla inför vårt badrum! Ska fixa en före och efter bild sen, vårt badrum ska skrika girlpower by the end of today! Just nu ser det lite ut som skit. Hoppas ni andra däreute har en fantastisk dag!


Nattbloggning

Ska ta o lägga mig nu, är super trött och behöver vila inför vår fullspäckade dag imorgon! Även fast jag mår lite dåligt och har världens ångest för allt gott jag åt idag( + att jag inte träna) så måste jag säga att jag hade en super mysig kväll med mina kor :)  Vi hade ansiktsmask som luktade super gott (choklad och vanlij lukt, bild kommer upp imorgon)  Vi kollade på the secret som Sami sa, vet inte riktigt om jag ska tro på allt de säger, det är helt sjukt om det verkligen funkar. Någon som sett den eller läst boken?

Imorgon lär det bli en rolig dag! Men berättar mer tomrrow.
Pussilipuss*

                     
                                                                                                          


RSS 2.0