Söndag 30 maj 2010

Yoooo!

Förlåt för kass uppdatering denna helg meeeen jag har inte haft tillgång till dator! Excuses excuses jag vet but thats all I have everybody!

Igår lördag jobbade jag. Jag sov bara 4 timmar så jag såg ut som en zombie, förlåt kära arbetskollegor för mitt hemska utseende hahaha hoppas ni inte blir ärrade för livet. Som tur är har vi långa raster så på lunchen sket jag i min lunch och så drog jag till massagestolarna och sov i 40 min istället hihhi ^^

Efter det drog jag hem för en dusch för att bli lite fresh packade ner kläder och drog till Shush. Vi skulle möta grabbarna men de ville festa in the hood och vi ville till stan, så jag och Shushan drog till Eken i slussen. Jätte mysigt ställe, rekommenderas!

Idag var jag på besök hos mormor och morfar, men först var vi på loppis! Det är super roligt har jag upptäckt, haha man kan hitta grymma grejer hur billigt som helst. Jag köpte en söt liten väska för 5KR! Kan n fatta det? Me like :)

Nee nu ska det sovas, jobb imorgon igen. Men det är bra föööör "pengar rullar in som det ska, det går bra nu"

God Natt! Puss*

              
              
Min fina 5 kr väska hihih, vad tycker ni om den? Dålig kvalle på bilden, sorry!

              
               
Jag och syrran är uttråkade!


Morsdag!

Idag är det morsdag och tänkte bara säga att jag har världens bästa mamma! Hon är bäst bäst bäst bäst bäst och underbar, hon är min ängel. Jag älskar dig mest av allt på denna jord mammsen. MEST AV ALLT!
Nu ska jag gå och köpa godis till mig och Appe, hihi.

Triglycerider.



Hej bloggen! Sitter här nu hos Appe, vi ska köra en riktig tjockis-kväll ikväll, chipspåsar, dipsås, choklad och godis! Så så så så så underbart. Jag älskar att vara här, sova över och bara vara någonannanstans. Borsta tänderna någonannanstans, sova någonannanstans och vakna någonannanstans, ibland är det bara så skönt. You know?
Hoppas ni har en bra lördagskväll!

xoxo


290510 Stockholm.

Godmorgon! Sitter här och äter kycklingsallad, det är så gott med sallad! Ibland får jag sallad-cravings, det händer ganska sällan men när det väl händer så måste jag bara ha. Oftast brukar det vara efter att jag har ätit för mycket skräpmat, då dämpar jag ångesten lite med sallad. Get it?
Gick upp klockan sju imorse och skrev en tenta, kändes väl helt okej, vid ett-tiden ska jag åka till Sthlm och träffa min lilla Appe :) Och kanske min lilla Daniela. Och kanske Mezgebe! Synd att det är K E F F T  väder, men aa ska börja packa innan bussen till stan åker och jag måste springa runt omkring i lägenheten som en idiot. Så hejdå!
min appe
xoxo

Willys is the shit!

Heej älskade älskade blogg!

Kom hem för någon timme, va hos lilla Shushan och myste :) Hon och D kom och hämtade mig från jobbet idag och sedan drog vi o storhandla på willys, eftersom det är typ super billigt där hihih. Shush har precis flyttat hem ifrån, hon har blivit så stor hon *snyft*, och hade noo food at home så vi verkligen STORHANDLADE. Måste ha förlorat över 1 och en halvtimme av mitt liv där inne men men..

Vi drog hem till henne sen, packade upp allt och sen så lagades det mat. Eller aaa, D lagade maten. Det var så gott, kändes som att man var på restaurang! MUMSIGT^^

Jag kom hem tidigt idag för imorgon ska det jobbas! Ska försöka vara på jobbet vid 6-7 tiden så måste lägga mig nu, börjar få lite ångest, är ju fortfarande vaken!!!!!!

Puss*


Puss på er hahaha

It´s kind of a dream.

Happ. Då var man hemma igen. Känner mig lite deppig. Så nu har jag två val: Antingen gräver jag ner mitt huvud och grinar lite eller så sätter jag igång med pluggandet.
Det blir nog inget av det, jag ska nog ta en powernap..Hörs!

280510 Friday, I´m inlove.

Hej alla fisar! Fredagen är kommen! Kom precis hem från seminariumet som gick bra, jag och Natalie fick VG på vår uppgift, är vi tunga eller. Ja, vad är det som händer, jag måste plugga lite beräkning ikväll, men min bebbe åker till Sthlm idag, så vi ska åka ner till stan och käka och shoppa lite innan. Trevlig helg!

xoxo

270510 A cosmopolitan, thanks.

Oh vet ni! Jag har shoppat idag. Jag har äntligen köpt en ny systemkamera! Har velat ha en väldigt länge nu och jag har sparat pengar till det ett tag, så idag köpte jag mig en Nikon D3000, sen köpte jag en eltandborste också, höhö. Ska läsa lite om inställningar och sånt sen när plugget är över..så jag kan ta fina foton. Och Dani, vi kan ta en ny bild till bloggen, haha.
Så fick jag finbesök också..

Snart slipper ni den här sketna bildkvalitén
xoxo

Mini spa

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag går o lägger mig. Har precis haft ett litet mini spa :) Hårinpackningen användes idag, den var väl behövd I most say! Håret känns super mjukt. Sedan använde jag ansiktsmask, och fixade mina naglar. Hade vart 1000 gånger roligare om någon hade gjort det åt mig och sen avslutat med lite masage men men är man fattig student så får man nöja sig med det man har höhö ^^

Imorgon har mina första arbetsvecka gått och shit pommes frites va vecka har gått snabbt! Funderar på om jag ska jobba lördag lr inte, I need the money, så jag tror jag kör på det. Nu ska jag iaf  sova...

Natti natt! Puss*


Vad tycker ni om mitt afro? Hahahha.. Ska platta det NU!


End of life...

...så stod det på Nathis skivare idag, snacka om att vara Drama Queen! Har hört att jag är en,med men det går inte att jämföra med skrivaren hahaha. Men ääh what the hell alla tjejer är väl det? Eller? 

Måste säga att jag tror att jag har världens bästa jobb. Jag sitter typ 8 timmar vid ett bord och gör absolut. Snacka om att få betalt for nothing! Visserligen är det vääääldigt långtråkigt just nu, så tråkigt att jag somnar då och då men hellre det än ett slit jobb.. Vill även påpeka ännu en gång att jag hatar "chicken legs" från mitt jobb. Jag längtar tills hon drar på semester :)

Mamma kom hem och gjorde värsta super salladen, så nu ska jag kolla på Biggest Loser och känna mig nyttig!
Puss*







Life



xx

Hello hello baby..

Det är greysan tajm, Tv:n har hjälpt mig att komma på andra tankar vilket är skönt! Jag behöver det verkligen, behöver tänka på något än vad som hänt idag., men nu har vi gjort våra val så vi får se vad som händer.  

Min hals är helt förstörd fortfarande, tror det är värre än igår, kan knappt prata och det gör ont så inåt helvete! Pappa matar mig med olika mediciner,jobbigt, men det lindrar endå lite granna så jag ska väl inte klaga.

Jag måste få lätta på hjärtat, jag måste få säga att jag HATAR en viss människa på mitt jobb!! En jä**a kärring på mitt jobb med chicken legs och en as stoooora stortå. Hon tror att hon äger hela företaget, hon ska hålla på att hacka på folk och skicka runt alla för att hon ska slippa jobba. Hon tror hon är bossen men hon är bara pain in the ass!!! Såå now I'm done, för tillfället iaf..
Ska dra o träffa Shushan nu, behöver henne right now! PUSS


Jag och älskade Shushan!

