How Could you?

Snabb update! Älskling gav bort mitt candy!!!!!! Han tog med det när han och vänner skulle kolla match, and he didn't bring it back!!! Goooooosh mitt liv går under :'(

310310 Foodfoodfood.

Hej alla glada! Jag fick sluta tidigare ikväll och därför är jag superglad! (tillskillnad mot imorse höhö) Jag gick faktiskt inte och handlade imorse, jag lagade faktiskt mat, själv! Så duktig jag är. Och nu har jag och Mezbege lagat kitcha, en eritriansk maträtt, den är såååå god, jag älskar den! Och det bästa är att det bara behövs 4 ingredienser, mjöl, vatten, något speciellt smör och speciell kryddblandning. Sen måste man ha turkisk yogurth också..aja jag ska sluta babbla detta är ingen matlagningsblogg.

Eftersom jag är så stolt över dagens matlagning, tog jag lite bilder, höhö.

Innan jag gick till praktiken lagade jag pasta med köttfärssås:



Kitcha:



xoxo :)


If you change your mind..

Kom precis hem från willys, vi va o storhandlade, så nu står inte kylskåpet tomt längre, nu är den full med matis, köpte lite godis också ^^     Vi fick dock vänta lite för länge på taxi, de sa att taxin skulle vara framme inom 15 minuter men icke, det tog ungefär en halvtimme! Usch om det är något jag verkligen hatar så är det att vänta. Men jag tror inte jag är ensam om det, eller?

Hann precis med slutet av Biggest looser finalen, det är helt sjukt hur mycket de förändras! Tror jag ska söka dit, hö hö! Neee men det skulle va grymt att ha en personlig tränare, en Bob eller Jillian, helst en Jillian :D

Nee nu ska jag kolla på Anna Ankas nya program där hon söker efter en assistent, detta ska bli kul! Hon är bara för skön..



Like or dislike? Vad säger ni?

My life your entertainment

God dag alla gullepluttar!

Till skillnad från min roomie, så mår jag super idag! Bättre än igår iaf, för solen skiner lite idag, den liksom tittar fram men molnen ska förstöra allt! Craaaaap :D    Sitter här och dricker te och kollar på Ellen. I just love ellen, hon är bäst!! Channing Tatum var gäst, han sa att han vart strippa för många år sen, innan han blev känd, så ellen fick en lapdance hahhaha very funny!

Vi skulle va i skolan vid 12 idag, vi skulle plugga, men icke. Istället sov jag hur länge som helst och äter frulle så här sent. Jag skäms lite granna :(    Nu ska jag planera lite inför dagen, får se vad som händer..




Bild från i lördags, nästan hela gänget


310310 Javisst, redan onsdag.

Godmorgon! Är på pisshumör och vaknat på helt fel fucking sida. Har ingen frukost ingenting och måste gå och handla innan jag går till praktiken, eller svälta och dö? I donno. Föresten..jag har marabou i skafferiet..maybe we can work this out..hm..
Mmm..marabou...got to go, vi hörs, hoppas alla har en superduperonsdag!



xoxo

Alla älskar raymond!...NOOT

Hellooo!

Tänkte blogga en snabbis innan jag går i säng :)   har precis kollat på Couples Retreat med älskling och hans vänner. Ganska bra film, fick mig o skratta en hel del faktiskt. Han köpte massa godis och läsk, precis vad jag har längtat efter typ heeeela dagen!! Jag är lite av ett godismonster, för er som inte känner mig. Det känns ibland som att jag har en sjukdom lr något? Cuz jag är som en addict, blir knäpp när jag inte får mitt godis! Im a candy addict!!

Nu ska vi kolla på Alla Älskar Raymond (blääääääää, hoppas inte älskling inte ser detta för han älskar bajsserien) så Yippiiiieeee!!   Sen ska det sovas, för imorgon ska det banne mig pluggas :D

God natt på er! Puss*


Very goooood!....


...Noooot so good!


300310 Nothing on you.


300310 Oh, I can´t believe it.

Hej bloggen! Sitter i soffan igen, mitt favoritställe efter sängen eftersom båda riktar sig mot tv:n (min kärlek). Känns som om den här dagen har varit jättelång men samtidigt har jag tusen saker kvar att göra..har inte ens lagat mat. Kan inte laga mat själv nu när min roomie har lämnat mig, så jag lever på chips och godis. Har praktiserat från 07.00 till 16.00 sen tog jag och Karen en promenad till stan och tillbaks, det tycker jag var jätteduktigt. Ända sen jag kommit hem har jag bara suttit och försökt boka Londonbiljetter, så jävla frustrerande, vet inte varför. Det bara knasar hela tiden. Men hur som, så har det fixat sig nu efter femtioåttahundra år, så nu ska jag hoppa in i duschen och sen titta på Cougar Town och Christine eftersom Desperate inte visas ikväll..jävla CSI triologiskit.

Tog lite pictures today





xoxo


30 Mars 2010

Jag sitter här och är jäääääävligt uttråkad! Bläää.. Borde egentligen plugga, men jag har verkligen ingen lust! Så Sami om du läser detta, messa mig, du måste tvinga mig o plugga! Höhöhöhö ^^

Vi var i skolan idag och käkade lunch, helt okej mat faktiskt. Vi åt kyckling med ris och sallad :) sen gick älskling till sin föreläsning och jag gick hem. Very booring indeed! Så nu ska jag vänta på att han kommer hem, det är sjukt hur beroende man blir av varandra. Jag blir det iaf hahha.. Idag ska vi... hmm... ingen aning faktiskt! Kanske kolla på film or sum sum. Vi kollade på en film igår,  jag hade sett fram emot o se den, men FY FARAO va den sööööög! Percy Jackson and the lightning thief är nog en av de sämsta filmerna jag sett! 

   

290330 This is the music for love.



Heeej bloggen
! Sitter i soffan med min älskade dator i knät och mår allmänt bra. Helgen som gått var dunder! Var på Collage på fredagen och Sturecompagniet på lördagen. På Collage såg vi bloggaren Kissie med sina big big boobies och kändisfrisören Bobby med sin bigassbut! Det var lite kul..men annars var stället sådär, fullt med ganska ruttet folk (en ful brat med backslick in pairtcular). Men helgen var bra och hade riktigt roligt på Sture.
   Idag låg jag i sängen till halv tre, åt chips med dipp och choklad till frukost, storstädade hela lägenheten, betalade räkningar (är en riktig brokeass nu..) och tränat med Musse. Kom hem för en timme sen och har suttit och käkat grymmaste kycklingen (framför hollywood fruar) som jag fick av Mezgebe igår. Om ändå varje dag kunde vara såhär, exclusive betala räkningar.

