Valborg

Ikväll ska valborg firas! Blev ingen majbrasa, vissa gillar inte det (Samira *hoost*) Nu drar vi till Hanna och Malin.. Hörs imon! Puss*


                                           

It's mister steal your girl

   
   
   
   
   
   
   
   
     Bildbomb från konserten i lördags! Jag hade super kul, han sjöng jätte fint, förutom att han var lite av en       sleeze, vilket egentligen inte gör nått, så var allt precis som jag förväntat mig. Plus för att han sjöng alla våra favoritlåtar..


Torsdag 28April2011

God morgon alla fina! Det är soligt igen, funderar på att dra ut och sola.. Man måste ju passa på, för att sen kommer dem regniga dagarna och då är det kört! Får se hur jag gör :) Måste tyvärr dra till skolan för plugg, buhuu.. Längtar till skolan är över, så man kan göra vad man vill, skönt att det är mindre än en månad kvar!

Ska försöka lägga upp bilder från Trey Songz konserten, A har dem alla i sin kamera, så vi får hoppas på att hon kommer förbi idag! Vi håller tummarna..

PS. Kan ni fatta att det redan är torsdag!!?!??! Helt sjukt hur snabbt tiden går..

                   


Onsdag 27April2011 and I'm back!

Hallååå allihoppa! Nu är jag tillbaka :)  Har haft en helt underbar vecka i sthlm, det är nog därför jag inte bloggat.. När jag är här har jag tid för bloggen men när jag åker iväg vill jag bara njuta av min tid där!

Hur som helst, god morgon! Sovit gott? I have :)  Idag ska jag sitta i skolan hela dagen, måste plugga massor inför min tenta nästa vecka. Annars kommer jag inte göra så mycket mer, ville egentligen gå på Demarco konserten men tyvärr, när man är en fattiglapp som mig så får man sitta hemma istället! Hihihi jag och ko får hitta på nått mysigt!

                        
                             Jag och min älskade cowie♥

The Glory


Tisdag 19April2011

Goooood dagens bloggen! Hörde inte väckarklockan imorse, blev väckt av älskling och jag kände mig så kraftlös.. Så det blev en liten prommis för min del, kände att jag behövde få kroppen att komma igång! Nu blir det frulle, sen skola och kanske sitta en timme solen.. Man måste ju passa på, man vet inte hur länge det härliga vädret håller sig!

                    
                      Fred ut!

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller. Du och jag nu.


SOL!

Hej bloggen! Kom hem vid tio, tittade på bb med tjejorna och åt flingor. Har varit helt underbart väder idag, synd att man måste praktisera när det är sol. Nuuu ska jag trey songza och sen sova. Tog föresten lite paparazzi-bilder här ute i kärlekslandet idag, förutom insekter så är även detta en nackdel med sommar: äckliga par. höhö.


Trey baby.


Summerfeeling

  
    Får alltid sommarkänsla när jag lyssnar på svensk hip hop!

Måndag 18April2011

God morgon alla fina! Denna vecka kunde inte börja bättre, man kollar ut genom fönstret och solen skiner för fullt, Looovin it! Jag och cowie lagar lunch, mumsigt :) Sen blir det nog skolan för plugg, känns som att jag tagit det lugnt för länge. Roliga vardagar här på öret.

Som jag ha längtat till den här veckan, på onsdag är det Trey Songz, bara 2 dagar kvar! Tiden går verkligen för snabbt.. Det bästa är att jag blir kvar veckan ut i Stockholm wiihuuu :)

                            

Ny vecka!

Godmorgon! Solen skiner och det är varmt ute idag! Jobbar kväll, så ska dra till gymmet alldeles strax, ska bara få i mig min fil. Har längtat så otroligt mycket till den här veckan, och nu är den äntligen här! På onsdag är det Trey och på torsdag får jag äntligen träffa min faaaamilllllllljjjjjjj! LYCKLIG.


The best nights are the simplest.

Godkväll bloggen. Den här helgen har varit ganska så underbar. Solsken är allt som behövs. Nu blir det BB-kväll.


Lördag 16April2011

Vi hade en mysig dag igår med tjejerna, kollade på film och åt chips! Me like..
Nu drar jag på äventyr med cowie! Får se vad som hittas på :) Vi vill iaf ut i solen, man kan ju inte bara sitta hemma, hoppas bara att det blir varmare snart..


Fundering.

Hej bloggen! Sitter i skolan och försöker göra färdigt hemtentan, fan vad jag hatar referenser..men är snart färdig. Hur som helst, jag undrar bara varför det är jättefint vårväder i Stockholm och Uppsala medans det är moln här i Örebro? Det var så igår också, så frustrerande. Den här staden är ju verkligen cursed. Aja. Ska fortsätta nu, ha en trevlig lördag därute!