-


Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

They say loving you gives pains and full of sacrifices But I'll rather take pains and lots of sacrifices than not to be loved by you. ♥


Lunch

Hej! Är hemma nu från skolan och käkar mat, tur att Mezgebes mami skicka lite mat haha, skulle verkligen inte orkat ställa mig och laga mat nu. Do I ever å andra sidan?
Ska snart tillbaks igen och skriva ut lite saker och räkna lite mer matte, har läkemedelsberäkningstenta på lördag morgon..men nej nu ska jag vila lite innan jag går till Natalie.
Det här hade jag på mig imorse, sen bytte jag om, haha
xoxo

260510 Goodmorning

Godmorgon! Sitter nu och tittar på nyhetsmorgon och äter mina ostmackor, precis som det ska vara. Vaknade vid åtta imorse  (fråga mig inte varför) och kunde inte somna om..tittade på Tyra Show där en kvinna gjorde en tarmsköljning live på tv, eeuhhh nasty if you ask me. Ja, nu är det redan onsdag och det känns så bra, halva veckan har passerat..ska ringa Nordea för 3:dje gången denna vecka och ta pengar från mitt sparkonto...är pank! Igen. Så pinsamt, hoppas jag kan göra det en 3:dje gång? Aja, ska prova nu i alla fall, hoppas ni har en finfiiiiiiiin onsdag!

25 Maj 2010 23:23

Jahaa! Jag är sjuk och inte gjorde det skitiga vädret dagen bättre! Jag frös ihjäl, hade t.o.m. halsduk på mig, kan ni fatta det? Nu i slutet av maj det är ju helt galet! Ajaa ska sluta vara så negativ, vi får väl hoppas på att morgondagen blir bättre. Men har så jäkla ont i halsen, låter som en hes kråka, jag kan knappt svälja :(

Det var en så jobbig dag på jobbet dag, satt o gjorde samma sak hela dagen. Eftersom att jag är över så fick jag sitta o dubbel kolla allt vi packat till Kina va rätt. Jävla Kina som ska kräva så mycke. Blääää! Jag höll på att somna medan jag gjorde det hahah precis som jag gör på föreläsningarna hahhaa..

Imon invätar samma sak, usch! Varför kan man inte få pengar in i kontot av att bara ligga hemma i sängen o kolla på tv? Önskar att det vore så:)

                 God Natt! Puss puss*
                           


250510 Rainy days.

Vilken lång dag. Och än har den inte tagit slut. Regnet har inte tagit någon paus idag heller, så det blev upp med paraplyerna och blöta stortår. Gick upp klockan 10.00 och pluggade någon timme sen blev det frukost på BK i stan. Mm..underbar frukost! Har inte hänt så mycket annars, städat badrummet. Uuääh, orkar inte idag. Vi hörs imorgon kanske, nu ska jag koncentrera mig på Desperate. Hade bra.
Har skickat blommorgram till pappsen, han fyller år imorgon. Min lilla pappa.

Hoho!

Hejsan! Uppdaterar ordentligt ikväll. Om jag hinner. I will try! Vi hörs senare :)

xoxo

Smurfarna på Juuuden!

Heej Bloggen!

Sitter i min säng, ska snart gå och lägga mig. Jag har börjat jobba nu ska ni veta! Började idag :)  Jag sov så jääkla dåligt inatt så när jag vaknade KL 6(!!!!!!!) imorse så kändes det som att jag inte hade sovit alls. Jag tog mig iaf till jobbet och satt och vek papper hela dagen. Jag har inte fått mitt lösenord för att logga in på datorerna än för min chef är liiite seg, som vanligt, så där fick jag sitta hela dagen som en rutten fis!

För er som inte vet så jobbar jag på St.Jude Medical, därav kallar vi det för juden. Hahaha.. De flesta som jobbar där på somrarna säger att de aldrig mer ska komma tillbaka men där sitter vi året efter. Det är ett väldigt enformigt jobb så det blir långtråkigt i längden men men det är good money! So thats why I'm back :)

Nee nu ska jag försöka sova! Det är dags.. Men har jätte ontis i halsen!! Är super förkyld..
God Natt! Puss*






Sex and the city.

Sex and the city! Världens världens världens bästa serie ever! Enligt Mezgebe är det grunden till att jag är knäpp, och att det är därifrån jag får mina "idéer" ifrån. Och kanske..? Jag vet inte..men jag har tittat på serien ända sen första ring på gymnasiet, den är bara så så så så så bra och så så så så rätt! Hur som helst, så börjar första avsnittet ikväll på kanal 3 om igen, eller nu har det redan börjat, och mina kära vänner! Jag tröttnar aldrig!
Nu ska jag smälta min kebabtallrik framför tvn...dom har sååå fulaaa kläder i början!
xoxo

240510 New week, fresh start.

Måndag måndag måndag måndag! Två veckor kvar i skolan, sen är det sommarlov! Känns nära nu...jag har aldrig längtat så här mycket. Blev precis färdig med den individuella uppgiften, finally! Den ska vara inne nästa måndag..men nu slipper jag tänka på den i alla fall, behöver bara läsa igenom den på söndag och skicka in den då. Jag ska försöka sno en tvättid idag..får se hur det går, ska annars bara plugga lite nu, diska högen i köket och ikväll blir det träning, det var ju ett tag sen..
Måste till bibblan snart och lämna böcker också..får inte få böter!

xoxo


I'm alive!

Tänkte skriva ett litet inlägg så att ni vet att jag lever höhö inte för att någon bryr sig men men.. Har haft en ganska trevlig helg trots allt. Är så glad för jag har alla mina vänner som får mig o bli på bra humör. Ni är underbara! Saknar dock min lilla ko otroligt mycket, svårt att vara utan henne, att gå igenom det här utan henne har vart lite jobbigt! Men snart ses vi igeen ♥
 

      


230510 Pluggsnack.

Godmorgon, vaknade kl. 11 idag och jag känner mig helt rastlös just nu. Ska till skolan sen och träna lite till den praktiska tentan. Ikväll måste jag också börja på min individuella uppgift. Fan, det skulle jag har gjort igår. Måste plugga läkemedelsberäkning i veckan också. Oj, vad stressad jag blev nu. haha. Men jag får väl klämma in det på något sätt, har inga föreläsningar nästa vecka, bara ett seminarium på fredag!
Jag har kommit på att man ska passa på att plugga när det regnar ute. Jag kan inte plugga när det är sol ute, precis som att jag inte kan plugga på helger..vet inte varför, det känns bara onaturligt. Men ska fixa frukost snart och ta mig till skolan om någon timme, vi hörs.
xoxo

220510 Lördag.

Skjutsade precis Musse till Vivalla (aka. the Hood), han ska på somalie-fest tonight och äta somalie-mat. Jag själv ska nog snart till Karen, vet inte vad vi ska göra riktigt, får se. Ska inte köpa chips och godis i alla fall, känner mig fortfarande som ett fettosvullo från igår.
Vaknade upp imorse vid elva, åt en stor frukost med gröt, ägg, paprikamackor och te med Mezgebe, det var så skönt. Jag längtar verkligen till sommarlovet, då ska varje dag vara en helg. Varenda jävla dag. Tjingeling.
xoxo

uttråkad.

