My beautiful dark twisted fantasy.

Godkväll alla läsare därute. Sitter här med nyduschat hår, nytt nagellack och har smörjt in min rumpa med olja. Yes I have. Känns bra. Känns bra att ta hand om sig själv, att bara tänka på sig själv, att ibland faktiskt bara vara själv. Fokusera på mig, och bara mig!
Imorgon blir det faktiskt, och då menar jag på riktigt en fet pluggdag. Jag måste fixa tentan på fredagen, den viktigaste. Jag ska, jag ska, jag ska, jag ska! Så jag och mina favoritbästigatjejor kan ha en fabulouse-helg! Punkt slut.

Make up store.

Hej bloggen! Tillbaks från make up store och jag har äntligen handlat ett rött läppstift! Det blev en läpp-penna till också, så nu kommer mina läppar vara superfina! 



Tisdag 30November2010

Jag vaknade upp någon gång efter 8 idag, drog till min föreläsning. Riktigt jobbigt, hade svårt att hänga med och jag förstod inte allt som föreläsaren sa. Men jag var nog inte ensam om det eftersom att det var flera som ställde frågor. Så jaa jag förstod till slut :)  Good jobb Daniela!       (måste få säga att min föreläsare är en bitch)

Sov inte så bra inatt, igen, så jag kom hem, åt av Samis goda lasagne, MUMMA, och sen sov jag i ungefär 2 timmar. Skönaste powernapen ever måste jag säga. Vaknade dock med en liten huvudvärk, som jag fått lite då o då dem senaste dagarna. Så jag tog en alvedon så nu mår jag bättre!
Det var meningen att jag skulle plugga hela dagen idag, men det gick ju inte så bra. Nu är vi bjudna till Make Up Stores event, det ska bli riktigt kul. Hoppas hoppas hoppas jag får en goodiebag!

Sleeping time

Då var det väl läggdags idag igen. Vi människor sover så mycket, känns som att man missar så mycket när man ligger o sover. Jag tror det är därför jag är en nattuggla, så att jag hinner vara vaken så mycket det bara går av dagen. Sen har jag ju problem med att vakna upp, så jag missar ändå halva dagen. Very sad indeed! Meeen man kan ju samtidigt inte förneka att sova är nog det bästa som finns, det är skönt och bara helt underbart!

Imon blir det en dag med massa plugg, IGEEEEN, och sen blir det självklart despan klockan 21.00. Har nte så mycket inspiration, vet inte vad jag ska skriva eftersom att jag inte gör så mycket om dagarna. Nu ska jag kolla på Vänner det är det enda som får mig att somna nuförtiden..

            

Måndagkväll.

Godkväll! Det är måndag idag vilket betyder att det är tvkväll på tv3 från åtta till elva här i kostugan. På tisdagar är det Desperate housewiveskväll, på onsdagar är det Greyskväll och på torsdagar är det Criminal Minds. Vilka fina traditioner vi har! Imorgon blir det upp rätt tidigt, måste tentaplugga ordentligt..har tenta på torsdag och fredag, woop woop!


Måndag 29NOvember2010

Nu drar jag och Khalle iväg på föreläsning, vi ska lära oss om det endokrina systemet. FUNNY TIMES! Naaaat! Så tråkigt, men men you do what you got to do!  Efter det stannar vi kvar i skolan för ännumer plugg, goooosh vad jag har set fram emot denna dag..

Pallar inte mer, hörs ikväll! kisses*


Örebro is what you make it.

Då var man tillbaks till staden Örebro efter besök i Stockholm och Uppsala. Har haft en jättebra helg, träffade min fina Appe på fredagen, vi åt massa god mat hos henne och gick till Berns på kvällen. På lördagen mötte jag upp min storebror och vi gick omkring på olika gallerior hela dagen, åt quesadilla och spelade Trivial Pursuit. På kvällen var det födelsedagsfest och efter det blev det snorhal bilresa hem mot Uppsala. Har spenderat hela söndagen nu med min bästigaste familj. Kände faktiskt ingen ångest när jag och kosan kom fram till Örebros station idag, det kändes faktiskt ganska bra.
Ska gå och lägga mig nu, ska kliva upp om fem timmar och gå på seminarium, har faktiskt ingen ångest över det. Kan sova en stund när jag kommer hem imorgon istället.


