I´ve got faith in you and I.

Okej, nu är det dags för en lång powerwalk och ett hårt träningspass. Dubai-beach 2011!!

The scars of your love, they leave me breathless.

Då var helgen över mina vänner. Imorgon är det måndag och första augusti, fastan börjar, jag har bara två veckors arbete kvar..tror jag.. och det är 22 dagar kvar till dubai! Jaja, ska spendera söndagen i min säng med min älskling (pro). Tack för helgen alla som var med!!

Damn you auto correct

Sitter på jobbet och längtar efter att klockan ska bli 4! Det är äntligen fredag, det finns inget helg jobb och livet är underbart.. Jag sitter och kollar in en suuuupeeeeeer rolig sida som Sofia visade mig. Folk laddar upp roliga sms konversationer från iphone där det har blivit fel stavningar. Ni måste kolla in sidan så jääääkla rolig! http://damnyouautocorrect.com

                                    
                                   
                                   

NERDS

God morgon!

     


I feel blue

Hello darlingar! Känner mig äckligt seg och trött, I need to sleep.. Om man ska orka morgondagen, måste jobba och sen ska jag ju träffa min finaste cowie! Som jag har saknat henne :)

Idag var det tänkt att jag skulle göra min tatuering som jag har längtat efter ett bra tag nu. Men jag bestämde mig för att inte göra den på grund av priset, kändes lite overprize! Sen blev jag ju lite ledsen/ deppig idag när jag fick avboka min tid :( Känns som att inget har gått som jag velat idag, man har ju sånna dagar. Men en kompis, kompis är tydligen jätte duktig och jobbar på ett grymt ställe nära mig så han skulle fixa det lite billigare. Får väl helt enkelt vänta ett litet tag till :(

Nu ska jag sova, är galet trött efter träningen idag! Vart ju tvungen att få ut mina ledsen känslor hahaha vilka i-landsproblem man har, sorgligt.. God natt!

                  
                     Den här bilden får mig på bättre humör. Det var min Gröna lund dag :) Trevliga tider höhö

Don´t you know, beatiful.

Fem timmars sömn, 3 koppar kaffe och 7 timmar på jobbet. Det var min dag, nu är det äntligen helg för min del, därför sticker jag till Sthlm ikväll. PEACE!


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

                            


                               
God morgon! Drar till mitt älskadejobb nu.. Yeeeiii..NOT! Ångest, men det är okej för cashen rullar in som det ska. Börjar morgonen med lite Maggio! Hörs sen*


Helg+ Måndag + Tisdag

Har haft en underbar helg i Örebro! Det blv lite fest på frimis, bad på Gustavsviksbadet + en massa mys! Känns som att jg fått en liten bättre känsla av att åka tillbaka till Pennybridge till hösten. Bättre än spy- och ångestkänslan som jag hade innan sommarlovet.

Igår blev det lite shopping på Chilli, fick med mig en super fin tavla som jag får visa upp senare och sedan var jag på monki och kollade in rean. Helvete vad jag älskar rea hahah! Idag var jag på stan med Siavash, försökte hitta West Side Evils tattoo studion men hur mycket jag än letade så kunde jag inte hitta stället och fasiken vad jag letade. Vill boka tid så fort som möjligt, vill verkligen göra den här tatuerigen!

Nu blire läggdags för min del, I need my beauty sleep! Behöver VERKLIGEN den, DÖD TRANSA VARNING. Puss*
                      
                      
                      

Leather goods.

Godkväll alla! Pappas bil slutade fungera mitt på E4:an idag så jag fick åka och hämta dom, det började blixtra och spöregna när vi väntade på bärgningsbilen. Men vet ni, efter det kommer det upp en dubbelregnbåge, så så fint! Nu ska jag och S chilla lite mer framför tv:n, sen åker jag hem. Måste lägga mig i tid idag, börjar sju imorgon. Blääää jag hatar att jag har börjat knarka kaffe. Not good.


Beyonce 4

Hej! Ny vecka efter världens bästa helg. Skönt att börja veckan ledig, jobbade igår kväll. Börjar the day med lite B.

Have some fun gurl, these are the best years of your life.


Godmorgon ifrån Storvreta.

Godmorgon, sitter här ute med mamma och pappa och äter frukost. Det regnar idag. Blev två kanelbullar och nutella mackor med ett glas mjölk. Fat ass varning.

Times flies, let´s fly with it.