Var föresten sämst på att ta bilder i helgen, men ni får se dom få jag har:





 

xoxo


Week end!

Gooood dag alla glada! 

Stor bloggtorka, I KNOOOW! Jag ber om ursäkt till våra få, men trogna läsare! Hihihi ^^    Jag sitter här och kollar på MADE. Det är om en kille som har aspergers syndrom, det är så synd om honom :(  Han har inga vänner och har det jätte svårt. It's so sad..

Det blev en super lyckad helg i sthlm. Det blev ganska stressigt i fredags, vi blev sena så vi tog taxi in till stan. Vi drog till Collage, jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om stället. Det var så konstiga människor där, musiken va sådär, en ful slickad brat började bråka med mig o sami. Så jag har inte så mycket bra saker o säga om stället förutom att det är nog den fräschaste klubben jag vart på. De städade hela tiden.. Men i lördags hade jag super kul, vi förkrökade först hos oss, sedan drog vi till stan där vi mötte upp grabbarna. Det blev sturecompagnet :) Jag har ingen kamera, så jag har inga bilder att lägga upp, ni får vänta till sami lägger upp dem..

Nu ska jag vänta på älsklingen, cuz I'm very hungry, och vi ska dra o handla some fooood!







270310 Estocholmo!

Haaalåå bloggen, sitter här i somaliekläder hos Khalles syrra i Sthlm just nu, vi vaknade precis. Igår var vi på Collage som var fylld med brats, inget att rekommendera! Men det var helt okej..ska inte complain! Ikväll hoppas vi på en bättre kväll! Ska hoppa in i duschen nu, puss på er! 

250310 Skvaller.

Hola amigos! Är hemma nu från praktiken och idag var det faktiskt en bra dag, det känns som om det faktiskt ska bli kul att bli sjuksköterska sen...om typ ett och ett halvt år..
Nu måste jag packa till Sthlm imorgon (!!!!!!!!) och hina köpa biljetter med min lilla ko och sen måste jag BUMS i säng för jag ska vakna vid fem, yippieyeyyeyeyeyeyeeeey!

Nu ska Mezgebe berätta smaskiga detaljer, got to go!



xoxo

Tachiiii ♥

En liten update! Jag har äntligen vart ute med Taschiii ♥        Hon är så gullig, men otroligt stark! Tur är väl att man har tränat armar på gymmet höhöhö ^^   Skulle ta med mig kameran för att ta bild på gullisen men jag glömde, typiskt mig!

Hade inte kameran men hon ser typ ut såhär




Mo Money Mo Problems?

Yeaah I don't think so! Jag har no money och mycket problem. Så More money no problem enligt mig :)


25 Mars Trötter

Ligger här i min säng och har en sån där suuuuper seg dag! Usch I don't like! Förmodligen för att jag vaknade halv 8 idag och nej det var inte för att jag hade lust och jag var pigg och glad! Neeej det var för att jag var tvungen, hade nämligen tenta idag. Det gick ganska bra, så vi får hålla tummarna allihopa :)

Ska försöka ta mig upp snart, annars kommer jag att få ångest! Sami Style hahhaha.. Men jag tar nog en liten powernap innan, en jätte kortis, super kortis, jag ska försöka att inte sova i 3 timmar ^^



Super sugen på pannkakor ♥

250310 She´s a maneater!

Godkväll bloggen! Hade min första riktigt praktikdag idag, det gick bra, jag hittade rätt på en gång trots mitt non-existing-lokalsinne..
Är skittrött, höll på att somna many times när det var rapportering, skumt eftersom jag hade sovit ganska bra och länge under natten. Aja, jag vet inte vad jag ska skriva, jag har 2 st handledare, en trevlig kvinna och en tant som virrar omkring och fikar hela tiden. Avdelningen består mestadels av cancerpatienter vilket är lite jobbigt, men det ska bli very interesting ändå. Ser verkligen inte framemot fika-rasterna, ett rum fullt med tanter som snackar om vädret och melodifestivalen och skit, uuuääääähhh.

Igår bakade jag och dani pizza föresten, det blev a great success, GREAT SUCCESS! :



xoxo


What goes up must come down

Gooosh! Sitter o kollar på Greysan och tycker så synd om Sloan :(  Han va så glad för att han skulle bli pappa och så drog dottern! Fy faraooo va elakt.. Hmm läste igenom det jag skrev nyss, ni som inte kollar på greysan kanske inte förstår, men ni som kollar, tycker inte ni samma sak?

Jag var o plugga idag och jag lyckades somna två gånger i bibban hahha hur lyckas man med det? Tror inte många som kan pull that off utan att någon märker att du har deckat..Sedan var jag o träna med Musse, I can feel att jag börjar bli en muskelknutte! Såå waatch out! Mohahha..

Jag väntar på att sami ska komma hem och se ska vi ut med Tachiii! Yippiiii

 


Its a beautiful daay!

God morgon mina kära!
 
Vaknade ganska tidigt idag, för att vara jag!  Hahaha.. Jag vaknade någon gång efter 10, Sami väckte mig, eftersom jag inte vaknade med hjälp av min telefon, suuuck! Jag undrar om jag blir döv under natten, för jag hör verkligen ingenting. Någon skulle kunna komma in och råna mig under natten, jag skulle inte märka nått!

Jag gick iaf upp och tvättade mina kläder, finally! Har knappt något att ha på mig längre buhuuu.. Ska snart iväg till skolan, ska äta lunch med Musse, och sen plugga all day :) Det kanske till och med blir träning idag. Jag är snart nära min dröm vikt, så det är bara att kämpa på höhö

So have a good day! Puss*



Gammal bild på mig och älskade Janju!

240310 Food.

Hej! Vilken intensiv dag det har varit, trodde min roomie hade dött och jag har grinat för att jag är knäpp. Jag är verkligen knäpp. Jag stack iväg till skolan imorse och gjorde färdigt mina inlämningsuppgifter, tiden gick och jag smsade min ko men hon svarade inte. Jag ringde, men hon svarade inte. Klockan blev över 13.00 och jag började fan få panik, trodde hon hade dött i sömnen under natten..
Som tur var så var det inte så, hon hade precis vaknat när jag kom hem halvgrinandes..hehe. You scared me cow!  Så jag lugnade ner mig med lite choklad. Mat och choklad är lugnande.


(mat) Bilder från helgen:





xoxo

23 Mars

Tjoofaderiiittan!

Sitter här i skolan med sami :) Det är sooo boring! We liksom dieee! Blääääää :(
Idag vaknade jag super sent, so not good, sami trodde jag va död hahah! Stackars lilla ko.. Men från och med idag ska jag vara duktig, no more vara uppe sent and no more vakna sent :)  Im gonna make mama proud.. It's a Pinkii promise!


