Jetlaggad.

Hej! Är tillbaks från USA nu, känns sååå konstigt. Började jobba i lördags, har sovit två timmar varje natt. Jag känner mig inte trött men jag känner mig trött. Fattar ingenting, jetlaggen borde har försvunnit by now. Men men. Har haft två superbra veckor i USA! Kommer med bilder sen när jag pallar. Höhö. Skönt att kunna göra Ö igen. Pöss.

I don't know, I'm not a doctor

Vilket konstigt väder vi har här i sthlm, kanske samma sak i resten av Sverige? Ena stunden regnar det och helt plötsligt tittar solen fram. Jag blir helt förvirrad, klädmässigt dåra (haha), vad ska man ha på sig??!?!?! 

Aja ska snart börja röra mig ut, idag ska jag på kryssning! Wohoooo.. Båten drar vid 8 tiden och jag är framme imorgon någon gång efter 6. Längesen jag var på kryssning så detta ser jag verkligen fram emot! Kommer inte att uppdatera mer idag, men jag bloggar imorgon när jag kommer hem :)

Hur firade ni er midsommar igår? Jag var ju hos min arbetskollega, satt där till 10 och sen drog vi till stan. Vart ju lite misslyckat, eftersom att dem flesta ställerna var stängda och de som var öppna var packade med folk. Men så länge man har bra sällskap och gör det bästa av situationen så kan det inte gå fel.. Nu ska jag äta vattenmelon och vänta in tiden, hörs imon! Puss*

            
            
            
            
            

Happy Midsommar!!

God morgon alla små! Kanske ska börja med att säga, GLAAAD MIDSOMMAR! Vad ska alla hitta på idag? Det ska tydligen vara ganska fint väder, så vi håller tummarna! Så länge det inte regnar så är jag lycklig :)   Jag ska iväg till en arbetskollega i Bålsta, vi blir bjudna på thai mat (annorlunda midsommarmat haha) och så ska det grillas. På kvällen vet vi inte riktigt vad vi gör, men det lutar mot en utgång! Skulle egentligen ha jobbat idag, men det fanns inget att göra så vi fick inte av bossen. Ganska skönt för att nu får man 3 dagars ledighet, men man förlorar pengarna. Men men nu ska jag njuta!

Nu ska håret plattas, sen är det smink och kläder på och så måste jag vara klar till 5! STRESS!!!

FÖRRESTEN!!! Idag kommer kosan hem! Im so happy :D Ring mig när du är framme cowiiieee♥

     

Party Rock is in the house tonight

          
Shake that... Everyday I'm Shufflin!

Onsdag 22Juni2011

Hej bloggis! Ligger här i rummet och är helt slut, har verkligen varit en jobbig dag på jobbet + att man vaknar så himla tidigt! Vill bara ha helg nu nu nuuuu.. Jag som egentligen skulle åka till stan med Sofia, men vi var så trötta så vi bestämde oss att åka hem istället, man får helt enkelt ta det någon annan dag.

Nu måste jag ner till tvättstugan, hatar att tvätta! Hörs sen, puss*

                                           


Got me on this rolling stone


Godnatt*

AjjKieeea Baby!

Good kvällens! Shit vad seg man blir efter en hel dag på IKEA, okej kanske inte en hel dag men typ! Efter jobbet drog jag och min fina mammsen dit och va där till stängning, dem har nyöppning så dem hade massor av saker på rea! Jag köpte lite smått till lägenhetn, några skålar, handdukar, diskställ (för den vi har håller på att gå under) och lite till. ÄLSKAR IKEA ♥♥

Imorgon är det fredag, helg igen! Helt sjukt att veckan gått så himla fort! Förra helgen var jag på Fridays och åt en massa god mat och drack mumsiga drinkar och på lördagen firade vi Mine hennes 23 års dag, det bjöds på mat hos henne och sen drog vi till berns. Där jag tyvärr insåg att min plånkis var borta, hade lämat kvar den på bussen! Tack o lov så var det en tjej som hittade den och fick tag på mig, TAACK SÅ MYCKET!

Nu, läggdags! Puss*
          

Nail done, hair done, everything done.
































Everything big.

Ses om två veckor!


Trött.