Helllooooo! Blivit jobb, bullbakande, ceasar-sallad, bio, promenader i solen, chai-latte och nutella-mackor de senaste dagarna. Mammsen och pappsen kommer hem idag från kryssningen, jag ska sticka iväg till jobbet nu, sen är jag ledig ett par dagar, LÄNGTAR!


I have fallen in love

God kväll mina små läsare! Har precis tagit en dusch och ska snart gå och lägga mig. Jobbar som vanligt imorgon, börjar bli riktigt trött på det här. Som tur är det bara 34 dagar till frihet. Jag LÄNGTAR!! Jag tror jag tänker på det minst en gång per timme, nej jag ljuger, varje halvtimme!! hahhaha

Idag drog jag till barkarby outlet efter jobbet, jag är ute efter en ny dator (för den jag har håller på att kollapsa) och en ny telefon. Men det finns så mycket att välja emellan, behöver hjälp! Efter det drog vi till en heminredningsbutik, and I fell inlove.. Chilli är namnet på min nya älskling! Det fanns så mycket fina saker, inte alls så dyrt och jag vill bara köpa ALLT! Tänkte att jag ska åka dit nästa vecka med pappa så jag slipper bära allt. Im going bananas mohahhaha..

Måste sova nu, är trött efter min powerwalk och allt fönstershoppande hihi! Hörs imon, puss*

                                   

This is the summer season


Now that I´m real.

Det var faktiskt länge sen jag hade en såhär bra helg. Från början till slut. Kom hem för en liten stund sen, ska krypa ner i sängen och laaaddaaa inför jobbet imorgon! Vill aldrig att sommarlovet ska ta slut, vill bara göra massa roliga saker!











Detta måste ni se..

       
                     .. Såå himla grymt! I wish att jag kunde dansa som dem!
               

Week end

Hej bloggen! Hur har er helg varit? Gjort en massa roligt? Jag har haft en härlig helg med min älskling :)  Vi var på Heron City i fredags, åt en massa god mat så att vi hamna i mat koma och sedan spelade vi en massa spel. Hihi kändes som om man var ett litet barn igen, det var ju flera år sen man var där! Igår var vi hos en tjejkompis i Sollentuna, vi åt en massa gott och drack lite granna :)  Nu blir det en massa slapp hela dagen lång!

                   
                   
                   
                      Jag vann 8-6, skulle precis ta en bild men jag var för seg så då försvann resultatet :(
                          Men JAG VANN!


Top of the world baby, that´s where we going.


You´re body is electric, all you need is the juice, I´ll give it to you.


Baby, it´s you.

Godkväll bloggen! Ligger här nu i min sköna säng och mitt nya rum. Ja, mitt rum är nytt nu. Med hjälp av S så har vi äntligen fått ut lite gamla möbler, köpt in nya superfina gardiner och förvaringslådor. Det är jättemysigt här inne nu. Förutom det så har jag bara jobbat, brunchat, shoppat, fikat, tittat på film, pajat min bil och njutit av att det faktiskt är sommar.

Onsdag/Torsdag 13/14Juli2011

Ohh noo, kom på att jag missade ett av mina favorit program igår, so you think you can dance! :(  Jag var hos Sara igår efter jobbet, hon bor en timme här ifrån ( i MÄRSTA), så därför kom jag hem sent. Får väl ta igen det på söndag. Sara har skaffat världens sötaste vovve, kunde inte ta bild eftersom att vi jag glömde min kamera hemma. Jag älskar hundisar så jag kunde inte låta bli att mysa med den, vi gjorde även en super god sallad och tog en promenad. 

Idag jag och hälsade på min mommo med mamma i Handen, det blev lite shopping och promenad! Kom hem vid  8 och då drog jag ut på en jogging runda. Fy helvete vad hurtig jag känner mig hihi.. Nu är det sovdags! Puss och hej leverpastej! 

                                
                   


                 Jag och min bror!


Photo booth premiär.

Här har ni Saddes nya inköp. Vi har shoppat, klonat oss och åkt bergochdalbanan idag.

Dagen idag är morgondagen du drömde om igår

Jag har fått sova ut idag, inte behövt jobba men ändå är jag sjukt trött! Weird :/  Men men, ska ändå hit the bed, känns väldigt lockande hihi..