230310 Dagens.



 

Topp, Gina Tricot
Kofta, H&M
Leggings, H&M
Strumpor, Donno

230310 Those were the days of our lives.

Godmorgon! Idag är det en hel ledig dag för mig, så jag tänkte utnyttja den och göra färdigt lite inlämningsuppgifter. Tänkte ta mig till bibblan om en stund, ska bara käka frukost och cathca up lite på Days of our lives, haha. Har hunnit tvätta lite kläder nu på morgonen och städat lite. Just nu tittar jag på Rachel Ray, hon är en sån tönt! Får falsk-vibbar av henne. 
   Hur som helst ska fixa gröt, är jättehungrig! Vi hörs senare, Ciao.

 

xoxo


220310 Got to be starting something.

Godkväll alla kära läsare, Musse stack precis och jag och frugan sitter och väntar på att American Idol ska börja. Egentligen har vi båda skitmycketjävlaskitplugg, men vi sitter och väntar på att American Idol ska börja...and that ain´t good...

Vi just nu:




                                  

xx


Kom igen nu dooomaaaarn!

Vi sitter här med Musse o kollar på ishockey match! Han tvingar oss :/  Hahhaha det är helt sjukt hur killar blir när de kollar på match. Det finns inga undantag, de blir som monster, lever sig helt in i matchen som att de vore där. De sitter o svär o skriker. Just like freakes! hahhaha  Det är bara för roligt.. Fattar de inte att domaren och spelarna INTE hör dem? hahah

Vi bjöd musse på middag, köttbullarna blev såå goda! Hemmagjorda självklart :) Sen ska vi till Surre o hämta hunden, vi ska rasta den idag tihii ^^     Sist men inte minst så blir det svenska hollywood fruar kl 21.00!


220310 Introduction

Hej bloggen!
Sitter här och klipper mina kluvna hårtoppar med en superstor röd sax. Daniela klagar om att hon ser ut som ett mikrofonhuvud, hahaha. Vi ska nu om några sekunder dra till skolan och plugga lite granna. Själv är jag skiiiiiiiiiiittrött, funderar på en redbull. Höll på att däcka trehundrafemtiomiljoner gånger imorse på praktik introduktionen. Får sova ordentligt ikväll helt enkelt, ska gå nu...är supersugen på tacos..for som reason. Åt det förra veckan hos Mzgbe:
Men ikväll blir det andra bullar, KÖTTBULLAR MED BRUNSÅS OCH LINGONSYLT! Yippie!
Hejdå!



xoxo

220310 Aldrig nöjd.

Varför har man så svårt att uppskatta saker och varför blir man aldrig nöjd? Varför kan man bara inte nöja sig med det man har och det man har uppnått? Varför måste man alltid ha mer? Varför måste man hela tiden sträva efter något bättre, något större? Varföööööööööör? Jag vill kunna nöja mig en vacker dag. Bara tänka, nu är jag nöjd. Men om jag ska vara helt ärlig så känns det som om den dagen aldrig kommer att dyka upp. Hm. Ska läsa nu inför praktikintroduktionen imorgon..jävla skit, jag orkar inte och jag vill inte, vill bara däcka och dö. DÄCKA OCH DÖ. Är på jävlabajshumör, PMS maybe, förhöjd progesteronhalt. AAAAAAAAAAHHHH!!!!!! Hejdå.



xx


Sorry dudes!

Sorry Förlåt Perdon Scusa Pardon!

Både jag o Sami har vart dåliga på att blogga nu under helgen men vi har mycket bra anledningar! Vi har åkt hem :) Jag va i sthlm från torsdag fram tills idag. Det var en ganska skön helg, både torsdag och fredag var jag hemma med familjen, och lördag var jag med älsklingen :)  Kommer saknis honom väldigt mycket! Ussch!

Kom fram till öret för ungefär 2 timmar sen, sami skulle hoppa på vid enköping men icke! Bussen från uppsala var sen, så hon fick ta tåget som gick en timme senare :( Fick ingen sällskap och hon fick frysa, stackars lilla ko!

God natt! Puss*




Ps. Hatar ni bara inte det här jääääääääkla skit vädret?
Kom verligen från ingenstans :( jag som trodde att våren was finally here!


200310 Where them girls talking trash?

Hallå, haft en hel super dag i Sthlm, är i Haninge nu och fick tillgång till dator, så slänger in ett inlägg nu, förlåt för bloggtorkan föresten. Hajjdi! xoxo

Gästbloggarn ;D

TJENIXEN !!!!!!today is my day, jag tog över datan nu för däni sitter o plattar sitt hår, crayzey. Varje gång hon har vart här så har hon haft plattat hår...minns inte ens hur hon såg ut med krulligt hår längre :O själv så överförde jag gamla bilder från min Ipod och så hittade jag den här finfina bilden från typ 08, där vi (or just me xD) leker Gs HAAAAh you just need 2 love it...aja whaevaa ska ta en dusch nu cuuz handen here I come ;Dlite suddig men funkar;D

190310 Freedaag!

Hej! Sitter här och dricker te och äter en äggmacka..ska snart till bussen och sen hoppa på tåget till Uppsala. Är trött..känner för att ta en powernap..kanske hinner jag..

Meeeen jag tänkte i alla fall slänga in lite bilder från i onsdags, vi var på Bells och åt tacos och sen blev det spontan utgång på Ritz. Hiho.
Bells var föresten skit. Ett glas vatten kostade 10 kr och en 33cl cola 19 kr, INTE OK!





xoxo


Fredag 190310 Familytajm!

Hooolaa! ♥   Raton con colaa

Sitter här med mor och far och myser :) Känns så jäkla skönt o va hemma, verkligen! Att bli uppvaktad och få en massa uppmärksamhet från dem hela tiden är det bäääästa! Absolut bästa.. Jag älskar mami o papi♥

Vi sitter o kollar på "la comedia", det är chilenska såpor på den chilenska kanalen, dem är VÄRLDSKLASS! Har alltid älskat dem. It's the shit!

Fick äntligen träffa älsklingen idag, hade saknis så mycke :(   Så det var typ dagens höjdpunkt förutom att träffa familjen. Nu ska jag umgås lite med dem och sen sova..
God Natt på er! Puss*


Jag och Nathii på kryssning för lite mindre än ett år sen


180310 Titta vilken supergullig roomie jag har...



xoxo

180310 5 hours sleep

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Är hemma nu från en heldag i skolan, sov bara i 5 timmar så jag känner mig lite övertrött, men jag mår bra ändå. Frugan har åkt till Sthlm, så det är ju lite ensamt i lägenheten..saknar min lilla fis! Idag ska jag bara tjocka mig och ligga i soffan, the thing I do best. Får ta och lägga mig tidigt också, har föreläsning vid åtta imorgon igen, sen sticker jag till Uppsala och då ska jag få träffa vänner jag saknar så otroligt mycket! Sen blir det lite shopping i Sthlm på lördag, längtar verkligen till den här helgen. Nu ska jag titta färdigt på Top Model och lägga ifrån mig chipspåsen..