Load the gun Kevin

Var tvungen att lägga upp den här videon. Den är bara för rolig och jag måste säga att jag förstår honom!


Destination Örebro

Jag har varit i Sthlm hela helgen, men nu är det dags att ta sig hem till Örebro igen. Sam har också varit på besök i Sthlm så nu åker vi hem tillsammans. Skönt med sällskap! :)   Ska snart börja röra på mig, skulle ta pendeltåget mot sumpan, men min pappa är så bäst, så nu får jag skjuts till stationen. Älskar min pappsen!

Sara drog precis, vi chillade, snackade en massa skit och sen lagade jag en super god lasagne. MUMMA..
Hörs när jag kommer fram till Pennybridge.. Peace out!

        

Söndag 28December2010

Godmorgon mina fina ♥

Vaknade för ett litet tag sen, men jag o Sara har bara legat o degat o kollat på TV. Vi kollade på the Kardashians, rolig serie med sjuka personer med fööör mycket pengar och väldigt stora rumpor hahhaha..  Nu ska vi gå upp o äta frullis :) GOOOOOTT!

Vad ska man  ätaa?

                               

Bloggtorkan is now officially over!

Har tagit en lång paus, det har varit en riktig jobbig vecka och det är väl inte över än.. Men nu är iaf bloggtorkan över! Träffade mina älskade vänner idag, längesen man såg dem och det var riktigt kul. Hade glömt hur glad jag blir av att vara med dem, så jag måste träffa dem oftare.. Orkar inte skriva mer, lägger upp lite bilder..






I do.


Tuffa tider.

Hej bloggen, det har ju blivit dåligt med uppdaterande här på senaste tiden, men det är tuffa tider just nu. Det är snöstorm ute och man hinner knappt uppleva dagsljuset dessa dagar. Vi alla vaknade vi 11-12 tiden idag utav kurrande magar. Har inte haft riktig mat i vårt kök på ett tag så vi tog oss ut till Willys och handlade lite basic-saker. Sen har det inte hänt så mycket, vi gick till skolan och snackade skit, sen kom hem lagade mat och tittade på desperate. Imorgon måste jag plugga, annars kommer jag dö i ångest. Godnatt på er.


Pretty girl rock.


MÅNDAG.

Då var det måndag igen och jag har överlevt helgen. Det ser ut att bli en ganska skön vecka eftersom jag bara har två föreläsningar..Cowiesarna ska på föreläsning vid ett, tänkte gå till biblan då och läsa lite. Har två tentor nästa vecka, oh shit NÄSTA VECKA. Oh Gud, vad tiden går. Ska klä på mig nu, Ha en bra start på veckan!


Musse, du suger!


A week ago.



Sysselsättning.