Idag blev det en tripp till Ikea med familjen, den 3e denna sommar och jag vet att det inte blir den sista. Man i love it! Vid sju ringde S som är tillbaka från Bulgarien så jag drog och mötte upp honom och resten  av grabbarna. Det var ju ett bra tag sen man umgick så det var kul, fick skjuts hem vid vid 10 och resten av kvällen har jag bara suttit och kollat tv. Imorgon är det tisdag och då är det bara en dag kvar tills min älskling är hemma igen, stackarn har blivit av med mobilen där borta :(  Good byee loverzZzZzZz (fjårtisstyle hahha)

Juste här är lite bilder från i lördags, när vi var hos Nina och åt en massa god mat och lekte en massa olika lekar! Äkta naturmänniskor! Höhö
          
           Japp som vanligt ska min data bli cp, så det blev bara en bild. Försöker igen tomorrow! Puss*
           
          

Måndag 11Juli2011

God morgon alla fina! Ahapp då börjar en ny vecka, undra vad man kan göra för kul. Oh well, vaknade för bara en liten stund sen, jepp, jag gick inte till jobbet idag och det är så himlaste skönt! Jag mådde inge bra imorse så jag bestämde mig för att stanna hemma. Så nu sitter jag här och dricker mjölk och äter kanelbullar, mumsigt! Tyvärr var der inte underbart varmt idag som alla andra dagar, kunde ju fan ha dagit ner till stranden och solat liksom :(   Nu ska jag fortsätta kolla på den chilenska såpan, puss puss!

           

All day, all night.. WTF?

Well helloo darlingar! Ligger här och känner mig halv död. Har haft en underbar helg med mina älsklingar gjort så mycket så nu känner man av det. Man behöver ju en ordenlig vilodag innan man börjar jobba igen. usch! Har verkligen lust att jobba imorgon :( 

 I fredags hade vi en liten Pennybridge reunion, tyvärr kunde inte vår lilla Karen komma, men vi ses när jag kommer till Norrköping, så det är luuuugnt! hihih.. Men mina cowiesar va där + Musse, Mahi, Appe och Newsha. Vi satte oss på fridays först och sen drog vi vidare till Berns, som jag från och med nu bojkottar! Alldeles för dyrt och så inte värt det. Blööäää.. Men jag hade kul ändå, det handlar om att ha rätta sällskapet!

     
     
     
     
     

Godmorgon!



Godmorgon! Det här är ett tidsinställlt inlägg. Ville bara säga Goodmorning och fånga dagen! Tog den här bilden från flygplanet, har kommit på att jag älskar att resa, måste bli mer. Är så taggad inför Dubai!


Torsdag 7Juli2011

God kväll! Ska som vanligt, vid den här tiden, gå och lägga mig! Att jag aldrig lyckas lägga mig tidigt, blir så knäpp på mig själv! Aja vad ska man göra, är man en nattuggla så är man det. Får helt enkelt vara en zombie imorgon igen..

Har haft en super mysig dag (efter jobbet såklart) med min lilla Shushan, måste se till att jag träffar henne oftare! Känns som att man vill träffa så många men tiden räcker inte till god damn it. Fatta hur mycket tid man skulle ha om man inte behövde sova?? det skulle vara GREJOR! Jag drog till hennes jobb efter att jag slutat, vi drog till stan och satte oss på ett kafe, dit kom hennes två kompisar och där satt vi resten av kvällen. Nu ska jag iaf sova, imorgon är det äntligen fredag då är det Örebro reunion! Yeeiiii :D   God nattens*

                             
                                        
Super gammal bild på mig och shush! Hahha

A little bit.

Vaaad händeee, jag vet inte. Antingen är jag för trött för att blogga, eller så är jag för lat. Hur som helst, har inte hänt så mycket i mitt liv ändå, jag har jobbat och försökt bidra lite hemma med städ och matlagning de senaste dagarna. För jag är så sjukt lat. Jag gör ingenting hemma annars. Hjälper inte till. Jag är ju 21, nu får det fan ta och räcka.
Idag träffade jag min gamla gymnasie-vän i vallentuna. Hon har gift sig, är höggravid och bor i världens finaste lägenhet med uteplats. Det är ganska starkt jobbat med tanke på att vi tog studenten för bara 3 år sen.. Vi grillade och spelade kub, supertrevligt. Kom hem för en liten stund sen, är sååååååå trött. Ska läsa lite, sen decka. Måste upp 6. Imorgon blir det Stockholm efter work! Äntligen helg!


