Måndag 28Juni2010

Dålig uppdatering! Men jag är en very busy woman hahah NOT! Nee men har kommit hem sent varje dag och så måste jag vakna suuuper tidigt! Då har jag inte haft ork att ta fram datorn för att sitta blogga.. Men imon ska jag bloggis! Piinki promise :)

Och måste bara säga att jag är arg! Arg, arg, arg, arg!! Chile åkte ut ur VM.. Crap! Kanske inte så arg, mer ledsen :(

Så gooood natt! Puss*


280610 Swallowed in the sea.

Godmorgon! Idag ska jag och tjejorna ut på havet, ska ta bussen in till Sthlm, Slussen om några timmar och innan det ska jag hinna packa, handla, äta och åka in till stan, så jag måste skynda iväg nu. Är tillbaks på onsdag, vi hörs då!


280610 Ny favorit.


270610 Midsommar.

Har spenderat hela midsommarhelgen i Stockholm, den bästa midsommaren så långt jag kan minnas.







Midsommar

Hade ni en bra midsommar? Det hade jag, den var super mysig! Tog tyvärr inte så jätte mycke bilder. Kan bero på att jag inte kände alla så jätte bra så då vågar jag inte ta upp kameran hela tiden som jag annars brukar. Jag började dagen med att vakna 05:30 för att jobba. Trevligt va? Efter jobbet drog jag hem för dusch och ombyte, för att sedan möta N. Vi drog till hans kompis i Viksjö där det grillades. Skönt att det va fint väder :)   Vid halv 8 så drog vi till stan för att kolla på Chile - Spanien matchen i Slussen på Eken. Chile vann tyvärr inte meeeen vi gick ändå vidare! I was very happy!!





250610 Glad midsommar!

Vad är en midsommar utan myggbett? Kröp precis in i bäddsoffan och upptäckte fyra myggbett efter bara några minuter på min rumpa. På min rumpa. Ingen annanstans. Bara på rumpan. Fyra stycken.  
Så. Nu blir det bygga koja under täcket och läsning, See yaaa!  


4 bilder

Dessa bilder förtjänade ett eget inlägg!


ALKISAR

TURKDUSCHEN

ALKIS

DECKADE


Koh Phangan/ Rose

Halloj!

Jaha då sitter jag här och är trött. Som vanligt. Vi var ute med jobbet igår eftersom att det var löning. Vi drog till en jätte mysig Thai restaurang i medis, Koh Phangan. Efter att vi ätit god mat och vaknat från matkoman drog vi vidare till klubb Rose. Måste bara få tillägga att taxi resan på väg till klubben var sååå rolig, längesen man skrattade så mycket.

Lite bilder från kvällen:















(Detta går till människorna som är med på bilderna: klaga inte över bilderna!! Tack (:    )


Running.

Idag har jag, S och L varit duktiga och varit ute och joggat/powewalkat i en hel timme, nu ska jag fan bli fit. Ska ut och försöka springa minst fyra/fem gånger i veckan nu..man mår bara så bra!
   Imorgon ska jag och mammsen leta efter en långklänning till mig, har varit på jakt efter en ganska länge, men hittar ingen..så ska jag jobba i ett par timmar på förmiddagen. Whoop whoop! Vi hörs hörni.


Killers

Förra veckan var jag och tjejerna o kollade på Killers med Ashton Kutcher och Katherine Heigl som är huvudrollerna.  Jag tycker att den va super bra, helt värt pengarna. Jag skrattade verkligen hela tiden, typisk Daniela humor!


Så fel det kan gå ibland.



230610 Godmorgon!

Startar dagen med en halvt suddig bebis-bild, världens gulligaste Albin.



Today.






Twilight Fan Event @ Hovet 21/6-2010

Ber om ursäkt för dålig kvalle på videos men thats all I have!

 


Showen började med att hon sjöng en av Twilight låtarna. Jätte fint!




This is why I'm döv idag! BEVIS.. Ps.Ignorera mig på slutet höhö

 


Otroligt mycke folk!

 


Ännu ett bevis till varför jag är döv! Det är när ljuset tänds som skådesspelarna kommer in.

 


Och så intervjun! Då man inte hörde ett jackshit, tyvärr.

