300410 VALBORG

Skolkade från praktiken idag, oh yes I did. Har haft en underbar morgon nu, legat och chillat bara, tagit det lugnt och fixat mig och packat. Aahhh ingen stress. Ja, vad ska man säga, det är helt tyst här i Öret nu, alla ligger förmodligen däckade fortfarande. Jag ska bara äta frukost och köpa en godispåse sen är jag ready to go. Jag önskar er en trevlig helg, och Grattis min fina Mahi på födelsedagen!


Panncakes!

Tänkte skriva en snabbis nu innan jag lägger mig, eftersom att jag vaknade så jäääkla tidigt idag och verkligen haft en tuff dag idag så är jag helt död nu. Orkar knappt ha ögonlocken uppe hahahha.. Ville bara säga att
jag gjorde pannkakor idag (stolt), till helaaaa familjen, vi är en stor familj ska ni veta, så det va jobbigt! Hahha men sååå gott :) Lite sylt o grädde och VOILA där har vi världsklass mat höhö ^^   Men inget slår pannkakor med nutella! Tycker inte ni?

Imon åker jag tillbaka till öret, känns jobbigt, hatar att åka tåg! Men men you do what you gotta do..
Puss på er *


Always in my heart

Hallåå gott folk!

Sitter hemma i MITT rum, min syrra säger att det inte är mitt rum eftersom att jag aldrig är här och för att jag inte har mina saker kvar här. Men mammsen o pappsen säger att det är mitt rum, sådesa!! Vart tvungen att åka hem snabbt idag eftersom att det hände en grej härborta.. Men för er som känner mig och vet vad som hänt så behöver ni inte oroa er, alla mår bra! Och det är jag så glad över :)  Imon åker jag iaf hem till örebro igen, har mycke plugg och massa annat och här hemma har jag verkligen svårt för att koncentrera mig..

Såå imorgon är det valborg? Vad har alla för planer?

       
Jag ett åt gammal med mamma, pappa och storasyster! Jag älskar er <3


290410 Torsdag

Hej, tänkte bara säga Godmorgon. Min ko har åkt till Sthlm till sin familj, but she´ll be back tomorrow. :) Jag ska dricka färdigt mitt te och gå till skolan en stund innan min praktik börjar vid halv tre. Jag vill bara att det ska vara fredag så jag kan åka till Uppsala och fira Valborg med mina fina vänner. That´s all I want right now. Saknar min familj.
Vi hörs väl ikväll, slutar tio, kommer vara skitnojjig nu när det springer runt våldtäcksmän över hela Örebro.



Valborg förra året i Öre, vädret var bäst och vi hade såååå kul!

xoxo

Trötter

Fyfaan va trött jag är! Gosh känns som att jag kommer decka när som helst, NÄR SOM HELST! Jag är faktiskt en riktig nattuggla, som ni kanske har märkt. Jag sitter/ligger alltid uppe om nätterna, känns som att det är den enda tiden om dagen som man verkligen kan göra vad man vill. Jag läser bloggar, mail, skriver själv i bloggen m.m.
Men idag är jag sjukt trött, har inte lust att göra nått, vill bara lägga mig i in underbara säng o sova, kanske kolla lite TV innan jag somnar, det är liksom ett måste :/  Och imon ska jag upp "tidigt" igen, inte något jag ser fram emot precis.

Det blev en grymm träning idag med Karen, sedan hem o snabb duscha för att sen gå tillbaka till skolan o plugga hela dagen.   Det är ju bara 6 dagar kvar till tentan. And I don't like it :(

God natt på er! Puss*


        


280410 at the er

Idag kom det in ett multitrauma på akuten, det var en man som hade blivit skjuten i magen, det ni! Jag fick vara med och kolla när dom höll på, det var som på Greys anatomy, massa läkare och sköterskor som stod beredda med gröna kläder och vita handskar, det var coolt. Men annars var dagen ganska händelselös, kom in en liten pojke med ett sår på snoppen, haha, stackars liten Pelle.
   Mötte Hanna sen, vi gick på stan, Hanna tog vaccinspruta och lämnade tillbaks byxor, jag köpte faktiskt en tröja och sen åt vi hamburgare, det var awesome duuudee. Ska gå och träna snart tänkte jag, jobbar kväll imorgon så då kan jag vara uppe hela natten om jag så vill! Men I probably wont, den kärring som jag är..:)



Nattpromenad

Kom precis hem från en mysig promenad med Musse :) Kände att jag behövde bli av med lite energi + att jag väntar på samtal så why not liksom? Så där vi gick vi runt skolan och snackade om spöken hihih ^^  

Jag är en sån fegis, hade aldrig vågat gå runt där själv, hade nog pissat på mig.. Musse skämtade om att när vi hade kommit tilläcklig långt bort så skulle han springa iväg och lämna mig där ensam :( Själva tanken får mig bara att gråta hahah I'm such i chicken!    Men man är ALDRIG för försiktig, vet ni vad? Det har skett en tll våldtäckt här i Örebro, man vågar ju inte gå runt ensam längre! Så tjejer, gå inte runt ensamma på natten..

Nu blir det läggdags, en lång dag inväntar!
Puss*


Daniela and Dj-Muse! Höhö internt skämt..

270410 It´s just one of those days..

Så seg. Har känt mig seg hela dagen..och jag vill inte vakna klockan sex imorgon, helt ensam och möta dagen när alla andra ligger och sover. Jag är trött på att praktisera nu, 5 veckor is enough. Jag hatar det. För att jag blir trött för att jag sover inte mer än 5 timmar och måste vara vaken hela dagen. Jag måste komma iväg, jag bara måste, snaaart, det måste hända! Jag måste bort från den här vardagen, det räcker nuuuuuuuuuuuu! Men ja, jag ska inte vara så negativ nu, jag har så mycket, och jag är så tacksam över allt jag har ska ni veta. Otroligt tacksam. Nu ska jag lägga mig i sängen i min yammie, hihi. Godnatt och sovgott! 

xoxo


Pippifågel 27april2010

Ooh gosh va svårt jag hade för att komma upp imorse! Hade jag inte haft tvättid hade jag nog sovit fram tills nu. Tur var det att jag inte gjorde det, för jag övervägde verkligen att inte tvätta och det hade jagväl l nog ångrat nu.. Så man är väl lite smart iaf :)

När jag skulle gå o lägga mig igår, måste erkänna att det var ganska sent ^^, jaa då fick några pippifåglar för sig att det var dags att börja sjunga för full hals! Asså önskar man inte att man hade en bazooka eller ett gevärär, eller åtminstone en slangbella! Jag är ingen djurhatare, I love djur, men när det kommer till min sömn så får inget, absoooolut ingenting störa det!!

Idag stanna jag hemma, orkar verkligen inte fixa mig för att dra till skolan. Usch noo ork! Det är endå lite synd för att det är en super fin dag idag, but it's still a no no..

See you later alligator! Puss*


Skulle mer än gärna vilja sitta på en uteservering o fika!

Muuumms

Liten update:
Öööööhhh Daniel är bäst! B-Ä-S-T!!! Vet ni vad vi ska äta? Jooo hambugare :D Det hämtade han åt oss! Whooop Whooop!

      

Mummsfilibbaba!