And now all I wannna see is a sky full of lighters

Helloooo bloggen! Ligger i sängen och är helt slut! Jag la mig sent inte tillräckligt tidigt igår, så jag var super trött på jobbet, somnade medan jag jobbade. Såå jaa ni fattar ju själva. Fick ta två kaffe shot (espresso) hahah för att hålla mig vaken. Efter jobbet drog jag till handen med min mammsen för att hälsa på mormor, vi drog till deras centrum, tror ni att jag kunde hålla mig från att shoppa? Ehh nej! På riktigt nu, jag har en sjukdom hahha..

Jag kom hem och drog ut på en joggingrunda, planerade även fredagen med min lilla ko och när jag kom hem åt jag världens godaste sallad. Jaa det var min dag people! Nu ska jag sova utan att prata med min älskling för att han har lämnat mig och åkt utomlands.. I'm so avis :(  Hörs imon! Puss*

                  
                                                                                              Miss you!


Sickness

Ville blogga en super snabbis nu innan jag lägger mig. Ska ju försöka blogga every single day! Har typ världens huvudvärk på grund av sömn brist, i siiink, så jag måste sova bra inatt.

Idag hade jag världens bästa shoppingdag, hittade bikini, klänningar och massa annat! JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA. Hahahha jag behöver stoppas, det är en sjukdom :O.. Jag bloggar imon darlings! Puss*


Äntligen utvilad.

Hej alla glada! Vaknade upp med en bra magkänsla idag. Helt utvilad från helgjobb och har en hel dag framför mig som jag kan göra precis vad jag vill. Nästan. Igår låg jag i soffan i princip hela dagen, tittade på tyra, oprah, top model, bachelor och allt det där. Tror jag verkligen behövde det. Har snoozat för länge nu i alla fall, ska dra på mig mina easytone och gå en stund innan frukosten. Fan jag måste verkligen skaffa mig en IPHOOOONEEEE, orkar inte lyssna på samma musik hela jävla tiden och nä jag pallar inte heller ladda hem musik. Cowie, jag ska kolla upp om vi kan köpa en billigare i dubai! Ska föresten försöka blogga oftare nu..vill minnas denna sommar.



bild från Huntington beach, en segelbåt i stilla havet fick mig att tänka på Seth Cohen i the O.C haha


Läggdags for me

Heeejsaan bloggen! Kom hem för en liten stund, var och träffade Victoria idag efter jobbet. Fixade först mitt hamster pass ( ser alltid ut som en hamster på dessa jävla bilder, dem lägger ju på 3 kilon på varje kind. Helvete!) Ska hämta den inom en vecka tror jag dem sa. Jag är så exited inför vår Dubai resa, vill bara att dessa två månader ska gå så snabbt som möjligt så jag kan få åka iväg :D Hur som, efter det drog vi hem till henne i solna, där vi åt god mat och bara snackade massa gamla minnen!

Men nu måste jag verkligen sova, jag sov så lite igår natt så jag behöver verkligen ta igen det nu. Man vill ju inte se ut som en död transa every single day liksom! God natt *

Bilder från i fredags..
               
               
               
               
             
             
           

LA West.







Strangers, again.


Summernight

Borde egentligen ligga och sova, borde egentligen vara helt ultra mega trött, eftersom att jag bara fick 3 timmars sömn inatt. Men av någon anledning så är jag inte så jäkla trött! Jag jobbade idag, gick upp klockan 8, tyvärr la jag mig klockan 5, vilket var mindre bra. Egentligen så skulle jag och fia bara ta det lugnt igår, men det blev nog den bästa utgången på länge. Vi var först hos henne på söder och sen drog vi till Studio 54, skönt sällskap och mycket dans. Love it! JAG ÄLSKAR DESSA SOMMARKVÄLLAR!
                  

S
om vanligt vill inget här på bloggen funka, så jag kan inte lägga upp bilder, fixar det imon vid ett piggare tillstånd! Puss och godnatt*

Middag @ S.

Hej allihoppa. Jag är hos S just nu och har blivit tvingad att blogga. Så nu gör jag det. Jobbat hela dagen idag och åkte hit direkt efter, hon hade lagat världens godaste kyckling-broccoli-paj och chokladmuffins till efterrätt. Där sket sig dieten som jag faktiskt har påbörjat. Har annars inte hunnit med så mycket sen USA, har jobbat, försökt hinna träffa alla, varit i sthlm och bara försökt get back on track. Har inte varit så lätt om jag ska vara ärlig.. Vill åka bort någonstans, igen, NU! Men vet ni, det får vänta. Lite mindre än 2 månader för att vara exakt. Dubai är bokat! FAN VAD JAG LÄNGTAR COWIES!! 

RSS 2.0