Var e Alan


S C R E A M

                        
                          Det är sånt här jag gör när jag är uttråkad!  Mohahhahaha be afraid, be very afraid..

Examinationsdag.

Godmorgon, kom precis hem från skolan. Skulle ha examination nu halv nio, men som vanligt blev det strul som allt annat här på Örebro uni. Det blev fel med grupperna, så den ena gruppen fick komma tillbaks halv elva, dvs. jag och en annan kille. Kuuuuul. Men jag ska nog utnyttja tiden för lite mer plugg, man kan nog inte plugga för mycket.. Annars är det en jättefin dag idag, solen skiner och jag är så lycklig.


Onsdag 30Mars2011

Hallåå fina bloggen! Ligger i min säng och är så mätt, har precis ätit med cowie och kan knappt röra på mig nu.. Kollar på biggest loser och får lite motivation, måste börja röra på fläsket hörrni! Kanske ska börja med mina morgon prmenader, man måste ju se bra ut til sommarn höhö! Jag och ko snackade om vår lilla resa som vi vill göra till sommaren, jag längtar..

Ska snart ta ett varmt bad, behöver lite relax, så det ska bli super skönt! Har inte så mycket mer att skriva, det är nog därför jag inte bloggat..

        
              Jag och min fina cowie ♥

Keep? Eller inte keep?


Måndag igen 28Mars2011

Hallåå alla fina där ute! Solen är framme idag igen, älskar! Vart ju lite besviken igår när man såg att det var snö storm.. Vi får väl hoppas på att det var sista gången :)

Ahapp då var det måndag idag igen, ska snart dra till skolan för plugg, tillbaka till verkligeheten efter en skön helg! Musse har precis dragit, det va ju lite tråkigt, men han kanske kommer tillbaka snart igen.. 

          

Måndagmorgon.

Fyyyyfaaaaan vad jag är trött idag. OCKSÅ. Tror inte att det går att förklara. Vi satt uppe och tittade på är du smartare än en femteklassare haha, och obviously så ingen av oss det. Låt dom ta över världen. Ska trycka i mig gröten och göra mig redo för en heldagsföreläsning..hörs sen. Ha en bra dag!


Musse på visit.

Hej! Haft lite bloggpaus på senaste pga. mycket studerande. Det kommer att pågå i ett par veckor till men ska försöka skärpa mig med bloggandet. Tog en pluggpaus igår och hängde med mina gulliga bullisar. Har alltid så roligt med er <3
Mina gulliga bananer

Me and my Lollipop

God natt kära läsare! Vad gör ni denna fredagsnatt / lördagsmorgon? Hoppas alla är ute och gör en massa roligt! Det är ju trots allt löning.. Själv är jag hemma och vilar, känner att jag behövde det efter en sån här stressig vecka som jag haft. Sami har lagt sig tidigt eftersom hon har tenta imon och behöver vila, jag sitter här i min ensamhet och gör.. jaaa... absolut ingenting! Lite tråkigt att inte ha sällskap men alla är ute o festar ikväll..

Tänkte lägga mig och kolla på en film medan jag äter upp min klubba som jag fått av cowie! Hörs imon.. Min tenta gick förresten bra, hoppas jag iaf!

                     
                     


@ School

Sitter i långhuset med Sami, hon joinade mig i mitt elände runt 6 tiden. Lilla kosan har också tenta imon, så be för oss! Har redan bett Khalle att be för mig, och att hon ska be sin mamma.. I need så mycket böner det bara går!

Ska hem vid 10 tiden, för då är det dags för BB! Kollar ni på det? Jag är helt fast älskar THE DRAMA! Och jag skämms inte för att säga det. Och om det är "trash tv"?? Det är roligt.. Nu ska jag återgå till mitt pluggande, yuppii!

Jaa juste, Sami läser en psykologikurs nu, hon ställde min diagnos. Jag har social fobi! ahahhahh


           



PLUGGA PLUGGA PLUGGA

God morgon alla underbara! Känns konstigt att klockan redan är 12, jag har liksom vart uppe hur länge som helst! Hö hö H U R T I G! Jag vaknade strax efter 9, satte på mig tränigs kläder och drog på en nästan 1 timme lång promenad. Känns riktigt bra! Har duschat nu, ätit frullis och nu ska jag bara fixa mig och sen ska jag dra till skolan. Det är så underbart väder att jag nästan vill gråta, bryr mig inte om lite moln här o där, JAG ÄLSKAR SOLEN.