Har inte bloggat idag, har haft mycke o göra, so thats why! Vaknade, duschade och drog till föreläsningen. Höll på att dö, kändes som att föreläsnigen ALDRIG skulle ta slut, men jag somnade inte så det var ju bra :)

När jag kom hem så lagade jag o Sami mat och sen gjorde vi en super duuuuuuuper storstädning, vi har flera dammsugare här i korridoren,  men alla är sönder så jag fick fixa ihop en men slangen var så kort att jag o sami fick ryggskott hahahah..

Nu är  vi äntligen hemma, vi va o träna och vi är så duktiga hihih ^^  Daniel ska laga mat åt oss så det ser vi verkligen fram emot! MUMMMS!

    
               Jag och söta Natalie i lördags ♥

Drömmer bort..

Biblioteket var packat med människor som vanligt, så jag hittade inte någon ledig dator. Fick ta my sorry ass tillbaks hem och sno Danis dator. Nu är jag i allafall färdig med en uppgift vilket är något i alla fall. Har extremt mycket i skolan känns det som, men jag orkar inte riktigt med det..vill bara att det ska vara sommarlov! Hittade en ett år gammal bild på mig på Danis dator från en utgång förra sommaren i Öret. Längtar dit så otroligt mycket! Varma sommarkvällar, solbrun hud, sandaler och glass.
Men back to reality, ska till Natalie nu och sno lite böcker från henne, yippie.



xoxo

260410 New start.

Godmorgon alla glada! Solen skiner och det ser ut att bli en bra dag idag! Jag ska försöka få lite plugg gjort, får se hur det går, men jag ska släpa iväg mig till skolan i alla fall. Men vi hörs sen, har inte så mycket att säga liksom. Hejdå!



xoxo

I am the captain of my soul!

Ska strax gå och lägga mig, ska bara kolla på ett eller två avsnitt av Sex and the city som jag har gjort varje natt! Jag kan kolla på den serien om och om och ooooom igen! You just gotta love it! Är inte så trött, beror nog på att jag vaknade så jäkla sent idag :( Men det gör inget, för jag behöver inte stressa imorgon bitti, min föreläsning börjar kvart över ett så det är suuper skönt!

Vi har inte gjort så mycket idag, vi pluggade lite granna, väldigt lite, ganska lite, kanske lite för lite! Men det är okej, vi tar igen det imon ;)  Dagens höjdpunkt var väl pizzan som jag o Sami delade på och filmen! Vi kollade på Invictus. Den var väldigt bra, inspirerande som Daniel sa :)

God natt! Puss*  

         


25april2010

Ooooh loord! Vaknade såååååå sent idag, jag gick upp kvart över 2, that's BANANAS! Och den enda anledningen till varför jag vakna var för att sami väckte mig, annars hade jag nog sovit till 5, who knows liksom?

Jag orkar inte röra mig här ifrån, vill stanna vår lilla lägenhet hela dagen, har inte lust o göra nått alls, vill bara lgga i sängen hela dagen men tyvärr går det inte, Sami (aka ångest) kommer smitta av sig av sin ångest så jag ska sätta mig i köket med henne o plugga!  


Så här ledsen ble jag igår när PAARA PAPAPAPAPA PAPA PAAAPA - LÅTEN kom igår och så ledsen blir jag nu när jag måste plugga!


250410 That t-shirt is out of control!

Godmorgon! Vilket jävla skit väder det är idag. Vaknade vid halv elva och har legat och degat sen dess. Vafan ska man göra? Har inte direkt lust att gå ut..Egentligen ska jag ha världens ångest just nu för att jag inte har pluggat och jag har legat i sängen till två, meeeeeeeeeeeen no, I´m good faktiskt. I´m just fine!
Gårkvällen var out of control! (som en killes t-shirt enligt Sydney, hahahaha), folk flippade uuuuuuuuur. Dansgolvet var packat med sandwiches och orgies, really nasty. Och inte nog med det var det gamla gubbar som festade på en ungdomsklubb, det borde finnas åldergräns för hur gammal man får vara också..aja, nu blir det frukost eller vad man ska säga.



xoxo


250410 satin

Blev en lite tidigare kväll ikväll, är jättetrött! Kan bero på att jag inte drack någon redbull innan, jag förfestade med en cheeseburgare på Mc. Höhö. Jag ska hoppa i min pyjamas nu och krypa ner i sängen, ska bli så skönt. Haft en bra kväll med tjejorna, vi dansade ihjääl oss!



xoxo

Ready to go!




UTGÅÅÅÅÅÅNG BITCHES!


varför kunde inte samira och daniela sova inatt?

SVAR:


Friday Niight!


Heting!!





                          
    Redbullen som höll mig vaken till halv 6!!



Vi hittade en igelkott på vägen hem!


240410 Delicious.

Hejsan, sitter här framför tv:n och gör nothing..är lite uttråkad. Vad kan man göra in this city egentligen? Känns som om det inte finns så mycket att göra när man är en halvfattig student i Öret. Jag har i alla fall köpt
en sladd till datorn så man kan titta på filmer på tv:n, finally! Så ikväll någongång ska vi se på Invictus med Morgan Freeman, ska tydligen vara bra och jag vill faktiskt verkligen se den. Men frågan är vad man ska göra nu? Klockan är kvart över sex..hm..har lust att busplinga på alla dörrar på hela studentgatan eller något sånt. Höhö. Ska gå och fråga min roomie vad hon tycker man kan hitta på..
Vi bakade ju en kaka igår, och den var dunder! Det blev en sockerkaka med chokladbitar i, oh så gott. Så nu tänkte jag bjuda på smaskiga bilder på den för att jävlas..







xoxo


Converse

Tre flickor gick och promenerade till Tybble Ica i sina skor. De handlade choklad, godis och coca-cola.












Candytajm!

God dagens kära blogg!

Hade ingen lust o blogga "imorse" när jag vakna hahaha jag vakande typ halv 2 fy skäms! Men nu mår jag bättre för jag har fått mitt godis! So now I'M HAPPY  :)    Det blev ingen mys ute i solen för det var för kallt, solen kommer och går och det blåser så mycket, tyvärr! Vi satte oss på en bänk utanför ica som små lodare och försökte sola men vi bara satt där o frös så vi drog hem.

Igår hade vi super kul, vi va alla nyktra, så det va nytt! Hahahhaa.. Så det blev en massa dans och bara umgås med vänner :) Lyckad kväll if you ask me!

     

     

   
     


240410 They´ve got nothing on you baby.

Lördag. Vad gör man en lördag som denna. Kan inte avgöra om vädret är bra eller inte, ibland ser himlen helt klar ut och ibland ser det ut som om det kommer att börja regna. Vi tänkte i alla fall att prova gå ut en stund på gården med filtar och sitta i solen. Köpa stora feta påsar godis och bara ta det lugnt. Min lilla ko needs candy and fat food.



xoxo


240410 I fell inlove with the DJ.

Ska snaaaaart gå och lägga mig, men måste bara lägga upp några av kvällens bilder. Har haft en rolig kväll på kåren och det var riktigt bra musik. Självaste DJ:n var ju Baby J! Han var riktigt bra, och såå trevlig. Han får gärna komma tillbaks! Här har ni hans blogg: http://finest.se/djbabyj







Ni får fler bilder imorgon, ska däcka framför Våra värsta år, världens sämsta serie. Godnatt på er!

Let's get this party started!


Baka kaka, tigerkaka!

God kväll kära blogg!

