Träna.

Hej, idag ska jag ta tag i träningen och gå på ett pass med ko. Kan inte påstå att jag är taggad.. Men vill må bra i framtiden. Vill heller inte bli tjock. Så dom två anledningarna motiverar mig tillräckligt. Heejdå!

Måndag.

Min praktik började idag och jag är så exited! Jag har fått en jätte bra praktikplats så det kommer bli jätte kul. Mindre kul är arbetstiderna, måste liksom vakna runt 5 på morgonen, har nog aldrig vaknat den tiden. Men det är bara i 5 veckors tid, så jag håppas att jag håller ut. Får se till att jag lägger mig tidigt så att jag inte går runt och deckar överallt. Ganska typiskt mig tyvärr..

Är ganska trött nu men ska ändå dra och träna med cowie. Det blir push and lift, det är samis första gång men hon är ganska starkis så hon ska nog klara det galant!

                
                  Jag och Mj, he is alive! :O
                
                   Jag och creepy guy, tyvärr blev bilden suddig, men hans mask var verkligen creepy!


Day and night.


Nackspärr

God natt!

Ligger i min säng med nackspärrens farfar och kollar på cheaters! Vilken fredagskväll va? Kan inte göra ett piss, kan knappt sitta ner och skriva här på datorn. Har smörjt in nacken med voltaren och tagit alvedon, förhoppningsvis händer det grejor under natten så att jag vaknar prima ballerina imorgon. Haft en ganska deppig dag faktiskt, vart stressig över tentan som jag hade idag, lite hemlängtan och den här sablans nackspärren som började imorse och tog över hela mitt liv on top of that. Men sen kom Hanna över så jag, hon och Sami hade en liten myskväll, åt godis och kollade på idol, så det känns ganska bra nu! 

Imorgon blir det stan med min älskade cowie! Puss*

                                             
                            Kryssning med familjen i somras. Miss ♥         

Greys anatomy.

Hejsan! Känt mig transig idag måste jag säga, har gäspat all day och aa nu har jag haft mitt hår uppsatt i tre dagar, måste ta tag i mitt liv och tvätta det. Ska göra det ikväll, plus lite spa-treatment..men det blir efter greys med tjejorna. Peace!

Dagens frukost

torrt med gott
nu blir det heldag i skolan, hejsvejs!

Just chill

Halloo! Tog en väl behövlig sovmorgon idag, börjar kvart över 1 idag, thank god! Så nu har jag haft tid att fixa mig i lugn och ro. Hatar att stressa på morgonen, känns som att man förblir stressad resten av dagen då. Har akutvårdsblock idag, ska bli jätte kul! Resten av dagen kommer jag att spendera på skolan, tenta om 3 dagar!!!
Kiss kiss*

                         


Tisdag.

Godmorgon! Emma försov sig igen haha så nu kan jag äta min frukost i lugn och ro. Ska titta färdigt på nyheterna, sen sticker jag. Måste ha en kaffe när jag kommer fram. Pusshej!

Blåbärspaj.

D & N har baka en så god blåbärspaj, ska titta färdigt på den här kassa filmen på tv och sen däcka..ska vara i skolan klockan åtta imorgon, lite depressing. Back to reality. Sista inlämningen är på tisdag, och veckan efter har vi slutseminariet, är så nervös!

Plusgrader och sol.

Det har varit så skönt väder hela helgen! Plusgrader och sol, har blivit mycket promenader för min del. Det känns som om det här var de sista plusgraderna på ett tag nu, snart måste skinnjackan in i garderoben och fram med vinterjackan..men det gör inget. Ska äta nu, hörs sen!


Friday!

Godmorgon! Har precis ätit frukost och tittat på nyheterna. Ska sätta igång med pluggandet nu, vår färdiga uppsats ska vara hel och fin, helt enkelt flawless till på tisdag, så ska fixa lite saker nu. I eftermiddag blir det en runda på stan, ska köpa en ögonbrynspenna och kanske något plagg....vet att jag har shoppingstop...men jag kanske bryter det..men bara kanske!

Tänkte bara säga godnatt.


Så busy!

Kom hem hem för en liten stund sen efter en hel dag på skolan, har ätit en macka och kollat på lite tv för att jag behöver slappna av inför resten av plugg kvällen. Jag har tenta imorgon och är lite nervös, fast det är man väl alltid, inget som kommer att försvinna med tiden. Det är därför jag inte bloggat, har så mycket i skolan just nu, hinner knappt leva :( Har inte ens hunnit träna på hela veckan. Hoppas nästa vecka blir bättre annars vet jag inte vad jag gör.. Nu måste jag tillbaka till skolan! Peace

                            
                               Drömmer mig tillbaka till Dubai, där allt var frid och fröjd


Torsdag.

Godmorgon! Det är redan torsdag och solen skiner! Veckan har gått så snabbt, kan inte fatta att det redan är fredag och helg imorgon. Emma försov sig, så passar på att blogga lite.. Fast har inte så mycket att säga, vi har sista handledningen idag och jag hoppas att det går bra! Hörs sen.


Godkväll!

Hej, tog en ledig dag idag, och guuuuuuuuud vad man kan bli rastlös när man är hemma en hel dag. Vaknade klockan nio för det kändes fel att sova länge, I know jag är störd. Jag tvättade halva min garderob, jag städade mitt rum, dammade, rensade mitt smink, ändå var klockan bara ett. Så jag låg hemma och tittade på tv till fyra då ko kom hem, sen gick vi och handlade i regnet.
Nu har jag färgat håret, fixat naglarna och dani har lärt mig att sminka mig. Aa..det var väl min dag, Hörs imorn!

