Måndag 28Februari2011

Hello helloo!

Vart en jobbig dag idag, eller inte dag utan morgon. Vaknade upp 20 min innan jag skulle dra till min föreläsning, så det vart ju lite stressigt. Jag gick upp helt i onödan eftersom att det var en super onödig föreläsning, så det var ju lite jobbigt. Jag kom sedan hem för att äta lunch runt kvart över 11, men istället för att fixa mat så la jag mig i sängen och sov till 1, fick springa iväg till föreläsningen som började kvart över. STRESS STRESS STRESS

Nu är det dubbelavsnitt av Top model, jag är så exited! Så nu måste jag dra :)

    

Mitt liv.

Mamma och pappa ringde mig imorse klockan tio och bad mig komma ut på parkeringen här på studentgatan när jag inte ens var hemma. Misslyckad surprise. Blev en stressig morgon, minst sagt. Men min ko hjälpte mina päron hit (TACK <3), jag skulle fått stryk om de hade behövt vänta ute i en timme..haha. Har annars haft en superbra förmiddag, vi har handlat, ätit lunch på marieberg och bara chillat. Underbart. Nu ligger pappa och snarkar i min säng.. sjukt högt.


Lördagsmys med ko!

Haaallåå där bloggen! Har haft en ganska bra dag idag, till skillnad från igår då jag mådde skit! Hade en bra start på dagen, tror det är därför. Det är nog allt som behövs :)

Jag och ko drog till tybble för en trevlig måltid. Jag känner att jag har ätit för onyttigt den senaste tiden, en massa  skräpmat som bara gör mig fet och jag tränar ju inte heller så jag måste sluta med det. Därför tog en grekisk sallad som var super mummsig! Tog med mig kameran, men jag var så hungrig och ivrig så jg glömde fota hahah så det blir en "after" bild istället för en "before".

Nu ska jag och cowie kolla på Burlesque. Hoppas den är bra!

     

Diggy Simmons har blivit stor.


Moment for life.

Igår när jag skulle plugga dekorerade jag min kalender istället. Det är roligare att ha framme saker på skrivbordet som man kan se framemot. Köpte min H&M klänning igår, den hänger framme för lite vår-inspiraatioon, småsaker gör dagarna lite bättre tycker jag.
Nu ska jag städa färdigt lägenheten, för imorgon kommer mina bästigaste föräldrar på besök, och det ska bli så kul!

Ryan och choklad gör en bra lördagmorgon bättre.

Godmorgon! Kom precis hem från tentan, sitter här och lyssnar på Ryan och äter vaniljfudge och bounty, tyyp mina favoriter.. Vet inte om jag ska sova en stund eller inte, ska jag? Nej? Ja? Jo..nej? Ska kolla om det går något bra på tv först..
Föresten väcktes jag och kosan vid tre-tiden igår av att någon plingade på, skitlänge och skithögt, jag låg och sov, så jag vaknade av det och jag blev SÅ JÄVLA RÄDD. Tror inte mitt hjärta har dunkat så snabbt på länge..fyfan. Tur att jag har Ko, blev såå rädd, skulle börjat grina om hon inte fanns. Undra vem det var, den ska få stryk.

Blä.

Ibland vet ni, då äcklar jag mig själv. Jag har inte gjort något vettigt sen jag kom hem från stan idag. Jag har tenta imorgon och jag har inte kollat på något. Jag har en bok jag måste läsa ut för att jag måste lämna tillbaks den på måndag. Tänk om man kunde vara duktig på att använda sin tid. Få ut något av sin tid. Tänk om. A..nu ska jag gå igenom beräkningen och sen decka, godnatt.

Beyoncé.

Det här var så fint på Beyoncé, avslappnat med såå snyggt.

Rörigaste veckan hittills.

Hej! Känns som om min hjärna är ett kaos. Har varit psykiskt stressad hela veckan och det känns som om jag inte ens slappnar av när jag sover..skrattar när jag sover, vaknar med stel käke och drömmer sjuka drömmar.  Det känns inte som fredag idag ens. Jag har sovit extremt dåligt och veckan har bara varit allmänt rörig. Konstig.
Jag vet inte. Jag vet inte..tog precis en lite för lång powernap precis efter Burger King besöket. Ska strax upp och försöka ta tag i mitt liv. Ta fram kalendern och skriva ner allt som ska göras, praktiken, tentaplugg, uppgifter, seminarier, träningen, rest-tentan, budget för månaden och hundra miljoner andra saker..
Jag och kosan har dregglat efter denna ända sen vi såg den på tv
jag tog bort baconen såklaaart om det är någon som undrar

Don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep cause I'd miss you babe and I don't want to miss a thing

                

Dino.

Hej! Blev överraskad av en liten Dino när jag kom hem idag, studentgatans sötaste hundvalp. Så hade tjejorna lagat mat också, tänk om man kunde komma hem till detta varje dag..höhö. Tänkte bara berätta också att jag har ramlat för första gången i år! Jag halkade och ramlade på rumpan när jag skulle till skolan. Helt ensam var jag också. Men sånt som händer. Hejsvejs!

sötnos!

Dino ♥

Idag har vi haft finbesök av Dino, vår grannes hund! Jag är helt kär..





Torsdag 24Februari2011

Har varit dålig på att uppdatera eftersom att jag inte gjort något speciellt. Ingenting händer i mitt liv just nu, jag bara går till skolan, tillbaka hem, jag äter,pluggar och kollar på tv, något jag inte tror ni tycker är särskilt intressant att läsa om. Det är en ganska stressig vecka, har mycket i skolan så har inte så mycket tid för att göra roliga saker. Blir själv deprimerad av mitt tråkiga liv just nu, men jag försöker tänka positivt, eftersom att jag vet att det här bara är tillfälligt. Jag tror jag ska skriva ut bilden Sam la upp på förra inlägget, så att jag kan rama in den. Tror att jag kommer uppskatta mitt liv så mycket mer då jag får se den varje dag.
 