Vaknade nyss från väldens bästa powernap! Min powis varade i 4 hela timmar och det var så sköönt :D  Det var en väl behövlig power nap, jag har inte sovit dåligt men det kändes skönt att bara få sova bort dagen..
 
Jag var på föreläsning imorse, rörelseapparaten, det var verkligen bra att jag gick på den för det är den delen från anatomikursen som jag inte har förstått riktigt ordentligt. Så det var väl bra att jag om upp imorse och inte låg i sängen som jag helst hade velat höhhö!

Idag ska det bakaaaaaaas! I really need it.. Vi ska göra tigerkaka med choklad runt den, YUMMIIIEEEE! Sedan blir det kanske utgång, har egentligen ingen lust, men vill dra endå för Dj Baby J spelar idag :)

   
Nyvaken Daniela hihihih ^^

230410 Dagens

Nu är det slut på veckan..ja, det är fredag och helgen är kommen! Finally. Ska baka en kaka nu och åka och lämna den på min praktik för nästa vecka börjar jag på en ny plats, akuten! Ja, vet inte vad som händer idag, men kanske blir lite pluggande och sen Kåren, we´ll just have to see. Detta är iaf vad jag har på mig:



Skjorta SALT
Topp H&M
Kjol H&M
Halsband Ur&Penn

xoxo


I'm looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other love. And I don't think that love is here in this expensive suite in this lovely hotel in Paris.

Godkväll, jag vet att det är way past my bedtime men jag känner inte för att sova. Det händer inte ofta, men just nu känner jag inte för att sova. Så jag ska sitta och äta mina smågodispaket och titta på tv på mute. Yupp, that´s what I´m going to do now. Godnatt.

 

xoxo

You are my sunshinee ♥

Jag va på dåligt humör idag + att jag hade en suuuuper huvudvärk! Såå där satt jag i bibban och gjorde absolut ingenting, då kom mitt solsken! Sami kom med en jätte fin ros, som hon gav mig :)  Blev jag glad eller vad?  hihhihi ^^    Musse sa att de va gay, men honom skiter vi i!




220410 Catch you later.

Hej bloggen! Sitter och äter macka och tittar på vänner. Har varit i skolan och stört tjejorna med pluggandet och ska ska snart gå och träna.
  Imorgon kommer dj:n Baby J till Kåren, så vi ska ut ut ut, det är löning så det kommer bli nice. Ska hypa upp mig med redbull ones again. Wohoo! Idag har det inte hänt så mycket annars, hade tentan och sen åkte jag till praktiken, sen till skolan och nu är mitt ass fast på soffan. Hörs sen!

 

xoxo

Still a very grey day!

Goooood Morgon!

Ohhh va bra jag sov inatt, ville verkligen inte vakna upp idag, ville bara sova sova o sovaa! Men när jag väl vaknade kände jag mig riktigt utvilad. Satte på TV:n och Stereo Love låten kom upp, I like den låten, så jag vaknade upp jätte glad hihihi ^^

Idag ska jag väl göra det jag alltid brukar, joo vad är det? Att pluggaaa! YIPPIIEE YEeii yeeiii :(     Ohh mitt liv är så tråkigt, för jag kan inte göra något mer än att plugga. Men snart är det sommarlov, då jääklar ska jag chilla! hahaha.. Efter plugget ska det tränas, har nte tränat sen innan jag åkte till sthlm, så nu ska det tas igen.  

Hoppas ni får en roligare dag än mig! Puss*




En vis kvinna.

In love relationships there is a fine line between pleasure and pain. In fact it is a common belief that a relationship without pain is a relationship not worth having. To some pain implies growth. But how do we know when the growing pains stop and the pain pains begin? Are we masochists or optimists if we continue to walk that fine line? - Carrie Bradshaw




210410 Should I stay?

Jag saaaa ju att vädret skulle bli sämre! Det snöade när jag skulle till praktiken idag, jag och min lilla skinnjacka did not like it! Men det var sista snön för denna vinter enligt min handledare, and I believe her.

Jaa, annars har det väl inte hänt så mycket idag..funderar på att springa ner till pressbyrån nu och köpa ballerina kladdkaka, är jättesugen. Should I stay or should I go?



xoxo

Mys hos Karen

Sitter hos Karen o kollar på nya säsongen av Hells Kitchen. Ska snart hem o laga mat, I'm very hungry!!  Och jag är snart inte välkommen längre för henne booooooyfriend ska komma hit.. Hihhihih^^   Alla får träffa sina pojkvänner förutom jag :(  Buhuuu

Jag ska hem o försöka plugga lite också, funderar på om jag ska börja plugga på anatomy provet som kommer snart, goooosh! Känns som att jag aldrig kommer bli av med den kursen!


Vackra Hanna och Karen <3

WHUUUUT?

OOOOHHHH HELVETES JÄÄÄVLA SKIIIT! DET SNÖAR! KAN NI FATTA DET? FÖR JAG KAN INTE, JAG HATAR DET HÄR VÄDRET :(   JAG SATT I BIBBAN OCH VAD HÄNDE DÅ? JOOO, STORA FULA SNÖFLINGOR KOM FRÅN HIMLEN.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!


it's a grey grey dag! 21april2010

Yo yo yooo!  

Ska iväg till skolan nu, tänkte bara slänga in en snabbis :)  Jag ska försöka blogga lite oftare, jag är så dålig på att blogga när jag åker hem eftersom att jag inte har med mig min dator och alla datorer där hemma är såååå sega!! Och jag lyckas aldrig ladda upp bilder, it's very jobbigt :(

Nu drar jag mig, önska mig lycka till, för jag lär behöva det! Tror att jag har koncentrations svårigheter :/





200410 Just nu.

Nu är min roomie tillbaks igen! Hon bara lämnar mig hela hela hela tiden! Aaaaaaaalll theee time!
Praktiken gick bra idag och bedömningen gick bra, thank God. Kom hem vid tio och nu chillar vi framför våra älsklingar, tv:n och datorn. Good to have you back cow!

Ko just nu:


xoxo

Min sved mer! 20april2010

Nu är jag tillbaka i pennybridge och det känns bra. Helgen i Stockholm var väl sisådär, jag gjorde inte särskilt mycket, var hemma för det mesta och bara tog det lugnt med familjen :)  Så det var mysigt.. Resan var väl helt okej, sov igenom det mesta som vanligt hahah soooo Daniela!  Tåget kom fram för tidigt till öret så jag fick stå i busshållsplatsen super länge :(  och jag bara stod där och ihjälfrös, not so funny dudes!!

Jag kom hem till en trevlig surprise, trevligare än Samis ska ni veta, den va super Juicy! Så det var ju suer kul, Craaap jag hatar räkningar. De kan gå o döööö tycker jag :D

Imorgon ska man väl återgå till rutinerna, och nu tror jag att jag stannar här ett bra tag, vill inte se ett tåg på ett bra tag. För att varje gång jag ska åka iväg så känns det som att man avbryter allt och gillar inte riktigt det, hatar speciellt att avbryta min träning.

 
Vår räknings min efter våra fina presenter idag!

200410 Den sved.

Godmorgon alla glada! Kom hem för en stund sen från skolan, skrev tentan och det kändes faktiskt bra! Däremot har jag min praktikbedömning idag och det känns inte lika bra...
  Fick hem en liten present idag också, telefonräkningen, den sved som in i helvete.
Ska ligga och titta på Våra bästa år nu tills jag ska till praktiken..hoppas ni har en bra dag, njut av solen, molnen kommer komma tillbaks i veckan..hejdå!


