DUBAI.

Hejsan! Tänkte bara uppdatera och säga hej. Är i Sthlm nu och väntar S & J ska komma hem, börjar blir lite ensamt här. Det är så mörkt! Fan. Hösten är verkligen här nu. Måste säga att det var bitterljuvt att sluta jobba igår, kommer faktiskt att sakna några där. Men anyways, imorgon sticker jag och min bästaste cowies till Dubai och vi ska har så roligt och vi ska bada så mycket, sola såå mycket och bara njuta! För efter det väntar en lång hösttermin. Som jag inte direkt känner mig så redo inför.


S.

Hej bloggen! Sitter här hos S och bara chillar just nu, vi var ute imorse och tog lite kort. Ska jobba kväll idag, så ska börja röra mig om en stund. Imorgon jobbar jag min sista dag och det känns otroligt bra! Hoppas kvällen går fort.

Plugg plugg plugg all day long!

Tar en liten paus från plugget, lite roligare att blogga if you ask me! Vill lära mig att mobilblogga så att jag kan uppdatera oftare, men fattar inte riktigt hur man gör :/  Någon som vet?

Aja kom hem idag ungefär 250 spänn fattigare från apoteket och det suger, hade ju vart trevligare att slösa dem pengarna på kläder! Men what to do.. Tog en sväng förbi Hm och jag höll på att svimma!!! Finns så mycket fint och jag vill ha ALLT! Men jag får vänta tills jag kommer tillbaka från Dubai helt enkelt. OMG 4 dagar kvar people, 4 DAGAR!!

Nu måste jag back to the books :( 

                
                      Min nyttiga middag!
                  
                


First aid kit

Jaa då var min näst sista arbetsdag slut! Känns såå himlaste skönt :D Nu ska jag iväg till jakobsbergs centrum, måste till apoteket för att köpa alvedon och lite annat inför resan! Sen blir det raka vägen hem för en massa plugg. Ohh vill bara få det här överstökat så att jag kan åka i lugn och ro.
                                       


Ready.


Hello, goodmorning.

Godmorgon people. Förlåt Gud men fastan gör mig inget gott. Jag har ont i magen, tappat massa hår och fått prickar i ansiktet. Känner mig så transig. Men hur som helst, det är ny dag idag men nya möjligheter. Jag och mamma ska åka till stan snart. Har shoppingcravings men minimalt med pengar.. Men ska försöka hitta badkläder idag och kanske någon solhatt.

Tisdag 16Juli2011

God morgon Sverige! Idag önskade jag att jag hade kunnat stanna kvar i min sköna säng ett par timmar extra! Det är så tråkigt och bara bläää väder så det hade vart skönt att kunna få vara hemma men nej nej, i gotta work. Skönt att det bara är 3 dagar kvar nu whoop whooop!

Gud jag kan inte fatta att det bara är 5 dagar kvar tills jag och mina cowiesar åker, känns helt overkligt! Tror jag kommer fatta det när vi väl är framme och går av planet.. Aja nu måste jag tillbaka till jobbet :(  Hörs ikväll!

Packa!

Hej! Idag är det en sånhär regnig, molnig och tråkig dag. Den spenderas hemma med att dammsuga och damma, men framför allt med att börja packa. Vart kan man köpa en stor solhatt?


Matkoma.

Hej. Ligger i min säng i galen matkoma. Åt för mycket och nu har jag ångest. Meeen ska fasta en vecka till innan Dubai, så får se till att iiinteeee äta som en gris när det är iftari. Föresten, är på jakt efter en skinnjacka..gärna en som inte kostar 2000 kr men ändå inte plastig. Verkar inte finnas..och jag bajsar inte ut money tyvärr. Hur som helst, en underbar helg är nu över och det är dags för en ny vecka, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan snart börjar skolan!!


 


Lördag 13Augusti2011

Helloooo! Äntligen är det fint väder igen, tyvärr sitter jag instängd i mitt rum och pluggar :/ Osis! Hr tenta nästan måndag, samma dag som jag drar till Dubai så jag försöker råplugga för det är inte så mycket tid kvar. Känns så jäkla surt att ha kuggat tentan med bara 1 poäng blääääh, ännu värre är det att man inte ens får komplettera.Aja örebro uni. suger så what to do!?
 
Jag har iaf haft en bra morgon, började den med en feting till pw med min älskling, vi gick runt hela kallhäll! Fy farao jag var helt slut, drack 100 liter vatten när jag kom hem höhö. Sen blev det frulle, lite städning och nu plugg. Får se vad som händer ikväll, är bjuden hem till en kollega så jag kanske drar dit. Hörs! Puss*

  

Chocolate chip cookies.