Idag ska jag nog sitta hemma hela dagen, orkar inte fixa mig för att ta mig till skolan, tar så mycket tid, så idag ska jag sitta i mitt rum och plugga hela dagen tills BB börjar! Wish me luck :)

   
     


Fånga dagen.

Godmorgon, tänkte starta denna dag med denna bild. Tung är den.


Spring Awakening.

Jag ska egentligen plugga men kan inte fokusera, är för trött.
Så jag kollar igenom H&M-katalogen som slank in brevlådan idag, och jag har hittat massor av fint till sommaren/våren. Oh, jag längtar så mycket. Ska köpa massa söta klänningar, långklänningar och jumpsuits till N.Y, för det kommer vara galet varmt därborta när vi åker. Det är lätt att packa ner, lätt att att bära (ska ta med så lite som möjligt så jag kan få hem så MYCKET som möjligt) och fint. Kan inte låta bli att drömma bort när det är så kallt och snöigt här i Öret, I just can´t.
tror att jag ska klicka hem denna på fredag..

Laundry-day.

Hej! Tvingade mig upp imorse för att kunna gå till föreläsningssalen och se att den var inställd, jag var så pissed för att jag var så trött. Gick på en annan föreläsning vid nio, lunchade med kosan och pluggade ett par timmar i biblan. Nu är det laundry-time, hade galet mycket tvätt såg jag nu..älskar känslan av att ha bara rena kläder. Mer klädval, mer strumpval you know. Nu ska jag nog ta mig en powernap, sen blir det en andra omgång med kläder och jersey shore.

Godmorgon!

Nu sticker jag iväg till skolan, detta är ett förinställt inlägg för att jag inte har tid att blogga såhär tidigt egentligen. (Det blir heldag i skolan idag, hoppas jag har kommit ihåg att packa ner taco-pajen och redbullen.) Jag har otroligt svårt med att vakna klockan sju när man somnar efter ett, det är lite av en struggle..mår lite typ såhär:

ha en finfin onsdag!

Special K

Fan vad irriterad jag blir, sitter och pratar med N, vi har knappt pratat i en kvart, och då avbryts samtalet och så är det fel på nätet. Så nu kan vi inte prata längre :( Buhuuuu så ledsen jag blir! Får helt enkelt gå och lägga mig, ska ändå upp tidigt imorgon då jag börjar 9. Hoppas bara jag lyckas somna nu så att jag kommer upp imorgon bitti.

Jag och roomiesarna var duktiga idag, efter skolan tog vi en promenad till Willys för att köpa lite godsaker, nyttiga godsaker. Vi kände oss super duktiga! Och det blev ingen coco pops för mig, även fast jag så jätte gärna ville köpa dem. Tog nyttiga kellogs, Special K istället.. Och ikväll har vi haft ännu en tv- kväll med tjejerna, kollat på BB och Cheaters. Det var allt för idag, nu ska jag hit the bed!

Puss*

              

Jag är en beauty.

Khalle kom precis, skrämde henne med mitt vackra ansikte. OOOOOOOOOH JAG ÄR SÅ VACKER!!


Tisdag 22Februari2011

Jag vaknade upp och såg att solen sken, men neeej mina vänner, den jäveln luras. För det är tydligen svin kallt ute. Det har Sami sagt! Så jag får väl klä på mig ordentligt idag, långkallingar och hela kittet. Fattar inte hur vi ska gå till Willys, vi kommer att stelna och dö på vägen dit!

Nu ska jag ner till tvättstugan och hämta mina kläder, jag har varit duktig idag, gick upp vid 10 för att tvätta. Jag var rädd för att någon skulle ta min tvätt tid som de gjorde sist, men nu hade jag tur, det var tomt!

                
                
                   Knappen och Hakim i lördags.. Hahaha.. Fattar inte riktigt varför jag tog bid på dem..

Lunch.

Hallo! Är hemma för lite lunch nu, blev grött och två mackor. Ska gå snart igen, tänkte bara önska er en bra tisdag!

Cheaters.

Klockan är tolv och det är dags för Cheaters, bästa programmet någonsin! Efter det blir det sova, ska upp 07 resten av veckan, woopdiwoop! Men det är bra, man måste vakna och fånga dagen! Imorgon ska vi till Willys och köpa Musli, kommer bli galet.
vi gillar det här freaket

Dyrt med böcker.

Idag hade vi kurs-start, psykiatri. Och jag måste säga det är så jävla dyrt med kurs-litteratur. Man får massa böcker man måste köpa för en månadskurs, inte ookeeej. Aa, det var det jag tänkte säga. Ska återgå till top model, hörs sen!

Wanna be on toooop?

Jag har legat o degat hela dagen, sen jag kom från skolan även fast jag inte borde. Jag borde plugga, plugga, plugga! Men ska försöka plugga lite innan jag somnar idag, det kanske hjälper mig att somna.

Kosan drog nyss till bibban för att låna lite böcker, tycker synd om henne som fick gå ut i den här kylan. Not cool! Vi ska laga mat när hon kommer, vi tänkte göra tonfisk biffar med ris. Det kankse inte låter så gott, men jag LOVAR, det är super mumsigt! Och så får vi inte glömma kvällens höjdpunkter, what make life worth living: Top Model, Cheaters och så även Big Brother.