Cause if you don’t do it big, you aint doing nothing

 


It's finally friday baby

Helloo bloggen! Fy bubblan vilken dålig natt jag hade, hade lite mardrömmar, vaknade upp nån gång innan 3 och efter det kunde jag inte somna om! Tror jag somnade precis innan 7, jag verkligen hatar att ligga och vrida på mig och bli stressad för att jag aldrig somnar. Ajaa soomnade till slut så det är väl bra :)

Ska hoppa in i duschen, fixa mig och sen får jag se vad jag gör! Om jag hinner drar jag till skolan för att störa cowie hihihi..

                 


Friday, I´m inlove.

Goddag! Tog ledigt från jobbet idag, gick upp klockan sex och jag pallade verkligen inte, så jag tog sovmorgon till halv tio och drog till gymmet för ett långt och skönt träningspass. Så skönt när det är helt tomt. Nu har jag käkat, duschat, målat naglarna och haft lite pedikyr. Ska mot skolan snart och försöka göra färdigt mina hemtentor. Sen är det helg! Underbart!

White White White

Ska strax gå och lägga mig, är trött och seg så det känns bra, kommer att somna på direkten! Så I like it.. Har haft en skön dag med min cowie, vad skulle jag göra utan henne? Vi var på en mysig promenad, handlade lite mat och godis, kom hem, satte oss sedan på gården och bara njöt av våren! ♥

Något ni kanske inte visste om mig är att jag älskar att fixa mina naglar, är helt fixerad vid det! Jag klarar inte av att gå runt med för gammalt nagellack, därför måste det målas om varje vecka hihih Love it! Har iaf varit och köpt ett nytt nagellack (märket depend) i vit färg, för jag tycker det är så snyggt nu till våren.. Vad tycker ni?

God natt bloggen! puss*
              
              

Trey-mode i kostugan.


WTF?

VAAAAAAAAAAAART ÄR SOLEN!?!??!? Jag orkar inte, jag ska aldrig mer skriva om det igen, jag bara ögar och så kommer alla moln och förstör allt! Fy helvete vad arg jag blir! Nää nu behöver jag massor av godis :(

                                

You're so hypnotizing

        

Happy Me 14April2011

Goooooood morgon! Vaknade upp och jag såg en strålande sol, vad bättre? Jag ser tyvärr lite moln också, men de kan gärna försvinna :)  hahahdet känns lite känns som att jag är värderapporten! Men jag blir ju så himla lycklig, måste få dela med mig av min lycka!

Idag ska det banne mig köpas lite godis, göra lite te och se sitta här utanför med cowie och bara njuta! Men först ska det dammsugas, fixa tvätt tid och plugga lite.. See you lateeeer darlingar!

                    

Hejhej.

Hejhej är galet trött. Ska decka. Hejdå!


Learn Live Hope

     

ONSDAG 13April2011

Jaha då var det onsdag idag, tycker det är sjukt läskigt hur snabbt dagarna bara försvinner! Hinner ju knappt med och det gllar jag inte. Man blir ju bara gamlare, måste börja leva mer känner jag för man får ju inte tillbaka denna tid. Om jag bara hade mer pengar! hahah..

Har iaf redan vart i skolan idag, ska vänta på kosan för att sen laga mat, vet inte vad jag ska hitta på för "kul" idag! Kanske pasta eller något annat trevligt :) Vi kanske upprepar prommisen som vi gick igår, super mysigt!


Godnatt på er.

Godkväll bloggen! De senaste dagarna har faktiskt varit riktigt bra, trots praktik och plugg. Har inte hunnit blogga, men I tryyyy.. Måste snart gå och lägga mig, så jag inte är helt efterbliven på praktiken imorgon. Ja..jag har inte så mycket att säga faktiskt. Ska krypa ner med min nalle. Godnatt!


Cupcake Sthlm

   
       
              

När jag var i Stockholm så besökte jag och min syster Cupcake Sthlm, Sveriges första riktiga cupcake-bageri. Jag har velat gå dit ett bra tag, men har aldrig hunnit så det har bara inte blivit av. Men jag och syster bestämde oss till slut för att besöka stället. Väldigt mysigt, ganska litet, man brukar mest köpa för att ta med men man kunde sitta där och fika om det var det man ville. Jag gillade stället, och muffinsarna smakade riktigt bra, fanns i två olika storlekar och flera olika smaker. Jag rekommenderar verkligen stället som ligger i Sankt Eriksgatan 83.