Bilder kommer upp imon, jag är för trött och jag vill bara lägga mig i sängen. God natt!
Puss*


220610 Chocolate Midnight Cookies.

Oh, vilken skön dag. Har legat och stekt i solen hela förmiddagen med C, M och J. Började dagen nyttig med en grekisk sallad (sååå gott!) och avslutade den med en jäkla pizza...så nu tänkte jag gå ut på en lång powerwalk så att jag kan äta glass framför sex and the city när jag kommer hem. Har lånat boken Elsas Mode också, så det blir sum reading tills jag somnar..I´m telling you, sommarlov resten av mitt liv, bangar inte.

   Den här väntar på mig i frysen..


Remember me.

En otroligt bra film! Godnatt.


210610 Time.

Godkväll.
Jag måste bara säga att jag älskar vardagskvällarna på tv 3, klockan 23.00 börjar sex and the city dubbelavsnitt och sen fortsätter det med two and a half men! Typ mina favoritserier ever, haha.
Jaa, vad har jag gjort idag...jag har faktiskt bl.a. organiserat våra nya hyllor i vårt vardagsrum. Det låter skittråkigt, men jag hade jätteroligt. Jag älskar att organisera saker, planera saker och städa, jag har upptäckt det mer och mer sen jag flyttade hemifrån. Det bor faktiskt en liten Monica från Vänner inom mig...scary, but true.

Nu ska jag äta godis och titta på film, pusshej.




Good day! 21 Juni 2010

Jag vet att jag sa att jag skulle lägga upp massa bilder idag, men jag kom hem så jäkla sent idag. Och sen så kan jag inte ladda upp bilderna här på bloggen. Fattar inte varför men det går såååå segt, jag antar att det kan bero på mitt super sega internet. Maybe, maybe not! Laddar upp allt imon (bilder + videos)

Måste bara säga två saker.. 1: VIVA CHILE! De vann idag mot Schweiz och jag är överlycklig! They are almost there :D

2: Jag tror att mina trummhinnor spräcktes idag. Folk (galna små tjejer a.k.a fjortisar) skrek för full hals like crazy people, som att det var deras sista natt och hela världen skulle gå under. Fyfarao! Man kunde inte ens höra något och när kvinnan försökte intervjua Taylor Lautner och Kristen Stewart skrek de varannan sekund så jaaa jag hörde ingenting.


Jag idag på hovet!

200610 Summernights.

Somnade efter halva filmen (Remember me) igår, blev halvt uttråkad, men jag lovar, jag ska titta färdigt på den..kanske ikväll, eller imorgon. Har hört att den är väldigt bra, so I´m gonna give it a shot.
   Hur som helst, tänkte bara säga Godnatt till er som ska sova, och Hej till Tarzan (på tv 3). Imorgon är det en ny vecka, vissa ska jobba och andra ska bara ta det lugnt, själv ska jag äta Gresy Chinese, sleeping till noon...and feeling restless.
Skulle kunna ha sommarlov resten av mitt liv.
Tror jag.
Faktiskt.


Offline

Hello darlings!

Jag har varit lite off under helgen, men jag har inte haft tillgång till dator, så I'm sorry! Är otroligt trött, har knappt sovit något under helgen, och nej det är inte för att jag vart ute o festat och stannat uppe till sent, utan jag har vart tvungen att vakna tidigt ( 06.00!!!!) varje dag. Så orkar inte skriva mer just nu, bloggar mer imorgon kväll, när jag kommit hem från att ha kollat på CHILE - SCHWEIZ matchen (klockan 16.00) inne i stan och från Twilight Fan Event (klockan 18.00). Mohahha jag ska få träffa skådisarna, är ni avundsjuka?  Yeah I can feel it ;) Hö hö hö!

Hörs! God natt, puss*


200610 Hey Soul Sister.

Kom precis hem från Gottsunda, a.k.a the hood. Ska titta på Remember me nu tänkte jag, berättar sen om den var bra. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu förutom...HEJDÅ! Vi hörs :)


180610 Forever young.

Okej, jag var ett freak när jag var liten. Jag kan inte ha mått bra. 
   Som ni vet har jag rensat lite i mitt gamla rum (i typ två veckor), och jag har hittat massor av gamla saker. Jag kan säga att när jag var liten, då hade jag lite perioder..typ som yrkesperioder. Jag var 1. Låtskrivare 2. Designer 3. Författare 4. Poet 5. Sångerska 6. Konstnär 7. Tatuerare osv.. Jag har t.ex. hittat ett helt häfte med massor av olika engelska(!) låtar som jag har skrivit med refränger och verser och allt! Så pinsamt. Såååå pinsamt. Men jag hade ändå inte hjärta att slänga det..