      

Måndag 21Februari2011

God morgon alla fina! Kunde inte riktigt somna om igår, tror att sista gången jag kollade på klockan så var den 10 över 4. Då fick jag panik, vilket gjorde bara allt värre. Så därför kunde jag inte komma upp imorse. Tur att jag inte började förrän klockan 1 or else hade det vart ganska kört för mig.

Aaa då var det måndag igen, får se vad man hittar på denna vecka. Nu ska jag iaf äta lite frullis och fixa mig, sen dra till skolan! Hörs ikväll!

             
               Sara och jag för några veckor sen, jag saknar stockhooooooolm!

Pannkakor och BB

Har en jätte mysig kväll med mina tjejer, Karen är tillbaka och vår granne kom över. Sam har gjort pannkakor och nu sitter vi framför tv:n och kollar på premiären av Big Brother. Dem tre första deltagarna verkar helt konstiga.. Hahha det kommer att bli bra! Nu ska jag fortsätta kolla :)

                       

SICK.

Skrev en galen tenta igår. Bara skrev och skrev och skrev, från 14.15 till precis 18.15, tog inte kiss-paus eller choklad-paus jag tog knappt en klunk vatten. Och jag kände mig inte helt klar när jag lämnade in den heller. SICK. Så kom hem vid halv sju, delade en pizza med kosan och sen drog vi tjejor till Frimis och lyssnade på Knappen och Hakims keffa musik. Ändå kul kväll! Abow asså.


What to cook?

OHHHHHHH! Det här med matlagning är så jobbigt! Orkar inte bestämma vad jag ska laga, och affärerna ligger för långt bort ifall det fattas något! Så jobbigt och frustrerande. Jag tror jag ska svälta ihjäl istället :)   Ska vänta tills sami kommer hem, så kan vi bestämma tillsammans. Jag har inte svårt med själva matlagningen utan med att bestämma.. Life is so hard! Ska dammsuga istället! Hahahah

    

Lördag 19Februari2011

Ligger i min sköna säng och kollar på någon skit program på kanal 11. Jag gillar faktiskt den här nya kanalen, dem visar många bra program , så me like! Jag håller tummarna för min lilla ko som skriver tenta just nu, hon har pluggat som en galning så jag vet att det kommer att gå bra!

JUSTE! Vi har fixat biljetter till Trey Songz nu, jag är sååååå lycklig!!!!! Min dag kan inte bli bättre!


Vilken härlig dag.

Godmorgon! Blev inget plugg igår, vi åt kladdkaka och tittade på Cheaters (som btw är världsbäst) och Badgirlsclub. Så ska läsa en liten stund nu innan jag kliver upp, sen blir det en runda på stan. Måste ha försvarets lepsyl or else I will die, sen ska jag köpa pennor på akademibokhandeln och kolla runt lite..har presenkort på bikbok så ska försöka använda det och stilla mitt shoppingbegär..klockan två blir det tenta-skrivning, vi hörs kanske senare ikväll! Håll tummarna för mig och ha en underbar lördag!


You belong to me

Jag blev så himlaste lycklig när jag såg att min älskade älskling (som kommer efter min riktiga älskling självklart!(hej älskling!) hihihi) Trey Songz kommer till Sverige den 20 april!!!! Jag var o kollade på honom för några år sen när han uppträdde på en klubb i sthlm och han vr så duktig, han sjöng helt otroligt och på slutet slet han va sig tröjan :D. Han var inte så stor då tror jag för det var inte så mycket folk där. Men jag tror att det kommer att bli GRYMT nu! Jag behöver bara fixa fram pengarna, sen är jag good to go! Känner många som ska dit så nu har jag något att se fram emot!

                
Det här är min och Khalles favorit, även fast den är så kort är den så bra! Ready to make luv

You belong to me

Friday night.

Jag blir fan galen. Kan inte plugga. Har ingen motivation. Så NU, efter hundramiljoner försök ska jag stänga av min älskade dator och öppna boken. Kunde ha pluggat mer under dagen men neeeeeeeeej jag skjuter upp det till nu, klockan 22.00 på en fredagkväll.  Bra jobbat Sami. Men jag är föööör excited inför NY! Det ska bli sååååååå roligt!! Kommer bli en galen start på sommaren. Aja, ska sluta nu. Taaaaaa tag i det för faaaaaaaaaan.

denna låt har spelaaaaaaats hos mig aaall week long

Me Myself and I

Nu har min älskling gott och det känns lite tomt. Vi har varit med varandra varje dag i en hel vecka och att gå från det till att vara helt ensam är jätte tråkigt. Men jag har ju min kor och det är helt underbart!

Jag tänkte dra till khalle men hon är sjuk, hon svarar inte på mitt sms så vet inte om jag ska dra dit eller inte. Kanske bara stannar hemma och kollar tv, fixar håret, har ansiktsmask och målar naglarna. En kväll bara för mig! Jag skulle helst vilja ha en spa dag utomlands, där det är varmt och skönt. Men man kan inte alltid få som man vill..
Nu börjar Criminal Minds igen, måste gå!

    
         Eller bara ligga i hängmattan och njuta!

NY bokat!


Dagens plugg..

Dagens gåtor blev:
1. Hur vet man att en bil är från Polen?
På lacken.
2. Hur vet man att en bil är från Jamaica?
Man ser det på reaggestreringsskylten.
är såå shoppingsugen

Fredag 18Februari2011

DET ÄR FREDAAAAAAG IDAAAAG! Jag är super happy :) Känns som att dagarna går jätte snabbt, det var precis helg och nu är vi här igen. Får se vad vi hittar på, khalle ligger ju hemma och är sjuk och Sami har tenta imon. Så bara ta det lugnt!