Nu är det en dag kvar till min tenta, ska plugga så mycket att jag ska drömma om den här jäkla kursen! Känner mig nervös, stressad, vill inte göra den men samtidigt känner jag att jag bara vill få det överstökat. 

        

Onsdag 23Mars2011

Hallå i stugan!Har inte bloggat på hela dagen, i know, men känner mig totalt efterbliven idag. Vet inte riktigt vad det är med mig idag men det känns som att min hjärna är på viloläge och inte vill work with me. Har världens huvudvärk, tror mitt huvud exploderar när som helst. Im so getting sick och jag vill inte!!

Har försökt plugga, går lagom segt men jag tar mig igenom. Har lyssnat på Nicki Minaj på spotify hela dagen, hon är ganska duktig hon :)   Men hennes rumpa hahhaa.. Hur kan man tycka att det där är fint? Aja alla tycker väl olika.. Hittade iaf den här videon..




          

by Carrie..

         ..."Some people are settling down, some people are settling and some people
                                                       refuse to settle for anything less than butterflies"

         

I've learned so much from my mistakes....

                                         


Tisdag 22Mars2011

God morgon solstrålar! Vaknade upp på bra humör idag, vet ni varför? Jooo för solen skiner, inte så jätte mycket men endå, hellre lite än ingenting! Det blåser lite men det är okej, ska inte klaga..

Nog om vädret, vaknade upp tidigt idag, har redan vart i skolan o allt! Kom hem för att hämta böcker och äta en ordentlig frukost så jag slipper gå runt hungrig! Ska, precis som igår, sitta i biblioteket hela dagen och känna mig duktig. Händer tyvärr inte så mycket mer idag, förutom  Desperate houswives och Big brother (aka despan och bb). Nu ska jag fixa mackor! Hörs senare :)

                     
     

I don´t know and I don´t know why, why they want us hated.

Hej! Kom just hem från sjukan, seminariet gick bra och nu är jag trött. MEN. Ska ta mig mot gymmet vid sex, sen blir det plugg till bigbrother börjar. Jag ger upp Top Model för pluggets skull, kan ni fatta. Inte jag. Hur som helst, har galen shopping-cravings men 67 kr på kontot. Dålig kombo. Min pälsväst har inte kommit än och det gör mig förbannad. Aa det var lite tankar i min hjärna, laaaaaaaateeeeeeeeer!


SÅ TRÅKIGT

Sitter i biblioteket och jag kan inte beskriva med ord hur otroligt tråkigt det är! Jag vet att det inte är meningen att det ska vara roligt men endå, idag lider jag extra mycket. Har pluggat i någon timme nu, gick trögt i början, jag kom igång men nu går det för jefla trögt igen. Har fastnat och då blir allt bara allt så himla tråkigt! Måste ta tag i mig själv, måste klara den här tenta. Som Amal säger, go hard or go home!



Måndag 21Mars2011

Good morning darlingar! Vaknade upp lite seg och yr imorse, känns som att jag kommer bli sjuk, vilket jag verkligen inte behöver just nu eftersom att det är tenta vecka! Ska försöka klä på mig ordentligt och ta hand om mig själv så att jag inte blir det..

Hade en super mysig helg i sthlm och jag ville verkligen inte åka hem. Jag har vart med familjen, träffat min morbror som är på besök från spanien som jag inte hade sett på flera år, har även vart med min älskling, drog på bio och kollade på The adjustment bureau. Ganska bra film, gillade allt förutom slutet, det var för enkelt.

Aja nu ska jag ta en alvedon, äta frukost, fixa mig och sen dra till skolan för super roligt plugg!WOHOOOOO..               


                                         


Here we go again.

Tjenaa morssssss! Gick igenom min vecka igår kväll..och min framtid..har nog aldrig haft så mycket plugg i hela mitt liv. Ligger efter med grejer och har två tentor i helgen, hahaaaaaaaaa fyfan. Och mitt konto har aldrig sett så sorligt ut som nu.. Men aja får ta det dag för dag, ska slänga i mig gröten nu och ta mig mot skolan, sen bli det seminarum på sjukhuset på eftermiddagen. Hoppas ni andra fått en fantastisk start på veckan!