Jag hatar att erkänna det här, men jag är dålig på att vara ensam. Jag är verkligen jättedålig. Jag blir bara sur och otålig. Malin var här och sen gick hon för en stund sen, så jag la mig i soffan och tittade på dålig tv. Mamma ringde och jag pratade med päronen en stund och nu sitter jag i soffan igen och tittar på room raiders, (a.k.a BAD TV). Nu är jag otålig och rastlös. Karen ska komma snart (thank God), en fredagskväll helt ensam finns inte i min värld längre. Förut trivdes jag med att vara ensam, jag älskade det. Ingen som stör. Det var bara jag och sex and the city boxen, haha. Fattar inte vad som har hänt..jag måste snap out of it! S N A P  O U T  O F  I T. Ska försöka njuta av min ensamhet nu..vi hörs.

xoxo

Helg igen!

Man kan verkligen inte lita på vädret, prognosen sa att det skulle regna hela helgen nu, men just nu är är det sol. I´m so confused. Fredag idag, vi blev klara med grupparbetet tillslut, och det känns så skönt! Vet inte vad som händer ikväll, vi får se helt enkelt. Jag saknar min ko. Min bästaste ko som är bäst.



xoxo

-

Vet inte riktigt vad jag ska säga, känner mig ganska tom på ord, tom på allt. Känner mig som ett tomt skal, som att jag inte har något kvar inom mig, allt jag hade är borta. Jag var verkligen inte beredd på att det skulle bli så här, man vill ju aldrig det egentligen. Man tänker och undrar men man tor aldrig att man kommer ta steget längre..

Bloggen får lida lite, ni får hålla er uppdaterade med sami, jag bloggar igen snart..
Puss*

tänkte bara säga godnatt

Det spöregnar fortfarande, vet inte vad jag ska göra nu..kanske en kvällsmacka. Ja, så får det bli. Och en kopp te. Ska bli skönt att somna till smattrande regn inatt.

Skönt.

Det var länge sen det regnade såhär mycket på en och samma gång. Det kom så plötsligt, buller, blixt och spöregn inom loppet av några sekunder. Har suttit och tittat ut på regnet, sett människor springa hit och dit för att hinna undan. Människor som springer ut bara för att bli neddränkt i regnet. Jag skulle velat springa ut, skulle bara kännas så skönt, you know? Men har tyvärr inget sällskap. Vill inte se ut som ett psyk direkt.

xoxo

Solsken!

Tjooohoo. Kom precis hem från Karens gräsmatta, vi låg och solade och åt glass medan solen sken. Nu har den tyvärr börjar försvinna...oh kära sol, varför leker du med mina känslor? Du krossar mitt hjärta.
Hur som, annars har vi bara arbetat med vår gruppuppgift hela förmiddagen, imorgon ska vi göra samma sak och förhoppningsvis bli vi klara.
Just nu kokar jag ägg. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGGGGG, jag älskar ägg. Förlåt föresten för dålig uppdatering. Jag är bara allmänt sämst.
xoxo

Härlig dag!

Ohh Gosh! Det är underbart väder här, jag vaknade upp och gick raka vägen till balkongen för att sola. är så blek så jag behöver verkligen sola! Har världens träningsvärk efter joggningen igår, det är helt sjukt hur ont jag har i hela min kropp, det är nog värst i ryggen. Jag kan säga att jogga inne i ett gym på löpbandet inte är samma sak som att jogga ute i skogen, det är så mycke jobbigare att jogga ute. Vill ut i solen, ska ringa lite kompisar o kolla läget..

Ikväll ska jag göra något som jag inte gjort på länge! Jag ska gå på studentskiva, det är lillsyrrans så why not liksom? Har tvingat med några kompisar, så att man slipper sitta där själv med "barnen" hahahah.. Mina kompisar är så snälla, ställer alltid upp och finns alltid där..

          

Take a "peace" of my heart honey

Jaa dålig uppdatering från min sida, vet inte varför men har liksom noll blogg inspiration! Kan nog bero på att jag inte gör något roligt om dagarna. Känner mig så instängd när jag kommer hit tll sthlm, känns som att man inte kan göra vad man vill. Det är vid dessa tillfällen jag bara vill åka hem till Örebro, till min roomie och bara göra vad jag vill. Men men now I'm stuck here the hole summer sooo I got to deal with it..

Imorgon är det torsdag och det betyder att det är en dag närmare helgen and that feels great! Hörde att det ska bli super varmt imorgon så imon ska jag banne mig ut, måste hitta på något!

God natt! Puss*

              


JAG SKITER I ATT NI SKA GIFTA ER FÖR I HELVETE!



haha

Samma mat dag nr 3

Idag ska jag laga ny mat som jag ska äta i 3 dagar igen.

xoxo

sunny sunny day!

God dagens!

Ni alla borde vara super stolta över, jag har varit suuuuuuper duktig! Imorse, efter att syrran tjatat en hel del och sedan övergått till att skrika på mig så tog jag mig upp ur sängen. Jag och lillsyrran drog ut o joggade ska ni veta. Det var jätte skönt o jogga ute i skogen, mycket bättre än att vara inne i ett gym. Så jag rekommenderar det till everybody!

Såå jaa vad gör man en solig dag som idag? Jag vill sätta mig på någon park och bara sola, men vi får se vad som händer. Måste först o främst plugga, det är typ number 1 thing på min to do lista idag.


Jaaaag vill haaaaaaaaaaaa Bubbar! Jordbubbar <3

190510 Onsdag

Godmorgon! Var i skolan vid åtta, en jävligt tråkig föreäsning måste jag säga. Så jag och Natalie stack hem igen. Nu har jag sovit en extra timma and it feels good. Har en till föreläsning vid 13.00..får se om den är intressant or not. Annars ska jag städa hela lägenheten, laga massa mat och plugga idag, Misha kommer ikväll och tittar på Grey´s med mig.
Saknar min roomie...I MISS YOU SOOO MUCH! Kan ni båda komma hit! :)
xoxo

-

Everybody wants happiness, nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain.




At school.

Hej! Har förflyttat mig till biblan igen nu, ska försöka få någonting gjort. Får se hur det går. Jag kan inte sluta tänka på mitt hår. Hur mobbat det än låter så kan jag inte det, jag behöver en haircut! And I need it now! Ska tvinga någon att klippa mig, bara för att få bort allt slitet. Aja, nu ska ni få slippa läsa detta skit. Ska gå och köpa en vattenflaska för 20 kr för jag är så dum som glömde min hemma. Tjingeling.

xoxo

Come on dude!

Syrran stressade ihjäl mig förut och nu är det hon som inte är klar! Hon är största segfisen ever! Hur mycke tid behöver man för att fixa sig egentligen? Jag fattar inte, är top model grejer på G eller? Aja hoppas vi inte missar tåget, cuz if we do I will kill her, I WILL!

Good bye dudes! Puss*


Är hon inte söt min älskade syster?


tISDAG 18MAJ2010

Fyfarao vad svårt jag hade för att komma upp imorse! Kan bero på att jag sov så dåligt igår. Men men efter lite tjat från syrra så tog jag mig upp och käkade en super god frukost :)  Ni kan inte fatta hur roligt det är att öppna kylskåpet här hemma när man ska äta frullis och se alla valmöjligheter som finns till mackan. UNDERBART, det är vad det är!

Idag ska jag och lillsyrran iväg till Handen, vi ska hälsa på storesyrran. Det va ett bra tag sen jag såg henne, och den nya lägenheten och Nikki bäbish (syrrans hund, och ja vi kallar henne det). Så det ska väl bli kul.. Måste säga att det är sjukt konstigt väder här borta, det är varmt ute, men med en super gråhimmel, tror att det kommer börja regna :/    Men vad ska an ha på sig då? Ohhhhhhh JOBBIGT!