Tråkigare än tråkigast

Bloggande inte igår kväll,  gjorde inte så mycket så kändes lite onödigt hö hö.. Men jag tog en lång promenad i det härliga vädret, hade bara min tunna skinnjacka över skjortan och jag frös inte! UNDERBART. Tyvärr kommer det att regna idag, så himla sämst :(

Vad ska man annars göra idag? idonno, kanske handla? Eller plugga lite? Kankse båda? Guuuuud vilken intressant dag jag kommer att ha! hahaha

  

Monday 11April2011

       God dag alla glada! Det är underbart väder, solen skiner and im so happy :) Funderar på att dra på en lång promenad, man kan ju inte missa det härliga vädret!

Då var det måndag igen, ny vecka, får väl plugga ihjäl mig eftersom att jag missade en hel veckas plugg när jag var i sthlm.. Känns så tråkigt att vara tillbaka här, känns som att allt blir så tråkigt! Får försöka göra det bästa av situationen.. 

          
              En gårdagens outfit
      

Äntligen hem

Hallååå bloggen! Vart borta ett bra tag, men nu är jag tillbaka. Har haft en ganska bra vecka här i sthlm förutom lite små grejer som hänt, som matförgiftning och kaos med tåg. Hinner ite berätta mer just nu, ska snart börja röra mig mot stationen för att ta tåget mot Örebro. Har saknat min lilla ko ♥

Hörs ikväll! Puss*

         

När det blir lite kallt på kvällen.


Time flies.

Godmorgon! 7 April idag, tiden går så snabbt och det är så skönt. Om 13 dagar ska vi se Trey, om 2 dagar och 2 månader ska vi se N.Y och snart bokar vi Dubai. Sånna saker som får mig att orka..PLUGGA och ta mig till praktiken, nu drar jag. Ha en bra dag!

Usher.


Är uppe i 6 st..


Fixar-dag.

Hej! Idag tog jag ledigt från praktiken och tog tag lite i mitt liv här i lägenheten. Jag har har hunnit träna på morgonen, tvättat kläder, dammsugit hela lägenheten, dammat, bytt lakan och bakat chokladmuffins. Så skönt. Mår mycket bättre med allt städat och när lägenheten luktar gott. Nu ska jag ta ut sista plåten, hörs sen!


Musse.

Hej bloggen! Kom hem vid fem idag, tänkte gå och handla men det började spöregna, så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt, Musse kom förbi och underhöll mig ett tag..blev lite chockad när han ringde. Neeej nuu blir det träning innan DH börjar, hajjdi!


Trög start på veckan.

Godkväll bloggen. Har varit en föör lång dag, sov bara ett par timmar inatt så när jag gick upp vid sex blev det en gerimax. Thank God för Gerimax!!! Fick sitta på 4 ½ h föreläsning på eftermiddagen på sjukhuset, satt med uppspärrade ögon. Annars verkar praktiken helt okej. Får se hur det blir imorgon..måste verkligen sova ut nu, Godnatt!
Nya favorit chipsen

They´ve got nothing on you baby


Manolo.

Godkväll. Fick se veckans bigbrother final själv ikväll, inte lika kul direkt. Imorgon börjar en ny praktikperiod, ska vara där klockan sju på morgonen så måste gå och lägga mig snart. Men först ska jag titta på ett sex and the city-avsnitt och äta choklad så jag somnar bra. Hörs imorgon!


Standing in the light of your halo.

Hej bloggen. Det är söndag och det spöregnar ute. Kom just hem, fixat lite mat och känner verkligen inte för att gå ut mer idag. Det är vekrligen en hemma-dag idag. Ska starta igång sex and the city boxen nu, det är ju trots allt världens bästa serie.


Äntligen Fredag

God dagens! Skit väder idag tyvärr, känner mig lite små deppig på grund av det, men vad kan man göra? Man får väl göra det bästa av dagen helt enkelt :)  Cowie är i skolan, duktig som hon är, medan jag ligger här och latar mig. Hö hö  hö.. Nu ska jag upp och städa rummet, dags att dammsuga och damma! Ska sätta på lite musik och köra igång, hoppas de inte ringer öbo på mig, då JÄÄÄÄÄÄVLAR!

                                      

Believe.

Godmorgon alla! Det är äntligen fredag, jag har sovmorgon, bra nyheter på Ladok och om solen sken skulle dagen varit den bästa på hela veckan tror jag. Har föreläsning klockan 13 idag, sen blir det gym och sen film/tjockiskväll med roomie! yyyyyyyyyyyyuuuuuppppp
en galen baby

RSS 2.0