Nu deckar jag nog, har inte ens lyckats packa. Fan är mitt probleeeeeeeem. Kommer bara slänga in lite saker imorgon bitti KLOCKAN SEX och hope for the best helt enkelt. Mamma kommer bli sur. Men vem fan bryr sig. JAG SKA TILL NY & LA!!!!!


Onsdag 8Juni2011

God kväll alla fina! Har inte hunnit uppdatera idag eftersom jag drog till stan direkt efter jobbet. You wanna know why? För jag har fått mina SKATTEPENGAR! Oh lord tror inte ni kan förstå hur lycklig jag var när jag såg det idag när jag var på jobbet. Gjorde till och med en liten segerdans för mig själv hahaha.. Så självklart drog jag raka vägen till stan för shopping :) Fick med mig en lång klänning (som jag har längtat!) ett brunt bälte, lite armband och andra smycken, en byxdress och en tröja. Nöjd för tillfället men det kommer mer!

Kom hem och blev positivt överraskad av att store syrran hade bakat Cup Cakes, muuumsfilliibbba! Nu sitter jag i vardagsrummet och tar ett fotbad, har gått så mycket idag både på jobbet och på stan så mina fossingar behöver detta! 


                   
          
           


You can´t leave New York, you are the Chrysler building.

Godkväll, har kommit in i bra kvällsrutiner nu. Titta på tv, sitta vid datorn och avsluta med bachelorette och two and a half men innan läggdags. Amerikanska bachelorette är gaaalet, hon har 15 män som HUNDAR efter henne, de gör tatueringar, gråter, skriver låtar och beter sig som kärringar. Det är underhållning. Ni måste kolla!! Nu ska jag tömma kameran på bilder och ladda batteriet, ska ta sååå mycket bilder, starting on Thursday.




HURTIG

Oj oj oj va hurtig jag känner mig idag! Kom precis hem från en skön joggingrunda nere vid sjön, så skönt att jogga där, frisk luft och och så är det jätte fint. Plus att det är så himla fint väder, det är jätte skönt att dra ut på kvällarna. Jag tror jag kommer gilla denna sommar!! Hihihih.. Ska försöka mig på att gå ut 3 gånger i veckan, så att man är on top till Dubai! Kan inte sluta tänka på det, denna resa MÅSTE bli av!!!!

                
                 Jag och fina mammsen igår! När vi var på väg hem från stan..


Tisdag 7Juni2011

Kom hem för bara en liten stund sen och jag är HEEEELT slut! Fy helvete vad mycket jag har fått gå på jobbet idag, 9 timmar damer och herrar, 9 TIMMAR! Skulle träffa lilla Shushan idag, men hon slutade sent och jag orkade inte sitta och vänta på henne, to tired. Så jag gick hem, lagade mat och nu har jag parkerat mig själv på soffan och här tänker jag stanna resten av kvällen!

Förresten, från och med denna vecka börjar skattepengarna komma! Så kolla in på era konton för att se om ni fått lite cash money, jag lääääääääääääääääääääääääääängtar efter mina hihihi ska shoppa like a crazy person och köpa biljett till Dubai!
                                   

Stan.

Hej bloggen! Kom just hem från S, vi har varit på stan dag och N.Y shoppat. Jag fick hem lite långklänningar eftersom det nästan är mitt enda val till klädesplagg, so sad. Men dom är jättefina och jag älskar långklänningar! Det är såååå såå varmt ute, är helt slut nu. Ska vila lite, sen ska jag och mamma till gränby och handla lite andra saker. Ikväll börjar jag packa. Vi hörs sen!


We run the world

Gillar faktiskt inte den här låten så mycket men hennes performance på Billboard galan var bara för grym! Me like!


Måndag 6Juni2011

God dagens bloggen!

Vaknade upp för två timmar sen, det är så skönt att få sova ut! Tyvärr har min pollenallergi slagit ut så jag får inte så mycket sömn om nätterna. Så just nu mår jag skit, allt är ju stängt så jag får dra in till stan för att köpa medicin. GREAT!