192010 Hopplöst.

Hahahahahahha jag ska aaaaldriiiiig plugga hemma igen! Jag har inget skrivbord på mitt rum så jag pluggar antingen i soffan eller i sängen, and you aaall knooow vad som händer när man ligger i soffan och läser skittråkig fakta..man däckar. Man däckar skönt. Man däckar länge. So that´s what I did! 
   Nu ska jag försöka hitta på något att laga till middag..hmm..hmm..vill göra något enkelt och snabbt..ska steka nudlar med ägg! Stackars min blivande man och mina barn (om jag någonsin får), kommer antingen svälta ihjäl dom eller göra dom tjocka med take away-mat. Båda två is bad.

Aja, jag säger godnatt nu till er, måste stänga av datorn, annars kommer jag aldrig läsa något.



xoxo

190410 I wanna know, why can´t there be love?

Vaknade precis från en djup nap. Det var ingen powernap, för nu känner jag mig bara tröttare. Har en extrem ångest över tentan imorgon och även den på torsdag. Ska försöka skaka av mig ångesten nu och läsa lite så att jag inte sitter där helt som en idiot. Så, ja, vi hörs mina gullepluttar.



Tänkte bjuda på min favorit reklam



xoxo

19april2010 01:00

God... hmmm... Vad blir det? I really don't know! Jag har haft en super mysig dag, jag och lilla syster åkte in till stan för lite shopping, tyvärr no shopping för mig för jag är luspank. Utan syrran shoppa medan jag grät :'( Buhuuu.. Sedan åt vi på donken hihihi.. När vi kom hem pluggade vi, både hon och jag har prov/tenta snart så där satt vi i köket och kände oss duktiga!

Igår hade jag super kul, jag mötte upp M och S i jakan, jag försökte övertyga dem, jag ville att de skulle följa med in till stan. Men de hade festat dagen innan och det hade tydligen blivit för mycke för att de verkade fortfarande fulla när jag träffade dem hahha. Så jag åkte själv in till stan och mötte upp Sara, Younis och hans kompisar för att sedan dra till Cafe Opera. Hade aldrig vart där förut, men stället var grymt.

Jag tror jag ska gå o lägga mig för att imorgon är det en ny dag! Yippiii måste få lite skönhetsömn, I really need it! Hahhah

God nattens! Puss*

Ps. Som ni vet har jag ingen kamera, så jag har no pictures. Sami får stå för bilder dessa dagar :)

my sisters keeper

Såg som sagt My sisters keeper igår, tyckte faktiskt att den var väldigt bra. Handlar om en familj, där en av döttrarna är döende i cancer. Recommended to watch!



Den får FYRA AV FEM hjärtan!


180410 Sunday evening.

Ååååååååååhhh! Detta skulle ha blivit en pluggdag för mig, men har jag pluggat något? Nope. Jag har blivit så trött på skolan på sista tiden, orkar inte göra något..
   Så jag klev upp vid 12.30 imorse (förmiddag) och åt frukost (lunch) med Khalle innan hon åkte tillbaks till Norrköping, sen tränade jag hårt hårt hårt på gymmet faktiskt, känner mig lite duktig i alla fall. Efter en lång och skön dusch gick jag och pantade burkar och köpte ett smörpaket med panten, höhö. Musse följde med och han berätta om hans crazy Göteborghelg med strippor och allt va det var. Dagens ungdomar alltså.

Anledningen till att jag vaknade så sent var för att jag somnade 05.30, hade druckit fyra st redbull under kvällen så jag var superpigg hela natten, haha. Tur att det finns filmer.

Lite bilder från igår:




Khadijos feet, haha

xoxo


Yesterday



Klänning: H&M
Väska: MQ
Armband: Åhléns.

170410 björnstugan!

Är hemma nu! Vi var på Björnstugan och det var massor med människor, as usual. Ni vet ju att jag går på penicillin nu..så det blev en spiknykter kväll för mig, och let me tell you, det är såååååå annorlunda att vara ute nykter. Man ser allt i ett annat perspektiv. Människor är fucked up! Jag och Khalle kom fram till att människor är djur, killarna är som lejonhanar som spanar efter honorna för att kunna para sig, haha. Honorna flashar allt dom har och grindar allt dom ser.
   Folk beter sig bara så..I don´t know..konstigt. Vi människor är så konstiga. Så förvirrade. Haha. Aja, haft en bra kväll med tjejorna i alla fall, ska titta på My sisters keeper nu. Alla säger ju att den är så bra..




xoxo

Saturday night!

Hade precis skrivit klart mitt inlägg, skulle spara och publicera men så dog datorn och jag blev så förbannad!! Hur som helst nu får jag väl skriva om.. Jag åkte till stockholm till slut och Sami sluta ge mig skuldkänslor!! A promise is a promise and jag lovade min mami, sådesa :)  Ni får festa, dansa och dricka för mig (det sista gäller inte sami och khalle då höhö) 

Idag blir det endå utgång för min del, ska möta upp grabbsen om en lite stund så jag måste börja fixa mig. Jag håller tummarna för att Sara inte ska banga, I will be very sad. Vi ska iaf ha kul för fasiken, jag hoppas det. För att jag är bäst, det är vad Hanna säger, hon är väldigt vis hon så jag tror henne. nee nu måste jag dra mig, ha en underbar lördagskväll allihopa.

Puss på er*  



170410 That´s where I´m at.

Kom precis hem från Ica med Khalle! Fasiken vad det blåste, höll på att ramla av cykeln ett par gånger. Vi köpte hem massa redbull, chips och godis till kvällen, yuuummiiie! Jag ser ut som skit just nu, och mitt rum ser ut som skit. Så måste sätta igång och fixa lite här för snart kommer Malin och Hanna.
   Kommer bli svårt att komma på vad jag ska ha på mig ikväll..men något måste vi kunna gräva fram. Föresten så dissade Dani oss ikväll, vilket är väldigt sorgligt..men måste get of my fat ass nu, hörs sen!



Min favoritsyssla, pilla på mitt hår.

xoxo

Dilemma

Jag känner mig som en förvirrad guldfisk! Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Jag hade lovat i mammsen o pappsen att jag skulle till stockholm idag, men vet inte riktigt om jag ska gå. Alla tjejer är samlade här örebro så det ska bli en grym utgång ikväll. Så de vill att jag stannar här, men vill ju samtigt också till stockholm o träffa mina vänner och familj där. Goooosh what should I do??  

           


Over and out! 17april2010

Its finally over! Kom precis hem från skolan, skrev precis klart min tenta. Det känns helt okej faktiskt, jag är iaf glad att det inte gick åt helvete :D  Jag svarade på nästan allt, samma sak gäller khalle, så nu gäller det att hålla tummarna och be! Håll tummarna everybody..

Jag bloggade inget igår, jag behöver nog inte förklara varför, jag hade mycket plugg så det går ju självklart före. Det gäller att prioritera höhö ^^       Nu ska det vilas! Peace Out!


My dear school, maybe not so dear..