Igår drog vi till Sorush och Michaela, vi åt en god kladdkaka och kollade på en gammal film. Jurassic Park. Det var väldigt längesen jag såg den, trodde inte den skulle vara bra alls, men så fel jag hade. Jag blev rädd hundra gånger, jag hoppade till och skrek när dinosaurierna dök upp och skulle attackera. Fy fy fy!

                 


Dagen är nu kommen.

Godmorgon alla glada! Tog lite sovmorgon idag och ska snart ta mig till skolan, det snöar här ute faktiskt..men inte så farligt. Men får däremot lust att ta en weekend till miami eller något, skulle det inte vara fööör braaa. Aja, ska sluta drömma, nu blir det plugg, oooooh älska tenta-veckor! Men det är i alla fall fredag och det känns föör underbart. Nu ska jag till badrummet och måla på min eye-liner, sen drar jag! Hejsvejs.

lilla badrummet

Till Khalle


I love, you love.

Promenad till Ica, besök hos sjukis-Khalle, massor av choklad och glada telefonsamtal. Det är lite av min eftermiddag. Nu måste jag hoppa in i duschen, sen blir det lite mys med Ryan och böckerna. Här får ni en underbar gammal John Legend, puss!


Hemma.

Hej! Tillbaks från skolan nu, pluggandet gick bra, killarna kom tillslut och joinade mig. Känns som om jag har en del kvar att plugga in ändå..men en dag återståår. Det var galet kallt idag föresten, är så glad över att bo nära skolan så jag kan gå med converse utan problem, det är så kort sträcka så jag hinner aldrig frysa om fossingarna. Nu blir det nudlar och Top model!


Torsdag 17Februari2011

Arsenal vann igår, så det gjorde N mycket mycket glad. Det var så roligt o sitta där o kolla hur nervös han var under hela matchen, och när han skrek " SKJUUUUUUUT" eller "PASSA BOOOOOOLLEN DAAA". Men nu får vi se hur nästa match går när de möts igen.

Borde egentligen gå till skolan o plugga, men har typ ingen lust att ta mig dit. Stannar nog hemma idag igen, det har ju funkat så bra dem andra dagarna. Hörs senare gullepluttar!

    
    
Jag skrattade så mycket igår när jag såg hur lycklig den här killen blev. You can just feel it!

Tenta-plugg.

Godmorgon, snart sticker jag till skolan. Får inte tag på N, tror att han snoozar..kanske får plugga själv idag och jag oorkaar inte lida i ensamhet, haha. Men aja, ska dra på mig kläderna nu och gå, ska ringa och väcka honom på vägen, vi hörs!

Något att se framemot..

Arsenal

Nu drar vi till Sorush för att kolla på Arsenal - Barca matchen. N hejar på Arsenal så vi hejar på det ikväll! Wish them luck! :)

HAMBURGARE

Jag och N kom hem för en liten stund sen, vi var o handlade på Willys. Vi visste inte vad vi skulle laga för något men till slut bestämde vi oss för hemma gjorda hamburgare. Det ska bli super gott! Är jätte hungrig, har inte ätit sen klockan 1, så jag känner att det är dags..

              
              
               
               

Back from school.

Hej! Är hemma nu, plugget gick bra, men blev fööör hungrig tillslut, åt bara en GRYM banan-choklad muffins i skolan, den var verkligen..höjdpunkten av allt. Ska lägga mig i sängen nu och titta på Projekt Runway, sen ska blir det lite Stylisterna-maraton varvat med plugg, Ciao ciao!


Onsdag 16Februari2011

Vaknade upp för ett bra tag sen men har segat hela morgonen, vet inte vad jag ska göra av den här dagen. Har ingen lust att ta mig till skolan idag, ser ut som skit och jag känner mig som skit så jag stannar hemma och pluggar idag. Ska sitta i min soffa och plugga, som jag gjorde igår, för det funkade så bra för en gångs skull:)

Tänkte bara dammsuga innan jag börjar, ser lite dammtussar här oc där hahahah såå jag kommer inte kunna koncentrera mig om jag inte gör det först.



Kaffe.

Godmorgon, gick upp vid halv nio och haft en lugn och skön morgon. Har klätt på mig, borstat håret och nu sitter jag och dricker kaffe och äter gröt. Kaffe är inte min grej, men ville bli lite pigg och har inte direkt råd att prioritera en rebull just nu, men nästa vecka kommer pengarna och då kan jag äntligen göra det jag vill..Ska börja röra mig mot skolan nu, ha en fantastisk onsdag nu!


N.Y


Tisdag 15Februari2011

God kväll kära läsare! Sitter här i min soffa och är otroligt uttråkad och deppad. Vädret gör ju inte saken bättre, allt jag vill ha är vår, är det så mycket begärt?? Får väl hoppas på att vintern snart är över och att snön snart försvinner, den får till slutet av denna månad, annars jävlar!

Ska väl sitta här resten av kvällen, tänkte plugga lite nu och sen kolla vänner. Känner inte för att göra något speciellt, det är tisdag sååå ja, finns inget bra på tv heller. Gud allt suger! 

             
               Jag och mi cowie, båda på dåligt humör! Hihihi

Brian Mcknight.

Han är ju fööör braaa

Doritos och choklad.

Hej bloggen, haft en lite konstig dag, vaknade helt fel, känns bara som en dålig dag med föör mycket snö och för mycket minusgrader, you knoooooooooow..  Var i skolan och lärde mig göra hjärt och lungräddning på barn, så något har jag lärt mig I guess, ska har lite me-time nu, stänga alla dörrar och lägga mig i sängen med mina doritos och tentaböcker, ska plugga till 23.50, då börjar Cheaters på Tv11, om jag inte deckar som jag gjorde igår..höhö

So beautiful.