Ikväll ska jag ge det en ny chans..



xoxo

Here I coooome

Yoooooo!

Tänkte slänga in ett inlägg innan jag måste dra till bussen! Åker till sthlm nu och jag är super super super suuuuuper glad! Ska först ta bussen in till stan, sen där tar jag tåget mot STOCKHOLM! Whoop whooop..
Sen blir det en 2 timmars resa, men de går snabbt, jag brukar decka, och jag kommer verkligen göra det denna gång eftersom att jag vaknade så tidigt idag! So NOT my thing :/

Jag bloggis när jag kommer fram till sthlm or sum sum..
Ha en trevlig dag!Puss*



Jag idag! Tröja från Zara..


170310 The x-effect

Herregud! Sitter och kollar på The X-effect (fast jag borde plugga), och det är fan helt sjukt. I varje avsnitt är alla paren otrogna. I alla fall 99 % av alla..så skarrigt. Jag kommer aldrig förstå hur man kan vara otrogen mot någon man påstår sig älska..baby I mest up, ehh aaa, YOU THINK?! 
  Aja, dags att åka in till stan och käka. Vi hörs!

Såhär ser jag ut,





xoxo

Taaaacooos!

Ligger i sängen halvdöd, är så trött och lite ångestfull. Det beror nog på plugget o att jag saknar familj, vänner o älskling o lite annat.. Det går väl förhoppningsvis över snart. Annars dör jag :( hahhaha

Ska snart iväg till stan o äta den läääääängtade tacosbuffen! I DIEEEE! Jag vet att jag o sami har tjatat om den, men hur kan man inte? Så jääkla gott! Hihhih  ^^

Imorgon åker jag till Stockholm! Gud vad jag längtar :D Ska bli så kul o se mami o papi and everybööödy else tihi!
Trevlig kväll dudes! Puss*



Gammal bild på mig o vänner i sthlm..


170310 This womans work

Helt underbar fantastisk och bäst!



170310 Just wanna be good to you.

Hej! Det är äntligen onsdag, dvs. lillördag, och det ska firas med tacobuffé ikväll!
   Vaknade på helt fel sida imorse, hade drömt marddrömmar all night, därför var jag helt cranky på morgonen. Morgon-ångest är det värsta som finns...man pallar inte gå upp and face the day riktigt..men jag gjorde det ändå! Jag tog tag i mitt liv och var på gymmet kl. 10.00 exakt. Känner mig duktig och ångesten har dämpat sig nu, skönt. Sen damp det ner en ny veckorevyn i brevlådan också! Yippie.

xoxo


Idonnooo 170310 00:30

Ska strax gå o lägga mig för att jag ska upp tidigt imorgon! Yepp tro det eller ej så ska jag försöka gå upp någon gång efter 09.00! För klockan 10.00 ska jag banne mig vara på gymmet och träna som en häst :)  Sedan blir det en massa plugg heeeela dagen! Visst låter mitt liv super intressant? hahahha NOT!

Efter plugget ska vi dra på pubrunda med vår sektion, heter det så? Aja hur som helst ska jag o sami för en gång skull inte sitta hemma som små kärringar o vänta på greysan, utan vi ska ut o ha kul. Whoop whooop! Vi ska äta tacobuffe för endast 39 kr. That souuund goood to mee!

Idag blir det inget kvälls/natt snack med älsklingen. Han ska sova tidigt för han har tenta imon. Jag ska hålla tummarna och be för honom ♥

Natti natt! Puss*



Han gillar min rosa cykel ^^ Lycka till!


160310 I´m asking him to change the world.

Hej, ligger i sängen och tittar på American Idol, jag tycker programmet är bra, Ellen är med and everything! Oh, jag önskar jag kunde sjunga...det är en sån fin talang. Jag önskar jag hade någon talang i alla fall, när jag var liten ville jag bli tandläkare (I know, jag var/är en wierdoo), men sen hade jag en period då jag ville bli en sångerska precis som Britney Spears som var min dåvarande idol. Then I realized fakta, att jag faktiskt inte kan sjunga. Sen har jag velat bli godisbagare, jobba på en chokladfabrik och bli delfinuppfödare.
   Men inget av det blev det. För att jag ändrade mig igen, eller så vågade jag bara inte följa mina bageridrömmar..who knows. I don´t.

Min utsikt from the bed just nu:

Godnatt :)

xoxo


160310 A lá carte

Hallå bloggen! Har precis stoppat in mitt och frugans experiment i ugnen (som ska ätas till middag) och jag tror det kommer bli ganska lyckat. Vi älskar att experimentera med mat och prova nya chipsdipper, food is our passion! Mat är the great love of my life..kanske jag har sagt förut, men aa, that´s how it is.
   Idag har jag varit i skolan halva dagen, gått på seminarium (som gick bra, sa inte ett skit, satt bara tyst haha) och pluggat i älskade biblan.
Oh oh oh oh smakade precis på vårt experiment, blev yuuuuuuuuummiiiie! Kanske kan ge ut recptet sen..men bara kanske.



xoxo

Solig Morgon 160310

Goooood Morgon!

Det är en underbar dag idag, för att solen skiner! Det är allt som krävs för att få mig på gott humör tihii^^.. Jag sitter här och äter min gröt, känner mig super duktig höhö.. Försöker hitta nått bra o kolla på, men icke! Finns bara en massa skit program som Våra bästa år, ett program jag tröttnade på för måååååånga år sen. Kommer den någonsin att ta slut? :/   Och så är det Quizzo på 5:an. Ett program man ringer in till för att gissa nått ord. Blääää!

Ska snart iväg till skolan och pluggis! Men den stora frågan är: VAD SKA MAN HA PÅ SIG IDAAAAG?       Så jobbigt :(  

Hoppas ni alla får en super dag!
Puss*

 


Cause I see sunset in your eyes

Sitter här och fixar mina naglar :) Det blir ett korallfärgat nagellack denna gång, känns så vårigt då hihih.. Kollar även på mitt favvo program Criminal Minds, att bara tänka på att det finns så sjuka människor i världen gör mig så rädd. Det är nog därför jag är lite av en fegis, hatar att vara ensam, att gå hem ensam om kvällana o så. Tror pappsen har skrämt upp mig lite granna, men jag tror det är bra eftersom att då är man mer försiktig..