Namn: Samira
Alias: Sam
Hemligt alias: ?
Ålder: 21
Bostad: En tvåa på studentgatan
Avskyr: Blåsta människor som borde skaffa sig ett liv.
Tycker om: Choklad, redbull och Ryan Leslie.
Ditt bästa minne: Kommer inte på något..so sad.
Ditt sämsta minne: -
Pinsammaste du gjort: Det måste varit när jag tappade min matbricka med köttbullar och potatismos på golvet mitt i matsalen på lågstadiet.
Din sämsta sida: Jag är en hater.
Beskrivning om dig själv: Hater.
Kärlekslivet: -
Klädstil: Skinnjacka och converse på vintern.
Komplex: Mitt blåmärke på min nagel.
Vad finns i fickorna: Försvarets hudsalva.
Bästa personen du vet: Mamma.
Sämsta personen du vet: Jag har min most-hated-lista.
Drömyrke: Yrke med fet lön.
Dröm: Åka jorden runt. 
Det första du tittar hos killar: Inget.
Det roligaste du gjort: Gotland 2007 kanske.
Piercingar: 4 i öronen.
Tatueringar: Nej.
Samlar på: Skor och kläder.
Intressen: Shoppa.
Höger- eller vänsterhänt: Vänster.
Humör just nu: Glad, tro det eller ej.
Favoritgodis: CHOKLAD GOD DAMNIT.
Är det nåt du absolut inte äter: Gris!
Kläder just nu: Mjukis och hulkentshirt.
Musik just nu: Tyst..
Vad sa du senast: Hejdå.
Sommarplaner: Aaaaaaah vet inte.
Är du bra på matte: Absolut inte.
Längd och vikt: 1.72, vikt är hemligt.
Hur många kuddar sover du med: Två, ibland tre.
Favoritväder: Sommar och sol.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: Choklad, redbull och Ryan Leslie.
Spelar du nåt instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Inget av det.
Sparare eller slösare: Både och.
Vem är viktigast för dig: Familj och vänner.
Bästa film: Lejonkungen.
Tror på liv på andra planeter: Ja.
Har du några homosexuella vänner: Not that I know..
Tror du på mirakel: Ehm aa!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja.
Ser du på kärleken som ett misstag: Va?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3.
Bio eller promenad: Bio.
Är du kittlig: Under fötterna jaa...
Snarkar du?: Inte vad jag vet.
Stjärntecken? Vågen.
Rädd för insekter? JAAA.
Äckligaste insekten: Kackerlackorna i Bangladesh.
Största svaghet: Hater.
Det här är jag bra på: Vara hater.
Bästa bok? Tusen strålande solar.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Telepati.
Chips, morötter eller godis? GOODIS.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare får det nog bli.
Har du nån flickvän/pojkvän? Ryan Leslie.
Stökigt eller välstädat? Stökigt nu förtiden..
Gungar du på stolen? Nej.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig.
Vilken hand håller du gaffeln i? Vänster.
Hur är din drömtjej/kille? Ryan Leslie.
Hur många syskon har du? En brooooooor :-)
Vad är du mest rädd för? Framtiden.
Saltar du på maten? Det händer.
Gillar du att sjunga? Nej, får ont i öronen.
Anser du att du är stark? Ja.
Brukar du sola? På sommaren.
Röker du? Nej.
Snusar du? Nej.
Använder du knark? Nej.
Kaffe, te eller inget? Te ibland.
Har du en besatthet? Ja, mitt hår.

Kan inte sova.

Fan! Jag kan inte sova. Ligger i sängen och tittar på gamla bilder..så konstigt hur tiden bara går och snart har jag bott här i två år. Det har gått så snabbt. Så mycket som har hänt. Så mycket. Så att det inte går att smälta. Och gå vidare.

En månad kvar till lite jullov.

Godkväll bloggen. Kom precis hem från min lilla Mohini som bjöd mig och Dani på tårta, en fabulouse tårta might I add! Inte nog med det proppade jag i mig en kebabtallrik också, så nu är min mage rund och putar ut.
   Tentan idag gick sådär..känns som om hela den här terminen har varit kaos. Knas. Blä. Tur är det att man har så så så bra vänner och familj, or else I would die. Imorgon åker ena kon till Sthlm vilket betyder att båda korna är i Sthlm och jag, här, själv, kvar i Örebro. En lördag. Själv. Här. Kvar. Men det ska jag väl klara av?


Oh nana.


Stress. Ångest.Stress. Ångest

Har vart dålig på att blogga, vet inte varför, eller jo det vet jag. Har hamnat i en ångestperiod och vet inte riktigt hur jag ska bli av med den känslan.Känns som att jag nått rock bottom och jag vet inte hur jag ska ta mig upp. Men i guess att sånt här får man gå igenom, ta sig igenom och lära sig hur jag ska göra nästa gång. Skönt att jag har min familj och mina bästa cows som stöd. Vad skulle jag göra utan er?
 
Vet att om några år kommer jag att tänka hur dumt det var av mig att oroa mig för det här som händer mig, men just nu är det svårt.  Att känna sig ensam, vädret, skolan och money problem är nog orsaken, jag stressar nog mest över skolan. Pengar går att fixa på något sätt och vädret går ite att göra nåot åt men jag trodde aldrig att plugget skulle vara så svårt för mig, att det skulle få mig o känna som jag känner just nu. Får mig att undra ibland om jag är dum i huvudet eller nått? 

Men jag är staaark som älskling brukar säga and I can do it! Så jag ska sluta deppa och sluta göra er deppiga med mitt inlägg..


Min syster, min klippa! Love you

Pizza ikväll.

Hej alla glada! Ikväll är det pizzakväll i ko-stugan. Ska strax gå iväg och hämta dom och sätta oss framför bonde söker fru och greys, det kan ju inte bli bättre.