Här är lite andra grejer jag hittade:



 


180610 Friday.

Godmorgon! Sitter och äter min gröt framför våra bästa år. Jag tröttnar aldrig på programmet, det är verkligen underhållning, haha. Jag tycker om att bo här nere i spelrummet, jag har tv:n och jag har datorn, det är nära köket och det är aldrig någon som kommer ner hit. Perfekt.


170610 If the spotlights makes you nervous.

Har haft en sån skön dag idag. Gick upp vid elva-tiden, åt en stor frukost framför tv:n, satt vid datorn och letade lite efter ny musik, la en ansiktsmask, läste lite och bara tog det lugnt. Mot kvällen åkte jag in till stan och åt middag med N och I, så mysigt! Vi köpte sushi att ta med och satte oss på bryggan och åt. Jag tror faktiskt inte jag skulle tröttna om varje dag var som den här.   





Missing you ♥

Bara 3 dagar kvar, längtar!


Where are you?

Seriöst! Vart i helskotta är sommaren? Jag behöever svar NU, jag blir galen! Jag behöver verkligen ta mig här ifrån, vill bara åka utomlands :(    Blir så deppig, jag jobbar hela dagen, så det skulle det va trevligt med lite sol när man ska hem. Men nej! Någon hatar mig, eller kanske inte bara mig utan hela Sverige, Yupp det är nog så!

Känns som att dagarna bara går och att jag inte riktigt hänger med. Vekorna går sååå snabbt, helt plötsligt är det fredag! Skönt med helg iof, sitter aldrig fel med ledighet if you ask me  ^^

Hann inte blogga igår, drog på bio med N och K för att kolla på premiären av Killers. Vi drog även till Pizza Hut för att äta innan bio, det var himmelskt gott! Rekommenderas hihihi..







  


Thank me later.

De säger att man ska göra det man vill göra in this life. Man ska följa sina drömmar och aldrig sluta kämpa, det är då man lyckas. Jahapp.
Just nu drömmer jag om att ligga hemma i soffan under täcket, lyssna på musik, titta på bad tv och ha laptopen i knäet, all at the same time. Så det är precis det jag ska göra. Det jag vill göra. Whoop, whoop.



But the spotlight makes you nervous,
and you´re looking for a purpose



Tappade sminket på govlet.

Hate it when that happens.


TT- tråkig tisdag! 15Juni2010

Har faktiskt inte mycket o säga! Min dag var super tråkig :(   Jag jobbade som vanligt fram till 4, efter det drog jag och Sofia till gymmet för att träna. Tyvärr blev det inte mycket träning, inte för fias del iaf. En gubbe a.k.a. instrktören ( hans nya smeknamn) skulle hålla på och läxa upp Fia hela tiden, kan folk bara sluta lägga sig i andras liv och bara mind their own business? Undrar bara liksom..

Förutom det har inget spännande hänt, förutom att jag har plankat idag! HAHAH yeah! Jag kan också  vara en bad ass ibland ska ni veta ;) sååå back off!

Aja ska lägga mig nu, med blött hår, kan inte använda hårtorken för då åker jag på stryk! Lilla mammsen kommer bli galen om jag väcker henne hahah.. Det blev ett ganska långt inlägg ändå, där ser man va långt man kan komma genom att bara snacka en massa skit! HEHE

Natti natt! Puss*

    


Saknar dig!


150610 It´s a beautiful day.

Don´t let it get away


NOSTALGI


Måndag 14 Juni 2010

God kvällens kära läsare!

Känner mig otroligt trött, även fast det bara är måndag och det precis har varit helg. Så tänkte lägga mig ganska tidigt idag, känner att jag behöver mycket sömn om jag ska klara av morgondagen.

Efter jobbet följde jag med syrran till Barkarby Outlet, hon skulle köpa en system kamera. Lilla Bezav fick följa med, så att syrran kunde ställa frågor, cuz he is a prow! Höhö nee men hur som helst till slut bestämde hon sig för att köpa Canon 550D tror ni att den finns kvar? Nope den är slutsåld! Typiskt, varför kan de bara inte säga det från början? Istället står man där och ställer 1 miljon frågor för att de sen ska säga "Tyvärr den finns inte kvar, den är slutsåld". Very annoying! Aja vi drog till expert, och där fanns den. Så nu är hon super happy :) Lilla plutten.


Vi kom hem och gjorde en super sallad! Mumma!!