Nikki Bäbish!  Hihhhihihi ^^

180510 Willys.

Kom hem precis från skolan, pluggade lite med Musse, han är en duktig fis. Jag har äntligen fått tillbaks mitt smink också! Åh, I feel like a human again, haha. Nej, men jag behöver bara en fungerande eye-liner..och en maskara. Saknat er mina kära., välkommen tillbaks!
   Ska åka till Willys nu med Natalite och Karen, vi ska sno flyttkartonger och handla lite. Sen blir det väl back to school! Got to gooooooo.



xoxo

miss me if you blink twice


BellaTyraShow

Såg precis eftersnacket med Kissie på BellaTyraShow, och jag måste bara säga. DOM (alla tre) ÄR SÅ JÄVLA PINSAMMA. Hur kan de inte ha insett att de har skämt ut sig riktigt ordentlig på tv? Två såkallade "programledare" som ska intervjua sin gäst, sitter och mobbar gästen. Sitter och snackar skit när hon har gått, hur professionellt är det? De har aldrig någon struktur i programmet, de pratar i mun på varandra och är bara allmänt röriga. Det är som ett dåligt B-barnprogram.
Nä, tänkte bara säga det. Jag skämdes ihjäl när jag tittade på det..pinsamt pinsamt pinsaaamt!

Segisdag!

God kvällens kära bloggläsare!

Jag har vart en keff bloggare i ungefär en hel vecka, och jag ber om ursäkt :) Men jag ska bli bättre, I promise!  Jag är iaf hemma i sthlm nu, jag kom hem för ett bra tag sen, men jag hade ingen lust att blogga då. Tog tåget som gick klockan 6 imorse och jag var så trött! Satte mig ner och deckade på direkten, älskling hade fixat en liten matlåda åt mig, men jag sov verkligen hela vägen så åt inget av det. Sorry dude!

Nu sitter jag här i vardagsrummet and I'm just chillin och kollar på Americas Next Top Model.

Puss*

      


170510 And it´s still all good.

Hej! Kom precis ur duschen efter ett dåligt träningspass, svettades ihjäl efter tio minuter på step-maskinen, känner mig som en 93-årig kärring. Är helt seg efter en lång dag med föreläsningar, så nu ska jag bara städa lite i lägenheten, fixa mina naglar, äta choklad och ta det lugnt.
Nu börjar count down i alla fall, 3 veckor kvar, sen åker jag härifrån and I ain´t coming back! På ett tag i alla fall :)
xoxo

170510 Aldrig använt

Jag är duktig på att köpa saker och inte använda dem har jag märkt, ett exempel är:
Det här hårbandet

från H&M

xoxo


Food.

Hunden har gått hem nu och jag och Mezgebe sitter och tittar på Ballar av stål, såååååååååååååååååå roligt! Vi (han) lagade jättegod mat precis, stektpotatis och stekt lök med massa annat. Stekt potatis och stekt lök är nog det godaste som finns..it´s so goooooooooooooooooooood!
Jag tänkte i alla fall bara säga godnatt, imorgon startar en ny spännande (NOT!) kurs med massa föreläsningar, seminarium och inlämningsuppgifter, can´t wait..
Nu ska vi titta på dokument innifrån som handlar om McDonals, McFusk och Compani, haha. Undra om man fortsättar äta på MC efter det..
xoxo

Thai thai

Sitter nu o kollar på Jersey Shore! Man kan ju inte missa världens bästa program liksom höhö.. Idag ska det lagas thai mat, yummiieeeee! Så det är vad som gäller idag :) Måste lägga mig tidigt idag eftersom att jag ska upp super tidigt imon. Mitt tåg åker 6 på morgnen, såå jaa, jag ska väl upp vid 5 någon gåTurng för att dra ner till stationen och se ut som ett spöke! Tur är väl att älskling har köpt powerking till mig hihih..

    
      Världens godaste mat på grym restaurangen Coco Thai i Örebro!

Söndag 16 maj 2010

Haaalloj!

Vaknade för ett bra tag sen, men har bara legat o degat, har inte orkat gå upp! Sängen är ju den bästa uppfinnigen ever! Och det kan ni inte säga nej till :)     Så jaa då var det väl söndag igen, vad gör man på söndagar? Är det okej att bara va hemma och inte göra något alls? Den frågan går till Sami, för det är hon som bestämmer vad som ger ångest hahahha...

Skulle egentligen åka hem till Sthlm idag men jag hittade ingen biljett, eller det fanns biljetter men de var otroligt dyra! Sådant har vi fattiga studenter inte råd med tyvärr.. Så jag åker hem imorgon! Lika bra det eftersom att jag endå inte ska börja jobba än.

Så nu ska jag fortsätta med det jag gör bäst! Att inte göra något alls höhö..


Är super fanta sugen!


Hunden


enjoy!

Oh världens bästa väder! Hinner inte visa klänningen nu, måste åka. Vi hörs sen. Njut!

15 Maj 2010

Sitter här ensam i Östersund! Älsklind drog för att spela fotboll med sina kompisar så jag blev ensam kvar. Tänkte kolla på The Hills men det är så fint väder ute! Kanske drar på en promenad genom stan.. Romantiskt? Nope. Roligt? Förmodligen roligare än att sitta hemma I belive.. Så nu drar jag!


I'm to ugly just nu, så det blir en gammal bild! Höhö


Last night





xoxo

Are we murderers becasue we kill time.

Kill time, typ det jag har gjort idag. Sov ett par timmar, åt lite mat, tittade på tv, åt lite, sov lite, tittade på tv, åt lite, åt lite till, tittade på tv, sov en timme till, åt lite. Haha. Living the goooooooooooood life!

xoxo

I Hate To See Her Go, But I Love To Watch Her Leave

Har inte haft så mycke för mig, tror inte att ni är så intresserade om vad jag gjort under dagen när jag bara vart hemma och bara tagit det lugnt hahahha. Så det är därför jag inte bloggat! Sorry dudes..

Idag är det fredag, så vad hittar man på då? Det har vart en så grå dag, det har i stort sätt regnat hela dagen så jag har inte lust o göra mycket.. Det kanske blir fest ikväll så då kanske man blir på bättre humör :)  Nu ska jag iaf sätta mig ner o kolla på The Hills! 




Like or dislike?

can´t move my fat ass.

Jag har knappt rört mig ur sängen idag, kommer börja få trycksår snart. Men jag känner inte att det finns någon anledning till det heller. Håller på att ladda ner The Notebook som jag se ikväll. Kommer ta lilla pärlan till MC köpa massor av hamburgare, pommesfrites, dippsåser, chickenbits och cola vid nio, tio tiden när Mezgebe kommer. Sen blir det fettokväll till max. Har ni några fler film-tips?
xoxo

140510 Godmorgon!

Godmorgon! Tittade precis färdigt på BellaTyraShow, kunde inte titta igår eftersom det laggade en massa. Alltså jag vet inte vad jag ska tycka om dom här människorna haha, akward var det i alla fall.
Idag regnar det igen, och enligt väderprognosen ska det inte sluta heller. Egentligen skulle jag ha suttit i tentacellen nu och svettats framför en tenta men nej, det fick jag inte, men jag erkänner att det är skönare att ligga här. Det kommer lite skurar ibland och sen stannar det och det duggar lite och sen kommer det en fet skur igen. Mezgebe och jag ska springa ut i t-shirt till nästa regnskur ha vi bestämt, som man gjorde när man var liten.
Nu ska jag fortsätta titta på tv..
xoxo

Detta har jag på mig idag

Bara för att jag har så jävla tråkigt! Är all alone. Snart kommer Natalie och hon kommer put me out of my misery. Höhö.

Ikväll är det bella & tyra show!

God dagens!