Happy Valentines Day ♥

Nu drar jag och N på en alla hjärtans dag middag! Vi har snackat en hel del om det här, varför firar man det här egentligen? Så att alla företag ska tjäna på oss.. Men men det är väl gulligt, så vi kommer ändå halv fira det fram över, med en mysig middag eller något, men kanske inte köpa presenter.. Vi får se!

Hoppas ni får en trevlig kväll! Puss*

                     

Guardian Angel Cover.


.


Alla hjärtans dag.

Godkväll bloggen, ska snart gå och lägga mig, börjar 09.15 imorgon. Har haft en riktigt bra helg, lugn och skön, perfekt. Nu är det ny vecka, nya tag, tenta-plugg ska det bli, har tenta nästa lördag, på kvällstid, inte okej. Men aa, what to do, så äääär det, hoppas ni andra har en fin alla <3 dag, ciao ciaooo!


Söndag 13Februari2011

Ni får ursäkta min kassa uppdatering men jag har inte haft orken att blogga. Sitter hemma och är jätte sjuk, tror min syster smitta mig när jag var på besök i sthlm :( Så nu ligger jag hemma, med huvudvärk, lite feber och har super duper ont i halsen. Har inte mycket av en röst kvar.. N har vart så gullig och tagit hand om mig,så skönt att han är här nu!

Får se vad vi hittar på idag, kan inte göra så mycket eftersom jag är typ halv död, men vi kanske drar till N kompis som bor i porten brevid och kollar match. Vi var där igår och kollade på Ip Man. Grymt bra film!

                   
                     Jag och Jouni för några veckor sen. Gulligull :)

Wait til you see my smile.

Jag är grym på att stressa, jag chillar alltid tills det är en minut kvar och sen får jag stressflipp och stressar och vet inte vad jag ska ha på mig och aaaaaaahhhhhhhh jag orkar inte med mig själv. Så sitter jag och bloggar nu också..haha. Tänkte bara önska er en trevlig lördag! Min lilla ko är hemma och sjuk..krya på dig kosan. Ciao ciao!

Morgonpromenad.

Godmorgon! Vaknade hos min Mohi imorse, vi hade myskväll igår med massa kex och ost! Det var jättemysigt, imorse gick vi upp vid 09, åt äggröra med champinjoner, det är föööööööör gott! Så tog jag en promenad hem vid tio, så fint väder! Nu ska jag bara chilla hemma, ikväll blir det tjockiskväll hos A.
2 år gammal pic

Fredag 11Februari2011

God dagens! Jaa som alla vet så är det snöstorm, värre än någonsin känns det som! Tror jag tjuvar Samis uggs idag, mina skor kommer bli genomblöta! Ikväll kommer N, så nu har jag något att se fram emot :)

Nu drar jag till skolisen för en hel dags plugg! Sami väntar på mig där, och idag är vi duktiga, vi har med oss matlåda, de ni!
   


Winterwonderland!

Godmorgon alla glada! Vaknade på bra humör idag, men så tittae jag ut genom fönstet och såg världens snökaos här ute på studentgatan, gick in på aftonbladet, läste massa SJ-katastrofer och lförseningar. Vintern är tillbaks my frieends, alla vårtecken är som bortblåsta! Hur som helst, finns ingen idé att klaga, bara klä på sig lite mer. Nu ska jag upp och fånga daaagen som A brukar säga. Vi hörs sen!

min bästaste pappa i julas

Love faces.


God Natt

Ligger i min varma o sköna säng o kollar på Bad Girls Club på kanal 11. Hahah helt sjuk serie, en sjukare version av Jersey Shore typ, fast med bara tjejer och typ 1000 gånger värre. Vet inte riktigt om jag gillar eller hatar serien, dem här tjejerna har no shame!

Det var skönt o träffa roomie när jag kom hem, fick mig o lugna ner mig efter min hemska resa från sthlm! Jag undrar en sak, hur kommer det sig att varenda gång det blir snöstorm så kommer det som en chock för Sj/ Sl? Vi bor i SVERIGE!!! Fick vänta i Sundbybergstation i 1 och en halv timme på mitt tåg helt själv, jag frös så mycket och det var så jobbigt o sitta där ensam och uttråkad :( Kom fram nästan 2 timmar senare för det vart strul med bussarna här i örebro också.. Aja, får hoppas att morgondagen blir bättre! God natt*
                    

Pink Friday.

Godkväll bloggen, tänkte bara önska er läsare en godnatt eller godmorgon, det är FREDAG igen, känns som om jag inte hinner med tiden längre. Det går för snabbt, men jag gillar det..känns som om det är fredag nästan varje dag. Nu ska jag krypa ner bland mina kuddar, pusshej.


I´v got nothing but love for you!

Vet ni vad jag verkligen OGILLAR, seminarieledare som är bittra bitches. Vi gick igenom massor av fall idag och jag hade inte förberett mig så bra (mitt eget fel, I KNOW), så alla berättar vad de har fått för svar och alla diskuterar, så helt plötsligt säger hon "nästa fall får någon som inte har sagt något ta" så stirrar hon på mig, jag skriver i min skrivbok och undviker hennes blick, och alla börjar stirra på mig and then I was like damn.. Som TUR så lyckades jag babbla ur mig lite skit och fick hjälp.. men orka attackera mig sådär. Det var dagens don´t like. Men aa, annars har jag haft en fantastisk dag. Karen toppade den med att ramla påväg till skolan imorse, lilla Karen.

TJOCKISFASONER

Jag ville ha en redbull förut, så jag gick in på coop. Istället såg jag att de sålde munkar/bullar, 4 st för 20 kronor!! Så nu sitter jag här i bibban och kan inte sluta tänka på dem. I soo want en vaniljmunk och en donut! To by or not to buy? That is the question.