Vad ska man hitta på idag då? Sista lediga dagen så man måste verkligen passa på! Kanske drar till stranden och solar?
Förresten åker min cowie iväg till NEW YORK om 3 dagar, jag är inte alls avis NEEEEEJ! Bäst för dig att du saknar mig :( Medan jag är kvar i tråkiga Sverige..


            
                   Saknar dig kosan!


Completos och söndagsfilm

Assååå jfinlhdhfjpipijhäfrojpfdojcmåpkfJw fyfan vad irriterande det är när man skrivit ett helt inlägg och så sparas det inte och hela skiten försvinner! Ohhhhh ska man behöva skriva om allt från början?? Ehhh nej! Skriver kortfattat denna gång istället..

Jag var som sagt hos mormor, kom hem vid 8 tiden, vi åt completos och kollade på söndagsfilm. Det blev Slumdog millionaire som gick på fyran. Tänkte lägga mig och kolla på SATC med tvillingarna.. Hörs imon! Puss*

    MIN SKIT DATOR VÄGRAR SAMARBETA MED MIG, GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDER! I NEED A NEW ONE!

Sure thing


Celebrate.

Godkväll bloggen! Vilken helg det har varit! Har sovit nio timmar sammanlagt..så imorgon ska jag soova uuuut! Har jobbat och firat studentflickor..kort sagt. Har börjat gå dubbelt på mitt sommarjobb, jobbar från ett till nio imorgon, men det gör inget..rööd dag! Sen är det semester!! Ska hinna packa, planera, shoppa långklännngar, en väska kanske..och kanske ett par sandaler innan torsdagmorgon. Ska också hinna färga håret och klippa så jag inte ser ut som en transa därborta. Och föresten Simon vann bb, vääärdig vinnare!! Här får ni lite bilder från igår, glömde kameran på fredagen.






Söndag 5Juni2011

Vilket fint väder vi har haft här i sthlm, lovin it! Blev en hel dag på stranden igår, solade  och grillade med N och hans kusiner. På kvällen drog vi till biljardpalatset i fridhemsplan, tyvärr så blåste det så jädrans mycket, frös nästan ihjäl!

 Idag ska jag åka iväg och hälsa på mormor, är en bit att åka så jag får sällskap av lillsyrran! Blir nog kvar där hela kvällen, så jag bloggar när jag kommer hem! Puss*

Två bilder från systers student! 
                    
                    
                    

En axel.

Håller på att packa in mina kläder i min garderob i Uppsala, hittade massa kläder i garderoben som jag aldrig använder. Blev en hel svart sopsäck med kläder som jag ska skicka iväg till afrika nu. Meeen hittade en jättesöt klänning som jag sydde upp i Bangladesh, hur kunde jag bara lämna den och låta den ruttna här i Uppsala?




En vecka kvar.



Tog den här bilden från frida fahrmans blogg, solnedgång för ett par dagar sen på manhattan. Huuur vacker är inte det. 


Mina fina tjejor.





Stressade hela morgonen igår, åkte från örebro tidigt på morgonen för att hämta mamma från jobbet och sen hinna se min fina tjejor ta studenten. Tiden går alldeles för snabbt. LOVE YOU!


Student Dagen

Go kvällens! Ska gå och lägga mig alldeles strax, jobbar imon :(  Men det är röd dag, så extra mycket money då!

Jag hann till syrrans utspring, utan att stressa och solen kom fram! Efter utspringet drog dem till stan med flaket, så jag och syrrorna drog dit för att se henne där. Träffade även på lilla Musse :) Har ätit massor så nu är jag verkligen proppmätt! Ska lägga upp lite bilder nu, resten får ni imorgon för jag måste verkligen sova nu!

Det tog för lång tid att ladda upp bilderna och jag måste verkligen sova! Men jag försöker imon..Puss!




För du har tagit studenten ♥..

Idag tar min älskade lilla syster studenten! Har vart jätte stressigt hemma för att hinna fixa allt, därför jag inte hann blogga igår. Ska strax röra mig hem, va tvungen att jobba idag :(  Måste stressa hem, fixa mig, och sen dra till utspringet som är klockan 2. Hoppas bara det slutar regna, tråkigt att springa ut i det här vädret!

Hörs ikväll alla kära, ska försöka hinna lägga upp lite bilder! Puss*


RSS 2.0