Jag va och plugga idag, satt på tysta rummet med sami, nathalie och karen. Det är så tyst där inne, jag vågade inte ens vända sida på boken för då kändes det som om alla gav mig onda blickar hahha men men!
Sedan va jag o sami o träna cuz we are super super duktiga. Mitt mål är att bli biffig, som en bodybuilder! Mohahha just kidding, tror älsklingen skulle lämna mig då :D

Nu ska jag plugga lite innan jag ska sovis, och vänta på ett gulligt samtal hihih..
Good night, sleep tight and don't let the bed bugs bite ;)

Puss*

 
Så här ser mina naglar ut nu  :)


160310 åäö

Ååååååååååååh äntligen har jag fått tillbaks mitt gamla tangentbord! Jag kan skriva å ä ö! Jag är sååå lycklig, SÅ LYCKLIG! Och nej, jag överdriver inte, beause you don´t know how it feels to vara utan å ä ö, så det så. Jag är sååååååå lycklig! Hihi.

   Idag mina kära vänner har jag faktiskt rättså duktig..klev upp klockan 08.00 trots ledig dag och pluggade lite granna under dagen. Gick väl lite sisådär..men lite fick jag gjort. Imorgon har jag och Natalie ett seminarium att gå på...och tjaaa..jag skulle nog inte påstå att jag känner mig så förberedd, men what to do, det löser sig förhoppningsvis. Hoppas jag vaknar upp med fet träningsvärk imorgon..jag gillar det. Det är ångestdämpande. I know it för jag är ångestmänniska. Måste gå och lägga mig nu, it´s waaay past my bedtime och det är nu min roomie börja bli pigg, haha.



Gullepluttisarna från i lördags.

xoxo

150310 i bibban.

Hej bloggen...just nu sitter jag i tysta rummet på skolans bibliotek, och det är så tyst. Jag kan inte koncentrera mig alls...har bara läst några sidor till seminariumet imorgon, blä. Vill egentligen bara åka in till stan och fika i solen under en filt...skulle inte det vara underbaart? Skulle lika gärna kunna göra det, får ändå ingenting gjort. Höhö. Nä..nu ska jag sluta daydreaming och sluta pilla på mitt hår. Pusshej.

150310 Take it, take it.

Godmorgon! Jag ska snart fixa frukost och sen ta mig till skolan, måste dämpa min ångest! Det är måndag och det betyder att jag borjar min praktik om en vecka, är skitnervos...har inte ens fått ett schema, men aja, får ta en dag i taget, thats all you can do. Under helgen som kommer ska jag äntligen åka hem till Uppsala, har saknat det ssaaa mycket, så det ska bli skont.

Anywaaaaaays, hoppas ni darute har en underbar start på veckan..GOOOOOODMORGON!
Nu blire ostmackor!



xoxo

Back to reality

Waaarööp?!?!

Sitter här och kollar på en grym film! American Gangster  med Denzel Washington på 5:an. Jag har sett den förut, jag tävlade på The Voice bara som en kul grej och då vann jag biljetter till premiären och två skivor. Det va lite kul o vinna nått iaf. Hur som helst så är han är min absolut favoritskådespelare, han är så bra på det han gör och jag älskar varenda film han har vart med på. I just love him! Jag kollade på Remember The Titans igår, jag skulle kunna säga att det är nog en av mina favorit filmer :)

Jag har vart super duktig today! Okej kanske överdriver lite, inte super, men ganska. Jag har faktiskt pluggat sum sum! Japp på en söndag ska ni veta! Jag och gulleplutt gick sen o handla i våra vårjackor! Även fast det inte riktigt är vår än, så hade vi på oss dem endå! Vi hade ingen lust att ha på oss våra vinterjackor.. Det var jätte fint väder med en underbar sol! Så jääääkla härligt! Och jag frös inte, vilket är det viktigaste.

Imorgon blir det mycket plugg, så vi tjejor ska sitta i tysta rummet o plugga. Annars sitter vi o babblar en massa girl talk och får lixom inget gjort. Sen blir det träning på kvällen som vanligt. Helgen är slut, back to reality!

Puss*




    
       
           


Försökte knyta mina skor, men det ser ut som annat hahaha


140310 Bearcottage

Hej bloggen! Idag är det söndag igen, och jag vill verkligen inte att dagen ska ta slut...för då betyder det att helgen är över och att en ny vecka kommer att börja igen...and I dont want thaaat! Igår tog Musse med mig och frugan till en skitrolig forfest, hade jättekul och alla var supertrevliga, sen tog vi oss vidare till bjornstugan som var helt okej, gillar inte alla fula tjejer som finns i denna stad..haha. Hur som helst sa fick vi i allafall skjuts hem av vara jättesn
älla grannar. En bra kväll. 

Idag ska jag försöka plugga och bara chilla, its sunday trots allt! Tjingeling!





xoxo

130310 Ilandsproblem igen..

Jag hatar dessa ilandsproblem. De får mig att må dåligt och känna mig dum i huvudet. Själva problemet är så jävla dumt och betydelselost. Det finns riktiga problem på många andra ställen på denna jord. Så kommer jag med mitt ilandsproblem, sa skämmigt. Sa dumt. Sa idiotiskt. Sa blääää!

Vet   ej   vad   jag   ska   ha   på   mig.



xoxo

Lördag 130310 19:19

Duuuuude!

Sitter här och kollar på Teen Mom, de är så unga, det är som om mina små syskon skulle ha barn, jag vet inte men it's so wrong! De är själva barn och så har de barn att ta hand om. Verkar va ett jävligt hårt jobb if you ask me.

Idag va jag och lilla ko på MAX! Det va meningen att vi skulle cykla dit, ta ut dem från "parkeringen" där de legat i ide i ett halvår ungefär. Men vi hade inte ens gått i 1 min när det började snöa så jäääääkla mycke. Älsklingen sa att de va ett tecken från gud, att vi inte skulle äta "bajs mat". Vi trotsade iaf gud lite grann, vi parkerade cyklarna vid busshållsplatsen och tog bussen dit istället! Hihih ^^      Maten var super goood iaf så det va värt det! YUMMIEEE..

Nu är vi iaf hemma, vi ska börja fixa oss inför ikväll. Vi ska på nån förfest nånstans här i öret med Musse. Vi känner inte folket så det känns sisådära. Men det blir nog kul..

Puss*
                  




130310 Äntligen lördag!

Hejsan alla trogna läsare, sitter i skolan just nu och bloggar. Kände att jag var tvungen att gå till skolan idag, lördag, för att jag slappat för mycket den här veckan..tänkte make up for it idag en stund i alla fall. Solen skiner idag och allt känns så underbaaaaaaaaaaaart! Vädert är perfekt, gick ut med min skinnjacka och jag frös ingenting, har inte varit så här glad på länge. And it´s all because of the sun. Idag ska jag och min älskade ko ta en cykeltur till max (måste ju prova nya hot americaan!) och sen blir det troligtvis utgång. Det sitter en ganska söt kille snett mitt emot mig just nu...hihi. Trodde det bara var fula människor som gick till skolan på lördagar..men aja, ska kanske sätta igång med pluggandet nu. Ha en fantastisk lördag! Puss!