   
     Min och Denice frukost för ett par veckor sen. YUMMIIIEEE

Torsdag 10Februari2011

God morgon ääällihopa! Det är skit väder här i sthlm, det gllar vi inte! När fan ska det blir vår? NÄÄÄÄR? Jag orkar inte med vinterjacka, vinterskor, mycket kläder och frysa hela tiden! Jag vill ha jeans jacka och ballerinas :)

Gick upp vid 10 imorse, åt min frukost och nu sitter jag i Jakobsbergs bibliotek. Tänkte plugga ett par timmar innan jag åker tillbaka till öret. Väntar på N som ska göra mig sällskap, gillar inte att sitta ensam..

                               

Körd.

Fan. Min koncentration är inte på topp these days, jag orkaaaaaaaaaaar inteeeeeeeeeeee med mig sjäääääääääääälv. Får gå upp tidigare imorgon och kolla igenom skiten. Här är en bild på mig och ko för ca 1 år sen. Godnatt!


Onsdag 9Februari2011

Snackade precis med mina kor, sum gossip and other stuff! Saknar dem redan och jag har bara varit borta i 3 dagar typ. Jag brukar tänka på när vi slutat plugga, vi alla är ju från olika städer, visst det är inte jätte långt ifrån varandra, men jag vet att vi knappt kommer att ses. Och jag tycker det är jätte sorgligt! Vi har blivit så bra vänner, vi träffar varandra nästan varje dag, har bott ihop och sen ska man bara åka ifrån varandra.. So sad! Vill inte ens tänka på den dagen.

Nu tänkte jag sätta mig ner o plugga. Har redan pluggat idag men det gick inte så bra, kunde inte koncentrera mig! Så nu ska jag göra ett nytt försök.

                                   


@ Biblan.

Tja! Sitter i biblan och har lite panik. Insåg nu att jag har hundra uppgifter att göra till imorgon, och jag kan ingenting, är jag köööööööörd eller? Eller...är jag..körd?

Love is my disease.

Okej, dagen blev bättre, thank Goooood! Gick faktiskt upp och städade och diskade lite kl sex på morgonen, den freak som jag är..kom hem från föreläsningen för en stund sen och nu är det Tyra på tv, så nu blir det lite tv, lite plugg och mat, FAAAAAB.


-

Orka att jag ska vakna klockan fem och inte kunna somna om. ORKA.

Keep you're hands of my momma..

Känner att det är dags, dags för sängen :) Ska bara kolla lite mer vänner sen är det bed time! Såg att en kompis la upp den här videon på sin fb, tyckte den var sjukt rolig! Pojken är ju bara för söt :)



God natt *

So beautiful

        

Måndag 8Februari2011

Jag försökte blogga igår kväll, innan jag skulle lägga mig men det gick inte! Jag kunde inte logga in, jag försökte flera gånger utan något resultat. Så jag gav upp till slut! Idag har jag inte hunnit för jag har knappt vat hemma. Följde med pappsen imorse för att besikta bilen, sen till banken. Kom hem, bytte om och drog till biblioteket i Jakobsberg för lite plugg. Träffade även min lilla N också!

Efter plugget så drog vi till kista för att äta och lite window shopping. Asså det var rea överallt! Helt sjukt, ibland känns det som att shopping gudarna försöker jävlas med mig, de vet hur mycket jag älskar shopping så det gör så här mot mig när de vet att jag inte har pengar. Very sad indeed! Nu har jag vart hemma och bara umgåtts med familjen, jätte sköntis! Måste ju

              


Nytt utseende.

Var i skolan i 5 timmar idag och snackade skit, lästen knappt en mening i mina böcker. Knas. Kom hem och tittade på top model och åt nyss. Fixade bloggen lite nu också..har hamnat i lite av en matkoma nu, tror jag ska sova. Orkar inte vara uppe, ska ändå upp 07 imorgon, får hoppas på en mer produktiv dag imorgon! Godnatt.


Love you down.


Livet.

Jag vet inte när jag somnade igår, men satt och tittade på alla gamla bilder från Örebro, och det mååååånga bilder! Och vad mycket roligt vi har gjort och vad mycket vi har varit med om. I LOVE YOU.

och grattis karen på födelsedagen! <3

Push our love.

Då var man all alone i kostugan. Khalle och jag tittade på Top model men nu har hon gått hem..vet inte riktigt vad jag ska göra ni faktiskt. Ska nog fixa lite mackor, starta jersey shore avsnitt 6 och bara chilla, ja, så får det bli!

Cuz I might be bad but I'm perfectly good at it


Vad tycker ni om Rihannas nya video? Jag gillar låten men videon.. I don't know, lite för mycke för mig..

Måndag 7Februari2011

Hatar den förbannade snooze knappen! Bara för att man vet att den finns så sovar man ju hur länge som helst!! Jag ville gå upp vid 10 tiden idag, me jag snoozade fram till 12. Hann knappt äta frullis, och hann inte blogga :( 

Hade föreläsning från 1 till 5 idag, jag hade aldrig klarat av det om det var en tråkig lärare/ämne men idag var det jätte intressant. Vi fick lära oss om pediatrik, och jag älskar ju barn så I did like it! Nu är jag hemma och packar, för jag åker till sthlm idag! Lite av en ovanlig dag för att åka, men min pappsen kommer hem från Chile idag så det är därför, och jag har inga föreläsningar så det blir perfekt!

Nu måste jag tillbaka till packningen! 

                                                 
                           Jag och min bästaste pappsen i somras. 


Måndag!

