Dag 2

Foto: www.sadia.blogg.se/

Cocodice + Jersey shore + Nätshopping + Solnedgång med S = Min lördag.


Dag 1

07.30 Hade satt larmet på kl. 07.30, vaknade och somnade. Larm 08.00, vaknade och somnade. Sista larmet 09.00, vaknade och snoozade till 09.30.
09.45 En lång morgonpromenad med min kusin från Bangladesh (som bott i Tyskland med sin man i snart 2 år, åker tillbaks på söndag).
Frukost, betala räkningar, ringa (jävla) öbo, prata telefon, mobba min pappa och sånt allmänt småskit. Sitta vid datorn, drömma bort i sista-minuten resor.
12.40 Gränby-centrum. Reafynda lite på gina tricot. Tillbaks hemma efter någon timma.
14.20 Min kusin M kommer för att hämta min kusin från Bangladesh ifrån oss (hon ska bo hos dom till imorgon). Vi pratar. Han såg Law abiding citizen igår, en grym film! Får inte glömma att jag ska streama filmen Taken och titta på den någon kväll.

15.00 De åker. Jag vilar till kl. 16.00. Djup sömn, underbart.
16.05 Vaknar --> Noppar mammas ögonbryn.
16.15 Börjar åka till jobbet för ett kvällspass.
23.15 Hemma. Gårdagens pizza värms i mikro. Gott. Prata i telefon. Kolla bloggar.
00.15 Godnatt. Känns som om det kommer att bli svårt att somna ikväll.

Måste upp 07.00 imorgon för mitt sista arbetspass i sommar.



I love you



Vila i frid Älskade vän ♥

Kan inte riktigt förstå vad som hänt, kan inte riktigt smälta det, kan och vill inte inse att det är sant. Min älskade vän är borta och jag blir så ledsen när jag tänker på att jag aldrig mer kommer att se henne mer, aldrig mer se/ höra henne skratta. Hon var så snäll och rar, en helt underbar människa. Det är så orättvist att det hände henne, världens mest underbara människa på jorden. Ångrar nu att jag inte försökte träffa henne oftare, prata med henne oftare.. Har riktigt svårt att skriva ner det här, men jag känner att jag behöver skriva av mig.

Du är saknad! Älskad nu och för alltid ♥


20/12-88   -   24/7-10

När Jakob skulle vispa grädde.

Jag gav min 7-åriga kusin en uppgift när vi skulle baka kladdkaka. En uppgift. Det var att vispa grädde. Jag vet inte hur han lyckades, men han vispade fram en fet smörklump.


Presenter!

Mami kom ju hem idag och hon hade med sig en massa presentisar till mig! Love it! Hon tyckte väl synd om mig för jag har vart kvar i Sverige medan hon suttit vid stranden och njutit sv sol och hav.

Några av presenterna:



F12

Kom precis hem från Willys, va där med mammsen o pappsen! Yes my freedom is now gone för de är tillbaka, men men det va kul/skönt så länge det varade! Hahhaha..

Hade tänkt blogga igår men jag var så stressad så jag hann aldrig :(   Jag och Marie bestämde oss för att göra något roligt för att bryta den tråkiga vanan att inte göra något roligt på vardagar! Hon kom över, vi fixade oss och sedan satt vi på min balkong och lyssnade på musik och drack varsin cider. Mys! Sen drog vi in till stan, vi gick till ett ställe som heter F12. Vi var inte där så länge eftersom att vi jobbade idag buhuuuuu men vi hade kul den stunden vi var där. Vi satt där med våra drinkar och kollade på alla sjuka människor som gick förbi, vi satt där o kollade in alla konstiga outfits och frisyrer, är inte det typ det bästa som finns? Hahaha



Super fina Bullen!



-



And my homeboy say he got a bad bitch for me tonight.


@ Sumpan

Har varit lite dålig update sen förra veckan då jag åkte iväg till Garpis i Dalarna, men det är inte mitt fel! Det fanns ingen täckning därborta i varken telefon eller internet! Snacka om at vara in the middle of nowhere! (skriver man så?) Och sen jag kom hem har mitt internet knappt fungerat, varje gång jag sätter mig vid datorn så funkar inte internet. Snacka om att vilja jävlas med mig :(

Idag följde jag med Hannah till Kista, hon ville kolla in en jacka på Monki, själv köpte jag en blus/kavaj(vet inte riktigt vad det är, men det är fint haha) från HM. Blev helt kär i den ^^  Efter vår lilla tripp till kista drog vi vidare till Fia i sumpan för att se hennes nya lägenhet. Vi satte oss på tunnelbanan och fyfarao, det luktade så illa! En tonfiskmök hade någon släppt! Bläääää.. 
 