Sitter här framför datorn i pyjamas fortfarande :)  Vaknade ganska tidigt, typ vid elva tiden men vi orkade inte gå upp så vi bara tog det lugnt och kollade på tv hela morgonen! Sååå skönt.. Det blev en sen frukost och nu tar vi det lugnt igen, så typiskt mig! Höhöö

Jaha det är en röd dag idag, vad betyder det? Är det stängt överallt? Måste man va instängd hemma och inte göra nått alls? För här suger vädret apa, det har typ regnat och himlen är grå så man har ingen lust att gå ut. Vi får väl se vad vi hittar på..

Förresten, idag ska kissie vara med på Bella & Tyra show, sååå missa inte!! Kl 21.00..
Puss*


130510 kitcha

Godmorgon! Har lagat massor med kitcha hela morgonen och nu sitter jag och äter frukost. Det är jättegott med fil och honung, det blir starkt och sött på samma gång. It´s like a party in my mouth.
Ska skjutsa Musse till stationen lite senare, han ska lämna mig och åka till Linköping, lite sorgligt. Tänkte passa på att äta en lilla menyn på Mc när jag ändå är på stan då, hihi.
Men nu ska jag fortsätta med min frukost framför Top Model, vi hörs!



xoxo

Ha en bra kväll mina kära.

Har fått läskigaste utslaget på mitt knä! Jag gick ur duschen precis, smörjde mig med Dove Summer Glow för att jag fick lust, så började jag känna att det kliade på knäet och nu ser det ut som myggbett som är 5 cm långt och 3 cm brett, Bläääääääääää, helt svullet. Och äckligt. Hoppas det försvinner soon, annars kommer jag börja gråta.

Nu ska jag fortsätta titta omkring på internet tills Mezgebe kommer och fixar mat till mig, hörs imorgon. Om Gud vill. Godnatt!

Jag just nu



xoxo

I need hårinpackning nu!

Ööööööh! Jag behöver en hårbehandling, och det nu, rapido!! Finns det inge spa för bara hår? För det skulle jag verkligen behöva. Jag sitter här och känner på mitt hår och det känns som stålull. Är det så, så är det illa! Några tips på någon grymm hårinpackning and other stuff?      Det är förmodligen mitt eget fel, eller det ÄR mitt eget fel, för jag har lockigt hår egentligen meen I don't like it så jag plattar det nästan hela tiden och nu när jag är fattig som en ärta så har jag inte råd med värmeskydd! Aja nu när jag snart börjar jobba blir det andra puckar, ska köpa en massa roligt för håret :)






Fattar inte att jag gör detta, men jag bjuder på den här! This is the real me höhö




Ps. Magnus från Anna Anka söker assistent är en dryg apa! :)

När kommer sommarvädret?

Så, nu har man pluggat i ett par timmar i skolan (och snackat massa skit). Känner mig helt slut men ska ändå gå och träna alldeles strax. Imorgon ska det regna massor all day, så då ska jag ligga hemma hela dagen och tjocka mig, det var så länge sen jag låg hemma en hel morgon och tittade på Våra bästa år, Oprah och Ellen. Förmiddagstv helt enkelt!

Måste ruuuuuuuuun till gymmet nu, ska hinna hem till Grey´s sen också, hejdå!


Long waaay!

Hallooooo!

Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag har en super bra ursäkt! Bestämde mig för att åka hit till Östersund för att besöka älskling. Så nu drog han iväg på träning, and that mean att jag kan blogga lite :)   Det är en såååååå lång resa, om ni bara visste! Jag gick hem ifrån kl 12 och kom inte genom dörren igen förrän halv 10, kan ni fatta hur jobbigt det är att sitta på tåget så länge?.. Min rumpa var platt och kvadratisk och jag kände mig stel som en pinne. Hatar den här resan, It kills me.  

Inte nog med det, hela vägen från Öret till Sthlm så satt det några finska fullisar som luktade prutt! De luktade sprit och cigaretter och jag kände deras andedräkt on me och de snackade super högt.. Fyfarao!   Och på tåget från sthlm till Östersund så vaknade jag av att det luktade fis.. Liksom out of nowhere, någon släppte en feet! Hahhaha

Ajaa nu kollar jag på en super duper avsnitt av Biggest Loser! 
Hörs sen dudes! Puss*


Dagens

Jag hade tråkigt för en minut sen och detta blev resultatet, en daaageens wihoo haha








Linne H&M
Byxor SALT
Kofta H&M

120510 Bitterfittor finns det gott om.

Hejsan! Steg upp klockan åtta idag, åt frukost och gick till skolan för att slicka röv så att jag får skriva tentan på fredag. Men det funkade inte. På hälsoakademin och personalen på Örebros universitet sitter det ett gäng bittra kärringar kan jag säga er. De mår bra av att trycka ner studenter och de njuter av att se oss besvikna. De är sånna bitterfittor utan medkänsla och fan vad otrevlig man kan vara. De kan ju inte ha fått något på jävligt länge, men tycker det är fel och FUCKED UP att det går ut över studenter bara för dom är torra och inte har något liv. Så hur som helst kommer bli sommarlovsplugg för min del, yippie!
Men jag har hunnit cykla in till stan med Natalie och handlat på willys också tills nu så jag känner mig mycket duktig ändå. Hakuna matata my friends, ha en bra onsdag!

Efter lunch blir det plugg



xoxo

fitta

Jag har glömt anmäla mig till tentan på fredag. Jag är inte på så gott humör så det blir ingen mer bloggning för min del idag.

Update nr 2 från det tysta rummet

Karen anser att jag är flickig! Jag är inte alls flickig. Jag tycker inte det. Jag har alltid varit lite pojkig enligt mig. Min storebror har aldrig tyckt att jag har varit en jobbig tonåring med pms och sminkproblem. Jag hade aldrig någon bitch-period när jag kom in i puberteten och jag umgicks med min bror och min kusin nästan hela min barndom. När dom spelade Fifa satt jag och tittade på och när de spelade Super Mario var jag alltid med. Oh, the good old days...nintendo 64, köpa tuggummin för 50 öre och cykla till Mahi och leka med barbies. Åka världens största ruschkana på somrarna i Gottsunda och bli hämtad av min bror från fritids. Ingaa beskymmer, man är lycklig var daaaag, i en härlig friiiiiiiiiiiiiiiiid! Filosofiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Hakuna matata. Det är ord som är bra.

Update från det tysta rummet

Halå! Har precis ätit lunch och en frusli (musli med fil och bär), och vet ni! Jag hittade 200 kr i min plånbok idag, 200 kr! Jag skulle leta efter mitt bankomatkort (fråga mig inte varför, jag har ändå bara 28 kr där inne), så tittade jag i mitt sedelfack och där låg det två Carl von Linné´s! Fick hjärtattack och blev överlycklig, så nu är jag oh so happy. Ska försöka plugga nu tills vi blir hungriga igen..vi hörs!
I augusti ska jag åka till England och shoppa en hel vecka med Mahi och våra mammor, så bli så kul! Denna klänning köpte jag förra året när jag var där med min älskling Appe:
xoxo

110510 Tisdag

Sitter i ett grupprum i tysta rummet just nu med Karen och Natalie. Har varit här sen 10.15, men har inte fått så jättemycket gjort för jag krånglade med internet. Men har gjort en del i alla fall, so that´s good. Jag bara längtar tills på fredag, då är tentan över och då ska Mezgebe och jag på relaxen på Gustavviksbadet och vi ska relaaax! Så nu ska jag fortsätta plugga vidare, kommer probably vara här hela dagen. Måste fixa tentan! Hoppas ni har det bra. Min lilla ko åker till Östersund idagoch lämnar mig, återigen. Buhu.



xoxo

100510 Trading places.

Godkväll alla läsare. Ligger redan i sängen nu och är jättetrött. Jag har tränat och pluggat idag, så jag känner mig duktig! Brukar alltid hitta lite "nya" låtar på min mobil när jag tränar, jag har en ganska lång lista med blandade låtar som Mezgebe la in åt mig förut. Har hur som helst upptäckt Trading places med Usher, jag har hört den förut men det är inte förrän nu som jag really like it. 

