hääär!!

tagen av sadia.blogg.se

I know that he loves me, cause he told me so.



HÄRMAPA

                      

Jag mötte upp Sami en dag för att plugga och då upptäckte jag att hennes skrivböcker var sååå fina eftersom att texten var i olika färger. Då såg jag att hon hade en ny penna, 4 i en penna. Jag ville ha en likadan för jag är en super tönt och vill också ha fina anteckningar så jag drog och köpte en likadan! :D ahhahah såååå mobbad historia men sann :/

                      

New days

Jaha då har en ny vecka börjat och jag vet inte riktigt om jag är redo! För på fredag har jag tenta och det känns inte så bra :(  Kom hem från sthlm idag och jag har fortfarande inte kommit igång med plugget. USCH!!! Men jag ska försöka vara duktig och köra igång nu :)

Jag hade en underbar helg, var på kryssning med ett stort gäng vänner, hade tyvärr inte med mig min kamera eftersom att jag inte kan hitta laddaren till den :/  Men det var iaf jätte kul! I lördags hängde jag med the family, kollade på film och käkade en massa gott! Och söndagen spenderade jag i kista centrum, klippte mitt hår och så var jag på bio.. Jaaa det var min helg! Hörs sen, puss*



Min super goda strawberry daquiri drink på kryssningen! Yummiiiee


If you’re not here, I’m paralyzed without you

     

Sitter helt ensam vid mitt köksbord och pluggar, samtidgt som jag lyssnar på den här underbara låten. Jag har alltid orginalversionen med Usher, älskar verkligen texten, men när jag hörde den här versionen som Ilya sjunger älskade jag den ännu mer, tycker den är miljoner gånger bättre än orginalet. Den fick ju trots allt Sami att fälla en tår..

Torsdag 22September2011

Hellooow

Har försökt blogga hela morgonen men datorn ville inte komma igång, såååå jobbigt! Jag har istället pluggat hela morgonen, orkade inte ta mig till skolan idag så jag bestämde mig för att stanna hemma. Skönt att inte behöva fixa sig och fixa matlåda och allt sånt :)

Nu måste jag tillbaka till böckerna, måste plugga extra hårt eftersom att jag ska dra till sthlm imorgon, ska dra på kryssning! Yeeeiiiii..

   

Mr.wok and the TV

God nattens bloggisen!

 Jag borde verkligen ligga och sova nu men jag har haft en super mysig kväll med tjejerna, så jag ska bara blogga snabbt sen sova.. Det blev tvätt på morgonen, jag försov mig men som tur va så hade ingen tagit min tid :D, sen drog jag till skolan och var där fram till 7, very duktig, i knooow! (Internet ville inte funka på min dator i skolan så därför blev det inget bloggande på hela dagen. sorriiii) Efter plugget mötte jag upp Sami och Karen, som är på besök, ochh så drog vi till Mr.wok för lite käk, inget att rekommendera. Resten av kvällen har vi spenderat på Samis soffa, kollat på bonde söker fru och kollat på det nyaste avsnittet av  2 and a half men, lovely!

Hörs imon alla fisar! Puss*

         

Min finaste baby ♥

Im soo so sooo happy! Har äntligen fått min dator, köpte den i söndags och fick den idag, så det gick super snabbt, gillart! Nu kommer jag kunna uppdatera oftare, thats a promise :) 

Det är lite mer än en vecka kvar till min tenta, så jag håller på att plugga stenhååårt! Vill klara, måste klara den på en gång. Har suttit nästan varje dag fram till 7-8 på kvällen så jag har en bra känsla över den här kursen.. Efter skolan blev det idol med roomie och granne och nu har jag bara suttit här men min nya baby hhihi.. Nu ska jag kolla klart på Honey som går på 3an, fyfan vad jag älskade den filmen när den kom ut, och sen hit the bed. Hörs imorgon! Puss*

                         
                                 Sorry för den äckliga papperskorgen på bilden.. hahahah

C-uppsats.

Jag hatar att läsa artiklar på engelska. En liten kvällstanke sådär. Streeeeessssssssssssssssssssss!!!!!! Men nu ska jag försöka relax och drömma om blommor så jag somnar gott hejdå.


Här kommer en liten bildbomb från Dubai.

Crazy long time

Heeeeeej bloggis ♥

Long time, no seee! Tyvärr är det så för min del eftersom att jag inte har någon dator för tillfället. Tog hem den till stockholm under sommaren och mina föräldrar lyckades ta sönder min lilla älskling, klantigt! Jaa tyvärr är det ju jag som får lida när jag är i örebro :(   Hur som, nu är jag i stockholm igen, ska vara här under helgen och det ska bli super skönt! Nu måste jag dra så att jag hinner med tåget, ikväll ska jag och mina systrar spela laserdome (stavas det så?) Ska bli super kul! hörs sen, puss!

             

Thank God for photobooth.

gör deppiga kvällar till roliga

Jourmottagning & Trippelcheese.

Hej. Idag fastnade min fina ring i mitt finger. Har fått tjocka korvfingrar. Provade med allt men fick inte bort den. Fick åka till jourmottagningen och knippsa av den för enligt sköterskan var ju detta ohållbart. Min bästaste ko följde med mig support, vi åt trippelcheese påvägen hem. Mums.

7.

Hej. Nu..NU har jag samlat kraft för att blogga. Fick en reality-bitch-slap så fort jag landade förra veckan. Det var kallt, det regnade, jag sov inget och jag har stressat ihjäl mig med kompletteringsuppgift och c-uppsatsen. Missade intro-dagen för att jag hade kollat fel på schemat. Nu måste jag bara tvätta min tvätt, fixa vår frys som läcker, betala mina räkningar som är försenade, få tillbaks min gamla älskade mobil, skaffa word på min mac och hämta alla min skor från Uppsala i helgen. Sen kanske jag kan acceptera att jag är tillbaks i Sverige och att det är höst. Saknar Dubai.
Världens gooodaste (och största) hamburgare från helgen

Every wish is to be with you

object width="420" height="345

RSS 2.0