160410 Mys!

Heej, har superdupermys med tjejerna och tänkte bara säga hej bloggisen! Så hejhej!




xoxo


160410 Heey yaaa!

Solen skiner idag! Så underbart! Hunden har precis kommit på besök och jag ska strax ut med henne innan det blir plugg i biblan. Har varit på vårdcentralen hela förmiddagen, ingen fattade vad det var men nu går jag på penicillin i alla fall, stora feta tabletter..jag som har sväljfobi. Dricker en hel flaska vatten per tablett.. 
Vårdcentralen rånade mig, fick betala 300 kr, känns lite surt, ska köpa mer medicin på måndag också...GREAT.
   Men jag önskar er en bra fredag ändå, puss!



xoxo

Oh goosh!

Borde inte sitta vid datorn, men jag kan inte slita mig ifrån den. Gaaaaah! Men jag ville bara skriva ett litet inlägg innan jag gick säng. Idag gick plugget bra, jag tränade ordentligt och jag är bäst! Höhöhö typ ^^ Skojis!

Ska nu lägga mig i sängen och göra samma sak som jag gjorde igår, alltså plugga. Och imorgon händer.. jaaa... precis samma sak. Fyfarao vad trött man är på plugget :(  Men en dag till och sen är det över, typ. Kan ni fatta att det är mindre än 2 månader kvar till sommarlov? Jag fattade det idag hahhaa så jäkla härligt! Nee nu ska jag pluggis :) 

Natti natt! Puss*

       

150410 Let´s talk about you, yeah, me.

Det går rykten om att det ska snöa imorgon.. och frågan är om de ryktena är sanna. Blir det så, då kommer jag att vakna ledsen. Regn gör mig deppig. Snö gör mig oftast deppig. Grå himmel gör mig deppig. Sad but true. My heart live in the sun helt enkelt. Hehe.
Hur som helst blev det en väldigt ineffektiv eftermiddag på biblioteket idag, men morgondagen kommer med nya möjligheter. Och sol förhoppningsvis.

En dagens:

 xoxo


Oh yes I will! 15april2010

God dag!!

Vaknade för ett bra tag sen, men har bara legat i min säng och degat. Orkade inte röra på mig, det enda jag orkade med var att sträcka på min arm för att nå kontrollen och sen trycka på on knappen :) En latmasks liv höhö..

Nu har jag iaf ätit frullis och gjort mig iordning och ska strax iväg för ännu en dag på biblioteket. Bläää.. Idag ska jag sitta där heeeeeeeeeeeeeeeela dagen, eller tills jag blir hungrig igen. Wish me luck ;)  Skönt är det att det inte är fint väder ute, annars får man bara ångest känsla av att sitta inne.

Jaa förresten, jag lyckades stänga av allt, lägga mig i sängen och plugga. Jag brukar aldrig lyckas eftersom att det alltid finns nått bra program på tv som jag bara måste se, eller något på datorn som helt plötsligt blir super intressant. But I did it, and Im proud of myself.

Nee nu ska jag dra, ha en fin dag! Puss*


140410 I can put you in a condo.

Hej! Jag lever fortfarande! Men såret is getting bigger..känns inte så bra..tänk om det är en flesh-eating-bacteria! Jag ska visa för min handledare imorgon, kanske..men jag vågar inte, såret ligger insida lår..uuääähhh. Nej! Nu har jag berättat för mycket om mina privata delar i mitt liv, haha.
   Har hur som helst vart och rört mig hela dagen (VILKET JAG INTE SKA GÖRA FÖR DET ÄR DÅ SÅRET BLIR STÖRRE), jag och roomie cyklade till Max och käkade, gick och handlade, sen var jag på en promenad i solen med  Malin och så tränade jag efter det. Stupid ass man kan vara.

Godnatt.



xoxo


Lovely day ♥

Ska snart lägga mig i sängen och plugga, ska stänga av datorn och tv. Jag hoppas att jag lyckas med det, för det är någoting jag aldrig gjort förut. Så håll tummarna för mig allihopa! 

Idag hade jag o Sami en jätte mysig dag, efter att jag hade pluggat i bibban så mötte jag Sami. Vi tog en härlig cykeltur ute i det underbara vädret. Fyfarao vad jag älskar Solen. Love of my life!!!! Vi handlade på willys och sedan hem. Vilade lite och som jag sa förut gick jag o tränade och jag kämpade så mycke, vet ni hur man vet det? Jo för jag blir röd som en tomat när jag har tränat hårt. Jag kände mig som en spagetti när jg klev av rullbandet.

Jagkom hem och kollade på greysan ofcourse, och nu sexrehab. DRAMA DRAMA! :D
God natt dudes! Puss*

     

 

 

                                     

 


Biggest Loser

Sitter o kollar på Biggest Loser, som vanligt! Blir inspirerad så jag ska iväg o träna alldeles strax. Efter att ha vart borta i 2 veckor så är det ju dags att sätta igång med träningen ordentligt. Jag va ute o powerwalka igår men idag ska jag köra super hårt, I think, eller I hope :D 

Nee nu ska jag gå mina kära läsare! Puss på er så hörs vi sen *

   

Bytt om o klar för träning! Yippiiieee

140410 Hm.

Hejsan, detta kanske är mitt sista inlägg. Jag har fått världens äckligaste sår på min kropp, och det blir bara större och större. Jag har tid på fredag, men jag kanske dör innan dess, who knows.
Jag skojar, men jag har ett sår och det smärtar så mycket. Nu ska jag på ett seminarium på sjukhuset och kommer bli slaktad av läraren. Tror inte hon gillar mig. Gick inte till praktiken idag heller, för jag mår fan inte bra..men mamma sa att det var okej. Om mamma säger att det är okej, då är det okej. Så det så, hejdå..

Wawawiiiwa 14april2010

God morgon ♥

Ska iväg till skolan nu, skulle egentligen va där klockan 10 men icke, sömnen och min seghet tog över. Men det är okej, för det är fortfarade tidigt så jag hinner med massor av plugg endå.

Idag får jag plugga ensam eftersom alla andra är upptagna. Och jaaa, jag ska va ärlig, jag har inga vänner! Hahaha okej joo jag har vänner, men inte så många :(   Jag och Sami är lite halvt mobbade här i örebro, but it's okej cuz we have eachother.

Nee nu måste jag gå! Ha en super bra dag ute i solen, njut lite åt mig för jag kommer va instängd all daay :(
Puss*


Örebro på hösten


130410 Somewhere in Aspen..

Ohh, sitter och äter en supergod macka. Det är rostat bröd med smält smör och grön paprika på. Det är sååå gott, ska börja äta det istället för ost på mackan, det är ju nyttigare. Men varför ska jag vara nyttig, det finns ingen anledning, jag är beroende av skräpmat so why even bother trying..jag är bara så rädd att jag kommer få ateroskleros och dö i hjärtattack typ nästa år!
   Det känns så jobbigt att missa sånnahär soliga dagar..men imorgon jobbar jag dag, så då får jag väl lite sol i alla fall, om den skiner dvs..
Jag känner verkligen att jag har tröttnat på plugget, riktigt ordentligt. Praktiken is enough. Uuäähh. Men men, what to do, mindre än två månader kvar till sommarlov och då då då ska vi till Egypten och England och Gbg och Örebro och bada i Motalas fina strand. Måste!



xoxo


Tv night 13 april 2010 20:20

Hej bloggen 

Jag sitter här o kollar på biggest loser, blir så nervös om vem som åker ut :O Damien åkte ut, and thats crazy! Har precis ätit en super god pasta med Samis mammas köttfärssås! Fyfarao vad god den va, lite stark men still so good. Om ni bara visste ;)