Lyssna!

 


Ska krypa ner ordentligt nu, vi hörs, sov så gott.

Sjukling

Ligger här i sängen och jag känner att jag håller på att bli sjuk! I can feel it coming! CRAAAAP.. Jag vill inte bli sjuk, snälla pliis pliis pliiiiiiiiiiiiiiiiiis jag vill inte bli sjukis :'(  Jag fryser så mycke just nu och jag har gjort det hela dagen! Satt i bibban och frös, jag var kall som en isbit.. Kanske ska följa älsklingens råd och äta typ 1000 apelsiner/mandariner så att man får en massa C-vitamin. Det kanske hjälper, vi får väl se.



10 maj 2010

Meeen hallååå hejsaan!

Ska snart iväg till skolisen, jag kollar ner på mina naglar och fyfarao vad misslyckat min manikyr blev! Hahah jag målade dem i mörkret typ så man såg inte ordentligt, men nu i dagsljuset så ser det nästa förjävligt ut! Jepp thats how misslyckat det blev, aja det ser bra ut långt ifrån, får nöja mig med det.

Ska dra med Sami och möta Karen för lite plugg! Måste ju kämpa som mest nu på slutet, JUPPIIII! Men vi måste försöka att inte snacka med varandra, för sätter vi i gång så tar det aldrig slut hahha..

Ha en super fin dag! Puss*

   

100510 Mitt första u

Hej! Min tenta gick åt helvete hahahaha men vad ska man göra? Jag och Mezgebe hade värsta samtalet om att jag tänker och fokuserar mer på negativa saker än det positiva. Jag tar allting för serisöst och jag tänker för mycket. Så jag har bestämt mig för att minska på tankarna och bli mer positiv helt enkelt, haha får se hur det går. Mission impossible? Jag ska få mitt första U nästa vecka, yippie. Men det finns en omtenta dagen innan vi slutar och den ska jag faktiskt klara.
  Ska till skolan snart och plugga, ska bara äta färdigt min mammas goda köttfärssås. Hejdå!


Fransk manikyr a la Daniela

Jag är super happy! Har precis målat klart mina naglar, eftersom att jag inte är en prow så tog det så jäääkla lång tid! Försökte göra fransk manikyr, men det gick typ åt skogen! Måste köpa ett nytt vitt nagellack, för den jag använde va lite halvseg.. Men men here are my nails :)




        
Det ser ännu fulare ut på bild än in real life, men men här har vi min handikappade hand :)

Jersey Shore wihoooo

Tänkte bara säga en sak innan jag återgår till att måla mina naglar, ÄLSKAR ni drama? Då måste ni bara kolla på Jersey Shore! Hahhah världens bästa serie! Går på söndagar 20:50, alltså just nu.. Jag måste bara påpeka en liten grej, Mike aka "The Situation" (Hahahha hur mobbat är inte det liksom, smeknamnet säger mycket) är en 27 årig no lifer och en douchebag (stavning?)  Nee nu är reklamen slut, måste gååååå..

                 
                  Bilden säger mycket va? Mike är mongot i mitten..

Får 5 av 5!!

Hey, what did you expect?

Den här reklamen är så konstig och sämst, Hey, what did you expect?






















Eeehh, some pussy? said by Monki

090510 television

OOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH det går inte så bra att plugga. Jag vill inte! Det är roligare att titta på Teen mum, Top Model, Gossip Girl och Wipe out. Vet ni, jag skulle kunna ligga i sängen och titta på tv hela mitt liv om jag inte hade ångest. Jag älskar tv, tv är världens bästa uppfinning. Skolan är världens sämsta uppfinning, haha. Nu ni mina vänner ska jag gå och äta middag hos Mezgebe, får se vad han har hittat på. Sen ska jag försöka plugga någon timma innan jag däckar för dagen. Sen är liksom söndagen över, gone, borta, begraven och historia.



xoxo

9 Maj 2010 Position

Sitter här i Samis rum och kollar på de nya avsnitten av 16 and pregnant. Bebisen var verkligen så gullig, goosh jag älskar bebisar :)  Sami är super duktig, hon ligger i sängen o pluggar, hoppas jag inte stör! Hon säger ju att hon brukar decka när hon pluggar i sängen, så thats why I'm here, för att hålla henne vaken :) Hon är så rolig, hon byter plugg ställning every 5 minutes! Hahaha   

Ställning 1

Ställning 2

Ställning 3





090510 She says she can´t wait.

Godmorgon! Det är söndag igen, och vad är det man gör på söndagar? Jo, man städar, pluggar, tvättar och tar det lugnt med en pizza eller något. Jag själv har tvättat kläder och gör det fortfarande, när tvätten är klar ska jag ta mig till skolan och bosätta mig där hela dagen. Jag har en praktisk tenta imorgon och jag har som sagt inte hunnit plugga till det, så jag måste verkligen ta vara på den här dagen och försöka klara det imorgon i alla fall. Det är bättre att jag försöker än att inte dyka upp alls har jag kommit fram till.
   Hade en dunderkväll igår med mina gullepluttar här hemma föresten, här har ni lite pictures:





xoxo


Good girl gone bad is gone for ever

I gotta live with the fact that I did you wrong forever..



Grym kväll ikväll! Så roligt o bara vara med sina nära o kära här i örebro :)  Vi drack, spela charader och hade bara kul! Vi åkte en snabbis till Max för att sedan dra o lämna Karen. Denna låt kom när vi åkte hem..


valentines day

Valentine´s day, en film proppad med kändisar som handlar om ja, inget annat än Valenting´s day. Det enda som var bra var slutet; everybody want´s to hear those three little words...let´s, get, naked.



Får 2 utav 5

080510 Over and out.

Jag trodde aldrig dagen skulle komma. Sista dagen på praktiken. Sista dagen jag vaknar 06.00 på jävligt länge. Då dagarna var som mörkast såg jag ändå ett litet ljus, det var en längtan till denna dag, dagen allt slutade. Känns som en sten har klämt på mitt hjärta hela tiden och nu är den borta. Feels good.
Det betyder att jag äntligen kan släppa ut mitt hår, bära parfym och måla mina naglar. Bli mänsklig igen, haha.
Hur som helst så är det lördag, vädret är rent ut sagt PISS, äckligt jävla pissväder. Men vill ut och dansa och ha kul, får se hur det blir med det, måste ta en dusch nu, adios amigos!

 

xoxo


Ballerina kladdkaka

Måste bara säga att Ballerina Kladdkaka is the shiit! Om ni inte har smakat så måste ni bara göra det, så jääääkla gott! Med lite milk on the side och TA DAAA där har vi en succe.. Funderar på om jag ska ta en eller inte, jag ser paketet ovanför micron och den ropar på mig. I promise! Men jag har tränat så jag borde verkligen inte.. Får se vad som händer hmm hmmm...

           

8 maj 2010

Ohhhh gosh! Jag har vart suuper duktig idag! Jag la mig super sent igår men endå gick jag upp klockan 11 idag, för att älskling ringde och väckte mig :)  Så jag tog på mig mina tränings kläder och drog till gymmet! Sen kom jag hem och åt gröt, så nu sitter jag här och jag känner mig super stoltis! Hihihih ^^

Dagens väder: SKIT!
Dagens MÅSTEN : Städa och plugga
Dagens.. hmmm.. ääh kommer inte på mer!

