Babbel!

Hej bloggis! Ligger i mitt rum och kollar på tv, har kollat på tv, har gjort det sen klockan 8, känns inte riktigt rätt men vad ska man göra när man inte orkar med annat? Ohh I love you TV, what would I do without you? Är så jäkla trött, vaknade super mega tidigt idag, har gått överallt idag, var på barkarby outlet, IKEA och hela kittet, tror att jag dör, mina fötter gör det iaf! Imorgon ska jag träna men sedan blir det nog en vilodag för mig, jag behöver ta det lugnt :)

Saknar örebro och mina tjejer, att bara hänga framför tv:n med våra datorer på benen och snacka en massa skit hela dagen. The good old days! Nu ska jag kolla på The real housewives of atlanta (älskar du drama är detta serien för dig!) Puss*



                    Jag och min lilla och saknade cowie! 
                  

saknis


Pennybridge times!

Jahaa då var man tillbaka i Örebro och det  känns faktiskt helt okej, har ju min lilla cowie så det är skönt att inte vara ensam i den här staden. Det blir plugg hela veckan så man hinner inte göra så mycket roligt men det är väl sånt man får ta dessa tenta tider.

Sitter här i khalles soffa och pluggar, tog en liten matpaus nu men måste tyvärr återgå till mitt tentapluggande :( Ska sitta här ett par timmar till och sen ska vi dra till min granne som har bjudit över oss för lite mys senare ikväll, hon ska baka muffins! Yeeeiiiii (Sami du är saknad!!!!) Det kanske blir en utgång senare, men det blir en lugn sådan eftersom att imon måste jag upp tidigt för mer pluggande! Aja nu ska jag fortsätta, herrååå!


                               
                                  

Ball so hard

             

Girls night... in!

Hej bloggis! Ligger här hemma och är sjuk, blää! Skulle ha jobbat imorse men fick ställa in för jag mådde så dåligt, hoppas jag blir frisk till fredag för jag måste åka iväg till öret då. Yeeii ska bli skönt att träffa min cowie och hänga lite, ska va kvar i en vecka, tills jag gör min tenta.

 Nu ska jag sitta här och plugga tills klockan blir 8 för då är det tv kväll som gäller. Kvällen börjar med Top model Sverige och sen är det Project Runway premiär klockan 9! Wohoooo.. Missa inte!
    
                   
                               

RSS 2.0