Bilder från idag:

Godigaste salladen!

Dagens egobild! hahah Tröja från Hm glajjer från Jc :)

Denice tar fram sin nya kamera och hon är lycklig!

140610 Back on track.

Vad lat jag har blivit. Om jag var lat förut, då vet jag inte vad jag är nu, jag orkar knappt gå upp ur sängen om mornarna längre. Jag får maten serverad på bordet,  jag slänger mina smutsiga kläder i tvättkorgen och dagen efter är dom rena och fina och ligger vikta på mitt rum. Mammsen, I just love you!
   Hur som helst så har jag spenderat senaste veckan med att träffa mina fina vänner! Jag har även flyttat ner till spelrummet, så där ska jag sova hela sommaren, sen håller jag på att rensa ur mitt rum...ni anar inte vilka sjuka grejer jag har hittat i mina skåp. Ska visa er lite grejer någon dag, haha.

Jag hann ta lite bilder när A och M var på besök, vi spenderade fyra dagar tillsammans nonstop. Saknar dom ändå, tro det eller ej.





Söndag 12 Juni 2010

Idag var jag super duktig, jag lagade mat åt hela familjen! Jag gjorde en super samskig lasagne, MUMSFILIBBABA!




Sturecompagniet

Det blev minst sagt en lyckad lördag igår! Alltid kul när man är med kuliga människor (Jaa kuliga är ett ord!! Om jag får bestämma!) Det blev en snabbis till the Jake där jag träffade grabbarna, alla ville stanna kvar och festa kvar där o dra till MP (vilket är världens sämsta klubb!) Jag och R mötte M och åkte in till stan där vi träffade lilla Shushan. Det blev stures till slut, efter en hel del tjat från min sida. Förstår inte hur hon inte kunde gilla klubben, aja nu har hon iaf ändrat sin uppfattning, hoppas jag iaf.

Inne på stures så träffade vi Fia och Mine :)  Det blev som sagt en lyckad kväll! Minus för hemvägen, hatar att åka nattbussen själv men men sånt får man ta..

Lite bilder från igår

 
  
 
 
 
 
 
 

 
 



Wanna be on tooop?

Santos är på besök, han är min nya modell! Måste ju ha någon att fota med min nya baby! Han verkar dock gilla min säng liiite för mycket..




Ale - Ale -Alejandro.. Fernando



Såg precis den här videon, hmm.. vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Jag undrar verkligen vad som försiggår inne i lady Gagas hjärna. Undra också vad hon menar med denna kontroversiella video, vet ni? Tell me!

Min baby!

FAN FAN FAAAAAN!

Smarta jag bestämde mig idag på jobbet att jag skulle jobba imon, så smarta jag ställer sig upp och skriver på listan när chefen kommer in och frågar om någon vill jobba i helgen. VARFÖÖÖR måste jag vara så girig när det kommer till pengar? Kan aldrig va nöjd, neeeej, måste jobba varendaste tillfälle som det dyker upp. Borde egentligen vila men men extra pengar sitter aldrig fel hehhe ;)

Efter jobbet åkte jag och Shushan till Nacka för första gången, stort köpentrum med massor av affärer, Me Like! Sedan drog vi till Slussen, satte oss på eken och drack rose, super mysigt. Fick dra hem tidigt eftersom jag va super duper uper trött och för att jag ska jobba imorgon!





Måste bara berätta att jag älskar min baby! Min baby är underbar och fin, o cool och den kan göra många saker. ÄLSKAR MIN NYA BABY!


Min nya fina baby!

Balen

Hallååå gott folk!

Jag har haft så mycket för mig alla dessa dagar, så jag hinner knappt sitta vid datorn! Och när jag väl får en ledig stund så är jag så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, ännu mindre sitta vid datorn. Igårvar det verkligen en sån dag. Jag sprang ju Blodomloppet ( sprang hela sträckan ska ni veta och känner mig så jäkla stolt över mig själv! Hihihih ^^) Så det blev inget bloggande.


Kom hem vid 8 -9 tiden, hoppade in i duschen, snackade med älskling och sen somnade jag på direkten! Fy vad trött jag va.. Sorry det blev inga bilder, glömde fråga mammsen om kameran på morgonen :(
 
Idag hjälpte jag små syskonen o fixa sig när jag kom från jobbet, de hade 9:ans avslutningsbal. De var så fina mina gullisar.. Känns sjukt att de blivit så stora, känns som att det har gått så fort! De blev iaf jätte fina, lägger upp bilder imon för de har kameran.