Nu blir det fortsättning på min tv- night, då kollar jag på : Dating in the dark
                                                                                   Desperate Houswives
                                                                                   Cougar town
(den är okej)
                                                                                   Christine
Så det är vad som väntar mig ikväll, är van att dela denna stund med min roomie men tyvärr är hon på praktik, så jag får kolla helt ensam, so sad :(

Hörs sen everybody! Puss*

           
           
Bild från min misslyckade nyår! :)

130410 Sunshine, my only sunshine.

Godmorgon alla glada! Solen skiner och vädret är bara för underbart, det är det här jag har längtat efter for sooo loong. Jag, Karen och Daniela gick på en låång promenad ute i skogen imorse vid tio, det var jätteskönt. Jag vill bara ut, sätta mig i solen med vattenpipan och och grilla! Men tyvärr måste jag spendera hela dagen på sjukhuset, ska ta och dra på mig kläder nu, vi hörs sen. Puss på er!



xoxo

Back in business!

Im baaaaaaaaaaack!

Jag är nu tillbaka i örebro och det känns väl sisådära. Ville ju inte lämna älsklingen and I was very sad när jag skulle ta tåget från östersund, men det var dags att gå tillbaka till verkligenheten, tyvärr! Så nu är jag här, tillbaka i mitt rum ensam, gooosh va deppig jag blir hahhaha..

Den här veckan ska jag plugga ihjäl mig, jag måste måste måååste! Har tenta på lördag så nu jäklar gäller det :) Och jag måste ta igen all förlorad träning. Trodde att jag hade gått upp all vikt, som jag hade gått ner, under de här 2 veckorna. För fyfarao vad jag har ätit därborta, men icke, hade inte alls gått upp, så det är jätte skönt. Så imorgon ska jag upp tidigt o jogga med tjejerna, sen till skolan och pluggis. Wish me luck dudes!

   
En super uttråkad Daniela :(

110410 Weekend.

Den här dagen har varit så bra. Sol, det är allt jag behöver. När jag är färdig med skolan och sånt då ska jag flytta till en varmt land där solen skiner varje dag. Jag kommer vara så lycklig då.
   Imorgon börjar det hårda livet igen, ska upp kl sex, ska praktisera, ska träna och jaa..gå tillbaks till vardagen igen. Jag ska få vara med på en operation imorgon så det ska faktiskt bli kul, så jag ska försöka inte vara cranky imorgon bitti.. men jag önskar verkligen att man hade mer helg, bara en dag till i veckan? Tänk vad underbart.






         

Jag och Mezgebe hade samma outfit

xoxo


Grillning 11april2010

Det är en såååå underbar dag idaag! Goooosh solen skiner och all snö är nästan borta! I just loove it! Idag ska vi grilla, vi ska ner till sjön ch grilla korv. Mummsfilibabba! Jag skulle egentligen åka hem idag men jag blev så ledsen att jag bestämde mig för att stanna kvar en dag till. Hihihihih ^^

Igår blev det biljard efter matchen, it was very mycke funny :) Vi delade upp oss på tre lag, jag och älsklingen vann såklart, jag avgjorde 2 matcher! Är jag inte liksom suuuuper cool? hahahha.. Nee nu blir jag stressad av älskling, måste klä på mig. Jag som ville hinna se hela Desperate Houswives...

Hörs sen! Puss*
    
     


110410 Nothing´s gonna get me down.

Godmorgon alla människor! Idag är det söndag och jag har haft en underbar helg! Jag fick ledigt av min handledare, för att jag är grrrrrrrrrrrrrrryyyyym, så jag har bara njutit. Imorgon börjar ångesten och paniken, men I´m not gonna let it get to me idag, jag menar, solen skiner, folk är ute och grillar och det är bara fel att inte enjoy this day. Jag ska ta en cykeltur i solen till Rudbecksskolan nu och senare blir det en långpromenad med Natalie och Hannis, much needed för min fatass. Aja, vi hörs sen blir ordentlig bloggning sen..nästa vecka. Ciao!



xoxo

El Clasico 10april2010

God kväll kära läsare! Ni är få men trogna, visst? :D hahhaa..  Idag blir det fotboll för min del, inte precis vad jag skulle vilja göra en lördags kväll, men men what to do liksom? Vi ska till en av N kompisar, där ska alla samlas o kolla på El Clasico 22.00. Efter det vet jag inte vad som händer, får se vad everybody wanna do later :)

Vi kollade på film för en stund sen hmm vet inte jag jag ska säga. Tror att den heter flickan från ovan på svenska, den va ganska speciell. Vet inte vad jag ska tycka om den känns som att det inte fanns någon point! Visst va den hemsk o så men njaaa inte min typ av film kanske.

Nu ska jag in o kolla på en gammal El Clasico match som visas på tv.... Yippiiiieee :/ Noooot! Hahhaha

    

090410 Mezgebe made me fat.

Hej bloggen, hade en superbra dag på jobbet idag, känner att jag har gjort lite nytta. Ikväll vet jag inte vad som händer, Natalie försöker få mig ut, men jag känner mig så hängig, är fortfarande sjuk och förkyld..and it really sucks. Vill vara pigg. Vill ha min hälsa!
   Hur som helst så måste jag skriva en reflektion och göra färdigt en inlämningsuppgift nu, kul va, you know en typisk fredagkväll..got to love it. Först blir det äppelpaj med vaniljglass och vaniljsås! Jag vågar inte väga mig längre..



xoxo

StudyHorse 9april2010

Hellooo!

Vaknade super tidigt idag, vet ni varför? Joo för att lilla "underbara" gulleplutten tyckte tydligen att det var dags att gå upp när han kom hem fpå rasten. Jag vet att han bara va avis för att jag fick sova längre, så elakt! Tycker inte ni??

Nu ska jag iaf iväg till skolisen o plugga, för jag är cool! Höhö hö NOOT! PLugghäst I am 8-)

   
Jag när jag tänker/pluggar.. Sami style :)

      


Dedication to D.

Jag blev alldeles tårögd av min dedication från min lilla ko. Jag ska berätta för er att jag saknar henne minst lika mycket. Lägenheten är verkligen inte the same..
Det bästa med henne att hon alltid är glad och har a smile on her face, du gör mig glad min lilla ko, every single day! Hon är såå rolig, såå omtänksam och bara bäst! Hon lyssnar alltid, och då menar jag ALLTID på mitt skitsnack och hon står ut med mig trots mina flaws. Hon accepterar mig precis som jag är and thats why I love you so much! Utan dig skulle jag vara en up-tight, bitter och tråkig människa, haha! Du är superdupercool. Can´t wait for you to come home my dear!



xoxo

Dedication to S

Jag saknar min roomie alot! Don't get me wrong, jag har det jätte bra här men I still miss her. Hon är världens bästa, hon stödjer mig alltid, finns alltid där, ser till att jag gör det jag ska göra, hon är så snäll och omtänksam. Hon är inte bara min bästa vän, hon är som en syster och min andra mamma. And I love her very much! ♥   hihihi  snart ses vi igen!    

   

  

  


Its so cold 8april2010

God morgon! Kanske borde säga god eftermiddag?

