280210 Sundays.

Hej bloggen! Lag i sangen till klockan sex pa kvallen idag, men anda kanner jag mig trott och inte tillrackligt utvilad..Khalle ar har nu och ska stanna har i ett par dagar, vi sitter vid varsin dator nu och kollar pa inside man. Hiho.
   Igar hade jag skitroligt, vi tog oss till bjornstugan dar det var fullproppat, man kunde knappt rora sig, Im not kidding. Lokalen dar ar saaa liten. Hur som helst sa var det bra musik och bra sallskap. Medina upptradde pa deras miniscen, lyckades ta en bild med de, jag ar sa grym. Not.

Anyways, den har sondagen har varit seg, har stadat och tvattat. Jag orkar verkligen inte face veckan som kommer, borjar atta och slutar fyra every single day, kan ni fatta det? I cant.

Vi hors.




Chile <3

Hej bloggen!

En jätte stor jordbävning slog till i Chile för lite mer än en dag sen. Det beräknas att mer än 300 människor har omkommit. Det finns en dålig telefon förbindelse, flera städer befinner sig utan el och människor har varken mat och vatten. En tsunami slog även till i södra Chile, hus har fallit sönder, båtar har åkt upp i land m.m.
Människor har blivit desperata och har börjat plundra olika snabbköp för att kunna få tag på mat..

Jordskalvet låg på 8.8 på Richterskalan, skalvet varade i ungefär 2 min och på den korta tiden rasade allt från byggnader till broar och vägar samman. Den slog till mitt i natten 03.43 lokal tid, 07.34 svensk tid. Den sägs vara 500 gånger starkare än den som slog i Haiti.

ad att min familj och alla mina vänner därborta mår bra!

Fuerza Chile lindo! <3







Sthlm Baby!

Alohaa!

Skulle vilja säga det från Hawaii men är man fattig student så får man säga det från tråkiga kalla sthlm! :(

Kompisar från Sthlm kom på besök i öret igår, så de va jätte kul! Alltid kul när jag får träffa dem för vart man än är så har jag alltid kul! Det handlar alltid om sällskapet.. Vi förkröka först hos mig och sen drog vi till Sodabe, därefter gick vi vidare till kåren. Det var dock väldigt tomt även fast det var lönings helg. Ajaa jag hade kul ändå, som sagt med rätt sällskap är allt möjligt.

Så idag slapp jag åka buss/tåg helt ensam i 2- 3 timmar, jag fick skjuts av vännerna och det var super skönt :)

Idag blir det utgång igen!! Det är så skönt att vara här i mitt kära STOCKHOLM för att jag är så trött på öret :/ Så det ska bli kul o träffa alla vänner och bara ha kul!

Önskar er en trevlig lördag, och ha kul! För det ska jag ha!
Puss*



270210 Finally Saturday!

Skrev tentan idag, gick ju inte precis som jag hade hoppats pa..men vafan ska man gora an att gora sitt basta? Eller hur? Finns ju inte mycket mer man kan gora. Men om Gud tycker om mig kanske man far ett G..but only if God loves me. Hur som helst sa har jag kommit pa ett nytt lofte for detta ar, och det ar att hitta min dolda talang, for alla maste ju ha en! Och vad ar min? Det ska jag fan ta reda pa. Hanna ar har, ska sticka till Natalie strax pa en forkrokis. Antligen lordag! Puss pa er.



vi just nu

xoxo

260210 P-p-party everyday.

Hejsan, nu kommer frugans kompisar innanfor dorren, det blir fest ikvall for alla, alla forutom jag! For jag ar en tont som har en tont tenta imorgon. Bla maste sticka till willys!
Puss!



xoxo

25022010

Skolan, vädret, att bo i den här hålan och allt annat som händer just nu får mig att vilja göra just det här.. I donno but it seems to be a good idea:/ Hahha



250210 Dagens outfit!

Tankte slanga in en dagens!