It´s a Sunday night.

Hej bloggen! Kom lagom hem till Bigbrother ikväll, hann diska skitet i köket och få i mig en macka. Sen kom W med chokladkakor som var fööööööööör goda. Imorgon börjar vardagen igen och countdown mot helgen as usual. Jag älskar mina helger.

So why don´t you come over my place, put a smile on my face.


Nuuuuuuu
har jag färgat min hårbotten. Tänk att jag finally tog tag i det. Har spa-at mig själv idag och tagit bort min döda transa-look, hunnit plugga lite med H och tagit en promenad i solen, ikväll blir det monster och myspys.


How do you do that


Catch 21.

Vilken dag. Blev gangbangad av av allt och alla, inte minst sagt vädret. Hade dom skottat imorse när jag skulle till bussen eller? Näääääääääää.
Kom hem halv sex som en död transa, gjorde en dubbelhamburgare och deckade. Vaknade för ca en timme sen.  Nu ska jag chilla kvar i sängen tills Weinni kommer, då blir det BB!!
Dagar som denna drömmer jag mig bort till NY!

Fredag 18Mars2011

&H/#2¤%&!/?+%¤#&/783#¤%&6! Jag är sååå arg! Jag öppnar persiennerna och vad ser man då? SNÖÖÖÖÖ! Hur är detta möjligt? Varför? Jag som var så säker på att jag inte skulle få se mer snö. Nu blir jag ju jag ledsen :(

Hoppas det är finare väder i sthlm, för jag åker nämligen dit! Orkade bara vara här i 5 dagar, sen får det vara nog. Nej men jag åker nu eftersom att sen har jag massor av plugg och tentor, så kommer inte kunna åka hem på ett tag. Man måste passa på medan man kan. Nu måste jag fixa mig och städa innnan jag drar!
    
    
         Utanför mitt fönster just nu! SKIT VÄDER

Godnatt.

Godkväll bloggen, kom precis ur duschen och ska strax lägga mig. Är helt slut. Har såååååån sömnbrist, så i helgen ska jag sova ut. Kanske måste ta en Gerimax imorgon, klarade knappt hålla upp ögonen imorse på mötet, helt otroligt att jag klarade av det faktiskt. Hur som helst, imorgon är det fredag och fan vad det gör mig lycklig. För då ska jag komma hem, ha spa-kväll, titta på jersey och plugga. Måste plugga. En stund i alla fall. Godnatt.

Style by Tyra

Godmorgon alla glada! Sitter förmodligen på ett rehabmöte och håller på att decka just nu. Mycket sannolikt. Hoppas ni får en bra dag i alla fall, imorgon är det fredag! Här är ett halsband jag klickade hem från StylebyTyra för någon vecka sen:


Godnatt!

Godkväll! Känns som om jag inte har något att blogga om nuförtiden, har bara varit på praktiken, pluggat lite, gymmat, halvsovit, tittat på bigbrother och greys. Sen åt vi kladdkaka också och jag har gått upp 100 kg, pallar eeeeeeeeeeeeeeeeeeej!! Aja, godnatt på er! <3

Onsdag 16Mars2011

Ohhhh vad jobbigt det ska vara att skriva ett inlägg! Kunde först inte logga in, tog mig hela morgonen, fick till och med starta om datorn men inte ens det hjälpte. Men efter ett par timmar så kunde jag äntligen logga in, jag skriver mitt inlägg men när jag ska publicera den så försvinner hela grejen! Så inått helevete jobbigt..

Men det ska inte förstöra min dag, för solen skiner och det gör mig så lycklig! Karen åkte hem idag, så jag följde med henne till bussen, drack pucko och bara njöt av solen. Love it!

Nu ska det städas,puss!

           

Morgonläsning.

Godmorgon på er! Såhär brukar mina mornar se ut, plus lite stress..


Sov dags

Ska snart lägga mig, känner mig riktigt trött även fast jag sov länge idag! Haft en mysig kväll med mina gullepluttar idag! Det är på grund av dem jag överlever i den här staden, utan dem skulle livet vara såååååå himla tråkigt!

