ÅNGEST

Vaknade upp tidigt imorse, tog mitt pick och pack och drog till gymmet! Kände mig super duktig :) Efter en och en halv timmes träning så drog jag till bibban, där jag sitter just nu, för att plugga. Jag kände mig så duktig och nöjd, allt va bra enda fram tills jag loggade in på blondinbellas blogg-_-

Fyfarao här sitter jag och fryser, det är kallt vart jag än går, måste sitta och plugga och ha tråkigt medan hon åker runt caribien och gör en massa roligt. Nää jag vill också :(  Aja man får väl helt enkelt gilla läget! Men vänta bara en vacker dag ska jag ockå! Nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv.

                  

Måndag 29December

Hallååå! Vaknade upp idag av ett trevligt samtal från min älskade cowie, längesen vi snackade så vi hade lite catching up to do! Sen har jag städat och lagat mat här hemma, som en riktig hemma fru :) Ska försöka få lite plugg gjort nu, vill egentligen ut på en prommis för det är så himla fint väder och solen skiner men slog i foten så jag orkar inte nu hahah.. Senare ikväll ska jag färga håret, jag vill att det ska bli ljusare, så har köpt en riktig ljus färg, men mitt hår är så mörkt så vi får se hur stor skillnad det blir, det brukar inte bli någon alls, så håll tummarna people! Nee nu måste jag iväg, hörs sen :)

                                      

Tisdag

Heej bloggis!

Sitter här och försöker komma igång med plugget, det går ju sisådär just nu men det kommer. Förhoppningsvis. Har haft ett par otroligt lugna veckor, har för det mesta bara varit hemma med familjen, förutom i helgen när jag åkte iväg och hälsade på mina fina syster. Vi bakade mandarin cheesecake (Gordon Ramsey recept!) som blev så himla god, kollade på filmer och spelade spel. Har inga bilder tyvärr, får se om jag får tag på dem som syrran tog. Annars har jag bara slappat, har inte riktigt haft orken till att göra något. Förlåt för ett deppigt inlägg men det är så känner att jag mår just nu, men jag hoppas på bättre tider! Puss

                                      

Blame it on Beyoncé

You know, I blame Beyoncé for everything that goes wrong in my life.  It’s something about her songs that will make you think, first of all, that you are a size 4, that you can conquer the world, and then, I don’t know, you are all powerful.  Do you think Beyoncé has a song for people who can’t find a job, or the interview that you didn’t do so well in?  Does she sing any songs about that?



TACK.

Ni förgyllde min dag. Tack för allting, älskar er så!

Mot stan.

Hej! Nu tar jag tag i det. Allt är över nu. Praktiken är slut och mitt sista seminarium har jag haft. Det är middag och fest med klassen ikväll på Strömpis. Jag har ingenting att ha på mig, så ska ta mig till stan snart för att hitta något. Kan inte fatta det. Det är sjukt.


Back in school

Tydligen vill inte Sami samarbeta med mig, hon vägrar ju liksom blogga! Hon har 100000 bilder från thailand men endå bloggar hon inte, så jag tycker ni allihopa ska klaga och be henne blogga för i helskotta! TACK! 

Terminen kunde inte ha börjat på ett säre sätt, idag hade jag världens längsta dag från 09 - 16, vi hade obligatoriska föreläsningar som var så himla tråkiga. Jag förstår inte grejen med att dem ska tvinga en att gå på dem när man inte ens ska tenta eller nått liknande? Okej om det va intressant, men det var så långt ifrån intressant, bara långtråkigt! Och så kommer resten av veckan att se ut, fy! Nu ska jag laga mat så att jag har matlåda till imorgon! Puss*



          Bilder från i lördags när jag och mina syskon åkte skridskor i kungsträdgården. Super mysigt, men ack så kallt!
                            
                           
                           

Biljard och mys

Hallå där! Ska snart gå och lägga mig, jag vill inte! Men det är okej, för imon är det min sista arbetsdag and it feels goood! Idag efter jobbet åkte jag raka vägen till sjukhuset för att hälsa på min lilla mormor, hoppas bara hon blir bra snart :(

Igår blev det jätte mysigt med vännerna, vi drog till odenplan för att spela biljard  på ett jätte mysigt ställe, bättre än stället på fridhemsplan som vi brukar vara på, och jag vann såklart! Höhö första matchen iaf. Sen drog vi och åt på kungshallen, och vi bara skrattade och snackade gamla minnen hela kvällen, så kul!
     
                       
                       
                       

Ett nytt år

Heej bloggen! Ligger här på soffan och kollar på plane jane på MTV. Jag hatar att jag inte har MTV i örebro, man går ju miste om en massa bra program. SÄMST! Nu ska jag ligga här ett bra tag tills jag måste göra mig i ordning för att dra till stan och möta några vänner. Har inte träffat dem på jätte länge så det ska bli kul, vi tänkte dra och spela biljard i fridhemsplan, lite av en tradition för oss, vi har gjort det sen vi gick på gymnasiet.

Har inte bloggat på ett tag nu, har verkligen inte haft lust. Men nu när allt är över, typ, så känner jag att jag kan blogga igen! Nu är det ett helt nytt år så nu ska jag blogga som vanligt!

                 
                    Mina fina tjejer på nyår!

RSS 2.0