Hej bloggen! Blev en ganska seg start på veckan, gick upp vid nio och tänkte göra något men det slutade med att jag somnade om. Vaknade upp igen vid halv elva och läste i ett par timmar..sen ringde min handledare som jag ska ha på psykiatrin om en månad, hon verkade bra så nu ser jag faktiskt fram emot det! Nu har jag duschat, käkat och fixat håret, ska ta mig till skolan snart och plugga i ett par timmar tills top model börjar, ciao ciao!


Time to hit the bed

Tror det är dags för mig o gå och lägga mig. Börjar bli riktigt trött så det är bra, då somnar jag på direkten. Hatar att lägga mig bara för att jag måste, för att det är sent och jag ska upp tidigt dagen efter och så är jag inte ett dugg trött. Då ligger jag bara där, vrider och vänder på mig och stirrar upp i taket/ väggen utan att somna. Det värsta är att ju senare det blir så får man mer ångest, för man vet att man ska upp om bara några timmar. Ond cirkel indeed!

Haft en trevlig kväll med min roomie och vänner. Saknades bara lilla cowie :(   Åt en super god middag, en massa chips och godis så jag lägger mig idag mätt och väldigt, väääldigt belåten. Nu ska jag bara kolla på ett avsnitt Vänner, självklart, och sen sovis! 

Natti natti! Puss*

               


She´s my pusha.

Film, chips, godis och Makeleles chicken = bra söndag. Imorgon börjar verkligheten igen, och det ska nog bli bra..ska du se. Nu ska jag fortsätta döda pusha med lloyd & lil wayne, godnatt på er.

fina
Melake in action

KONSUMENTBAGUETTE


I´m flying on a private plane, and I´m so high.

Idag är jag l y c k l i g !


Its a beautiful day! Söndag 6Februari2011

Hello dear blog!

It's a beautiful day and I'm happy! I had so much fun yesterday, I don't know why I'm writing on english, maybe I should stop, why don't I stop? BANANAAAS..

Nee men det är jätte fint väder ute, så vi har bestämt oss för att dra till willys och köpa en massa gott! Godis, chips och hela k´öret! Vi ska ha en fettis dag god damn it!! Makelele ska även laga middag åt oss ikväll hihih looking forward to it!  Nu måste jag byta om och sminka av mig och sminka om mig. Hörs sen!

   
    Bild från min minisemester i slutet av sommaren.
   

now if shes the pusha and I’m the hustla, and loves the drug and this for the lovers

Jag och Sami lagade världens godaste kyckling rätt! Vet inte om det egentligen var så gott eller det kanske bara blev det för vi var så hungriga! Det blev en sallad till det också, längesen man åt så lyxigt här hemma kan jag säga..
Nu har vi fixat oss och lyssnat sönder Lloyd-push, vi har en tendens att våldta låtar tills vi inte längre orkar lyssna längre. Får se hur lång tid det tar till det händer!
Nu väntar vi på Hanna och Andrea, vi ska ut på stan och ha kul! Jag behöver verkligen det efter min super duper mega tråkiga dag igår och pluggandet idag. Vi hörs imon dudes! Ha en trevlig lördag :)
Våra MJ moves!

Killar alltså


Lördag 5Februari2011

God dagens!

Kom precis fram till skolan, hann inte blogga när jag vakna för jag vart för stressad! Jag skulle ha mött kosan vid 1 tiden, men istället vaknade jag upp 1, så jaaa jag hade ju liksom lite bråttom.

Nu ska vi alla 3 sitta här ett par timmar, tills vi känner oss tillräckligt duktiga och hungriga, då går vi hem och planerar kvällen :) 

 

 

Räddaren i nöden

Blev sugen på något sött efter att jag ätit chips (hahah låter som värsta tjockisen), så jag tog fram en twix! Köpte när jag var på ikea i måndags med Khalle. Det var super billigt, 3 st för tio!!! En kostar 12 kronor i skolan, så det var ett kap! Gotta love it


Världens tråkigaste fredag

OOOOOH LORD! Det här är nog den tråkigaste fredagenpå vääldigt länge! Jag är så uttråkad, jag sitter här på soffan och kollar på tv, och jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Vet inte riktigt vad som är värst, att jag är ensam, att klockan bara är 12 och att jag fortfarade inte är trött, eller att det är fredag och jag är ensam och klockan bara är 12! Alla är ute o festar, eller upptagna med annat.. Jag vill vara i Stockholm just nu, där alla mina vänner är och jag har någon att umgås med :(   Aja vi får väl hoppas på att morgondagen blir bättre or else I will die..


I love you cowie
 

Everyday I'm Hustlin'

                
                Dem flesta har nog sett den, men jag och K satt o kolla på den så jag var tvungen att
                  lägga upp den här på bloggen! Den är för skön
!

Fredag 4Februari2011

Jag och K var duktiga idag, vi gick upp ganska tidigt idag och åkte in till stan. Khalle skulle köpa lite saker och jag skulle lämna tillbaka en tröja. Sedan drog vill till Willys för att storhandla. Då menar jag STOOOOORhandla! Jag och sami hade typ ingen mat hemma så nu köpte jag verkligen allt vi behöver. Det var riktigt tungt, jag orkade knappt bära påsarna, fick ta paus efter att jag gått 2 meter,så vi tog en taxi! Lyxigt :D

Taxi chaffören var ju allt förutom en gentleman, han bara satt där utan att hjälpa oss tjejer med att bära alla tunga påsar. Så dåligt! Men när jag kom fram till studentgatan fick jag hjälp av Shervin och Sam,  så Taaaack så mycket!

Nu drar jag och möter K, vi ska till skolan o plugga :)   hörs ikväll!
Puss*

Ps. Thank god its fridaaaay!

  
    Bild från i lördags när vi drog till Satin hahah, vi ser inte helt friska ut!