Det är ju lördag idag, så vad fasiken hittar man på då? I don't know så jag ska vänta på roomie och så får vi se vad vi hittar på :)
         
Puss*

                            
                       
Peace In!

Sharing information.

Imorgon när jag vaknar (om jag vaknar) har jag sovit i 8 timmar sammanlagt på 2 dagar. And that is not so good. Ska däcka som aldrig förr imorgon efter sista dagen på praktiken. Like never before.
Musse! Du har försört min bil!!

Godnatt!


så sorgligt!

Hatar känslan när man inte vet vad man ska ha på sig! Jag blir sååå deppig :( Aja nu går jag till skolan och känner mig ful som en fis! Så sorgligt, jag dööör..

Hoppas ni får en bättre start på dag, bättre än min iaf! Måste springa innan Karen dödar mig hahah

What to do?

Hellooo!

Ligger i sängen just nu och snackar med Karen på msn. Vi har ett stoooooooort problem, vi vet inte när vi ska ses! Time is always a problem! haahah.. Vi ska till skolan o plugga lite granna och sen vet jag inte, kanske dra o träna? Aaa vi får väl komma på det under dagen helt enkelt :)

Jag skulle blogga igår innan jag somna, men min dator är lite cp! Medan jag kollade på The hills så bestämde den sig för att helt plötsligt bara dö! Jaa precis det kom upp en ruta som jag inte ens hann läsa och så stängde datorn av sig. Det är sån tillfälle då man vill slänga datorn mot väggen eller ut genom fönstret! But I didn't, för sen står jag där utan dator och det är ju inte så kul.

          
           Bild på mig o lilla B som är tillbaka från kosovo!  hihihih


060510 Can´t stop.

Hemma nu! Känns som om det har varit en jättelång dag idag, och det har det ju..vaknade faktiskt klockan 06.00, har varit uppe 18-19 timmar om man tänker efter. 
Har ändå haft en bra dag, gick bra på akuten, åt middag och kollade på film med Misha, sämsta filmen btw, Things we lost in the fire med Halle Barry, mycket dålig, ej att rekommendera.

Måste gå och lägga mig snart. Bläääääääää, ska vakna om fem timmar...Godnatt!


Deklaration!

God dagens kära blogg!

Sitter nu hos Karen,idag igen, o ska precis äta Lasagnette! Det är typ världens godaste mat :D  Sen ska vi plugga o känna oss super duktiga hihi! Efter det ska jag dra till gymmet och träna, det är dags nu! Karen drog utan mig eftersom att hon inte fick tag på mig idag. Min mobil dog idag :( Its very sad indeed..

Stackars liten är jätte ledsen, hon glömde deklarera :(  Jag var nära på att glömma, men mammsen påminde mig! Hoppas inte ni har glömt! :O

Puss*


very freaking annoying!

Assååå oooh vad irriterad jag blir! Håller på att kolla på The hills och så ska det komma reklam emellan, 1 minuuut! Okej 50 sek men endå!  Har kollat på serien i ett par nätter nu, har inget för mig längre så då får det bli det här. Jag kollar från allra första början, idag kollade jag på season 1 episode 9, det är när Heidi gör slut med Jordan för att han var inte bra för henne, bra tänkt där Heidi, är Spencer bättre då? Hahha i don't think so.. Men det var ett känsligt avsnitt, ska inte ljuga, det rann en liten tår nerför min kind haha jag är visst väldigt känslig!

Nu var det läggdags, måste ju komma upp imon! Puss*  




Förresten! Har ni sett det sista avsnittet av The Hills? Man kan se Heidis nya "fina" EXTREME makeover! Så mycket sötare innan..


050510 Vad duktig Christiano Ronaldo var ikväll..

Sitter framför tv:n nu med Musse, Mzgebe och Dani och tittar på fotboll just nu. Varför är det så mycket fotboll hela tiden? Hela, hela, heeelaa tiden! Det enda roliga med fotboll enligt mig är att se Musse böla och skrika framför tv:n, hahah. Hoppas Real Madrid förlorar nu...moahaha..
   Har annars haft en jättebra dag på akuten, hände massor, kom in flera multitrauman och jag fick assistera när läkaren sydde ihop ett huvud och så fick jag sätta kateter. Och vet ni! På fredag ska jag få åka ambulans, ska bli så spännande. Hoppas det fortsätter såhär bara..hörs imorgon :) Fasiken nu gjorde Ronaldo mål igen..


Musse in action

xoxo

Why don't you love me?


Beyonces nya video, like or dislike?



5 Maj 2010

Jag sitter nu hos Karen, hon äter en super mumsig kycklingsallad! Längesen man åt en sån :)    Jag sov så skönt idag, jag ville aldrig vakna.. Meeen något gott varar aldrig för länge, älskling var bara tvungen att bomba min mobil så jaaa, jag fick väl gå upp till slut.

Lilla Karen är lite sjuk så jag följde med henne till Ica för att köpa lite mat, stackars liten hade inte ätit något på hela dagen :(  Så nu sitter vi här o kollar på vänner, best thing ever! Så nu får vi se vad vi hittar på underdagen..

Puss*


Tripp trapp trull! Är de inte super fina? :)

050510 Positive.

Kom hem för en stund sen efter näääästan två timmars skrivande biblan och nu ligger jag i sängen och tittar på tv. Gjorde färdigt en examinationsuppgift och skickade in den så nu är den färdig i alla fall. Ska till praktiken vid två och jag vill verkligen inte. Jag är så trött på skolan, men det har jag väl nämnt ett par hundra miljoner gånger? Trött! Alla tentor som är kvar kommer gå åt helvete men what to do, vill bara att det ska vara sommarlov. Ska försöka hoppa in i en ambulans idag eller nått, det skulle vara så kul. Får se, men jag ska think positive, thiiiiiiiiiink positive Samira!



hhahaha bild från helgen, kollar jag snett eller?

No cake for me :(

Shit pommes frites! Alla håller på att bli sjukisar :(    Sami ligger inne i stt rum och är halvdöd, stackars min lilla ko har ont i halsen och ont i kroppen. Stackars liten! Vad ska jag göra dåå? Jag som pluggar till sjuksköterska borde veta men icke! 

Det blev tyvärr ingen sockerkaka idag, vi vart så trötta efter träningen så vi bara satte oss ner på soffan som riktiga soffpotatisar och kollade på tv. Det var ju trots allt TV-NIGHT idag liksom. Så sockerkakan får vänta tills imorgon hihihi..

God natt! Puss*

      

Desperate Housewives

Hej, sitter framför tvn och dricker te. Har jätteont i halsen. Det är synd om mig. Snälla Gud, jag vill inte bli sjuk, snälla, snälla, snälla.
   Var och tränade trots allt. Vart helt slut..men nu har jag varit duktig i alla fall. Ska fortsätta titta på Desperate Housewives nu, sen ska jag och roomie baka sockerkaka med stora chokladbitar i. Kommer bli GRYMT.



xoxo

040510 Ohhh here she comes.

Är hemma från praktiken nu. Hittade en stackars Daniela hemma med ont i huvudet. Och vet ni vad, jag har ont i halsen. Så två halvsjuklingar sitter här nu och tittar på Hells kitchen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, orkar man träna? Njaenjeeajjanneeja?

xoxo


Over and out!

God morgon kära läsare!