Tänkte bara lägga upp lite bilder från i helgen! Jag var och spelade biljard med älskling och hans kusin på fredagen(tog inga bilder då ): ) och på på lördan så träffade jag Marie som jag inte hade sett på ett bra tag. Vi tänkte ha en mys kväll, men vi drog ut på en spontan utgång i bålsta..
 


Godnatt.

Godnatt kära läsare. Tror jag har brist på choklad för jag har varit lättirriterad senaste tiden. Så..ska börja med dagligt intag igen. Flera gånger. Varje dag. Gymmar ju fan.

Willystime

Idag kunde jag äntligen ha på mig skinnjackan! Som jag har längtat! Jag måste dock erkänna att jag frös lite granna på vägen hem, men det är okej för det var verkligen värt det. Nu ska jag dra till willys och handla!

Hörs sen! Puss*


Efter en skön långhelg..

Hej! Kom på att desperate housewives har premiär ikväll! Så måste försöka plugga lite effektivt nu en timma, sen sticker jag till gymmet så jag hinner tillbaks till desperate, bb och sömn, baaack toooo rutiner igen..! Här är lite bilder från helgen då min bästaste bror fyllde år:


Jag är så klantig!

   
     Jag tappde min fina... ehhm vet inte vad det heter.. dekorationsgrej som jag hade vid fönstret!
   
        Nu blir den här helt ensam :(

Tisdag 15Mars2011

God morgon alla fina!Det är en fin underbar solig dag och det gör mig lycklig :) Vaknade upp för en liten stund sen, har bara legat och kollat på Top Model, orkade inte riktigt gå upp..

Nu är jag iaf tillbaka i Örebro, kom hem igår kväll. Kändes väldigt jobbigt att behöva åka tillbaka eftersom att jag haft en så underbar vecka hemma i sthlm, har träffat mina vänner, vart med familjen och ätit ordentlig mat. Kommer verkligen att sakna det, but you do what you have to to!

Nu ska jag ta tag i mig själv, ta en dusch och gå till skolan för lite plugg!
       
                    Soliga kärlekslandet! Snart är all snö borta :)


Please don´t go.


Vill bara önska er en fantastisk lördag!


Vår-känslor.

Det var så mysigt att gå på stan idag, det var nästan så att jag kunde ha tagit skinnjackan och en tjock halsduk. Älskar när solen skiner, känns som om våren är påväg.. Längtar till all snö försvinner och man kan ta fram alla vår/sommar kläder.


Somliga går i trasiga skor

           
När jag kom fram till stockholm sjöng jag den låten för mamma medan jag visade upp mina älskade men ack så gamla Converse, Khalle gav mig iden! Så mamma tyckte synd om mig, jag är ju trots allt en fattig student, och köpte ett par låga vita som jag har längtat efter hela vintern. Kommer att använda dem flitligt hela våren och sommaren! Bye bye oldies, hello new ones ♥

Fredag 11Mars2011

God kväll! Glömde bort att blogga imorse, min dator höll på att krångla massor, så jag gav liksom upp! Stackars dator, lever nog inte länge till. Den låter så mycket, det känns som att den kommer att explodera när som helst! 

Gick upp 8 imorse, kände mig riktigt duktig! Drog till bibblan för lite plugg, men det gick riktigt trögt. Orkade verkligen sitta o läsa, ville göra vad som helst förutom att sitta där o plugga. Jag och N drog och solade istället, jag har inte solat på år, så det va riktigt skönt. Kollade mig själv i spegeln häromdagen, var så blek så det här satt fint :)

                            

Stan.

Hej bloggen! Är sååå shoppingsugen, ska ta bussen om 10, och ta en liten runda! Solen skiner och det är fredag, underbart!

Stan.

Hej bloggen! Är sååå shoppingsugen, ska ta bussen om 10, och ta en liten runda! Solen skiner och det är fredag, underbart!