Det skulle bli 24 stycken och jag fick det till 9 stycken.. Konstigt recept. Ska göra en till plåt.

wow wow westcoast

Har snart varit uppe i 3 timmar och försökt somna om men det går inte. Drömde att jag blev knivhuggen i ryggen och att en random man högg ut en annan killes ögon, sen kom den killen till mig för att hämnas, men fattar inte varför han kom till mig, det var ju inte jag som högg ut hans ögon. Aja, en vanlig natt i mitt liv, många frågetecken om mornarna. Ikväll ska jag träffa mina fina tjejor och bryta fastan med dom på någon god restaurang, ska bli jättemysigt! Funderar på att baka något tills dess..har blivit värsta bakmamman. Älskar att baka.
L.A


I'm so happy I'm gonna puke!

Är så lycklig för imorgon är det fredag vilket betyder att jag då har en vecka kvar på jobbet (WOHOOOOO), jag längtar verkligen så mycket! Kommer dock sakna min lilla fia som jag sett varenda dag på jobbet :(   

Sen är det bara 10 dagar dagar kvar tills jag och mina cowiesar drar till Dubai! Jag tror jag tänker på det nästan varenda sekend av varenda minut av varenda timme. I'm so happy I'm gonna puke! Men tills dess får jag njuta av varenda dag jag har kvar av mitt "sommarlov", får hänga med familj, vänner och älskling så mycket jag kan för när vi kommer tillbaka så börjar helvetet igen.. tun tun tuuuun... skolan... hahah så deppigt!
Hörs imorgon darlingar! Puss*

ps. Jersey Shore har börjat för dem som har missat! Och jag säger bara en sak: Ohh Myyy Freaking Gooooood!

Ps.2 jag har inte lagt upp bilder fö jag suger :)  God natt!

       
          Om 10 dagaaaar!


Of to Sthlm.

Nu drar jag och pärlan till Sthlm och äter iftari. Är såå hungrig!! Hörs seeen!


Stay young.

Godkväll! Är hemma nu, sitter ute på altanen på vår nya utesoffa med pappa och lyssnar på spöregnet. Så mobbat men så mysigt! Kom hem för en halvtimme sen, har jobbat hela dagen men det har gått superbra. Har hunnit ta några powernaps under dagen och nästan alla boenden var på bra humör, vilket gör mig på bra humör. Igår var jag och S ute och fotade, jag älskar våra foto-dagar!


 

 


Here I come

Hej bloggen! Har haft en megastor bloggtorka, lovade cowie att börja igår men det gick ju åt helvete eftersom att direkt efter jobbet så åkte jag på kryssning med familjen. Så sorriiii ko!

Men det var iaf jätte skönt att komma bort lite, känns som att jag har varit borta flera dagar även fast det bara var en dag hahaha. Det första vi gjorde var att kolla in taxfreen,gooosh I love taxfree!! Efter det kollade vi runt i båten för att se vad som fanns och vid 10 var det Buffe! Jag åt så mycket eller vi åt så mycket, herregud höll på att spricka! Alla hamnade i fetaste matkoman så vi drog till hyttarna för att ta en liten nap :) Vi kollade in klubbarna som fanns, tog bilder, spelade spel och jaa det finns ju egentligen inte så mycket mer att göra hahha men det va skönt.. Aja vi hörs imon everybody! Puss*

                      

Perfect day.

Fotograf: Sadia

Lite semester nu.

Äntligen!!! Ledig. Jobbade sju pass förra veckan och nu är jag helt slut och har marddrömmar om jobbet. Blää. Men nu till det som är BRAAA, har bara fem jobbdagar kvar sen väntar Dubai på mig och mina cowies. Längtar dit och jag saknar er sååå! Nu ska jag ligga här i min säng som en död transa tills det blir iftar.
förra helgen

Seheri.

Hejhej, sitter och äter gooooooodaste kladdisen nu. Mintchoklad är the shit. Imorgon åker jag hem och måste jobba kväll. Fy vad tråkigt. Vill sjukskriva mig. Men det ska jag inte.


Update från fridshyddan.

Heeellloooo! Gjorde någonting JÄTTESUPERDUPERROLIGT idag..något att se framemot, hihi. Alla sitter helt deckade här just nu och är superhungriga..men det är inte så långt kvar nu till vi får bryta fastan. Jag ska till kista ikväll och se en skräckis. Tänkte bryta med sushi och varma chips på bion. MUUUUUUUUMSSSS!!! MAAAAT!

N.Y

Stockholm.

Efter en powernap, en dusch och bachelor-finalen känner jag mig som en människa igen. Är ledig imorgon, så nu sticker jag och pärlan och till Sthlm, Ciao ciao!!


Ramadan kareem.

Kom precis hem från en powerwalk, denna gång med mamma och pappa! Jag har världens gulligaste föräldrar höhö, vi plockade körsbär och äpplen på vägen. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det käk. Ramadan kareem!

RSS 2.0