Har ni precis vaknat kan ni känna er lyckligt lottade, jag önskar jag kunde sovit fram till kl 12, I WISH! För som ni vet så är jag lååååångt ifrån en morgon människa, jag önskar faktiskt att jag var mer av en morgon människa, skulle nog hinna göra mer under dagen, men icke. Idag fick jag iaf gå upp kvart i 8, jaa det är nu ni ska tycka synd om mig! Åt lite gröt innan jag drog till skolan så att man slipper höra magen kurra när man sitter och skriver tenta, hahah har ni vart med om det? Mycket pinsamt.  Så där satt jag o skrev/tänkte i ungefär 3 timmar, skrev tills handen krampa höhö.. Så nu får man vänta i 3 veckor på svar, håll tummisarna!

Vet inte riktigt vad jag ska göra, ska jag bara ligga o dega hemmahela dagen, eller ska man dra o träna och sen ligga o dega hela dagen.. Hmmm.. Ska tänka på saken :)


Nöjd efter en super jobbig tenta :)


030210 Yes you can put the blame on me.

FÖÖÖÖÖÖÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat ordentligt. Vet inte hur många som tar åt sig egentligen förutom min roomie, men jaa förlåt i alla fall.
   Har varit lite busy/lat, ja ni får välja. Har haft en fantastisk helg i Uppsala och sucky praktik idag. Ohhh, jag trivs verkligen inte där, man kan inte trivas mindre, det är så sorgligt. Jag är så sorglig. Och jag gjorde bort mig så hååååååååååårt idag, studentansvarige frågade mig vad jag hade haft för sjukdom när jag var "sjuk" i fredags och jag tittade ner i golvet och stammade fram typ...ehh..ont.i..magen...illamående..aa jag vet inte vad jag sa, spelar ingen roll för EVERYBODY KNEW att jag ljög, syntes på 20 mil.
Sen stack jag en patient 2 gånger utan att få blod, mitt självförtroende har nått botten, haha. Nej, men jag får ångest när jag tänker på min praktikplats, det är sant, saknar min gamla. Men får kämpa vidare till på lördag, tur att jag har så underbara människor när jag kommer hem. I love you.

Nu ska jag äta mina hotdogs!



xoxo

Loong loong day!

Jag hann inte ge Samira smisk imorse, därav inget bloggande från hennes sida! Jag har vart väldigt upptagen idag med min favorit sysselsättning this days (NOT) att plugga :( Imon är det tenta dags så nu måste jag kämpa ihjäl mig.. Gud jag känner mig så stressad, doesn't feel so good!

Aja nu ska jag iväg till skolan igen och plugga ännu mer! Ha en fin dag allihopa :)
Puss*


Mätt o belåten :)

Haalloooj!

Tänkte att jag måste blogga lite innan jag går o lägger mig! Sami har bloggat dåligt nu under helgen, och hon bloggade inte nu sååå hon ska få smisk på rumpan imon bitti! Det kan ni räkna med..

Jag är såå mätt, vi käkade en super middag för ett bra tag sen och jag känner mig fortfarande så mätt. Det sägs att man sover dåligt om man precis ätit när man går o lägger sig, is that true? I hope not :(  Jag behöver verkligen vila ordentligt idag eftersom att imon ska jag va i skolan hela dagen o plugga.

Nu är det läggdags, ska lägga mig o kolla på criminal minds :D hihih.. Och sen vänta på samtal från min älskade ♥
Puss puss*

      
                 Jag och min fin fina Shushan! Love you 


Underbar Söndag

Det är en suuuper underbar söndag! Äntligen är de gråa molnen borta , så nu skiner solen för fullt! And I love it, don't you? Tyvärr har jag bara kunnat njuta av solen genom fönstret eftersom att jag spenderat hela morgonen med att städa. Och nu ska jag iväg till skolisen o plugga, buhuuu! Man kanske kan sitta ute o plugga? Fast jag tror att jag bara kommer att lägga mig ner och sola istället. Vi får se vad som händer :)

Idag kommer min underbara roomie hem igen, hon har bara vart borta i ett par dagar men I miss her alooot!
Ha en underbar dag! Puss*   


I'm mrs. lonely

Jag pluggade en hel del idag, sooo I'm very proud of myself! Är inte ni?  Hiihihi^^  Jag och Musse hade svårt att bestäma oss för vad vi skulle göra idag, det finns egentligen inte så mycke man kan göra i den här lilla skit staden förutom att festa ahhaha sorgligt men så sant!  Så vi tog cyklarna (Sami, Musse lånade din för han ville inte ha min rosa haha) så drog vi till tybble pizzeria och åt :) Mumsigt! Sen cykla vi hem igen..

Men sen kom musse förbi igen och gjorde mig sällskap, han vet att jag känner mig som ett litet mongo här min ensamhet. Loooonely I mrs lonely, I have nobooody..

Morgondagen består av.. Giiissaaa??... Trummvirveeel.. PLUGG! WHOOOP WHOOP.. Nån som vill byta sitt glamorösa liv mot min? Let me know ;)




Jag i min fina underbara cykel sm Musse dissa! :(


010510 Första Maj!

Sitter här nu och dricker hot cocoa and I just love it. Imorgon blir det hemresa tillbaks till Öret, men jag känner faktiskt att jag vill vara kvar liiite till här i min kära hemstad. Har haft världens bästa shoppingdag idag med Natalie och vi gjorde lite fynd här och där, it was great!
   På fredagen blev det födelsedagsfirande, jättetrevlig middag på grekisk restaurang och lite nattvandring med en bussresa hem jag aldrig glömmer, en buss full med fulla nazister, aa...long story men jag var skiträdd.
Imorgon ska jag gå på morgonpromenad med Klara och Ida och hennes nya hund! Skulle aldrig vakna klockan nio på en söndag om det inte var för hunden, höhö. Ska försöka väcka Natalie, men det är tveksamt om hon kommer joina..aja, ville bara ge en liten update, jag har det bra, ska ringa Mzgbe nu och störa lite, Hejdå!



Ohh student-tider..

xoxo


I'm on a horse!

Jag vet att jag sa att jag skulle stänga av datorn meeeen jag var bara tvungen att lägga upp den här videon. Kom på det nyss när min kompis skickade sms o skrev "I'm on a horse". Hahhah kolla på videon så kommer ni att fatta. Vi såg den igår när Ellen hade bjudit killen i reklamen. Kan ni fatta att hela reklamen är gjord på en och samma tagning, och nästan utan några specialeffekter?

Vad ska man göra ikväll?

God dagens!

Sitter här i mitt lilla rum, i den här lilla gatan, i den här lilla staden, i detta lilla land! Och jag är super uttråkad :(  Alla mina gullepluttar är out of town, så jag är helt ensam. Har liksom bara musse kvar, så vi ska hitta på nått senare ikväll, vad vet jag inte riktigt än. Vi får se vettja!

Men nu måsta jag va duktig och stänga av båda mina älsklingar, datorn och Tv:n, cuz I really need to plugga! Tenta om 2 dagar typ så det är stress stress streeeess! So ha en super fin dag allihopa :)
Puss*


Hahaha älskar den här bilden :D

Valborg dude!

Hellooo! Kom precis hem och är galet tröött och hungrig! Det var en super kul kväll vi dansade massor..Det var dock lite för mycke folk så man var tvungen att armbåga sig fram överallt, even on the dancefloor :(  Mina fossingar gjorde super ont, som vanligt, så jag bytte om till mina vita tyg skor som tyvärr inte är så vita längre.. Massa gegga mojja på dem nu!

Nu väntar vi iaf på jouni som ska komma med mat :) I'm very exited!

Puss o god natt*

Jag o cows förra valborg


RSS 2.0