Thoughts are things.

Tjena bloggen! Har varit på seminarium hela morgonen, nu sitter jag och cowies och tittar på Top Model. Ska snaaart ta mig till skolan och börja tentaplugga. Woop woop!

Time to go

Om en timme ska jag sätta mig på tåget och åka hem. Känns riktigt jobbigt, på grund av den långa resan och på grund av att jag måste åka här ifrån. Men men thats life I guess, man får väl ta det..

Gullis har laddat ner filmen Salt åt mig, så att jag har något att se på resan, självklart har jag även Vänner på datorn som jag kan kolla på efter filmen, man måste alltid ha en back-up plan liksom. Det är ingen sovplats så jag kommer att sitta på dem obekväma stolarna i 8 timmar blööööö, fyyyy vad jag inte längtar efter tågresan...

Vi hörs imon när jag är framme! Puss*
                     
              
                                       Kommer att sakna dig!


I love you.


Burgers and movie

Tänkte gå o lägga mig, är ganska tröttis trots att jag vaknade riktigt sent idag. Det blev inte filmen Wanted som jag ville se, vi kollade på Gangs of New York istället. Såg iofs en liten bit av filmen Wanted och den verkade så himla orealistisk som jag redan trodde så det kanske va lika bra?

Vi drog även o handla lite mat, man måste ju äta! N var sugen på kyckling burgare så vi gjorde det, och det blev riktigt riktigt gott! MUMMA..

God natt! Kisses*




Söndag 14Oktober2010

God dag gullepluttar!

Hur mår ni idag? Sega efter en tuff helg? Själv har jag vilat ut mig riktgt ordentligt, men är ändå liiite seg, behöver nog en dag till och imorgon kommer jag va på topp! höhööö..

Igår stannade vi hemma, det blev en hemma kväll med film och mys! Vi blev tipsade om en film, en gammal film. Den hette 12 Monkeys eller nått sånt och det enda jag kan säga är att den SÖÖÖÖÖÖÖÖG bananskal! Slösade bort 2 timmar av mitt liv på den mest onödiga filmen EVEEER. Ajaa får väl ta o släppa det nu..

Idag blir det en slapp dag, kanske kolla film or sum sum. Fikmen Wanted går på 3:an dag klockan 21.00. Ska man kolla på den? Det verkar vara en film där det omöjliga är möjligt! Hmmm vi får se!


Peace out!

Mardrömmar

Idag vaknade jag upp av en riktig jobbig mardröm. Ska nog inte dela med mig om vad det var jag drömde om men jag kan säga att det inte va trevligt! Men jag kan säga att det var en riktig sliskig man med i min dröm, han liknade Laserturken typ.. Han var lång o smal och riktigt riktigt äcklig, fy helvete!

Jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar, men nu för tiden så kommer jag alltid ihåg dem. Brukar för det mesta vara mardrömmar, så jag skulle helst gå tillbaka till inga drömmar alls..

Hur som helst så kom jag på en grej efter min dröm..

Laserturken liknar Jafar från Aladdin! Hahha jag tycker att de liknar..

Lördag.

Nu ska vi ta oss till Sävja och fira min minsta kusin, vi ska fira 1 år!


Den här låten tar mig tillbaks till vår gamla lägenhet i Gottsunda.


As long as you hold onto your faith, there is nothing blocking you from attaining your desire.

Godmorgon, då var dagen äntligen kommen. Fredag. Mona Sahlin är mobbad, vår kung är en orre och man misstänker att Örebros våldtäcksman är värre än haga-mannen.
Jag ska dricka upp mitt te, klä på mig och ta mig till skolan och hämta en bok och plugga någon timma, sen hoppar jag på tåget mot Uppsala. (!) Nu blir det Ryan i högtalarna, hööööööööööörs!


Tack för att du finns!



Tänk att det var två år sen, galet hur tiden går så fort.


SchoolTajm

Nu drar jag till skolan! Jihoooooooo.. Dags för en massa plugg, hör av mig ikväll!

Kisses*

Torsdag 11November2010 Guuuud Mööörning

Det här är min godmorgon video, den gör mig glad! Hahhaha hans miner är FÖÖÖR roliga..


Bloggen har spårat.