HulkenTshirt / Bangladesh
Mjukisar / Vet ej
Macka / The kitchen

xoxo

240210 Mo money mo problems.

Hej! Sitter och pluggar lite just nu, gar inte sa bra maste jag ju saga..blir sa uttrakad. Har tanta pa lordag och det kanns som om jag kommer att kugga. Funderar pa att dra pa mig klader och ta mig till skolan och plugga dar...far ingenting gjort har anda. Jag brukar plugga i sangen eller soffan vilket brukar leda till att jag dackar dar..and that aint good. Sa det blir nog skolan lite senare..aaaaaaahh jag orkar inte med studentlivet just nu. Ha en bra dag, det ar ju trots allt payday!



xoxo

So you think you can dance?

Hej Bloggisen :)

Ska strax lägga mig, ska bara snacka klart med bobo! Hihihi ^^

Kollade på So you think you can dance idag. Oh gooosh va de är grymma och jag blir så jealous för att alla har talanger förutom jag och sami då hahaha. Till och med khalle har en talang lixooom :(

Jag har följt programmet sen det börja, cuz I love it, och jag va så nervös på finalen! Man vet ju aldrig hur folket ska välja. Men det blev Russell och jag tycker att han helt klart förtjänade det!

Nu ska jag gå och lägga mig för det är tooo late! Och jag måste upp tidigt för att tvätta, föör jaaa glömsk som jag är glömde jag bort att jag hade tvätt tid idag..
God natt! Puss*


nervös var jag innan de skulle säga vem the winner was

                                  And the winner is......Russel!!
                                                                        


240210 Wednesday baby.

Halloj. Sitter och kollar pa the real housewives, helt otroligt hur manniskor beter sig..jorden haller pa att ga under. Fo sho.
Aa..vet inte vad jag ska saga, det var dani som tvingade mig att blogga, haha. Jag har liksom inget att beratta, inget att saga for att ingenting hander i mitt liv, det ar ganska booooooooooring just nu. Var i skolan idag fran klockan atta till klockan sju. Kom hem at panncakes med glass och jordgubbssylt med nati och dani. Och nu sitter jag har, det var val det..story of my life!



Saknar sommarkvallarna.

xoxo


Soon my friends, soon..

God dagens!
Här sitter jag och sminkar mig o kollar på Ellen på 5:an. Mary J blige uppträder och hon är så grym!
Ska strax iväg till skolan för att sätta mig ner o plugga i ett par timmar. Usch! But thats the way it is..

Idag blir det dock ingen träning eftersom idag är det Danielas tvättar dag! Yippiie yaai yaaiii... NOT!

Nu är det iaf bara tre dagar kvar innan jag åker hem to family and friends i sthlm, jag längtar sååå. Så där har jag nått att se fram emot :) Älskar min kära stad, den här hålan som jag är i nu går inte att jämföra med älskade sthlm! hahahha

Nää nu ska jag iväg!
Puss på er alla*

 

Always the same..

Hallooj!
Det är tisdag kväll/ natt och jag är helt slut! Vaknade ganska så tidigt, gjorde mig iordning och sedan gick jag till skolan för att pluggis all daaay! Eller aa fram till 6, då gick jag och roomie hem för att laga mat och hinna vila innan träning at the gym :)

Jag hade först tänkt att inte gå eftersom jag har tappat bort mitt gymkort (ovanligt hahah) men musse o karen tvingade mig att gå ändå! Så då gick och jag kämpade och nu sitter jag här och känner mig riktigt stolt ^^

Nu ska jag iaf lägga mig och läsa lite innan jag sover. Måste ju få lite skönhets sömn höhö! För imorgon iväntar en exakt likadan dag som idag! Blääää Så jobbigt :(    Och on top of that så saknar jag min älskade.. Men men..

God natt alla glada! Puss *




Gosh är så sugen på bullar!