Tanken var att jag skulle gå upp 10 idag, men icke! Jag bara stängde av larmet och fortsatte sova. Meeeen den lyckan varade inte länge för sen ringer min telefon!! Crap :(  Så jag blev helt klarvaken! Men men jag gick upp tidigt, så det var väl bra?

Nu sitter jag här o bloggar, medan älskling försöker njuta av sina sista minuter av vila innan han måste tillbaka till skolan, Stackaren :(    Försöker hitta något bra på tv men det finns ju inget! Ska vänta på att ellen ska börja, för det är aldrig fel med ellen höhöhihihihohoho



070410 Vill inte bli sjuk..

Halåå, ligger i soffan och känner mig seg igen..jag vill inte bli sjuk! Ska praktisera imorgon bitti igen, and I don´t want toooooooooooooooooo! Jag hatar tidiga mornar, jag verkligen hatar! Min nya hobby är att sova. I could do it everyday, aaaalldaaay. Jag skulle ha gjort det om jag inte hade denna såkallade ångesten.
Aja, vad gör man nu denna onsdagskväll..? Antingen blir det massa tvätt, en lång nattpromenad till Max eller ta på mig mina jammies och däcka till en film..eller bara däcka. Hm, I don´t know, bara the future knows, hiho, Hejdå!



xoxo

Greysantaaajm! 7april2010

Wiiihooooo!

Det är Greys Anatomy time nu och jag tänker inte missa dagens tv-night! Älskling frågade om jag ville följa med o kolla på Champions League, eeeehm nooo waay! Det räckte att jag missade despan igår liksom :(

Idag kände vi att det var dags att tvätta, så vi drog till hemköp för att köpa tvättmedel. Vi köpte hem några redbullisar hhihh cuz i juuust love them hihiihohoho.. Så nu springer vi från vårt plugg o ner till tvättstugan! Not so funny :/


Jag och min älskade älskade älskade roomie som jag saknis!!


The collosal

Tänkte dela med mig av min nya favorit maskara, tycker verkligen att den var bra, inga klumpar! 4/5 får den.


                                  


070410 Yo chickenhead.

Hej bloggen! Vaknade imorse av att jag inte kunda starta tv:n (det första jag gör varje morgon), jag tänkte inte så mycket på det utan jag gick vidare till toaletten där jag inte kunda tända lampan då jag förstod att...VI HAVE A STRÖMAVBROTT! Fyfan, jag kom på att jag inte kan överleva ut eletricitet, det är omöjligt. Ville koka te, men det gick inte, ville äta gröt och rosta mackor men det gick inte, tänkte att jag kan börja fixa håret men det kan jag inte!!! Så jag gick och la mig igen tills elen kom tillbaks vid tolv.
   Tog mig till skolan och pluggade i ett par timmar och nu väntar jag på Mezgebe ska komma och laga mat, är jättehungrig. Det blir kyckling med spansk grön peppar, det är sååå gott! Oh nu började roomraiders måste byta kanal..



Duktiga Musse

xoxo

Missa halva Tv-night!!

Jag känner mig som en riktig tjockis, för idag har jag ätit massor! Jag och älskling va på stan idag, vi mötte upp hans kompis och hjälpte honom att köpa en present till hans flickvän. Han är så gullig, han köpte flera presenter utan anledning, han ville bara ge henne presenter. GULLIGT!!       Hur som helst, så bjöd han på en suuuuper god glass med strössel, tog bild med mobilen meeeeeen kan inte ladda upp på datorn. Crap!

Sedan gick vi hem till N där vi lagade super kycklingburgare, med super goda pommes och jag gjorde en super Tzatzikisås! Guuuud vad jag åt, men det va såååååå gott! Om ni bara visste :) Sami du borde ha varit här!!!  Vi kollade på Barca - Arsenal matchen så jag missade halva Desperate Housewives!!! Kan ni förstå det? Jag förstår inte själv att jag kunde missa det. Men jag får väl kolla på söndag när det är repris, cuz I am very clever you know.

Nu ska jag kolla klart på Cougar Town och sen Christine och sen får vi se. Ska iaf försöka lägga mig tidigt så jag kommer upp imorgon, en normal tid!

Puss*


060410 He´s a believer.

Godafton alla kära läsare, hur mår ni? Jag själv mår faktiskt bättre nu, min röst är lite sådär men annars är det bra.
Gick faktiskt och tränade med Hanna till och med, kanske inte pumpade ihjäl mig, but I was there!! Annars har jag bara vilat upp mig idag, ska faktiskt ta en varmt bad nu...yippieyey!

Påskägg från mammsen





xoxo

 

 


Storstädning 6april2010

Tjabbaaa!

Jaapp det är vad som händer här just nu, vi storstädar! Känner mig super duktig hihih ^^   Jag dammsuga hela huset, inte för att det är stort men endå! Kaninen blev jätte rädd när jag kom in i rummet med dammsugaren, den sprang in i sitt lilla hus.. Såå gullig :)         Älskling står inne i köket och diskar, så jag får lite dåligt samvete för att jag sitter här vid datorn men det gör inget höhö.. Vi har fortfarande inte ätit frullis, så dåliga vi är! Men jag förstår inte varför vi har så svårt att komma upp på morgonen :/
 
Idag blir det en massa plugg, I hope! Och sen vet jag inte vad vi hittar på. Det är iaf superduperunderbart väder här uppe. Tyvärr verkar det som om snön aldrig försvinner!! Men jag har tålamod..  

        
Rutten Daniela en onsdags "morgon"! Ser ni hur solen skiner on my face? hihih


050410 Pro.

Hej, förlåt för torkan men har inte riktigt orkat. Jag har blivit lite sjuk, min röst är nästan borta och jag svettas lite lätt hela tiden, fräscht va.
   Men jag ska trotsa allt skit och gå ut på en promenad nu. Jag håller med min ko, promenader är underbart. Igår promenerade jag hela vägen till Willys med Musse och tillbaks med en kitkatglass i handen. Sen tog jag vårens första cykeltur till Grankotten. Så skönt.

Och vet ni, dagens visa ord: Var glad för det du har och sluta klaga över det du inte har, yuuuuuuuuuppppppp! hejdå



Hunting 5 april

Kom precis hem, är helt andfådd! Älskling jagade mig hela vägen hem från skolan med snöbollar! Som vanligt har jag ingen chans mot hulken så jag fick flera stycken på mig :(   Oooh hatar att behöva springa när jag egentligen inte borde. Som att springa till buss/ tåg, föreläsningar när man är sen m.m. Men men what to do liksom?

Nu ska det lagas mat, vi vet inte riktigt än vad, men är sugna på kyckling. Några förslag?  
Puss*



I miss you!!

050410 Trött?

Nej vet ni vad! Imorse när jag gick ut mot bussen i min lilla miniskinnjacka så började det snöa. Det snöade massor! Och jag trodde jag skulle dö. Klockan var halv sju, mina grannar hade inte slutat festa ännu, jag hade sovit dåligt och jag var bara allmänt C R A N K Y. And it wasn´t pretty..
   Aa, men nu är jag hemma och jag ska ligga här hela dagen och ruttna. Ruttna är så underskattat. Jag älskar att ruttna framför tv:n. It´s awesome!

Hörs sen.


Springtime baby!