Godkväll bloggen, det är Sami som skriver. Ni kanske har märkt att bloggen har spårat lite granna. Men jag vet inte vad jag ska säga, det är vintertider, det är mörkt ute, vi befinner oss i en stad med bara skitsnackare och bitches (rent ut sagt!), jag är pank för att min bil blev misshandlad, blev hustlad på en jacka för 2 laxar, jag orkar inte laga mat så jag och khalle har levt på ägg och skolans mackor, så nä, jag kan inte påstå att att jag finner någon struktur i det hela.
Anyways, har heldags föreläsning imorgon så vi bangar på att göra kulllebyttor på almbyplan och snöänglar i kärlekslandet ikväll, det blir läggdags snart istället. På fredag blir det Uppsala, ska hänga med min familj och recover ska bli FAAAAAAAAAAAAAAAB. Puss och Godnatt!

-.-

Fick precis ett samtal. Behöver bara skriva av mig. Måste bara säga att det finns sjuka människor i denna värld, med en sjuk fantasi. HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA detta var nog årets skämt! Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Det är bara för sorgligt och en fet jävla förolämpning (Kan inte förklara, tyvärr)..

HAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Uttråkade Cows in action


Vi var trötta, sega och deppiga. Detta är resultatet

Onsdag 10November2010

Idag går jag inte ut, NOOOO WAAAY! Jag vill gömma mig under täcket för alltid när jag kollar ut genom fönstret.. Så inte okej, så idag stannar jag hemma hela dagen :)    Ska in i duschen nu, sen ska jag plugga hela kvällen! Wihooooo, det är roliga tider det här, goooosh, vill bara ta en sista minuten till Thailand eller något annat varmt land och bara steka hela dagarna. Whyy god WHYYYYYY? Varför är jag inte rik? VARFÖR?

Aja nu ska jag ta en super varm dusch I need it, puss o hej leverpastej..   PS. Mina roomiesar behöver kärlek tror jag, jag blir deppig av Samis inlägg hahaha.. Give here some love!


The botten is nådd.

Tjena mina vänner och ovänner. The botten is nådd. Tänkte bara säga det. Nu kan det bara gå uppåt! Efter regn kommer solsken. Just nu är det snöstorm dock. Men hur som helst. Khalle det kan bara gå uppåt nu. DET KAN BARA GÅ UPPÅT! Ska ner och ge Mohsen lite mandariner nu, Hajjdi!


Desperata Hemmafruar

Halloooj! Ligger i sängen och kollar på Desperate Houswives. Var i skolan och pluggade idag, så jag känner mig super duktig! Men det var riktigt kallt ute, kändes som att mitt aniskte frös till is och skulle ramla av! Fy satan asså jag HATAR vintern.. Så nu är det skönt att ligga här under täcket och kolla på en bra serie :)

Sen blir det middag, vet inte riktigt vad vi ska laga än, hoppas det blir gott! Nu ska jag fortsätta kolla på despan!


Saknar sena sommarkvällar! Saknar er 


Tisdag 09November2010

Jaa vintern är verkligen här, nu går man runt och fryser hela tiden. Inne som utomhus. Känns som att man måste gå runt med ett stort täcke runt sig hela tiden.. Brrrr vill bara gå i ide! Ajaa ska sluta klaga det gör ju bara saken värre :(

Ska äta något och sen dra till skolan för lite plugg! Sooo funny  hihihih ^^

NOOOOOT!


Tisdags-pepp.

Snökaos säger rubriken på aftonbladet. Dags att dra på sig jackan och vantarna och ta sig ut. UUT. Till piskande snö och kyla som går in i benen. Yey. Hare bra!

Måndags-depp.

Hej bloggen. Mår bajs idag. Orkar inte med någonting, missar en föreläsning och ett seminarium. Vilket kommer bite me in the ass så småningom..kommer får skriva sju analyser om sju olika arbeten sen men jag orkar inte bry mig just nu. Är trött, seg och blä. Ska ta igen mig idag så jag orkar resten av veckan. Jag och Khalle ska TA TILLBAKS DET VI HAR TAPPAT.
Familjen var här igår vilket var fab. Åker till Uppsala om fem dagar, wöhu.

Taras B-day @ Sturecompagniet

För lilla gulleplutten fyller år! Love you Taris






Till Samira...