Jag idag med skinnjacka

xoxo

It's Greek Night ladieeees!

Ooooh gooosh! Jag är så mätt! Verkligen så mätt, det är helt sjukt. Nathalies mat va fantastisk, YUMMIIEEEE! Alla vi fem kunde inte ens röra på oss, vi bara satt runt bordet och försökte smälta maten som riktiga tjockisar :) Hahaha..

Vi sitter nu och kollar på en massa bilder o videos som samira har tagit när vi vart ute och vart mycke DRUNK! Hahaha sitter och skrattar ihjäl mig, folk förändras verkligen när man dricker, its sooo funny! Det är roligt att kolla på dagen efter. Skulle gärna ladda upp, så att ni också fick skratta med oss, men det är för pinsamt lixom. Så nej, ain't gonna happen!

Nu ska vi sitta här och mysa resten av kvällen, tills Kärlek vid andra ögonkastet börjar 00:35! God natt på er alla! Hoppas ni får en grym helg :)

Puss*

 



Sami ville inte va med på bild, även fast jag tyckte att hon va superfin, därav min fina målning :)


120310 Grekisk mat!

Grekisk matlagning på g.. 



xoxo

120310 Its Friday, Im inlove.

Godmorgon! Det  är äntligen fredag igen! Det känns som om man knappt hinner blinka och helgen ar redan kommen. Underbart, for ju snabbare dagarna gar dessto närmare sommaren kommer vi. Jag verkligen längtar till ballerina skorna, varjackan och att kunna cykla in till stan (och käka pa max och cykla hem igen). Jag tog kort pa min feta frulle nyss, men kunde inte ladda upp...sa det far bli en bild pa mitt rum, jag sitter mitt i soffan just nu, paklädd och redo att sticka till skolan.

Trevlig heeeeeeeeeeelg




xoxo


110310 23:53

Tjabba Tjena Hallååå

Hur mår ni allihopa? Själv mår man prima ballerina :) Varför? Jaa det vet jag faktiskt inte.. Kanske är det för att imorgon är det fredag och därmed helg, kanske för att resan till sthlm börjar närma sig och jag ska äntligen få träffa älsklingen, eller kanske för att våren är på väg and I can feel it! Man får en känsla av att vara nykär som Sami säger. Jaa jag vet inte varför men det är inte det viktiga, det viktiga är att jag är lycklig!

Jag va och träna idag och det gick sisådära ska ni veta. Jag hade kämpat på Stairs Master maskinen i en halvtimme och så fort jag gick av så kände jag mig så snurrig. Jag kom fram till en bänk o satte mig ner, var riktigt nära på att svimma! Det var så läskigt :(  Sami kom och rädda mig, hon är min hjälte and i love her ♥   Jag vilade lite sen fortsatte jag o träna, för jag är hulken! Som lilla älsklingen hiihih

Nu ska jag iaf lägga mig för att få lite sömn, måste ju klara av morgondagen :)

God Nattens Ewrybööödy! Puss*


My whole life has changed since you came in..



My whole life has changed,since you came in
I knew back then. You were that special one.
I'm so in love, so deep in love
You made my life complete 
You are so sweet No one competes  
Glad you came into my life
You blind me with your love, with you I have no sight 



110310 Chili Con Carne

Ikväll blir det Chili con carne med ris...



xoxo

110310 Yippiyeyday.

Heeeeej! Idag är det en bra dag trots att solen inte skiner, fick reda pa att jag klarat en helvetestenta, sa Im sooo happy! Idag gjorde jag en grov forsovning, vaknade vid halv elva och fick lite smatt panik, men äh, what to do, nu sitter jag här i soffan och chillar och mar bra. Ska träna snaaaart, sen blir det matlagning och sedan plugg, och sen far vi inte missa criminal minds ikväll, ok?



Mina tre stora loves in my life.

xoxo

110310 01:26

Tänkte skriva ett litet inlägg nu innan jag går och lägger mig!

Det har varit en ganska händelselös dag, har vart i skolan och pluggat hela dagen typ, sen kommit hem och bakat den supergoda tigerkakisen som jag ska visa bild på sen! Vi hade tänkt dra till Strömpis, men Karen döda hela stämmningen, så det blev en hemma kväll istället. Lika bra det, för det va greysan idag :)

Jag sov så OTROOOOOLIGT DÅLIGT inatt! Träningsvärken som jag har fått nu efter träningen i måndags gör mitt liv till ett helvete :( Vaknade till varenda gång jag skulle vända på mig för att jag hade så ont. Så sorgligt.. Så idag fick jag vila, no training for me.

Imorgon ska jag till skolisen o plugga igen, Yuppiii (som syrran säger).. NOT! Sen träna och till slut komma hem för att se det nya Criminal Minds avsnittet! Det ser jag verkligen fram emot :)

God nattens! Puss*



 
                                     

100310 Dagens



Topp HM
Kofta HM
Jeansleggings SALT

100310 tigerkaka!

Hej alla glada! Vet ni vad jag och min ko haller pa med? Jo det ar faktiskt sa att vi bakar tigerkakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! MUMSFILLIBABBA! Det kommer snart blir varan veckorutin..haha, vilket kommer leda till att vi rullar fram istallet for att ga som vanliga manniskor. Men vi fortjanar det faktiskt, vi at sallad idag, jaa SALLAD, kycklingsallad, medan Karen at kebabrulle.. det var starkt gjort tycker jag personligen. Aja, det ska i alla fall bli superdupergooooootttt med tigerkaka! Yummieyummieyummieyummieeee!



xoxo


I want ma mooney! Thats what I want!

Hello everybody!

Jag snackis med lilla älsklingen på telefon just nu! Han kallar mig vit och att jag ser ut som ett spöke! Jag behöver sola solarium, och det nu! Emergency :( Det är så sorgligt, ge mig sol!