Its springtiime! Goosh va mysigt det va ute i solen idag! Det blev en promenad till slut, N fotbollsmatch gick inte att kolla på, det va nått konstigt med själva programmet (YEEESS) så v gick först o lämnade hans kompis Carla som vart här på besök nere på stationen och sedan gick vi prommis. Vi gick till sjön igen, vi satte oss ner och solade! Det var super mysigt!

Har som sagt ingen kamera :( så det blir inga bilder tyvärr. Men jag lovar att köpa en kamera så snabbt jag börjar jobba igen!! Its a pinkipromise

Nu blir det movietajm! Vi ska nog kolla på Hancock med Will Smith.. Sååå ha en fortsatt trevlig kväll everybody
Puss*

 


4 april 2010

Jag har ÅÅÅÅÅÅNGEEEEEST! Det är super fint väder ute och jag sitter här hemma, so saad! Älskling verkar inte vilja göra något, men jag skulle mer än gära gå ut och ta en prommis :(     Vi va på promenad igår, vi var ute och gick på isen. Här i östersund finns det en stor sjö, som nu är frusen och man kan gå på den. Its very cool! Jag va dock lite rädd , trodde isen skulle vara för tunn och jag skulle åka rakt igenom och dö, eftersom att våren har kommit så finns ju risken . Fy fy!

Vi sitter nu och kollar på en dokumentär om serien Vänner. En annan favorit serie :)  Ska nu försöka övertyga gulleplutten om att en promenad är mysigt :D Hahhaha



Våren förra året! Kan det ha varit vår första glass?






030410 Promenader.

Tog en promenad i detta vackra väder! Jag frös inte och jag enjoyed promenaden..det var länge sen man gjorde det. Det var skönt att slippa snön i sitt ansikte. Passade på att handla också..




Danielaaaaaa kom heeeeeeeeeeeeeem innan jag blir tjock!

xx


030410 I´m happy, I´m feeling glad, I´ve got sunshine, in a bag.

Hej alla snygga människor! Själv ser man ut som en död zombie för tillfället, hela studentgatan har festat sönder sig hela påsken vilket inte gav mig så mycket sömn igår. Grannarna skrek och höll på till klockan fem,sex imorse, det var då jag skulle gå upp och åka till praktiken, haha. Jag försov mig faktiskt imorse..jag gör aldrig det! Så jag skäms lite..men det löste sig, har haft en superbra dag på praktiken och lärt mig massor! 
   Vet inte vad man ska hitta på ikväll, tänkte baka cupcakes med mezgebe men kom på att alla affärer kanske är stängda? Ska försöka tvinga honom att se remember me på bio, men får se hur det går..hur som helst så skiner solen och jag är glad! Nu ska jag catcha up lite på alla bloggar..



bild från BD i julas.

xoxo


Fierce!

Ni som följer vår blogg vet att vi sov i somaliekläder förra helgen när vi va i Stockholm! Vi är super snygga hahha speciellt Samis, hon är fierce i sin rosa leopardmönstrade dräkt! Vad tycker ni?



Bilden är lite suddig, sorry!

Fresh Prince 3 april

Har precis ätit frukost ^^ höhö    I know it's late, men men what to do? Det är ju helg så jag tycker faktiskt att det är okej :)   Älskling gick iväg för att kolla på någon match, jag orkade inte gå så jag stannade hemma! Sitter istället och kollar på min favorit serie Fresh Prince of Bel- Air. Jag har alla säsonger på datorn, så att så fort jag inte har något att göra så kollar jag på lite fresh :D

Det är underbart väder idag! Solen skiner och det är allt som behövs to make me happy hihihi Våren är finally here och jag hoppas verkligen att det inte snöar igen cuz I will die! hahaha


      

Sunshine 2 April

God dag!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Men jag försöker verkligen njuta varenda sekund jag är här.. Visst det är en dålig bortförklaring men thats all I have :D hihi ^^

Igår var det super kul, äppelpaj bakades, även fast den va lite hård vid kanterna och det var lite för mycke deg (säger inte vem som bakade höhö) så var det super gott! Åt det med massor av vaniljsås, YUMMIIIEEE!! Sen satt vi bara där o snackade och spelade olika kortlekar. Det blev ingen sopptorsdag på Oskars eftersom det var skärtorsdag så hade de stängt. Vi drog istället till en bar, Goa bar. Det va trevligt :)

Idag stannar vi nog bara hemma och har en filmkväll, vi får se vad som händer.. Ha en trevlig fredag allihopa!





Har ingen kamera, den blev stulen så jag kan tyvärr inte ta bilder :(  Bjuder på den här från i somras!


020410 Vår.

Godmorgon bloggen! Vaknade på ett stråålaaande humör idag! You kow why? Jo, för att solen skiner och det känns som vår. Äntligen vår. Ska ta bussen om en timme till praktiken vilket känns lite bäää, för alla andra är lediga. Men tänkte bara önska er en trevlig helg, hörs later!

xoxo


010410 Glad påsk!

Godafton alla läsare everywhere. Det är skärtorsdag och klockan är strax över elva. Jag måste bara berätta att jag och Mezgebe lagade världens godaste home-made hamburgare idag, de var grymma I tell you, GRYMMA. Annars har jag bara chillat (och pluggat litegranna iaf) idag, vi gick och köpte fjädrar och påskgodis på Ica, jag gillar påsken, I don´t know why...I just do. Mamma skickade ett supergulligt påskkort också, min lilla mamma. 

   Plockade kvistar i skogen runt studentgatan och tejpade fast fjädrar på dom, blev superfint, men Musse tyckte jag var sjuk i huvudet och undrade när jag skulle åka till blåkulla, så taskigt. Så jävla taskigt.

Aja, ikväll blir det The Hurt Locker, 6 oscars-filmen (har faktiskt sovmorgon imorgon!), då måste den väl vara bra? Här får ni lite bilder from today!  





PS! Jag saknar min roomie toooooo! So much!

xoxo


1 April 2010

Duuuudes!

Sitting here watchin top model!   I just looove top model höhöh Det finns alltid så konstiga människor, Tyra lyckas alltid hitta de konstigaste människorna.. Gud jag insåg precis att jag alltid skriver om tv program filmer på bloggen även fast detta inte är en filmblogg.. Me jaaa jag är väl lite av en Tv nörd, sååå what to do, ni får leva med det :D  hihihih   And it's raining cats and dogs outside! Hatar regn :(

Ska snart böra laga mat, ska bara vänta på att älskling kommer hem från sin match, jag hoppas det gick bra för honom! Senare ikväll blir det "sopptorsdag" eller vad det nu heter. Studenterna går till någon bar som ligger vid skolan där de kan äta och dricka, så det ska nog bli kul!

Vill bara säga att jag saknis min roomie :(




Skulle ni inte vilja vara här just nu?


010410 Cloudy day.

Idag regnar det i Örebro, därmed mina tråkiga kläder,



Leggings, vila
Halsduk H&M
Jacka H&M
Kofta H&M


010410 April April!

Godmorgon bloggen! Idag är det första april och snön ligger fortfarande kvar.. Försökte lura Musse imorse, men blev rätt misslyckat. Mamma lurade mig dock, haha. Jag hade tänkt att plugga i biblan hela dagen idag, men det stänger klockan 15.00...that kind of sucks. Ska gå och låna böcker sen och sen vet jag inte vad som händer...

Oh, jag vaknade till detta imorse:



Dags att diska med andra ord, och titta på Top Model!



xoxo

RSS 2.0