... Cuz I know you lööööve him 


Sex vaxade laxar i en vaxad laxask

'
Ser kanske inte super gott ut men belive me, it was the BOOOM! Som jag har längtat efter lax..

Söndag 7November2010

God eftermiddag!

Sitter vid matbordet och äter frullis.. Yiepp så här sent för jag sov länge idag och det är skööönt! Sååå desa Sami och jag har INTE ångest! Hahhaha du borde lära dig av mig hö hö!

Det vart en ganska lyckad kväll igår, drog först till min älskade vän Tara, vi åt tårta och sjöng singstar, det va trevligt! Vid 11 tiden började vi röra oss in mot stan, vi drog till Sturecompagniet. Det var kul i början men sen efter 12 så vart det så packat med folk att man knappt kunde röra sig, som vanligt! Så någon gång efter 1 så drog jag hem, fick skjuts hem av gulleplutt så det var skönt :)

Lägger upp bilder senare, orkar inte ladda upp nu! Puss på er*


Jag och älskling Tara ♥

Same mistakes.


I just can´t explain this shit at all.

Godmorgon. Vaknade klockan nio imorse och stirrade i väggen ett tag. Gick upp, gjorde omelett till mig och kosan. Vi åt, och nu sitter vi vid varsin dator. Planen är att vi ska plugga idag. Frågan är när..

Vi såg The social network igår, var ganska bra faktiskt, tänk att en diss av en tjej kan leda till något så bra som ett 25 billion dollar projekt. Kanske ska bli datanörd?
Och backstabber?


ESTOCOLMO

Det är super duper sent och jag är super duper trött. Jag ska bädda min säng och gå o lägga mig för jag orkar inte mer. Det har varit ett par jobbiga dagar med för mycket plugg och för lite tid. Har knappt hunnit städa eller tvätta kläder men nu har jag gjort tentan så nu är det hela över, för tillfället iaf!

Förresten, jag är i STOCKHOOOOOLM nu! Jag lämnade mina cows i Pennybridge, men det är okej för de har varandra! Hoppas bara de inte svälter ihjäl sig.. NI MÅSTE ÄTA ORDENTLIGT!

Sleeping times! Hej dååå.. Kisses*

                 
Söta Karen och jag! Gyptian kvällen..

 


God Morning


Kan Ashton Kutcher hoppa fram?

Tjaaaaaaa, de senaste dagarna har jag funderat över om mitt liv är ett skämt. Örebro är en sån konstig stad och jag undrar om jag är med på PUNK´D!? Khalle, är vi med på PUNK´D eller? Eller vad är det som händer?
Gäller att hålla ut till sommaren, för då taggar jag. Långt härifrån, haha.


Den här låten gör mig glad.

En sånhär kväll som denna


Gooooosh!

Jag och Sami är så sorgliga! Vi vill bara att någonting kul ska hända, nånting ovanligt, intressant idon't know vad men något! Varför händer ingenting!!!!!! Guuuuuuud vill bara slänga mig i väggen, då får sami ringa ambulansen! Det är väl ovanligt? Jag bad henne byta profilbild på FB så att man har något att kommentera hahahhahaaahha så sorgliga är vi!  Det enda som hjälper är väl att gå in på Ana Ginas blogg.

Fred Ut!

Ris utan lock?

Hej hej!

Har precis bytt om, tänkte göra annat än att plugga hela dagen som en apa så jag ska dra o träna :) Jag måste bli lika stark som hulken! Försöker även laga ris men kan ju säga att det går åt skogen. Jag tog sönder locket till grytan och jag kan inte göra ris utan lock. Nu ser det ut som en äcklig gegga, typ risgrynsgröt. Naaaajs! Ahapp då får man slänga det, jag som hatar att slänga mat.. Någon som vet hur man gör utan? Ajaa måste dra nu!


Godmorgon!

Hej bloggen, det är onsdagmorgon och det är mitten i veckan nu. Snart helg! SNART! Förhoppningsvis ska jag få träffa min bästigaste familj i helgen och jag can not wait. I really need them och jag saknar dom så jävla mycket, jag kännner mig som en mesig bebis. Hur som helst, snart har jag och Dani svalt frukosten och är påväg mot skolan. Heldagsplugg på schemat. Ciao.