220210 What to do?

Godkvall mina vanner. Kom precis ur duschen efter ett halvhart traningspass..var sa seg idag. Not good. Jag tycker gymmet ar sa javla patetiskt egentligen. Alltsa egentligen. Om man tanker efter. Maskinerna ar sa mobbade, rullbanden, traningscyklarna, crosstrainerna och stepsmaskinerna, man kampar men kommer ingenstans. Sa sorgligt. Trampade pa stepsmaskinen i 20 minuter idag, men jag kom ju inte hogre upp for det..aja, det ar vad jag tycker i alla fall. Men vill man vara fit till sommarn antar jag att jag maste sta och svettas och se sorglig ut resten av terminen. What to do my friends, w h a t  t o  d o ?
Ska krypa in i sangen nu och plugga innan jag somnar, borjar kl atta hela veckan. Yey!



Fina kor fran BD forra aret.

xoxo

 


Its monday!

Det är måndag och starten på en ny vecka! Kollade ut genom fönstret med önskan att denna nya vecka skulle börja som den första snöfria veckan me icke! Orkar inte se en massa vitt längre, vill se gröööönt! Men men what to do..

Har precis gjort mig klar, ska städa lite innan lilla ko kommer.. Vi har tenta den 3:e och det ska råpluggas, för denna tenta måste klaras vare sig vi vill eller inte.

Ikväll blire även träning, vi måste bli fit inför sommar 2010, jag måste iaf det om jag vill ha på mig en snygg bikini när vi åker till egypten! hahaha

Nu ska jag städa och lyssna på musiiiik på högsta nivå! Whoop whoop*



                   
Förlåt om du inte gillar bilden, men hittar ingen annan, eftersom du aldrig vill vara med på bild! hihi^^


210210 Ny soffa!

Hello! Blev ingen pensionarkvall igar i alla fall, jag och wifey hade skitkul. Det var tur det, annars hade vi gatt ut och doppat vara huvuden i snon. And we dont want that do happend.

Hur som helst sa har jag inforskaffat mig en ny soffa idag! Mitt rum ar antligen fullandat, eller aa..det skulle inte skada med en ny sang, en fin matta, en walk in closet och en bubblande jacuzzi men that aint gonna happend. Imorgon borjar en ny helvetes kurs som kommer att krossa mig. Gar fran klockan 08.00 till 16.00, sa javla sorligt. Kommer vara zombie. En acklig javla zombie.

Godnatt!



xoxo

Söndag 21 Feb

Hej bloggisen!
Det  är söndag och det är project runway taaaajm! De har så grym fantasi, vart får de allt ifrån lixom?
Very cool.. Önskar jag hade nån dold talang :(
 
Cowsen har idag vart o pluggat ganska tidigt, för att vara söndag och Sami har äntligen fått sin soffis..
Mycket mer har tyvärr faktiskt inte hänt. Så nu sitter vi här och bara tar det lugnt! 

Ha en fortsatt trevlig söndag, puss!


                                        Jag och mina underbara cows         
                                  




Winter Wonderland


200210 Winterwonderland.

Vi bestamde oss for att ta en lite promenad till Ica och kopa lite smatt och gott. Och jag kan ju saga att det var ju inte det lattaste. Mitt ansikte fros till is pa vagen. Mina fingrar tappade kansel och Danis lar blev roda, blodroda. Hur som helst fick vi med oss pizza, choklad och morotter med dipp. Mumsig lordag blir det. Perfekt lugn lordagskvall for oss pensionarer..hiho.





xoxo


Våååår

Snälla ge mig vår! Nuuuu! Detta jävla väder förstör mitt liv, på riktigt!
Jag, wifey och Natalie skulle på stan idag för att söka jobb, köpa mascara
och fönstershoppa men snöstormen stoppade våra planer :(     
Istället sitter vi instängda i vår lilla studentlägenhet med lusten att göra jaaaa absolut ingeninting! Så sorgligt.. 
 
Längtar till vår/sommar då man kan gå runt i jeans shorts o ballerinas och bara njuta av solen!

  

Vår fin fina snögubbe som jag och sami gjorde i början av vintern!
Men nu får vintern gärna vara över.. Taack!