Äntligen fredag!


What am I doing? What am I doing? Oh yes, that´s right, I´m doing me.

Alltså fan vad dum jag är. Tvättade lite underkläder och en tröja nyss, kom ner och såg att den ena maskinen aldrig gick igång och att min vita tröja fortfarande har te-fläcken kvar. Such a waste! Hur tar man bort te-fläckar? Funkar vanish? Dags att investera eller? Får gå upp imorgon och stoppa in tvätten klockan sjuuu, wiihooooo!!!


Diamond girl.

Hej! Tänkte bara förgylla eran dag med lite Ryan medan jag är i skolan, varsågoda:

Godnatt för idag.

Godkväll kära läsare, Ryan är i lurarna och jag börjar faktiskt känna mig lite sömnig nu..började med uppgiften men är långt ifrån klar. Vår ko Dj Khaled har left the building, lilla kosan. Tänkte annars bara hälsa er en godnatt, ska sova, föreläsning nine to fiiive imorgon.. Hejsvejs!

vafan hände med mitt långa håååår

She left me

Nu har lilla K flyttat ut och det känns SÅÅÅÅÅ tomt! Hon har sovit i mitt rum nästa hela den här tiden och nu är hon borta. Vi måste nog ha frågat henne minst 10 gånger om hon verkligen skulle sova där, för det kändes så konstigt att hon inte längre skulle komma hem med oss!  Men jag är överkänslig, det är inte som att hon flyttat till en annan stad, hon bor två hus här ifrån och jag kommer att träffa henne hela tiden, ska ju träffa henne imon bitti när vi drar på föreläsning klockan 10, hahaha so sensitive!

Cowieee I'm gonna miss you       


Jag måste få säga att det var jag som byggde soffan med hjälp av Samatar, jag är mycket stolt!

Come what may.


Grupparbeten.

Hej bloggen! Karen har en skitgrupp som hon jobbar med, det finns en lat bitch där som inte gör ett skit bara för att hon måste natta sin unge klockan åtta och gå på barnkalas, soooooooo what! SO WHAT? Make time God damnit. Sååå nu ska jag sätta igång med min del i mitt grupparbete tänkte jag..toodles poodles!


Vill ha vår, vill ha skinnjacka!

Guuuuuuud jag är så trött på min vinterjacka!! Jag är så trött på att ha den på mig, jag är så trött på se den, blir trött och irriterad av att bara tänka på den. Fy bubblan! Och det värsta av allt är att det bara är februari, känns ju liksom för tidigt för att börja ha på sig skinnjackan även fast jag sett a lot of people på stan i sina skinnisar. Jag väntar till mars, sen åker jackan ner till källaren, måste bara hålla ut ett par veckor till sen ALDRIG MER, ALDRIG M E R!
 
Jag har min jacka som jag köpte i somras, men jag vill verkligen ha en ny, vill ha en biker jacka! But I don't have the money så får väl nöja mig med det jag har nu, för tillfället..

                  
Min första vår här i örebro för snart två år sen, satt i min gamla skinnis och åt en super god glass, love it!

Onsdag 2Februari2011

God morgon kära blogg!

Vaknade upp vid 11 tiden, borde egentligen ha vaknat vid 10, för att tvätta. Har typ inga rena kläder kvar, illa! Men men, får se om jag tvättar ikväll om jag lyckas tjuva någons tid hihihi..

Jag och Chadijo var ju på Ikea igår, vi var ute hela dagen, vi gick hem ifrån någon gång efter 1 och kom inte hem förrän vid 9 tiden. Vi gick så himla mycket, försökte hitta allt som kan behövas i en lägenhet, så jag var helt slut när jag kom hem. Cowie var så trött så hon gick o la sig på direkten, jag borde nog ha gjort samma sak, men jag är en nattuggla så jag stannade uppe med cowiesarna :)

Nu ska jag upp, fixa mig, äta något och sen dra till skolan på föreläsning! PEACE
       

Jag tog en kula för dig.

Här sitter man och försöker ladda hem lite musik till lille mobilen, men fan det går ju galet långsamt. Om man ändå hade en iphone så kunde jag bara lyssnat på min bästigaste spotify-Chill/Ryan Leslie-lista all day, everyday. Idag har jag annars sovit till elva, gått på föreläsningar, delat blombud-glädje med Karen, läst ett par sidor i biblan, fått hem ett paket från H&M, tvättat lakan och köpt en jacka på tradera, ganska bra tisdag om jag får säga det. Trevlig kväll på er.


Tisdag 1Februari2011

Vaknade upp 12 av allt oljud utanför mitt fönster. Hatar att behöva vakna upp så, man blir ju på så dåligt humör! Men men, har hunnit äta frukost, beställt ett nytt sim-kort till min mamii som jag råka tappa bort, och fixat mig. Ska snart åka till Brickebacken, ska följa med cowie som ska hämta nycklarna till sin lägenhet, hon flyttar ju in idag :(    Sen åker vi till ikea i Marieberg, för hon ska köpa en massa fina saker till sin nya lägenhet!! Älskar Ikea så det ska bli kul, funderar dock på att lämna mitt bankomatkort hemma hahah..

Hörs senare! Puss*


<3

Godkväll kära läsare. Är nu tillbaks i Örebro, och den här staden vore inte värd att åka till om inte mina cowies fanns här. Imorgon flyttar Khalle och då bli vi 4 till 3, sen flyttar Karen ut i mars, då blir vi bara 2 igen. Kommer kännas så konstigt. Hur som helst så har vi varit sämst, SÄMST I TELL YOU, på att blogga. Ska försöka rekrytera Karen och Khalle till bloggen...


RSS 2.0