LOVE NAILS

Ska strax gå och lägga mig men först ville jag visa upp mina fina naglar, som jag gjort helt själv! *stolt*.. Jag satt hemma och var sjukt uttråkad så jag började leka lite med mina nagellack. Är dem inte gulliga? Hihihi

       
       

I was just a fool, a fool for you, that didn't know what I had until I lost you

                          

Torsdag 10Mars2010

Det blev inget bloggande igår, var ju hos mormor, jag brukar tjuva grannens internet men nu gick det inte! Kände mig helt handikappad, fick kolla på vänner hela kvällen, inte helt fel men ändå! Jag och min syster kollade även på Trassel som jag laddade ner. Jag älskar ju tecknade filmer, så jag gillade den jätte mycket. Minus för att det sjöng så mycket, men förutom det var den skit bra! Skrattade hela tiden, speciellt till hästen och den söta kameleonten!

     


And I appreciate, how you raised me, And all the extra love that you gave me.

Cause when I was low you was there for me
And never left me alone because you cared for me
And I could see you comin home after work late
You're in the kitchen tryin to fix us a hot plate
Ya just workin with the scraps you was given
And mama made miracles every Thanksgivin
But now the road got rough, you're alone
You're tryin to raise two bad kids on your own
And there's no way I can pay you back
But my plan is to show you that I understand
You are appreciated


Pour out some liquor and I reminsce, cause through the drama
I can always depend on my mama
And when it seems that I'm hopeless
You say the words that can get me back in focus
When I was sick as a little kid
To keep me happy there's no limit to the things you did
And all my childhood memories
Are full of all the sweet things you did for me
And even though I act craaazy
I gotta thank the Lord that you made me
There are no words that can express how I feel
You never kept a secret, always stayed real
And I appreciate, how you raised me
And all the extra love that you gave me
I wish I could take the pain away
If you can make it through the night there's a brighter day
Everything will be alright if ya hold on
It's a struggle everyday, gotta roll on
And there's no way I can pay you back
But my plan is to show you that I understand
You are appreciated



Onsdag 9Mars2011

God morgon världen! Hur mår alla idag? Vaknade upp riktigt trött och seg men det är inget en skön varm dusch inte kan fixa. Ska snart dra till haninge med mina syskon, vi ska hälsa på mormor som kommer hem från sjukhuset idag. Vi ska handla lite mat och dra till apoteket, hon kan inte göra så mycket nu så därför ska vi hjälpa henne med det. Stannar nog där hela dagen, ska försöka blogga där ifrån.. Hörs senare mina kära!

     
             I miss my cowies + Karen!

Internationella kvinnordagen och semledagen, kan det blir bääättreee elller???

Haha. Nu blir det promenad till Willys med Karen och semlor. Vi är kvinnor och vi älskar semlor!!

Måndag igen.

Godkväll alla trogna läsare! Är helt slut idag, fick kämpa mig upp imorse, ta mig till praktiken i det dystra vädret och göra mina åtta timmar. Men det gick ganska smärtfritt, kom hem, hann läsa lite, gå till gymmet och diska. Ganska nöjd över dagens insats. Nu ska jag gå och lägga mig och bläddra i tidningar tills jag somnar, vi hörs väl imorgon. Pusshej!


Lose control

Har suttit och pluggat sen klockan 11 idag och nu känner jag att det är dags för mig att gå hem. Pluggar lite till senare ikväll. Har lyssnat på den här låten hela morgonen, riktigt bra låt. I like!

Lose control

Har suttit och pluggat sen klockan 11 idag och nu känner jag att det är dags för mig att gå hem. Pluggar lite till senare ikväll. Har lyssnat på den här låten hela morgonen, riktigt bra låt. I like!                        
                       

Måndag 7Mars2011

God morgon alla fina! Jag sitter på Jakobsbergs bibiotek och pluggar med N och känner mig väldigt duktig.. Har haft en riktigt skön helg, i lördags var jag ute på stan med gulleplutt, vi var o åt på Pizza Hut och sen drog vi på bio, vi kollade på Sanctum. Maten var super duper god och filmen var riktigt bra! Det enda jobbiga med den var att att det var mycket jobbiga känslor, hände så mycket hemkt, men jag rekommenderar den.

Söndagen spenderade jag den med familjen, vi drog ut för att äta, och sen åkte vi till sjukhuset för att hälsa på lilla mormor. Har inte träffat henne på ett tag så det va skönt att att få träffa henne!

Nu ska jag börja plugga, hörs sen :)

            
            
            

Vår.