200210 And it just wont stop.

Godmorgon alla glada! Idag ar det lordag den 20.nde februari och det ar varldens snostorm ute. Tydligen sa rekommenderas det att stanna inomhus hela helgen pga. vadret. Vi hade tankt ta en runda pa stan..borjar tveka..men jag behover en ny maskara. Hmm..ska vacka dani nu och kolla what she thinks

 xoxo

19 Feb , 2010

Så nu sitter jag här med frugan och vårt barn Hunden! Som för övrigt  har en för jävlig andedräkt.. Husse o matte borde fundera på att köpa Dentastix, hon behöver det verkligen! Annars är hon världens sötaste :) 

Idag har det varit en lugn dag och vi har vart super duktiga! Tränat tidigt på morgonen, ätit gröt, vart i skolan o pluggat, ätit vår gooooda lasagne som vi gjort helt själva, bakat en kladdkaka som blev super god, kollat på snakes on a plane. Bara mys hihi ^^

Nu kommer Natalie genom dörren, så nu blir det ännu mer mys!
Puss!

     


190210 Fridays!

Sa var den efterlangtade fredagen antligen kommen!
Och den bestar av...

  
 

xoxo

170210 I see no change.

Hej bloggen. Jaa, vad ska man saga? Jag kan inte skriva de tre sista bokstaverna pa det svenska alfabetet pa mitt tangentbord. Och nej, det ar inte for att jag har akt utomlands och sitter pa ett internetcafe med ballerina skor och shorts. Det ar for att min dator har blivit knapp.
Sa har sitter jag pa mitt rum i halan orebro som ar tackt med sno och skit. Imorgon har jag aven tenta, som gradde pa moset (som vi svenskar brukar uttrycka oss). Och det kanns ju inte bra maste jag ju saga. Inte bra. Som allt annat.

Forlat for mitt trakig inlagg. Har fatt for lite av the zsa zsa zsu helt enkelt. Nu ska jag gosa med mina bocker!



xoxo

Tenta Tider

Hallooj! Ska strax iväg till skolisen o plugga, det är sånt man gör när man går på univeristet tyvärr! 
Buhuuu :(      Vi har tenta imorgon så det är bara att kämpa på! Whoop Whoop..
Ska möta S,K och förmodligen vår andra lilla ko! hihihi ^^
 
Hörs senare! Puss


                           



The very first time..

Hej bloggen!

Kan äntligen skriva mitt första blogg inlägg eveeer, efter så mycket krångel med bloggen :)
Så nu ligger jag här, och är sjukis, kollar på One Tree Hill och är otroooooligt uttråkad! Bläääää..
Nee nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället, så ha en fortsatt trevlig dag!

Puss!

120210 Hey, Ms Jabbar, tell me where have you been?

They´ve been asking, they´ve been searching, they´ve been wondering why.

Lite så kände jag när jag klev på rullbandet i tisdags på gymmet. Efter fyra dagars vilande från universitetets gym, eller aa fyra dagars vilande ifrån någon som helst kroppsrörelse så kände jag mig tvungen att ta mig dit. Hur som helst så gick det inte lika "lätt" som det brukar göra och allting kändes bara så mycket jobbigare. Jag tränade exakt lika mycket som jag brukar, om inte mindre, men ändå svettades jag a lot more, (alltså det droppade från min panna, så nasty) och jag kände mig helt utmattad under hela processen. Drog slutsatsen att jag hade varit borta från gymmet för länge. Sen kom den här låten på ipoden medan jag släpade mig fram på rullbandet, jag är Mr. Carter och They är alla maskiner på gymmet.



060210 The zsa zsa zsu

För er som undrar..ordet zsa zsa zsu kommer ifrån Sex and the city där Carrie besrkiver det som den känslan man får när man precis träffat someone you really really like. That sort of lovely, butteflie feeling when you just want to be with someone.





Bilder: http://www.fanpop.com/spots/carrie-and-big/links/2753800


RSS 2.0