Oprah

Här sitter jag och grinar över Oprah medan tvätten är på tork. Det är så sorgligt att hon har slutat. Hon är en förebild, en helt otrolig människa. Hur kan man inte älska Oprah.


Beyonce


We found love.

Hej. Är så trött, varit i skolan all day, handledningen gick ganska bra, men blir en del plugg i helgen ändå. Nu ska jag göra en kopp te och läsa min Style By för en gångs skull. Är fortfarande hemskt förkyld, så kommer nog decka snart. Vi hörs :)

Så ball!

                          

                           Dem här tjejerna är så söta! Speciellt hon till höger och att hon kan hela låten??
                           Im impressed! Inte lätt att rappa till en Nicki Minaj låt..

I feel good

Ligger i min lilla säng under täcket och kollar på project runway. Det är så kallt i mitt rum, det sjuka är att elementet är på men det hjälper ju inte ens, helt onödigt att ens ha ett element då! Nu ska jag ligga här fråm till klockan 6 och sen ska jag byta om för att gå till Zumban :)

Var på stan idag efter skolan med khalle, jag köpte skruvar för att kunna sätta upp min tavla, finally! Sen drog vi vidare till skatteverket och så shoppades det lite. Jag köpte även årets rosa bandet och satte på den på min jacka på direkten! Man måste ju hjälpa till, så det känns jätte bra! Nu ska krypa ner under täcket igen för jag fryser ihjäl..
                                       

Jag är sjuk.

Hej. Jag är sjuk. Bläääääääääääääääää!

Monday baby!

God kvällens! Kom precis hem från träningen, var på push and lift idag, ska försöka gå på det varje måndag. Så det enda jag kan göra är att välkomna träningsvärken, i can feel it coming! Känner mig jätte hurtig idag, har vart i skolan hela dagen, städat och tränat, nu väntar jag in Top model och min dag är complete. Skulle kolla på det tillsammans med min cowie men hon är så jädrans upptagen med sin c-uppsats (stackarn :( ) så det ser ut som att jag kommer att få kolla på det själv.

Har haft en super skön helg, min syster och hennes man kom på besök. De kom i fredags och åkte söndag morgon. Det var jätte skönt med sällskap i ensamma Örebro! Det blev mycket mys och bygga mina ikea möbler :) Nu ska jag laga mat till lunch imorgon, heldag i skolan!


                      
                       Stora syster, tvillingarna and me!

SHOOOOOPPING

Hello my dear  blogg! Jag har haft en ganska produktiv morgon idag. Jag har faktiskt, precis som min roomie, tvättat alla mina smutsiga kläder. Det var på tiden, hade inte mycket att ha på mig längre! Okej jag skojar jag var inte så produkiv, för medan jag tvättade så sov jag, jag borde ha pluggat men jag är sämst!

Jag tog mig iaf till skolan till slut och nu sitter jag med khalle och Amal och försöker plugga på lite läkemedelsberäkning. SJUKT JOBBIGT! Men vi är bäst, we can do this :) Vi ska vara kvar till 5, sen ska vi alla till IKEA för lite shopping.. Yeiiiii!

                          

Torsdag!

Hej, har tvättat hela morgonen och såg just att en vit tunn topp blivit helt FUCKAD. Vet inte varför? Deeet var dagens ilandsproblem. Ska klä på mig och torka färdigt kläderna på en kvart och sen springa till skolan..STRESS. Måste visa er min macka idag, i brist på pålägg. Så dags att åka hem alltså

Träningsvärk

Hej alla fina! Sitter här i långan och försöker plugga lite läkemedelsberäkning. Känner inte att jag kommer in i det, men har precis börjat så jag får ge det ett försök. Annars får kosan hjälpa mig höhö.. Ikväll blir det Zumba med tjejerna, men vet inte hur det ska gå? Har världens träningsvärk från i måndags när jag körde Push and lift! Kan knappt gå upp för trapporna, men det sägs att det ska vara bra att träna när man har träningvärk,we'll se!

Nu får jag börja med beräkningen igen, jag som trodde att jag skulle slippa matte!
               
                 Me and my Bravo juice at the longhuset! Fick inte köpa burn av N, såååå taskigt!

5 oktober.

Godmorgon! Emma, min uppsatspartner har försovit sig så tänkte passa på att blogga lite. Det är onsdag idag och solen skiner! Ska sitta med uppsatsen hela dagen och sen ikväll är det Greys anatomy premiär! Nu ska jag dricka upp mitt te, sen ta mig till skolan och slå mig ner vid en dator.. Idag ska vi diskutera hela vårt resultat! Ha en bra dag!

22.

Godkväll, nu är det bara 20 minuter kvar på min födelsedag. Tiden går för snabbt, men måste säga att mitt år som 21 varit det bästa i mitt liv! Tack 21, och hej 22. Haft en supertrevlig middag med mina tjejor ikväll på grekiska kolgrillsbaren, fick världens bästa presenter och sällskap. Inte nog med det så damp den här ner i brevlådan idag från mina underbara bangos:
love it!
På fredag åker jag hem och firas med god mat av min fina famlilj också, längtar dit. Godnatt!

Första oktober!

Hade tänkt plugga hela dagen, men det är så underbart vårväder ute nu och det är ju oktobermånad! Känns dumt att sitta inne och inte ta vara på sista värmen. Så nu sticker jag och tjejorna på promenad till stan och käkar. Plugget får vänta till kvällen. Hej!!
Jag igår, måste klippa mig!!!

RSS 2.0