Idag har jag vart ganska så duktigt, gått upp och ätit min gröt, vart i skolan och "pluggat" med Karen, tränat som en åsna med Musse och Sami och ätit korv med ris! Ja korv med ris, för er som inte gillar det, du vet vem du är, så ska du veta att det är jävligt gott! Gotta taste it before you judge it :)
 
Nu sitter han och skrattar åt mitt album på facebook! Han är riktigt elak han :( Buhuu

Hörs imon! Puss*


090310 Dagens


Lackleggings, Bikbok

Skor, Converse

Tshirt, BD

 


080310 And a new week has begun.

My Gosh! Jag sitter framför Danis dator nu och tänkte utnyttja tillfället att blogga med alla bokstäver som finns i det svenska alfabetet, känns...aaa...jag vet inte..obeskrivligt. Tänk vad mycket man tar för givet.
   Idag har jag varit i skolan hela dagen och lärt mig sätta PVK (perifer venkateter), dvs. sätta en nål i en ven där man kan tillföra läkemedel eller blod eller sånt man vill få in helt enkelt. KTC (kliniskt tränings centrum) är skitkul, man får lära sig soo much och det är intressant, tro det eller ej, haha. Men imorgon är det bara tråkiga föreläsningar och jag och Natalie måste göra färdigt vårt arbete. Whyyyyyyyy God whyyyyyyyyyy?

Men vet ni, det börjar kännas som att våren är påväg..ohh det är sååå underbaaaaarrrrrrrt!

Jag och min lilla ko har lagat supergod mat idag föresten..



Måste GITTA (haha), Dani kommer ut ur duschen nu, my gaaaaassssssshh!

xoxo


Är man stor måste man vara snäll!

Waaaaaasaaaap?!?!?

Jag sitter här framför datorn och kollar på svenska hollywoodfruar! I freaking love det här programmet hahaha. De är för sjuka, allihopa, alla på sitt speciella lilla sätt.  Maria Montazani verkar alltid vara så hög eller gå på något och Anna Anka, vad kan man säga om henne? Watch the program så förstår ni hahaha.. Måndagar 21.00!

Jag har vart o tränat idag och jag är verkligen helt död! Musse var min personal trainer idag, han kan mer om träning än mig så han fick hjälpis mig :)  Imorgon kommer jag förmodligen ha världens träningsvärk. I can feel it! And I don't like it. Så nu ska jag kolla klart på det här programmet och sedan ta ett långt varmt bad!

Natti Natt! Puss*



Bild från i lördags med lilla Malin

Keepin it real.

Tjaa, tankte keep it real och visa mina fossingar, mina OPEDIKYRERADE tar, it aint pretty...sa kansliga lasare..soooorrrrry mo haha haha

just nu



ska fixa fossingarna nu! xoxo

SATIN 060310


                                                                    




    

   

 


Söndagsmys!

God kväll kära blogg!

Jag sitter här med min lilla ko och kollar americas best dance crew i hennes room! Det är en riktig chillsöndag idag, då sitter vi på soffan med datorn i knät och med tv:n på heeeela dagen. Och jag gillar det fatiskt, för jag har ingen lust att göra annat endå :)

Det blev en riktigt lyckad kväll igår, jag hade super kul! Vi var först hos surre och förkröka och bara tog det lugnt. Vi tog sen två taxi in till stan, för att vi var för många. Vi drog till satin, där det va fullt med folk! Sen blev det donken där jag åt en cheesburgare som aldrig smakat bättre :D hahhaha

Så nu kommer vi iaf sitta här resten av kvällen tills det blir sovdags!
Puss på er*




070310 Che, che, che, che, che, che, check it out.

Hej bloggen!
   Somnade runt 05.00 igar och vaknade vid 10.00 imorse, sa jag har bara sovit i fem timmar, men annars mar jag bra idag. Kanner mig lite trog i hjarnan..a jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag och Dani sitter och kollar pa 16 and pregnant och chillar bara. Hade riktigt kul igar, det blev Satin som var proppad med manniskor. Dansgolvet kandes som en sillburk...eller vad man sager..en javla snubbe tog pa min rumpa, blev skitchockad, javla idiot, men jag satte honom pa plats.

Ska bara ta det lugnt idag och maste gora fardigt min seminarieuppgift..sa det ar val det som hander denna sondag. xoxo





060310 Thats how much I love you.

Hej mina vanner. Jag har haft en underbar dag, alldeles perfekt. For vet ni vad, mina bastaste foraldrar har varit har hela dagen med mig. Och nu ska jag beratta for er, att det finns inget battre an den karleken man far fran sin paron, det finns inget storre an deras karlek. Sa egentligen, sa klarar jag mig alldeles utmarkt sa lange jag har dom. Alldeles utmarkt.

Aja, ska sluta snacka bajs, ikvall blir det utgang och jag har ett stort fetto ilandsproblem, har ingenting att ha pa mig. Knas. Jag borde shoppat nagot idag, men neeeeeeeeej Im a stupid ass. Och sa har jag ett till problem..mitt har..det har blivit platt. Det bara hanger och dinglar haha. Kommer troligast se ut som en DOD TRANSA ikvall. JA, DOD TRANSA. Inget kan vara fulare an det. Ordet borde finnas i ordboken..upptackt av Khalle Hajdi Hashi.

Tankte visa min nya mobil...for jag har fatt en ny mobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Och sa fick jag massa kuddar och massa annat av my parents>




PS! Grattis pa fodelsedagen www.sadia.blogg.se/

xoxo


Return of the Daniela

Haallåå!

Jag vill först o främst be om ursäkt för min bloggtorka! Men när det kommer till skolan så kommer det alltid att komma först, man måste ju lixom prioritera :) 

Det är en wonderful dag, solen skiner och jag är lycklig! Det är sjukt hur stor skillnad solen gör! Jag ♥ solen hihih.. Jag hade en tenta idag, den gick väl sisådära, det kändes ändå helt okej men jag missade 3 frågor som hade mycket poäng. Så man får väl hålla tummarna och hoppas på det bästa! Jag får väl be lite extra, som Samis mami brukar göra!

Samis föräldrar är här på besök, de har med sig en massa roligt, och de är såååå gulliga! Det får mig o sakna min mammsen o pappsen, och jag kommer inte se dem förrän 2 veckor :( Men men what to dooo.. Kanske de kan komma hit på besökis..

Idag blir det nog utgång och för min del, I don't know where yet, men vi ska nog komma på något minsann. Det är nog dene enda fördelen med att bo här i denna håla, det finns många möjligheter när det kommer till klubbar! Hahahha.. Vi ska iaf gå ut med Surre och company så det ska nog bli roligt!

Jag bloggar kanske lite senare!
Puss*


050410 And all I remember, I wanted to be like them.

Hej bloggen, har precis kommit hem fran gymmet, och sitter har ensam i min soffa. Kossorna har stangt ut mig. For att jag ar en elak fis. Nu sitter de och snackar skit om mig, medan jag lyssnar! Och de kallar MIG elak? Aa..ni hor ju sjalva, vilka ar det som ar elaka egentligen liksom..det kan ju ni avgora. Hur som helst sa kommer mina paron imorgon, och de alskar mig no matter what. Sa det sa. NO MATTER WHAT. Hajjdi!

 

xoxo

Mrs lonely..


Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Jag sitter ännu en kväll här heeeelt ensam och kollar på Criminal MindsSo sad :(  Det blev ingen storhandling på willys för att vi är helt enkelt för lata och vi hatar kylan! Och ingen träning heller för den delen för att jag pluggade som en riktig nörd. And I'm damn proud of us! Jag och Khalle va riktigt duktiga idag.

Storhandling blir istället imorgon, samma gäller träningen. Vi ska gå upp tidigt och fixa det så att vi sen kan plugga resten av dagen. För imorgon är det sista dagen innan tenta och jag är rädd! Hahahha..

Nu ska jag vänta på att älskling ska ringa, så att vi kan snackis lite innan jag går och lägger mig!
God Natt på er! Puss*


Let me see what you got!

Hej Bloggis!

Jag ligger här med min lilla ko i "hennes" nuvarande säng, min bäddsoffa och pluggar :) Det är tenta på lördag och vi måste klara den! Annars är vi bara för sorgliga och jag kommer bli ledsen! Buhuu!

Idag ska det storhandlas, we have noooo food at home, and that ain't good! Måste ju ha matis för vi är gamisar hahah.. Så vi ska iaf ta oss till willys, vi måste gå för vi har ingen bil, så det gäller att klä på sig ordentligt. För det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!

Jag och Sami har tänkt gå o träna, men jag börjar få second thoughts! Jag borde verkligen plugga all daaaay! Så jag vet inte riktigt, ska diskutera lite med min roomie, får se vad jag kommer fram till!

Jag bloggis lite senare, innan jag går o lägger mig or sum sum!
Puss*


Jag och gulleplutt i somras!


040310 Goodmorning.

Godmorgon! Sitter har och ater min grot och tittar pa nyhetsmorgon, kan man bli mer nordig? Jag ar fan 20 ar gammal, inte 57. Ibland kanner jag mig som 57. Min rygg gor ont, jag orkar inte gora saker och aa..jag ar allmant sorglig.
   Solen skiner idag i alla fall, heeelt underbart, jag alskar solen. Hoppas mammsen och pappsen kommer hit i helgen, saknar de sa javlaaa mycket. Kanner mig som en overgiven bebis nar jag har varit borta fran de for lange. Men om vadret fortsatter som det gor, sa kommer de att dyka upp, sa det far absolut inte bli nagon mer snostorm..
Idag ska jag lara mig hur man tar venprov...det ni. Maste sticka till skolan nu, ha en bra dag och njut av den fina solen. Tjingeling!

xo
Khalle, en sommardag

xoxo

040310


Khadijos Outfit
Kjol: Monki
Linne: Monki
Kofta: Samiras



Samiras Outfit
Linne: HM
Leggings: Sammet från Vila
Kofta: Jc




Min outfit var för ugly vid bildtillfället, så bilder på mig är abosult förbjudna!

Don't hate, just appreciate

God kvällens!

Jag sitter här på min säng och gör, jaaa, inte så mycke faktiskt! Kollar på en av mina favorit program on Tv, Criminal Minds! Vet inte varför, but I just love it! Det är sättet de tänker på och hur de löser morden som jag tycker är så sjukt otroligt! I just wonder om det är så på riktigt?? Jag kanske gillar det så mycket för att i mitt undermedvetna så önskar jag att jag va en av dem?! Hahhaha vem vet..

Sami har sovmorgon imorgon, så vi kan va uppe extra länge idag Whoop whoop! Vanligtvis brukar både hon och Khalle redan ligga och sova vid den här tiden, att de ska va så tråkiga :( Men men, don't hate just appreciate!

Nu ska jag kolla klart på min älskade serie!
Puss*

         
                           


030310 Coconut.

Halloj! Idag har vi tjejor pluggat a.k.a snackat skit, lagat god mat och kollat pa Greys Anatomy, supermysigt. Just nu babblar a.k.a skriker Khalle pa telefonen, Dani smsar och jag sitter har och bloggar. Det gar ett sexmissbrukarprogram pa femman nu, det ar ju fan crazy..manniskor...de har tappat allt. Anyways, jag har fatt klagomal om att jag inte kan skriva de tre sista svenska bokstaverna sa snart kommer Danne och fixar det..sa de sa! Hoppas ni har en superdupertrevlig onsdag min vanner! Sjalv ska man vara uppe hela natten. NOT. Men nastan, for jag har faktiskt sovmorgon, yippeyeyy.





020310 Desperate housewives och Cougartown!

Hej alla glada! Idag ar det en speciellt dag, eller snarare ar det en speciell vecka. Jag hoppas alla vet varfor, annars suger ni. Det ar sa att det ar tvserieperimearvecka! Ikvall startar Desperate och nya serien Cougartown och jag och mina kor kommer sitta bankade. Ive been waiting so long! Visst ar det sorligt att tv ar det enda positiva med denna vecka...men det ar sant. Sorligt men sant.

Annars ska jag bara ga och trana, plugga lite och ata lasagnette ikvall, tjingeling!



xoxo

Tv week! 020310

Hejsan!

Yuppiiiii! Alla serier börjar denna vecka, så det är tv vecka! And I love it!
Idag blir det först Dating in the dark 20.00, sen Desperate Houswives kl nio och sist men inte minst dubbel avsnitt av Cougar Town! Så denna dag har jag sett fram emot länge!

Nu ska jag o Khalle pluggis lite, cuz we really have to!
Puss*

     


Its monday again

Oooh Gosh! Va irriterad man kan bli! Sj och sl är rena skämtet! Idag fick jag vänta massor, först på pendeltåget till sundbyberg och sen i sundbyberg där jag skulle ta tåget till Örebro. När jag steg på tåget i sundbyberg var det proppfullt! Det gick inte o komma förb folkmassan för att komma fram till min sittplats så jag fick stå på trapporna vid dörren. Det var så varmt där, kändes som att mina stackars fossingar skulle brännas sönder och jag skulle svimma! Tåget vart mer än en timme försenat, och framme i Pennybridge fick jag vänta ännu en gång på bussen hem :( Det var en jobbig resa!
 
Nu är jag iaf framme i Öret, och Khalle ligger o sover här in my room :) Jag hade en riktigt bra helg iaf, så jag ska inte klaga.. Nee nu mina kära, nu ska det sovas!

God natt på er allihopa! Puss*

    



     

Bilder från i fredags när grabbsen va här

010310 Tomorrow never dies.

Gooodkvall! Khalle sitter har och sager att James bond ar het. Hon har skummaste smaken pa dudes alltsa..its amazing. Om jag var tvungen att valja en snygg gamling sa far det nog bli George Clooney, han ar ganska stilig anda. 
  Tankte redovisa Khalles favoritgamlingar > Enjoy!



xoxo

RSS 2.0