Haft en riktigt skön morgon, sov ut till tio, åt en stor frukost, gick på en promenad i solen med I, träffade S som fyller år idag(!!!) och bara tagit det lugnt. Känns som att våren är påväg nu och det gör mig så lycklig! Åker mot Örebro ikväll igen..ska hoppa in i duschen nu, hörs i Öret. Ciaaooo!!


UPPSALA!

Jag kommer nog aldrig kunna beskriva min glädje när mina föräldrar kommer och hämtar upp mig på stan när jag kommer till Uppsala.  Att vara hemma är nog det absolut bästa som finns. Väääärldsklaaasss!!
   Ikväll ska vi till Stockholm och fira min sötaste kusin som fyller 12 år. Nu ska jag ta mig en powernap, är helt slut. As usual.



bild från i somras


Lördag 5Mars2011

God morgon allihopa! Vaknade upp på bra humör och utvilad, känns super skönt. Har bara riktigt ont i armen och ända upp till nacken. Detta på grund av något jätte trevligt som hände mig igår.

När jag satt och väntade på min buss som skulle ta mig till stationen, så kom den för sent. Den kom mer än 10 min sent, och på vägen till stationen blev den ännu senare, så när jag kom fram till stationen i örebro så stod ju självklart tåget redan där. Jag puttar alla ur vägen och springer med min super tunga resväska, men jag hann inte! Kom fram precis när de stängde dörrarna och jag vart så arg! Sen när jag ska be om hjälp i länstrafikens kontor, så blir jag så dåligt bemött, jag får ingen hjälp och kvinnan som jobbade där var så otrevlig! Hatar dålig service!!! Jag ska maila dem idag, cuz I want my money back :(

Nu är jag hemma i Stockholm med min familj och det känns helt UNDERBART! Mamma och pappa gjorde chilenska piroger, så det gjorde hela min dag..

   
   
      Min gulliga pappsen fixar pirogerna
             

Love, love, looooove it!

Fick med mig denna hem igår, sååå söt

Äntligen helg!!!

Goddagens! Fick en timmes sovmorgon idag, så när jag vaknade klockan sju, kändes det bara sååå bra, hade en hel timme att göra mig iordning, kunde äta frukost och lyssna på musik och bara chilla. Känns helt jävla underbart att helgen är här efter en rent ut sagt fucked up vecka. Ikväll blir det myspys och imorgon åker jag mot Uppsala och träffar familj och släkt. Som jag har längtat.
Nu ska jag ta en nap, sen gå till gymmet.

Fredag 4Mars2011

Godmorgon Sverige! Hur mår alla idag? Jag var uppe med tuppern idag, det konstiga är att det inte va lika jobbigt att ta sig upp ur sängen som det annars brukar vara och nu steg jag upp tidigare än vad jag brukar. Skönt var det iaf, satte på Veronica Maggio - Jag kommer, som jag haft på repeat sen igår, åt min frukost och drog till skolan. Föreläsningen var väl helt okej, dem flesta låg och sov hahah så den var val väl lite tråkig ändå!

Nu är jag hemma igen, ska börja packa och städa innan jag drar. För idag åker jag HEEEEEEEEEEEEEEEEEM! Jag har längtat så mycket, vill bara åka här ifrån :) Det bästa är att jag kommer att stanna i sthlm i en hel vecka, kommer hinna träffa alla mina vänner, vara med familjen och med älskling! I'm so happy..

               
                 Jag och mina syskon. Så långt ifrån lika..

Snabb updaaaate

Gooodkväll! Kom hem idag till en gryyyyyyym middag som Khalle anordna, och det var så gott! Det var tikka masala kyckling, ris, bröd, sallad, tzatsiki, det var mumsens! Skulle skrivit mer och lagt upp en bild men hinner inte, måste plugga till seminariet imorgon innan jag deckar! Hörs imorgon mina kära.

Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag



              


Torsdag 3Mars2011

Hallå där bloggen! Vaknade för ett par timmar sen, N ringde och väckte mig men jag orkade inte ta mig upp så jag låg ett tag och kollade på Oprah, det var så hemskt, det handlade om en familj som hade förlorat sina 3 barn under en bilolycka. Förstår inte riktigt hur de kan fortsätta leva efter något sånt.