Nu ska det sovas! God natt*

         
             Gullisarna som små!


Mitt gamla smyckeskrin.

Hittade mitt gamla smyckeskrin som stod och dammade på mitt skrivbord. Den är full med örhängen. Konstigt tycker jag, eftersom jag aldrig bär örhängen nuförtiden. 
    En lång bloggpaus föresten, eller hur?



SATC

Känns som att jag kommer decka när som helst, så tröött är jag! Så om det är stavfel eller konstiga meningar så säger jag bara en sak : don't hate just appreciate :)

Tänkte lägga mig o sova nu, känns helt sjukt att lägga mig innan klockan 12, tror inte jag har gjort det på år! Hahha men men där ser man. Ska kolla på Sex and the City the movie tills jag somnar! Behöver verkligen vila inför imorgon ska ju springa Blodomloppet! Ska se om jag kan låna mammas kamera och ta lite pictures..

                           

"Some people are settling down, some people are settling and some people refuse to settle for anything less than butterflies"  Carrie Bradshaw


Blodomloppet

Jahapp då har min blogghomie tagit en paus, då får jag underhålla er. I will try to do my best!

Jag var o tränade idag efter jobbet, skönt :) Får ju mig o känna mig så duktig hahha känner ni inte likadant? Det är också skönt att bara slappna av och tänka på annat efter stressiga dagar på mitt jobb. Man borde göra en Tv-serie tycker jag, det är så mycket drama hela tiden. DRAMA DRAMA DRAMA! Alla ka hålla på att tjaffsa hela tiden, känns som att man vore på dagis.

Hur som helst, imon ska jag springa blodomloppet (tror det heter så) med några från jobbet, så det ska bli kul! Ni får heja på mig hihih ^^

               


Paus.

Tar en liten bloggpaus på ett par dagar.


Dagens OUTFIT

Fyfarao va TRÖTT jag är, helt otroligt. Va på stan med lillsyrran idag, hon ska på bal så vi skulle gå o kolla på lite klänningar, och jag kände verkligen att jag kunde ha somnat samtidgit som jag vandrade runt där. Kände mig som en zombie. Vi hittade en klänning till slut, men hon skulle bestämma sig imorgon om hon ville ha den eller inte. Typiskt.

Ska verklien försöka lägga mig tidigt idag, behöver verkligen sova ordentligt idag, annars kommer jag inte att klara av morgondagen. Försöker uppdatera bättre, men jag har ju inte tillgång till datorer eller internet på jobbet, har bara det här hemma, så I'm sorry dudes!


Så här såg jag ut idag? Hiss eller diss? Plockade blomman på jobbet :


)

Oh gosh! It's Mondaaay

Jag har varit en dålig bloggare, I know, men har verkligen haft mycke för mig! Men nu är verkligen skolan över och jag har bara jobbet o tänka på, inte för att man behöver tänka då men jaa ni fattar :)

Kom hem efter en JOBBIG resa från örebro, hade 1000 väskor att bära på och det var så varmt ute, ville bara lägga mig ner på marken mitt i T-centralen o gråta. Men jag gjorde inte det, älsklingens ord "jag är STAAARK" ekade i mitt huvud så jag lyckades ta mig till pendetlåget.

Syrran tvingade iväg mig till kista, är hon inte elak? Jag har inte råd med shopping och endå tar hon mig in på affärer, där jag ser alla UNDERBARA kläder som jag bara måste ha men inte kan köpa. Fattar hn inte att jag LIDER?? Elakt tyckte jag :(

Aja imon är det skit måndag igen, så nu väntar en hel skit arbetsvecka.. Hoppas det går snabbt, suuuuper snabbt!
Puss*

              


060510 Last night.







Bilderna är från Amal, min digitalkamera försvann under kvällen, ska gå och gråta nu. Hejdå.


Paaarty!

Nu blir det en sista utång här i kära Örebro! Imon åker vi hem, sami till Uppsala och jag tillbaka till Stockholm. Vi ska festa järnet, I hope you do the same ;)
Puss*


Jag o Sami just nu, är hon inte världens vackraste? :) Kommer saknis dig..