Fias lägenhet var så fin, ligger längst upp på byggnaden, en penthouse typ! Och utsikten var så vacker, den var över hela Sundbyberg, Love it!


Det luktade illa på tunnelbanan!


                    


Dreaming out loud.


Garpis! here we comeee

Nu drar vi tjejer till Garpis!! Ska försöka blogga därifrån, vem vet om internet funkar ute på landet. Vi har ingen telefonmottagning iaf! Don't miss me :D

Guapo and The City!

Ska snart stämpla ut, har äntligen slutat! Wiihoooo :D   Var o handla på rasten med lilla Bullen (Marie), vi drog till Willys för att köpa all mat som vi kommer att behöva till helgen. Vi ska dra till landet och vi ska va där hela helgen lång. Mys! Det ska bli så roligt, alla fyra samlade för att koppla av. Det ligger någonstans i dalarna, så det tar ungefär 2 timmar med bil, men det är Fia som kör så who knows, vi kanske kommer fram dagen efter hahahah..

Ska in till stan för lite shopping med Guapo( Fia det är ditt nya smeknamn bara så du vet!). Hörs ikväll!
Puss*




Snyggingar ;)


Pictures från i tisdags!

Bloggade aldrig igår eftersom att jag var så trött när jag kom hem. Så tänkte lägga upp lite bilder från vår mysiga kväll! Marie har 3 supersöta sötisar (katter), jag har aldrig varit riktigt förtjust i katter men dem kunde man inte motstå! Har dock bara tagit bild på en :(





 


Vin och ost

Guuuuud! Vill bara hem o sova. Har deckat typ 2000 gånger idag medan jag jobbar. It's crazy! Men men slutar om ungefär en halvtimme så jag får väl bara stå ut och hoppas på att tiden går fort. Har världens huvudvärk så det gör ju inte saken bättre.. Märker att jag klagar för mycket så jag slänger in en liten kommentar som " men vädret är ju jätte fint" höhö.. Torr? I knooow.. Älskling har även åkt hem idag så är väl lite deppig :(


Idag ska jag iväg till bålsta med mina underbara älsklingar. Vi ska dricka lite vin och äta ost. Lite vuxen poäng där hahah inte en typisk Daniela thing men ääh man måste ju prova på nytt, ellerhur? Försöker blogga lite mer när jag kommer hem ikväll!

Puss*


Underbara gullepluttar!


My heart is bound to beat.


Sand.



Lördag 17Juli2010

God morning Sunshines!

Ska snart iväg till stationen, ska ta tåget till jobbet. Vi fattiga människor har ju inte råd med en lyxig taxiresa, tyvärr! Det är super fint väder, riktigt varmt. vi får vääl bara hoppas att det är lite svalare på tåget annars I will die. Känns som att vart man än går så är det varmt, på jobbet är det skit varmt, så kommer man ut så är det varmt, tar man tåget/bussen varmt där med, kommer hem ännu varmare. Vart kan man kyla ner sig själv? Kommer snart köpa ett stort kylskåp som man har på restauranger!!

Det är lördag idag, så vi får se vad vi hittar på idag! Nått kuligt iaf :D

Dagens Outfit:
Linne: Hm
Shorts: Bik Bok
KLocka: WESC
Armband: Idonnoo!


Det är dags för fredagsmys!

Borde egentligen inte sitta vid datorn, ska jobba imon, men ville blogga lite innan jag lägger mig eftersom att det var ett tag. Det är ju så jäkla fint väder ute, helt underbart! Man vill ju inte precis sitta inne vid datorn då. Har haft en riktigt mysig fredag, började me att dra o bada med pluttis och hans kusiner i Nälsta, man är typ tvungen att bada hela tiden eftersom att solen bränner så mycke, jag känner mig som en stekt kyckling när jag försöker sola! Haha

Vi drog hem för att "laga" mat. jag gjorde riset (cuz I'm a prow) och så åt vi det med en super god kycklinggryta som pluttis mamma hade lagat! MUMMA säger jag bara :D  Efter det satt vi bara hemma, hans kusiner kom över och vi kollade på The Hangover! Så jäkla bra film, man skrattar hela tiden för att filmen är so sick! Om ni inte har sett den så rekommenderar jag den!

Läggdags! Puss*


Bild från i onsdags när vi fika inne i stan. Shushan, jag och loquita!


Family ♥





JOGGINGRUNDA!