Godnatt för idag.

Godkväll bloggen. Sitter och rensar lite bland bilder jag har på datorn och upptäckte precis att jag har så mycket onödiga bilder. Bilder på armhålor, ett halvt huvud, suddiga bilder på God knows what, aa ni förstår. Jag har fått bort en del nu i alla fall. Kameran är en sån bra uppfinning..så mycket minnen som man kan spara. Eller deleta. Man väljer själv liksom.
Godnatt.


Gubben i Lådan


Inte riktigt min stil, but I like..

I don´t have to say you´re beatiful, you´ve got plenty other guys to say that to you.

Spöregn, mörker och plugg är inte en så bra kombination..gör mig halvt deprimerad och flummig. Vi är påväg mot en mörk period och jag vet inte om jag är redo. God damnit! Ska lyssna på Ryan L och bli lite glad nu. Tjingeling.


Höstregn

Kom precis hem från skolan, riktig skit dag måste jag säga! Fyfarao vad pluggandet gick segt idag :/  Nu ska jag dra till gymmet mot min vilja. Vill verkligen inte gå ut i det här vädret, det regnar så mycket, känns som att det aldig kommer att ta slut. Tror det har regnat sen klockan 1 idag. Usch o bläää.. Nee nu ska jag byta om och dra till gymmet även fast jag inte vill!

Sen blir det nudlar med kyckling + Desperate Houswives! Yummiiee + Yippiieee


Tisdag 2November2010

God morgon på er! Sitter här helt klar med jacka och skor på för att dra till skolan. Helt själv. För kossorna vill inte gå med mig, jag tror de försöker frysa ut mig, känns som någon typ av mobbning! Så nu får jag gå heeeeelt ensam, i kylan, till skolan. Buhuuu :'(      De tycker inte om mig längre, kanske dags att flytta ut?

Nee skoja, de tvättar. Jag kan inte plugga hemma så jag går i förväg. Jag känner mig jätte duktig faktiskt!Hiihih ^^   Hörs sen :)

Ps. Jag vaknade inte upp flintis! Thank you lord!

Tuffa Tider

Hejsan svejsan! Tänkte blogga från skolan idag men det gick inte så bra, "sidan kan  inte visas" kom upp. Jag blev förbannad och stängde av allt. Yepp thats me, har inget tålamod.

Måste bara säga att det känns riktigt skönt att kunna öppna kylskåpet och se en massa valmöjligheter. Har inte sett så mycke mat sen jag va i Sthlm. Vi behövde VERKLIGEN storhandla hahahaha... Måste bara få säga att jag har precis dödat en insekt, vet int riktigt vad det var för en. Den hängde där på mitt tak så jag tog skon och halvmosade den. Vet inte om den hamna i min säng eller i mitt hår. Jag kan iaf inte hitta insektjäveln. Vaknar jag upp utan hår imon bitti, jaa då vet ni vad som hände!

Nu måste jag sova, ska vakna upp klockan 8 imorgon, har inte gjort det på hur länge som helst! Ska sitta i tråkiga bibban, i tysta rummet där man till och med hör vad alla tänker. Så tyst är det! Wish me luck..

Kisses*


Här har ni en bild på mig och mitt hår och Mohsen, ifall jag inte kan ta mer bilder. You never know om jag vaknar upp bold imon!

Willys.

Tjooooooohoo, är hemma från biblan och nu blir det en tripp till Willys. Vi ska storhandla. Vi har inte en jävlaste potatis-skrutt i köket. Vi har levt på en måltid per dag de senaste dagarna..men nu ska det bli ändring så vi inte dör i magkatarr. Korv och mos står på menyn!


Ny vecka, nytt liv.

Godmorgon. Mina roomiesar är sega så jag tänkte bara hälsa er godmorgon! Så godmorgon på er. Hoppas ni och vi får en bra start på veckan nu. Puss på er!


Buzz & Guitar Hero

Tänkte bara säga god natt innan jag går o lägger mig! Har haft en trevlig kväll med mina grannar :) Det spelades Guitar Hero och Ruth gick verkligen in för det, hahah det va roligt o se. Vi tröttnade på spelet och körde lite Buzz istället. Tyvärr vann inte jag  en endaste gång men men..

Puss o hej!*



RSS 2.0