050610 Sex and the city 2!

Godmorgon! Jag vet att klocka är halv tre, men jag har knappt rört mig ur sängen så det är fortfarande morgon för mig. Det är lördag och vädret är superfint! Ska snart gå och kurera mitt hår med inpackning, det är så synd om mitt hår, jag har förstört det. Ska boka klipptid så fort jag kommit till Uppsala.
Ikväll blir det bio, sex and the city 2! I´m so excited!  Efter det blir det nog en sista utgång för terminen, det ska bli kul. Men hoppas ni andra har en bra lördag nu, jag ska hoppa in i duschen, adios!
xoxo

Falla.

Såg på blondinbellas blogg att hon hade hoppat fallskärm, och jag blev så sugen. Jag vill också göra det! Tänk vilken känsla? Måste vara helt obeskrivligt. Kollade upp priser och det kostade inte mer än runt 2000-3000 kr, det är ju helt klart värt det. Känns som om det är något man kanske borde göra inom den snaraste framtiden? Innan året är slut ska jag ha hoppat 4000 meter ner mot marken från en helikopter. Jag vill flyga!



xoxo

040610 Summertime


Bloggen.

Nu har jag ändrat text och lite smågrejer i bloggen, hoppas det är okej bloggpartner.. Nu måste vi bara fixa en ny updated bild. Ska fortsätta titta på mitt favoritprogram nu, sex and the city. Godnatt!

Sommarlov.

Jag har döljt något från bloggen. Jag har lyckats dölja mina mat-vanor, och tur är väl det, för jag skäms så mycket. Min roomie har varit borta i drygt en månad och jag har fått klara mig själv, och jag har kommit fram till att jag kan inte klara mig själv, jag kan inte ta hand om mig själv. Min hälsa är inte på topp, inte konstigt att jag inte kan springa längre än 3 minuter på rullbandet? De här veckorna har jag tryckt i mig hamburgare efter hamburgare, pizza efter pizza, macka efter macka, godis, chips, glass, det är helt sjukt och jag blir så äcklad när jag tänker efter vad jag har utsatt min kropp! Så i sommar har jag bestämt att bli en mer hälsosammare person, jag ska träna och äta nyttigt. Starting on Monday! Det är verkligen dags nu.
xoxo

Min nya kamera.

Idag tvingade jag med Musse ut på en skogspromenad så jag kunde testa min nya kamera. Vi tog massor av bilder, han ska bli min next  top model.

Sen tog min Mezgebe lite paparazzi bilder..
xoxo

020610 Update.

Sitter och äter chips framför tv:n just nu, känner mig lite uttråkad måste jag säga. Har en äcklig praktisk tenta imorgon som jag redan är nervös inför, jag hatar att redovisa framför människor, JAG HATAR DET. Jag orkar heller inte plugga till den, har suttit med seminarieuppgiften hela morgonen med Natalie, uuäähhh vilken tråkig skit-uppgift. Men hur som helst så får jag glömma skolan ett tag från och med imorgon eftermiddag, fan vad skönt det ska bli. Aja, har fetaste ångesten just nu, har ätit för mycket skit, ska nog lägga mig på golvet och göra några sit-ups, Ciao! '

Är så sugen på restaurang-maaat just nu...men jag är broke.
xoxo

Kött fiifan!



Hittade den här videon på http://anagina.blogg.se hahha Sean Banan är knäpp!

The voice...

...of hip hop and RnB. Hette det inte så förut? Vi lyssnar alltid på radio på jobbet för det är nog det enda som kan få oss på bra humör där inne, hur som helst så lyssnade vi på The Voice (radiostation här i sthlm) och det kom bara en massa techno! Liksom vad har hänt? Nu har de blivit som alla andra radiostationer. De säger inte ens längre of hip hop and Rnb, när skedde det här?  Man vart ju liite besviken, känns som om gamla powerhit radio är tillbaka hahaha.. Aja var bara tvungen att få ut det!



                


Be with you


Vill du stödja Mezgebes släktingar?

Den här apan är så lik Mezgebe, så söt och gullig!
Gå in här för att bli fadder: http://www.wwf.se/insamlingsportal/show.php?id=1243792
xoxo

första juni!

Kan ni fatta det? KAN NI FATTA? Det är första juni idag! Oh, bara the sound of it får mig att lee! Det är juni mina vänner, det betyder att jag har sommarlov om FYRA dagar. Åh, jag är så lycklig! Efter tentan på torsdag eftermiddag kommer jag kunna andas igen. Jag ska börja blogga ordentlig efter det, I promise! Nu måste jag klä på mig och springa ner till skolan, göra färdigt min jävla uppgift till seminariumet imorgon. Vi hörs! Puss!

xoxo

RSS 2.0