Nu ska jag hoppa in i duschen nu, fixa mig och sen dra till skolan för lite plugg så att jag kan känna mig duktig hihi.. Spärrservice ringde mig nyss, det lät ganska bra, men jag känner inte att jag behöver det. Jag har ju endast bankomatkort att bry mig om hahah så det känns lite värdelöst att betala 500 kronor för att spärra ett kort!


         
                       Saknar Nikki bäbish, ska äntligen få träffa henne i helgen!

Why would someone throw a grenade at you?

Amal skickade nyss den här till mig ch jag kan inte sluta skratta. Det han säger är ju så himla rätt, helt logiskt!

           


Onsdag 2Mars2011

Hallå där bloggen! Inte funkat som den ska idag va? Försökte blogga imorse, gick det? NOPE! Det var något fel, så jag kunde inte ens logga in... Men sen så kommer roomie hem och då går det! Någon hatar mig. Jag behövde skriva av mig imorse, jag var så himla irriterad. Jag försov mig imorse, så jag stressade till min föreläsning, åt bröd utan pålägg för jag var så stressad, sprang till skolan, frös och när jag till slut kommer fram.. jaa vad händer då? Då har det blivit fel på lärarens schema så hon vart en timme försenad. Och föreläsningen var helt onödig!!!!!

Jag kom hem, satte mobilen på ljudlös och sov till kockan 2! Fy vad skönt det var, ÄLSKAR ATT SOVA♥

               
                   Nu ska jag baka en kladdis! Puss på er


Clothes.

Vet ni vad det värsta är med praktiken? Förutom att vakna tidigt SÅKLART.  Att man måste ha på dig fula kläder. Kommer se likadan ut i två månader framöver, har svarta jeans en tröja och uppsatt hår everyday. Men å andra sidan, pallar jag inte välja kläder klockan sex på morgonen eller fixa håret. Dom ska vara glada att jag pallar borsta tänderna och lägga maskara hahaaa, aja nu ska jag träffa Malin och skriva grupp-arbete och sen blir det gym. Heeeejdååååå!


Morötter? Kladdis? Båda?

Tjejerna sitter i Samis rum och pluggar, jag känner inte för att göra samma sak. Kommer inte in på blackboard, så vet inte riktigt hur jag ska plugga då. Plus att jag egentligen inte har lust, så det är väl lika bra hehe! Känner mig riktigt rastlös, ska kanske till pressbyrån för att köpa dipp, så vi kan äta morötterna som samis bästa föräldrar hämtat. Eller kanske baka en kladdkaka, är JÄÄTTE sugen på en kladdkaka! Ohhhh det kanske blir både och..

             
               Ser ni hur härligt god och kladdig den är? Fy bubblan.. I WAAAANT!

Tuff vecka.

Förlåt för bloggtorkan men..aa, förlåt. Har börjat med praktiken och resandet, den lilla sömnen och allt har tagit kål på mig..såå..ska ta mig igenom veckan och börja vänja mig vid tre koppar cappuccino varje dag.  Här är mina bästisar:

Tisdag 1Mars2011

Imorse övervägde jag starkt att inte gå på min föreläsning på grund av att jag var så himla trött! Jag tror jag har någon sjukdom hahah, eller så lägger jag mig sent och vaknar tidigt bara! Idag ska jag försöka lägga mig vid 12, så att jag slipper känna ångest på morgonen.

Trodde att jag hade ännu en föreläsning men jag hade fel, så jag ska istället gå till skolan med khalle och plugga! Tänkte även powerwalka idag, får se om jag gör det eller inte, det är ju såå himla kallt ute :( Decisions decisions..

      
       Älskar min nya tröja från Hm!

Händelselösa liv

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig känner jag! Börjar blir riktigt trött och jag ska upp 8 imorgon, så it feel good att kunna lägga sig tidigt :)  Händelselös dag idag, tänkte powerwalka, men det blev inte av för att det var så kallt, ska göra det imon istället. Men jag åt en super nyttig middag, gjorde en fetaost, gurk, tomat och avokado sallad, lite italiensk salladskrydda och pressad citron över det och muuuuumma! Rekommenderas..

God Natt! Puss*


RSS 2.0