Kom precis hem från en super joggingrunda. Det är perfekt väder för att gå ut o träna. Det går ju knappt o va ute om dagarna, är man det så måste man ha en strand/sjö/pool i närheten för att kunna svalka sig var 10 min. It's crazy tror aldrig att det varit så varmt i Sverige och vi är verkligen inte förberedda för värmen. Vart man än går är det så varmt och det finns ingenstans o svalka sig. Usch! Därför går jag nu på kvällen då det är svalare. Nu är jag iaf röd som en tomat så en bild på mig just nu...ehhm.. nej!  Men det var skönt att få gå ut o springa, känna att man rör på fläsket och inte bara sitter hemma doing nothing :)


Bjuder på denna bild i lördags när jag va på Josefina! Här med Carro :)

Min nya Älskling!

Kolla vad jag fick i present av pluttis! Har länge velat ha en sån här klocka, hade bestämt mig för att köpa en nästa vecka men nu har jag fått en Hihhih ^^    TACK!





Är den inte fin?

HELVETES...

... JÄVLA SKIT! Riktig skit dag idag. Självklart börjar den med en dålig natt, no sleeping, vilket leder till försovning. Ofcourse. Kom nästan 3 timmar sent till jobbet, bra jobbat Daniela! Det är så varmt att man knappt kan andas men neeeej man får inte klaga för annars är det ju så kallt så man MÅSTE vara glad för att det är varmt. Är trött. Min skrivare är så seeeeeeg, skriver ut 1 papper per minut. Har även myggbett som ser ut som bölder, de är stora och och äckliga! Arbetskollegan sa att det såg ut som borrelia, nice! Om någon sadist där ute vill ha spö ställer jag mer än gärna upp. Hej då!

Till alla lovebirds.





På schemat.

Sol&Bad



10Juli2010 Lördag

Vaknade upp ganska pigg idag! Skönt att få sova ut finally :) Det går verkligen inte att sova inne i mitt rum, goosh det är rena rama bastun där inne! Meeen jag ska inte klaga det är fint väder så det betyder solning och badning för min del. Måste skynda mig till tåget nu.. Hoppas ni får en underbar dag! hhihi ^^

Puss*


Jag vet att man inte ska ha glajjer inomhus men det skiter jag i! Hittade ett 2 år gammalt linne från hm, suer gullig :)


Sleeping tajm!

Det är fredag. Det är fredag och klockan är bara 25 över 12. Det är fredag och klockan är bara 25 över 12, jag ska inte jobba imorgon. Det är fredag och klockan är bara 25 över 12, jag ska inte jobba imorgon men ändå ska jag gå o lägga mig. Jag är trött, superduperfluperuper trött! Tror att bara jag ser en säng så kommer jag att decka. Vill inte riskera att kolla till höger för där står den och ropar på mig, kollar jag dit deckar jag framför datorn, inte ok! Klockan va ju 20 över 12, fan det är ju lördag!

Ska lägga mig o sova, behöver sova ut! Men imon, när jag är utvilad, då ska jag ut för att sola o bada. Vet varken vart eller med vem (jag är mobbad jag vet, I have no friends) men det skiter jag i för att sola ska jag ändå. Ska bli svart som en bajskorv! Wihuuuuu.. Passa på allihopa det ska bli 29 grader varmt!

Puss o god natt! Mucho love to you (i form av ett sugrör)

Pastel de Choclo

Någon någonstans måste ha vetat att jag va på dåligt humör för att min granne kom precis förbi med "pastel de choclo" ( det är typ en paj med köttfärs och en massa gott och så lägger man majs över). Det är chilensk maträtt och en av mina favoriter! MUMMA.. TACK! Du gjorde min dag ♥




Crappy Crappy Day

God dagens!

Är trött och tjurig idag. Why? I donno. Kan bero på sömnbrist i över en månad, jääääävligt jobbiga människor på mitt jobb, solsting, eller att tjejerna på jobbet smittade av sig, för nästan alla va "tjurhumör" idag.. Ähhh det går väl över! I hope :)  Hade tänkt dra o bada efter jobbet men icke, molnen ville jävlas med mig, så precis när jag sluta så kom de fram. Ville ni få mig på ännu sämre humör? Ni lyckades.

Ska nog bara va hemma idag och göra pappa sällskap! Mamma och tvilligarna har nämligen åkt till Barcelona och idag. De bara lämade oss och de ska vara borta i 3 HEEELA VECKOR! De ska få sola, bada och bara koppla av i värmen medan jag jbbar som en åsna! Gissa om jag blir på ännu sämre humör medan jag skriver det här ooooh! Nu är jag jätte sugen på chocklad eller guuuudis! I need it now, på momangen.


Bild från i lördags. Jag och älskade gullungar!


Spontan Trip!

Igår hade jag tänkt dra till grönan för att möta upp älskade Sami som jag saknat så mycket! Men vi kom försent, efter klockan 6 så höjde de priset till inträdet och då hade jag och tjejerna inte råd. Fattiglappar! Men snart är det löning, då jäääävlar! hahaha

Vi drog istället och åt mat, vi blev bjudna på mat av en jätte snäll tant som jobbade där eftersom att vi ite hade lösa pengar och de inte tog emot kort! Tack så mycket för maten! Du räddade oss..

Efter det drog vi vidare till Josefina. Jätte mysigt ställe dock väldigt dyrt men så värt det! Måste tillbaka.. Vi hade så roligt, vi bara satt o snacka hela kvällen! Kommer att sakna er så mycket när jag åker tillbaka till Örebro :(





  


Distant Relatives.

 


Så jävla grymt.



Tråkmåndag 5Juli2010

Hello Bitches! Är det så man ska skriva för att bli känd i blogg världen? Det verkar vara så, man måste tydligen vara väldigt aggresiv och elak för att lyckas.. Men men we don't roll like that here, visst Sami?.

Det har varit så fint väder de två senaste veckorna men tyvärr har jag inte fått njuta en sekund av det, jag jobbar så mycket och slutar så sent att jag inte hinner se solen :( Det är så sorgligt! Men idag kände jag mig tvungen att göra något åt saken, så jag och mamma tog oss till badet som ligger 5 min ifrån oss. Så där låg jag i ungefär 2 timmar och fick i mig lite D-vitamin höhö..

Nu måste jag lägga mig, men först måste jag torka håret, har precis färgat håret så jag måste kolla hur det blev!
Puss på er, sov så gott! 


Är så sugen på vattenmelon!

SöndagsMys!

Sitter hos syrran i Handen och är mongotrött! Fy :(   Jag sov ändå ganska länge idag, fick sova ut för en gång skull, but still! Jag orkar knappt hålla mina ögonlock uppe, kanske borde jag använda mig av tändstickor som stöd? Maybe ;)    Har varit här hela dagen, hela familjen är här, vi har solat och ätit god mat!

Hade det jätte mysigt igår hos Marie. Jag och Fia kom fram någon gång vid 4 tiden, efter en helvettes tågresa. Hur kan Ac:n vara avstängd en sån varm dag som igår? Kändes som att jag höll på att smälta! När vi väl va framme hjälpte vi till med bålen och lite annat. Hennes mamma hade lagat världens godaste thai mat, GUUUD vad jag älskar vårrullar, fan det bästa jag vet! Jag åt så mycke tills jag sprack and I like it. Koh Phangan kan slägga sig i väggen! Vi satt ute på hennes pappas tomt och bara tog det lugnt resten av kvällen, förutom när vi lekte lekar. Jag brukar aldrig ställa upp på sånt, men igår kände jag mig lite tvungen och det visade sig vara super kul!

Lägger upp lite videos och bilder från gårdagen senare, eftersom att jag inte har med mig USB kabeln.

Puss*


Här är bilden som jag la upp igår, här ser man bättre!


Eclipse

Hallooj!

Medan Kenza dissar "halloj" så hissar jag det. cuz I tycker att det är gulligt :) Inte för att jag brukar säga det irl men här på bloggen går det ju bra! hahhaha

Sitter här på jobbet och är övertrött, så ursäkta mitt flummiga inlägg men har vart vaken sen klockan 5 idag och kunde knappt sova inatt :(   Men ska snart iväg till gulligull Marie idag, ska åka till bålsta! Där ska det ätas en massa gott, dricka och leka en massa lekar. Typiskt Marie, hon bara älskar det! Så i bålsta ska jag spendera min lördag.

Igår jobbade jag, som vanligt, och efter det åkte jag in till stan för att möta upp mina systrar. Vi skulle på bio för att kolla på Eclipse. GOOOOSH! Den är så bra, alla MÅSTE se den. rekommenderas älskar historierna..Vi drog o fika efter bion och sedan åkte vi hem, för jag är en party pooper :( Måste lägga mig tidigt..




Bilden blev liten, orkar och hinner inte fixa, men det är bild på Marie, Mine och jag :)


DAGENS FRÅGA!

Jag undrar en grej, jag har varit i miljontals affärer i jakt på den perfekta sommarklänningen men jag hittar ingenting!! Vart finns dem? Vart finns alla gulliga, blommiga somriga klänningar? Har ni tips, tell me!


RSS 2.0